forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 4:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 750, 751, 752, 753, 754, 755, 756 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 10:03 pm 
Аватар

Делото Корал и то ли е седесарска издънка Змей? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 10:04 pm 

Я раздуй за тая такса, че ми стана интересно.
И друг път си го споменавал, а държавата принципно е освободена от съдебни такси и не ги плаща. Ако има някъде източник с конкретен номер на дело, за да го видя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 10:11 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Не, давам го като пример за "глупост" и 'некомпетентност".

Пешо, има ги тук. Явно се води частна жалба на МРРБ или нещо такова, не разбирам от тези неща
https://www.bivol.bg/koral-zaharieva.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 11:17 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Да бе, СДС-то хич нямаше лобизъм, 'Подкрепа' хич не натискаше по времето на Фил Димитров да се сменят директорите на заводи и предприятия по партийна линия, покрай РМД-тата хич не се налапаха функционери на СДС и техни братовчеди.
И не знам някъде лиспсата на акъл да е довела до злоупотреби и кражби. Напротив, за да се източва успешно публичен ресурс си трябва и акъл. Както и държава, която да се прави на глупава, невидяла, пропускаща това и онова. Христоматиен пример е делото за "Корал", където подчинена на сегашната вицепремиерка ЗАБРАВЯ да плати съдебна такса 20 лв. за обжалване на по-горна инстанция и държавата губи. Ако това наричаш глупост, ОК

В Търговище от 20 приватизирани общински фирми....20 минаха в ръцете на седесари...половината са ми набори и съученици...от тях днес не оцеля...нито една....но по една или друга линия....тия които взеха пакета на РМД-та са доста богати хора вече...
Като говорите за Костов...имайте поне малко съвест да го еба....всичко това съм го преживял и видял със собствените си очи....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 12:03 am 
Аватар

Дай именца нещо....да не са "седесари" като Бисеров.....кои са предприятията.....сигурен ли си, че са взети в нарушение на закона....
(сещаш се за какво пиша с многоточия)
Omraz написа:
Я раздуй за тая такса, че ми стана интересно.
И друг път си го споменавал, а държавата принципно е освободена от съдебни такси и не ги плаща. Ако има някъде източник с конкретен номер на дело, за да го видя.

Таксата е за обнародване в ДВ, не е такса за дело.
Между другото, в това министерство и принадлежащите му агенции при Лили си беше еб@ло майката :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 12:31 am 
Аватар

Прочети в интернет за Книгоразпространение...за Хлебопроизводство и сладкарство...за ОФ Флора..и още много има...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 12:32 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
tprodanov написа:

Пешо, има ги тук. Явно се води частна жалба на МРРБ или нещо такова, не разбирам от тези неща

Даваш го, ама в контекста на глупостите на СДС. Некак си, няма как да ти е неясно, че втората част от мнението ти, съдържаща глупоста с бележката се явява като аргумент за първата. Иначе казано - манипулация. Що бе Змей? Ако Костов се окаже невинен поне за едно нещо, това фатално ли ще е ? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 12:46 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Да бе, СДС-то хич нямаше лобизъм, 'Подкрепа' хич не натискаше по времето на Фил Димитров да се сменят директорите на заводи и предприятия по партийна линия, покрай РМД-тата хич не се налапаха функционери на СДС и техни братовчеди.
И не знам някъде лиспсата на акъл да е довела до злоупотреби и кражби. Напротив, за да се източва успешно публичен ресурс си трябва и акъл. Както и държава, която да се прави на глупава, невидяла, пропускаща това и онова. Христоматиен пример е делото за "Корал", където подчинена на сегашната вицепремиерка ЗАБРАВЯ да плати съдебна такса 20 лв. за обжалване на по-горна инстанция и държавата губи. Ако това наричаш глупост, ОК

Изброените от теб неща са пренебрежимо малки. Всъщност при СДС имаше доста по-сериозни от тях, като например влияние на ВИС. Но като цяло в сравнено с тоталното срастване на Мултигруп с БСП, сравнено с енергийната мафия - да, при онова правителство на ОДС си беше доста добре ситуацията.

Липсата на акъл пречи да изградиш достатъчно добри закони и мерки за контрол, че да пресечеш всякакви опити за измама. Разликата между теб и мен е, че ти смяташ, че всички са мошенници и само ти си борецът за правда на този свят, докато аз смятам , че повечето хора с добри намерения и повечето проблеми в тази държава са по-скоро от липса на интелигентност и знания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 12:48 am 
Аватар

targovishte написа:
Кока-Кольо написа:

В Търговище от 20 приватизирани общински фирми....20 минаха в ръцете на седесари...половината са ми набори и съученици...от тях днес не оцеля...нито една....но по една или друга линия....тия които взеха пакета на РМД-та са доста богати хора вече...
Като говорите за Костов...имайте поне малко съвест да го еба....всичко това съм го преживял и видял със собствените си очи....

