forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 10:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 11:56 am 
Аватар

Как да коментирам - ужасТ :shock: :shock: :shock:
Мисля, че много от гласовете са "роботи" на ГРОБ дето кликат по цял ден и пишат навсякъде :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 12:06 pm 

Лично аз гласувам за трети път в тази анкета, иначе ДСБ с близо 15 % ми харесва много като резултат. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 12:09 pm 
Аватар

Killmister написа:
Мая Манолова става стига да не я ебеш по конвенционалния метод, а с държале, боздуган или в краен случай пвц тръба 3 цола и половина. Иначе не ми се мисли какви звуци издава това същество по време на акта :loser2

Мая Манолова има един пръст кит отгоре. Виж я как изглежда като по-младичка, преди да използва толкова грим и ще се уплашиш. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 12:10 pm 
Аватар

На мен ми прави впечатление, че процентите на ДСБ нарастват, което си мисля, че е следствие от много точните интервюта на Костов при Диков и т.н. Сега ще е интерестно как ще се променят нещата при старта на кампанията и въртенето на клиповете.
:smt047

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 1:51 pm 
Аватар

Това ще да е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 2:22 pm 
Аватар

Цецо-наглецо ще се отегля ли от политиката сега или не? :loser2
http://www.dnevnik.bg/video/2013/04/15/ ... liavashti/

Доста уверен ми се видя срещу СерГей по Бософор ТВ, ама явно комунягите са поне една класа отгоре в мръсните игрички и сега директно им заложи топката на дузпата.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 2:31 pm 
Аватар

Цв Цв ми е най-антипатичният човек в българската политика. Освен това е и доволно кух.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 3:21 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Кока-Кольо написа:
Канибала от Младост 2! С него съм пушил трева като ученик, значи съм чорбар, а може би и анархист или доведен внук на Бриго Аспарухов :smt005

дали да не взема да гласувам за Костов при това положение :smt017

Змей, гледаме с високомерие и пренебрежение на левите гласоподаветели и техния вот :strkstrk Мерси за опита, но не си ни в таргет групата :lol:

Когато 'левите гласоподаветели' гласувахме за Костов, ДСБ-то вземаше 6.5 на парламентарни избори. Така че по всяка вероятност ще гледате не с високомерие и пренебрежение, а като коне на празни ясли :bii_chorbata

Последна промяна Кока-Кольо на Пон Апр 15, 2013 3:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 3:24 pm 
Аватар

nazional написа:
Цецо-наглецо ще се отегля ли от политиката сега или не? :loser2
http://www.dnevnik.bg/video/2013/04/15/ ... liavashti/

Доста уверен ми се видя срещу СерГей по Бософор ТВ, ама явно комунягите са поне една класа отгоре в мръсните игрички и сега директно им заложи топката на дузпата.

Няма да се оттегли. Сега ще каже, че не е нареждал лично той незаконни подслушвания, и затова резултатите от проверката не важат. Комунягите са чудесни в мръсните игрички, и Цвъки като такъв не пада по-долу.

За да съм по темата - Костов е виновен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 3:26 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Не ни мисли нас, ми гледай да добутате тоя клошар Светльо до 1%, да вземе субсидията, която ще употреби за музика :loser2

Добре че Митко Пайнера не се яви с листа на тея избори, щеше бързо да смениш аватара :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 4:42 pm 

Кефи ме как обаче на няколко пъти срещу Змея се вадят някакви свежи коментари и критики, а той връща ебати тъпизмите. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:00 pm 
Аватар

Тебе пък кой те знае :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:10 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Morning Glory написа:
Не ни мисли нас, ми гледай да добутате тоя клошар Светльо до 1%, да вземе субсидията, която ще употреби за музика :loser2

Добре че Митко Пайнера не се яви с листа на тея избори, щеше бързо да смениш аватара :smt005

Има още да почакаш да въведат онлайн гласуване, за да можеш да гласуваш, без да излизаш от вас. Дотогава нема да вотиш за тия титани на политиката Светльо и щерката на Бригадир :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:17 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Кока-Кольо написа:
Morning Glory написа:

Има още да почакаш да въведат онлайн гласуване, за да можеш да гласуваш, без да излизаш от вас. Дотогава нема да вотиш за тия титани на политиката Светльо и щерката на Бригадир :loser2

в българските условия електронното гласуване е най-прекия път към НЕдемократични и КУПЕНИ избори
инвестираш известна сума в цеифрови подписи и интернет доставчик (за 2рото ще ви обясня ако му дреме на някой) и имаш гарантирани гласове
ако си още по-дебел, може направо да си купиш и доставчик на УЕП :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:18 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Кока-Кольо написа:
Morning Glory написа:

