Бях забравил какво е мач в който нашите "да захапят" противника, да искат да спечелят и да правят колкото си могат това де се случи. Един средно обигран отбор би смазал буферите с 3-0 още първото полувреме, но нашия случай не е такъв. Все пак, това което се видя бе нещо различно: имаше желание, движение, тичане, нарушения, ЖК, ЧК и т.н. Страхотен гол на Силва! Великолепно включване на Вутов с много интелект! Мюлдер играе контузен, не знам някой отбеляза ли го? Какво да кажа за Йовов?

Без него този мач нямаше как да го вземем. Упреквал съм го стотици пъти, когато не е бил във форма, когато е правил налудничивите си пропуски, но днес той бе въплащение на левскарския дух. Глътна си дробовете, изсра си живота, но беше човека, който водеше отбора с желанието си за победа. В момента отбора ни е много слаб, но какво да направим?

Мача се игра пред обидно малко публика, а за час, време, цени на билети и т.н. никой няма право да има претенции. Половината в "новия" за мен сектор В идват да си избиват комплексите и след мач кротко се прибират при строгите си господарки. При такава подкрепа от малцината в Сектора нищо добро не ни чака. Те си съдират гърлата цял мач, а останалите само мрънкалници. Иначе лошо впечатление направиха чужденците Михелич, Пинто и Ели. Това са играчи, които трябва да са лидери, водачи, амбициозни и нахъсани да докажат защо са в отбора. Нищо такова не се вижда от тях, те просто отбиват номера.
Бранеков при изгонването си направи неприлични жестове към публиката, която го изпращаше. Дано има запис, защото това са минимум още 2 мача наказание за тази гнусна свиня. Кокъла изгледа мача до пожарната кола, а след мача спокойно си тръгна към съблекалните. Тъкмо излизахе и хората почнаха да го подкачат, а той вика: Ебимумайката, много сме слаби

, като ясно показа, че не става дума само за отбора на който е треньор

Пропуснах да отбележа как "само с юноши" няма как да стане, защото Илиев отдясно за 45 мин. нямаше едно адекватно отиграване. Преди младите дебютираха в последните 20 - 30 мин. на мачове, които водехме убедително. Сега това е невъзможно, но поне могат да ги пратят в малък отбор за един полусезон да свикнат с мъжкия футбол. Иначе е нормално да се гипсира момчето, но съм сигурен, че притежава качества. Другия Илиев - вратаря ни ... вече не знам кой си мач прави много сериозни грешки. Нито излизането му, нито концентрацията му е на ниво, а преди важните мачове накрая това може да се окаже фатално. Днес тръгва и се спира 4-5 пъти при излизания и се чуди какво да направи ...