Остава въпросът - как даеба си гласувал за него тогава :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 1:07 am 
Аватар

Boyo написа:
повечето хора с добри намерения

изключително мило, любопитно ми е какво те е докарало до този извод :lol: въпреки, че повечето либерали точно така мислите (добрият човек VS лошите институции) :blass безпардонна глупост, опровергана от историята хиляди пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 1:17 am 
Аватар

tprodanov написа:
Кока-Кольо написа:
tprodanov написа:

Даваш го, ама в контекста на глупостите на СДС. Некак си, няма как да ти е неясно, че втората част от мнението ти, съдържаща глупоста с бележката се явява като аргумент за първата. Иначе казано - манипулация. Що бе Змей? Ако Костов се окаже невинен поне за едно нещо, това фатално ли ще е ? :bigok

Седесарска издънка е онова, дето Никола Николов 'объркал' думите, докато изчитал закона за РМД-тата. :lol: И въобще, обърквациите не са от вчера :blass Аз напрекъснато се опитвам да отлепя от частното и да говоря за принципи, но инженерният ти НПМГ-арско-роботски манталитет напрекъснато забива в детайлите, търси под вола- теле и някакви вътрешни противоречия в текста, като говори за едно или друго дърво, а не за гората :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 2:36 am 
Аватар

tprodanov написа:
Остава въпросът - как даеба си гласувал за него тогава :smt023

Гласувах, защото бях млад...глупав и наивен...а и винаги съм стоял далече от такива схеми... :smt006
При нас дори се стигна до там...че седесари се стреляха и палиха помежду си...прочетете за Стойчо..второто име няма да го напиша....приватизаторът на Книгоразпространение....съученик ми е...как го запали тогавашния активист на Костов...за каква пошлост ставаше на въпрос...за какви сеири...
Десните идеи са ми в кръвта..но приложени в годините и особено от Костов...ми благодаря...мерси.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 9:13 am 

Търговище е абсолютно прав . По времето на СДС ставаха фатални неща в провиницията.И при все това не вярвам всичко да е ставало с декрет отгоре, а и при първият опит да се разбие това Бисеров искаше да му отреже главата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 9:16 am 
Аватар

Надежда Нейнски: Костов ми поиска много пари за общия проект

Разминахме се по отношение на визията и начина, по който трябва да се формира единната десница. Това каза за разрива си с Иван Костов Надежда Нейнски в интервю за "Преса". На първо време и двамата искахме едно и също и затова тръгнахме заедно. Смятахме, че двата политически субекта ДСБ и "Синьо единство" след изборите трябва да се слеят в една формация. В процеса на преговорите се разбра, че ДСБ си го представя по друг начин - един политически субект (ДСБ), към който всички гравитират и се вливат в него, обясни Нейнски.

Тя смята, че с годините проектът на Костов ДСБ не е успял да покаже своята жизненост и не е могъл да събере представителност в страната.

В един момент преговорите стигнаха до точка, в която се видя, че няма доверие между двете страни. Казаха ни в очите: "Ние ви нямаме доверие и затова трябва да ни внесете парична гаранция", обяснява Нейнски. Костов поискал гаранцията да бъде внесена веднага. Евродепутатката обаче отказва да посочи точната сума.

Разочарована съм много. И от себе си. От това, че повярвах, че може да се случи нещо. Но аз няма да спра, ще продължа да работя за единната десница, категорична е Надежда Нейнски. И допълва: Не е лесно да изградиш отново мостове там, където е имало пожар.

Запитан дали Костов е поискал повече от 1 милион лева гаранция за изборите, Ваньо Шарков, който е участвал в преговорите между "Сниьо единство" и ДСБ, заявява, че наистина в този размер е определено съучастието за кампанията, което Командира посочил.

