forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 8:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 396 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 6:59 pm 
Аватар

targovishte написа:
Седем:Едно написа:
Е, в кой мач бяхме по-силни?

Първите няколко мача от началото на първенството....есента...за други не се сещам.... :smt102
И не забравяй....играхме срещу 9 буфера...9 чуек... :strkstrk

Ми нали и ние сме били с 9 човека, щото изгониха Михелич, а Йовов все едно го е нямало? И не говоря за красив футбол, а за раздаване, дух, положения. Нали това искахте, не ви интересуваше резултата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:01 pm 
Аватар

:? Можах да гледам последните 15 мин., но играта на локото повече ми хареса. Дано с Никито и Топчо момчетата почнат да играят по-добре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:04 pm 
Аватар

targovishte написа:

Първите няколко мача от началото на първенството....есента...за други не се сещам.... :smt102

Ми нали и ние сме били с 9 човека, щото изгониха Михелич, а Йовов все едно го е нямало? И не говоря за красив футбол, а за раздаване, дух, положения. Нали това искахте, не ви интересуваше резултата?

Човече, ти си гледал друг мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:05 pm 
Аватар

targovishte написа:
Лабрадор написа:
Деба свинята мръсна,късмет,че не го нацели добре :?

И как показваше "уши" и "замълчете" на изравнителния гол...мръсна свиня... :slap

:boisw В Надежда цял мач с него ще се забавляваме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:05 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
На Михелич картона е идентичен като на Еньо Кръстовчев срещу селяните като свършихме 2-2 на Герена 2009 година. Удар с лакът в лицето, тогава му дадоха 2 жълт. Ама днес единствения директен червен беше на оная свиня бранеков - типично дърварско влизане.

Вие какви нещата помните, просто не е истина :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:09 pm 
Аватар

Голмайсторът Жоао Силва изобщо не се зарадва след гола си, което значи нещо - предполагам е разочарован от представянето и престоя си в Левски до момента. Илиян Илиев направи всичко възможно да начеше егото и да залага само на нови футболисти, които той е довел или реално заварил, но лично поради някъква си причина одобрява. Няма друго обяснение, защо това момче в края на сезона има сигурно два часа общо играно време в 10-15 мача. Изобщо, няма да е зле да признаем, че Илиян Илиев повече навреди на отбора и на клуба, отколкото допринесе нещо да се подобри по време на престоя му.
Още от историите около квалификациите за 1994 СП в САЩ се разбра, че е труден характер, затворен, себичен и некомуникативен, като личност. Ръководството има голяма вина за назначаването му и за това, че го търпяха след Сараево, свине, Разград, Локо Сф, Ботев, Монтана и т.н. Трябваше да го освободят още след Сараево и сега тези футболисти вече щяха да приличат на отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:09 pm 
Аватар

RIOT написа:
СпециалистО написа:
На Михелич картона е идентичен като на Еньо Кръстовчев срещу селяните като свършихме 2-2 на Герена 2009 година. Удар с лакът в лицето, тогава му дадоха 2 жълт. Ама днес единствения директен червен беше на оная свиня бранеков - типично дърварско влизане.

Вие какви нещата помните, просто не е истина :smt005 :smt005 :smt005

Аз съм като енциклопедия относно наши мачове. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:10 pm 
Аватар

targovishte написа:

Не говорим за резултата...това към 67 набор... :bigok
Говоря, че на практика нищо не играхме...един огромен хаос и безпътица...единственото положително беше появата на някакъв дух...но той се появи още на морето според някой.. :bii_chorbata
Още нещо, като подобряване видях, че не разигравахме пред нашия вратар, а някъде около центъра и малко преди наказателното на буферите....разигравахме дълго, но затова безцелно и бавно.... :ohmygod
А защитата.... :ohmygod Накрая опълчение и две 100% ситуации за буферите, а Митов викаше...не бързай да хвърляш тъча...някакви танци до тъча за бавене на времето.
И ако трябва да бъдем честни, в този мач съдията повече ни помогна, отколкото попречи.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:10 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
Голмайсторът Жоао Силва изобщо не се зарадва след гола си, което значи нещо - предполагам е разочарован от представянето и престоя си в Левски до момента. Илиян Илиев направи всичко възможно да начеше егото и да залага само на нови футболисти, които той е довел или реално заварил, но лично поради някъква си причина одобрява. Няма друго обяснение, защо това момче в края на сезона има сигурно два часа общо играно време в 10-15 мача. Изобщо, няма да е зле да признаем, че Илиян Илиев повече навреди на отбора и на клуба, отколкото допринесе нещо да се подобри по време на престоя му.
Още от историите около квалификациите за 1994 СП в САЩ се разбра, че е труден характер, затворен, себичен и некомуникативен, като личност. Ръководството има голяма вина за назначаването му и за това, че го търпяха след Сараево, свине, Разград, Локо Сф, Ботев, Монтана и т.н. Трябваше да го освободят още след Сараево и сега тези футболисти вече щяха да приличат на отбор.