Да не стане така, че и този коментар да си изтриеш след малко :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:28 pm 
Аватар

kosyo написа:
в българските условия електронното гласуване е най-прекия път към НЕдемократични и КУПЕНИ избори
инвестираш известна сума в цеифрови подписи и интернет доставчик (за 2рото ще ви обясня ако му дреме на някой) и имаш гарантирани гласове
ако си още по-дебел, може направо да си купиш и доставчик на УЕП :)

Само дето тогава ще има доста много по-висока активност и кебапче-гласовете ще се губят спрямо нормалните гласове. Купуването на гласове е най-силно когато активността е малка...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:29 pm 
Аватар

точно кебапче-гласовете ще са 100% гарантирани
с/у определена сума си даваш предварително издадения ти под срой цифров подпис и готово !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:33 pm 
Аватар

Е то сега е същото. Какво правят шефовете на циганските махали - обикалят и преснимат лични карти от сега. Тия гласове ги има и ще са едни и същи, ако ще да се гласува по телефона или по факс, щото те зависят не от мангала, а от манго-организатора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:34 pm 
Аватар

Killmister написа:
Е то сега е същото. Какво правят шефовете на циганските махали - обикалят и преснимат лични карти от сега. Тия гласове ги има и ще са едни и същи, ако ще да се гласува по телефона или по факс, щото те зависят не от мангала, а от манго-организатора...

това имам предвид - но ако сега самата тайна на вота е малко по сложно да се проследи
то с подписа ти 100% вързан - просто защото гласуваш ти !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:45 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Morning Glory написа:
Кока-Кольо написа:

Да не стане така, че и този коментар да си изтриеш след малко :lol:

Да, насран съм от страх, че току-виж си излязъл от вас да ме търсиш да ме биеш и си трия мненията наред, за да не ме намериш по IP :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:47 pm 
Аватар

Ако се въведе електронно гласуване, почти съм убеден, че ДПС ще инкасира най-висок процент гласове подадени по този начин :lol: Те и сега някой ги беше сметнал, че на човек в секция от Турция се падат под 20 сек. за да гласуват отчетения брой избиратели :blass Въобще не е това посоката, в която трябва да се върви. Напротив, всеки, който иска да има право да гласува, да се регистрира индивидуално 3 месеца преди изборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:50 pm 

Майка ми която инцидентно беше в секционна комисия на предните избори твърди че избори над с на 80% избирателна активност не може да се състоят

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 5:54 pm 
Аватар

Електронно гласуване и гласуване по интернет са две различни неща, но ти понеже се специалист в тази област, зачеркна и двете.
Имаше един доста нагледен пример във фб, но съм го затрил, как се прави електронно гласуване, с генериране на уникален баркод, където всеки човек може да си види за кой, кога къде е гласувал. Но тъй като нашата администрация е най-голямото производство на хартишки, това ще стане на кукуво лято.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 6:06 pm 
Аватар

тук отдавна не е ясно кой за какво говори, така или иначе :) ясно е само, че всеки е винаги експерт по това, за което говори :lol: и понеже в този форум е нещо абсолютно нормално всеки да говори поне по десетина теми, то с вълнение можем да заключим, че обитаваме безпрецедента виртуална общност от полимати, при това, както отбеляза Ангелов, със свежо чувство за хумор :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 6:27 pm 
Аватар

Пробвай да пуснеш някой виц, определон ще ти се отдаде, може да станеш следващия BluePrideBg :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 6:39 pm 
Аватар

Има ли смисъл, след като не кой да е, а самият Ангелов ме разкри, че съм склонен към тъпизми :? Подтискате ме, толкова много и все интелигенти, успели, компетентни, с чувство за хумор, сигурно сте и красиви, ебаси..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 6:51 pm 
Аватар

Нема да му простиш на Ангелов :loser2
Иначе тук по-скоро повечето сме като татко Барба :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 6:52 pm 
явно само аз си признавам, че съм доста красив и то в пъти над средното за форума ниво :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 6:53 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Иначе тук по-скоро повечето сме като татко Барба :bigok

:smt023

Иначе - в тоя месец до изборите ни чака толкова много цирк, че няма да му насмогнем. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 15, 2013 6:54 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Има ли смисъл, след като не кой да е, а самият Ангелов ме разкри, че съм склонен към тъпизми :? Подтискате ме, толкова много и все интелигенти, успели, компетентни, с чувство за хумор, сигурно сте и красиви, ебаси..

http://zamunda.net/catalogue.php?catalog=xxx

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]