=========================================================================================
не че ме интересува, но колкото да ви върви лафа :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 9:56 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:

Седесарска издънка е онова, дето Никола Николов 'объркал' думите, докато изчитал закона за РМД-тата. :lol: И въобще, обърквациите не са от вчера :blass Аз напрекъснато се опитвам да отлепя от частното и да говоря за принципи, но инженерният ти НПМГ-арско-роботски манталитет напрекъснато забива в детайлите, търси под вола- теле и някакви вътрешни противоречия в текста, като говори за едно или друго дърво, а не за гората :lol:

В НПМГ няма инженерни науки :bii_chorbata
Междудругото, дори не се опитваш да говориш за принципи, а винаги даваш случки, от които искаш да извадиш тенденция. А като няма случка, слагаш некоя герберска такава като в случая :loser2 Казах ти - много си зависим от Костов пич..
Ако искаш да отделиш частното от принципите - хващаш програмата на ДСБ и ни казваш - ето тук грешат и това ще доведе до еди кво си. Ти обсъждаш личност и конкретна случка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 10:29 am 
Аватар

tprodanov, айде стига и ти. Всички знаем, че Костов е с няколко класи над сегашните, но пък не е нужно на всяка страница да го онеправдаваш за абсолютно всичко. Става дразнещо вече. Верно като някаква секта сте :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 10:32 am 
Аватар

Бъркаш. Ще реагирам по същия начин, и ако Змея каже, че Борисов е виновен за източените предприятия. Истината е важна, не Костов, Станишев или който и да е.
Той май заради това преди ми беше казал, че съм гербер :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 10:58 am 
Аватар

Какво означава седесари като Бисеров :roll: Бисеров тогава беше в държавното управление, на много висока позиция и с много власт, това няма как да е случайно и без знанието на председателя на партията :smt006, ами Пешо Коня, Луджев и още много други, ами местните лидери :lol:От една страна много съм доволен, че коалицията на Мартинчо и Нейнски а.к.а Михайлова не се създаде, но от друга Синьото пространство загуби някой абсолютно избираеми кандидатури :smt006 За мен лично концепцията , така да се каже ДСБ ме привлича много повече от СДС и ОДС навремето, при СДС бяхме още деца и лепихме лепенки с лъвчето и крещяхме по улиците Времето е наше :D, а ОДС се оказа сбирщайн :smt006 Компромисите, това е непростимия грях на Костов и управлението му, компромисите, които направиха с комунистите и реално това му изяде главата :smt006 ЗА личността Иван Костов няма да говоря, определено има голямо израстване при него, лошото е, че премина своя зенит и при едни неуспешни избори, според мен ще се оттегли завинаги от политиката, което може би е за добро :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 11:24 am 

Бисеров е аналог на Цецоу . Гнусен човек и брилянтен партиен строител и организатор. Костов намери сили да го изгони на 3-тата година, Бойко едва ли ще има дупе за това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 11:56 am 
Аватар

Не става само с дупе, трябва и акъл.

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 12:16 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
...Компромисите, това е непростимия грях на Костов и управлението му, компромисите, които направиха с комунистите и реално това му изяде главата :smt006 ...

Не мисля, че без компромиси става каквото и да е. Освен това, какви компромиси с комунисти е имало? Просто закона за лустрацията не мина именно заради ченгетата вътре в СДС.
Само да питам тия дето говорят защо Бисеров, Цонев и тям подобна scum са били в СДС - колко човека вие лично познавате на които можете да се доверите и като видят дебелите пачки няма да ви преебат? Кой от тези, които отдавна не са в СДС(да не изброявам имена) не си даде гъзъ за пари и не го разбра цяла България? Та даже сегашния лидер на СДС публично се продаде на Боко.
И пак да питам - защо на последните три правителства корупцията на Костов им е в устата, а не са го осъдили?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 12:37 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Boyo написа:
повечето хора с добри намерения

изключително мило, любопитно ми е какво те е докарало до този извод :lol: въпреки, че повечето либерали точно така мислите (добрият човек VS лошите институции) :blass безпардонна глупост, опровергана от историята хиляди пъти

какви лоши институции, какво подобно нещо съм казал?
иначе мнението ми е на базата на познанства с някои хора, директни наблюдения, които съм имал към други, както и чисто исторически факти (като например , че хора като Ал Бож, Филип Димитров, че дори и самият Жан Виденов живеят скромен обикновен живот след излизане политиката, тоест явно не са правили далавери самите те, щом не са изкарали големите пари)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 2:17 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Кока-Кольо написа:

В НПМГ няма инженерни науки :bii_chorbata
Междудругото, дори не се опитваш да говориш за принципи, а винаги даваш случки, от които искаш да извадиш тенденция. А като няма случка, слагаш некоя герберска такава като в случая :loser2 Казах ти - много си зависим от Костов пич..
Ако искаш да отделиш частното от принципите - хващаш програмата на ДСБ и ни казваш - ето тук грешат и това ще доведе до еди кво си. Ти обсъждаш личност и конкретна случка.