Я се загледай от репортажа на Кратун за жестовете на Жоао към публиката... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:12 pm 
Аватар

Изведнъж как пък показаха това желание за игра? Иначе, какво да коментирам. На почивката публиката изпраща футболистите на "Левски" с аплодисменти, а при гола за 1:1 до до гола на Силва съвсем различно. Ако бях някакъв човек, който по някаква странна причина се е озовал на "Герена" днеска щях да си помисля, че ние досега една грешка не сме направили. И незнам какво е минало през Ицо Йовов, но направи толкова много грешки, а колегата му Стефко Велев се учеше от него с бързи темпове.
Браво на Митев за избора на Илиев и Вутов. Изненадах се като видях това момче титуляр. А, Пламен Илиев продължава да показва, че футбола вече не му е най-важното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:17 pm 
Аватар

Кво толкова анализирате, бира няма ли за вас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:17 pm 
Аватар

deian1914 написа:
Тоя червен пък ако не го махнат...то нямаше и нарушение даже..

Имаше нарушение или си сляп? Друг е въпроса, че не беше за червен. И трите червени не са редовни.
Честита победа, дано играем с всеки мач по-добре и по-добре. :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:18 pm 
Аватар

RIOT написа:
Я се загледай от репортажа на Кратун за жестовете на Жоао към публиката... :smt006

Верно се вижда, че прави нещо, но не разбирам точно какво... от мястото ми във В сектор не видях изобщо Жоао Силва да се зарадва, а голът който вкара беше истинско попадение на централен нападател! След такава тупалка и при това развитие на мача 99 от 100 голмайстори биха изкуфяли, но той демонстрира разочарованието си. Според мен този играч бе умишлено унижаван да стои извън титулярите и да загравя по 80 мин. Илиян не намери подход към никой от играчите, дано сега Жоао Силва получи шанс и да го използва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:19 pm 
Аватар

Единствените положителни неща от мача са играта на Вутов и голът на Силва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:19 pm 
Аватар

Сърце прави.
А Жоао няма как след като Илиан се отнасяше така гадно с него да влезе и да ниже голове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:21 pm 
Аватар

Ако ми се гледаше селски футбол, щях да стана фен на Академик София, хем са ми наблизо. Ако някой се залъгва, че това ПФК с настоящето му ръковдство, треньори, футболисти и представяне има нещо общо с Левски, мястото на Левски в български футбол и традициите от май 1914, жестоко се е объркал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:21 pm 
Аватар

antonatan написа:

Някои вече прескочиха бирата.... :bigok
Аз лично се притеснявам от днешната победа...почти съм готов да сложа 3:1 на всеки ваш лев, че ще отпаднем за купата от Кокала.... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:22 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Ако ми се гледаше селски футбол, щях да стана фен на Академик София, хем са ми наблизо. Ако някой се залъгва, че това ПФК с настоящето му ръковдство, треньори, футболисти и представяне има нещо общо с Левски, мястото на Левски в български футбол и традициите от май 1914, жестоко се е объркал.

Какво предлагаш да направим ние?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:25 pm 

Винаги съм казвал че започвайки с Йовов ние дефакто играем с човек по малко днес обаче всички се бяха разтичали малко повече дори Йовво поигра 30 минути. Излишно е да казваме че Ицо може да играе по 20 -30 минути но много отдавна Вутов трябваше да бъде хвърлен да се калява с мъжете дори да рискуваме с избързване. Михелич загатва някой неща и очевидно ще е наказан няма да имаме никакви разиграващи халфове в Ловеч което ще ни помогне защото мача там ще се реши в нашето наказателно поле и контраатаки, които базил можеше да отиграе. Гари и Базил си пасват като Дупе и гащи. Димов много се бори.Цял мач тичаше напред дори асистира на Силва.Искам всички да имат тая злоба.Чудя се Везалов дали ще играе в Ловеч, та Ели да замени Пинто.Дано с влизането на Гаджев и Ангелов и Рамос да надхитрим в Ловеч защото трудно ще ги надиграем.Дано с новия треньор от лятото да имаме повече разиграващи халфове та да почнем да играем организирано в средата и да правим някаква игра вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:26 pm 
Аватар

targovishte написа:
antonatan написа:

Аз лично се притеснявам от днешната победа...почти съм готов да сложа 3:1 на всеки ваш лев, че ще отпаднем за купата от Кокала.... :smt012

Ники Митов знае какво прави, споко на финал сме :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:27 pm 
Аватар

Kryten написа:
Сърце прави.
А Жоао няма как след като Илиан се отнасяше така гадно с него да влезе и да ниже голове.

Наистина и ГОЛЯМО БРАВО ЗА ТОВА! Прави му чест, че показва уважение към Сектора!
Хубаво е да се поработи с него повече, да му се говори, да погледа записи на легендарните "деветки" в Левски.
Играчът има уникална физика и си личи голямото му желание. Трябва да има начин да израства при нас.
Силно се надявам да продадат Карвальо в Китай през лятото, а Силва да остане още...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:28 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Кока-Кольо написа:

Ако знаех какво, щях да се опитам да го направя. Но като за начало, да не се залъгваме, че с назначаването на двама любимци като Топчо и Марианеца, нещо се променя.

Сираков май е най-адекватен (за добро или за лошо)
http://alturl.com/yjjbe

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:28 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Кока-Кольо написа:

Ми той ни го каза направо...да станем от Академик София.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:29 pm 
Аватар

Силва има идеална възможност в момента за да покаже нещо повече от посредственост. Ил. Ил. го няма, Карваьло се контузи, така че топката е в него. Вкарва на Локо в Сряда, преказва Илко Пиргов и продължаваме да мИчтаем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:30 pm 
Аватар

Kryten написа:
Репортаж:

Запис: http://dox.bg/files/dw?a=5d66322bfd

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:30 pm 
Аватар

antonatan написа:
targovishte написа:
antonatan написа:

Ники Митов знае какво прави, споко на финал сме :smt023

Бе днеска, като му чух интервюто след мача и подскачането около тъча преди това...имам чувството, че това назначение му е сбъдната мечта....даже и риза беше облякъл...риза чуек.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:31 pm 
Аватар

targovishte написа:
...почти съм готов да сложа 3:1 на всеки ваш лев, че ще отпаднем за купата от Кокала.... :smt012

Когато напълно си готов да знаеш, че залагам 100 лв. за твои 300 лв., че няма да отпаднем от Кокъла за купата. Ако ти е малко - направи ги 1000 лв. с/у 3000 лв. твоя пара. 100 еуро или 1 К еуро никога не се отказват :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:35 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
targovishte написа:
...почти съм готов да сложа 3:1 на всеки ваш лев, че ще отпаднем за купата от Кокала.... :smt012

Когато напълно си готов да знаеш, че залагам 100 лв. за твои 300 лв., че няма да отпаднем от Кокъла за купата. Ако ти е малко - направи ги 1000 лв. с/у 3000 лв. твоя пара. 100 еуро или 1 К еуро никога не се отказват :bigok

Дай ми време до вторник, може да увелича офертата...иначе така за спорта от сега слагам 30 за твоите 10.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:40 pm 
Аватар

Kryten написа:
Сърце прави.

Какво направи Жоао като Илиан го пусна срещу Монтана? Не може във всеки пост да казваш, че всичко, което става в Левски тази година е дело на Илиан. Той е виновен, че половината отбор не са се научили да спират топката, той им е казал като вкарал гол да се защитават и т.н. Той си имаше грешки, но по никакъв начин не беше главната причина Левски да е на това ниво сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 13, 2013 7:47 pm 
Аватар

Какво да направи? Гавриш се с него 4-5 месеца, не го пускаш, лъжеш, че е контузен, и после аре влизай в мача и го решавай :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 396 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]