Не обсъждам личност, обсъждам управлението на тази личност, което е доста по-важно от програми, декларации и неам кво си. Докато повечето партии в България са откровено или прикрито лидерски, няма как да говорим повече за принципи и програми и по-малко за личности и конкретни случки.
Когато ДСБ ти напишат, че ще се борят с корупцията и монополите, връщаш се 15 г. назад с машината на времето и гледаш какво-как. По същия начин и с другите лъжци, всички се изредиха в управлението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 2:25 pm 
Аватар

За корупцията напрактика няма начин да се установи кога и в какъв размер е била - всички знаем, че е доста трудна за доказване. Единственото, което може да се използва като някакъв скромен ориентир е индекса за възприятието на корупция. Той обаче твърди, че правителството на ОДС е намалило корупцията. А не се сещам за монопол, създаден от ОДС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 3:07 pm 
Аватар

Каролев оня ден ми написа, че според некъв индекс (може и същия да е), правителството на Лъжлив Дедо било най-малко корумпираното от 90-та до днес. Не че преди съм ги взимал особено насериозно тия индекси, но след Каролев съвсем им пях
:rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 3:22 pm 
Аватар

Той затова е субективен и е оценка на възприятие, а не на реалност. Но възприятието си има някаква причина да се случва. Иначе, специално Каролев доста избягва да говори с мен по тая тема, щото там си знаеме някой неща с него :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 4:55 pm 
Аватар

tprodanov написа:
За корупцията напрактика няма начин да се установи кога и в какъв размер е била - всички знаем, че е доста трудна за доказване. Единственото, което може да се използва като някакъв скромен ориентир е индекса за възприятието на корупция. Той обаче твърди, че правителството на ОДС е намалило корупцията. А не се сещам за монопол, създаден от ОДС.

Цитат:
Подпалиха бизнесмен с “Молотов”

ТЪРГОВИЩЕ. Хвърлена бутилка със запалителна течност предизвика пожар в жилището на бизнесмен в Търговище, съобщиха от РДВР. Инцидентът се разиграл около 23 ч на 12 януари, когато собственикът на фирма за книгоразпространение "Кръгозор" Стойко К. бил в дома си. Изведнъж единият от прозорците в хола на апартамента му се счупил и на пода паднала бутилка с коктейл "Молотов". За секунди завесите се запалили, но собственикът успял да потуши навреме огъня. Според криминалисти опитът за палеж най-вероятно е свързан с неуредени финансови отношения.

Познайте за какви финасови неуредици става въпрос... :smt006

И още....от 2000 г.

Цитат:
Бивш областен се жалва от зам.-шеф на СДС

БОРЯНА ДИМИТРОВА
Води се акция от Димитър Абаджиев за по-нататъшно ми дискредитиране, заяви бившият областен управител на Търговище Тончо Димитров. Само преди месеци Димитров беше в лагера на Абаджиев и му бе предлагано да стане зам.-министър на МВР. Димитров обясни, че напоследък му предлагали примамливи постове извън Търговище, само и само да бъде откъснат от местната структура на СДС, която Абаджиев искал да отслаби и манипулира.

Двамата се опитали да си изяснят отношенията, но не успели. Според Димитров, Абаджиев му казал: "Щом искаш война, ще я имаш". В Търговище се говори, че Димитров ще е първия бивш областен управител, който ще влезе в затвора. Окръжният прокурор Анастас Моллов наредил да започнат следствени действия по две преписки срещу Димитров. И двете са от времето, когато работил в Русенската митница.

"Това са стари работи за времето през 94 г.", обясни шефът на областното СДС Панайот Димитров. Тогава Тончо писал обяснения пред митническото ръководство и получил дисциплинарно наказание. Ставало дума за недосъбраните митни сборове за 100 лв. и 1700 долара.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 5:05 pm 
Аватар

:ohmygod

Междудругото, гледам, че от няколко страници непрекъснато пишеш за книгоразпространение. Не съм запознат изобщо със случката, но покрай фирмата ми имам достатъчно лични наблюдения и контакти, и твърдя, че поне в трите бивши книгоразпространителски бази в София, които по настоящем са превърнати в книгоборси, присъстват единствено дърти червени кадри и нищо друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 5:10 pm 
Аватар

давам ти пример просто....то вече и не съществува...останаха само имотите за мил. левове...в едни ръце... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 5:12 pm 
Аватар

Тъй де, тъй. И виждам, че в тия имоти има бивши и настоящи партийни кадри. Ма не от партията на СДС. В Търговище не знам как е ситуацията..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 750, 751, 752, 753, 754, 755, 756 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]