forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 10:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 4:08 pm 
Аватар

Зависи от компромиса. А това си го преценява всеки сам....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 4:14 pm 
Аватар

vazcho написа:
Къде ги видя тия кадри и решения? Много прост въпрос задавам, на който трудно може да се отговори. Всички кадри избягаха, я при Кунева, я някъде другаде. От миналото също не го харесват - Нейнски се отказа, Йордан Соколов каза да гласуват за ГЕРБ, Петър Стоянов. Как може да очакваш нещо от някой, който не може да се разбере с тези с които работи, а още повече да му гласуваш доверие да управлява държавата. Аз не съм чул и едно нещо, което да каже и да тръгваме нагоре. Едни и същи глупости. Даже си гласуваха и със сестринската партия - бсп някой решения в Парламента.

Да, трима, които се оказаха по-големи кариеристчета от очакваното, отидоха при Пръмова. Това не е целият ресурс на ДСБ обаче. Никой не е длъжен да те образова по тоя въпрос, още повече, че си некъв гербер-гьон и това би било чиста загуба на време. Сестрински партии били с БСП :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 4:18 pm 
Аватар

немлад написа:
Исках всъщност да чуя дали според вас е по-добре да се гласува с компромис или да не се гласува.

Как бе, бащицата :bigok още навремето каза "Гласувах с отвращение" ....това е отговора - трЕбе се гласува, па ако ще пОвърни върху председателя на кУмисията кат си пуснеш бюлетинката в урната

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 4:35 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
vazcho написа:
Къде ги видя тия кадри и решения? Много прост въпрос задавам, на който трудно може да се отговори. Всички кадри избягаха, я при Кунева, я някъде другаде. От миналото също не го харесват - Нейнски се отказа, Йордан Соколов каза да гласуват за ГЕРБ, Петър Стоянов. Как може да очакваш нещо от някой, който не може да се разбере с тези с които работи, а още повече да му гласуваш доверие да управлява държавата. Аз не съм чул и едно нещо, което да каже и да тръгваме нагоре. Едни и същи глупости. Даже си гласуваха и със сестринската партия - бсп някой решения в Парламента.

Да, трима, които се оказаха по-големи кариеристчета от очакваното, отидоха при Пръмова. Това не е целият ресурс на ДСБ обаче. Никой не е длъжен да те образова по тоя въпрос, още повече, че си некъв гербер-гьон и това би било чиста загуба на време. Сестрински партии били с БСП :strkstrk

За сметка на това, младежкото СДС дойде към ДСБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 4:35 pm 
Аватар

Гласува се за Командира. Не знам кво още го мъдрите :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 4:41 pm 

Знаеш как е ... написа:

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 4:55 pm 
Аватар

STALKER написа:
Само не разбирам защо на БСП им викате 'комунисти', а на ГЕРБ не, но няма да се заяждам :lol:
Прави са,герб са болшевики :bigok Жоре,ти ми беше най-големият критик за това че бях направил една по ташаклийска анкета и основно за това,че съм бил намесил любимият отбор в политиката :lol: В същото време гледам какви ги пишеш и малко не мога да повярвам,че си ти.Досещаш ли се колко вредно е едно такова мнение,че ако милицията не спечели изборите,за нас стадиона е мираж.То по тая логика,комунистите от бсп/бкп би трябвало да са в по-близки отношения с газпром,аре гласувай за тях тогава.Ако наистина си търсиш оправдание,че имаш намерение да гласуваш за децата и верни последователи на поробителя,правещи се на джерджински,не е необходимо да търсиш извинения и да следиш толкова внимателно изборният ден

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 5:00 pm 
Аватар

То е ясно, че който си е твърд в идеите ще гласува за ДСБ със единство или без. Само ако може някой да ми припомни какво направиха тези депутати от Синята коалиция в миналия парламент. Едно нещо дето да е дало някакъв резултат. Естествено, че живеем в парламентарна република и не избираме вожда на племето Бабонго в тия избори, но избирайки партия, която очаква 10 човека да вкара в парламента и то с много питанки, не получаваме някакъв кой знае какъв резултат.
Колкото до гласуването с бсп на няколко пъти го имаше, дали е било за добра идея или за нещо друго е друг въпрос

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 5:09 pm 
Аватар

Абе тия,които си играха на диктатори,включиха цялата милиционерска машина навсякъде,газиха наред и журналисти и бизнес,и най-обикновени хора,смляха партии,не му простиха и на Народното събрание.Е при тяхно мнозинство в парламента,чий глас да се чуе

Последна промяна Ivan63 на Пон Апр 08, 2013 5:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 5:15 pm 
Аватар

Ами имайки предвид статистиката от Парламента, http://www2.parliament.bg/bg/statistics , излиза, че тия депутати от СК, при все че бяха най-малобройната група, са свършили бая повече работа от почти всички останали, а в проценто отношение - от всички.
Гласуване с БСП не е имало никога. Ако навън вали дъжд и аз си взема чадър, Доган също си вземе чадър, това не означава, че гласуваме заедно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 5:20 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Абе тия,които си играха на диктатори,включиха цялата милиционерска машита навсякъде,газиха наред и журналисти и бизнес,и най-обикновени хора,смляха партии,не му простиха и на Народното събрание.Е при тяхно мнозинство в парламента,чий глас да се чуе

Това имам предвид точно. Аз също ще гласувам за ДСБ, защото гербаджиите се осраха много жестоко по много параграфи. Най-големите им лайнари, без миро салама отново са вътре и начело, а тия дето правиха нещо повечето ги жертваха, за да защитят милиционерчетата ала цц. Въпроса е че гласа ми отива в пустинята, но в държавата на лошия материал, няма как да е друго яче :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 5:39 pm 
Аватар

Double-D написа:
Знаеш как е ... написа:

:smt023

Този, за да влезе в парламента трябва да се коалира с още 3ма като него :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 5:56 pm 
Аватар

Може и да влезе, ако гласуват под 55% :lol: Начи Командира работи за ниска избирателна активност. Ако познавате хора, които смятат да гласуват за някой друг, говорете им колко е тъпо да се гласува, как няма смисъл, как всички са еднакви, разубеждавайте, сеейте хейтъризъм и скептицизъм смело :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 6:08 pm 
Аватар

Зависи. Зависи от това, дали хората, които не искат да гласуват, ако все пак гласуват къде би отишъл вотът им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 6:17 pm 
Аватар

Е Костов и БСП имат най-слаб потенциал да привличат широка периферия ("колебаещите се"), така че нещата горе-долу са ясни. Има три партии, които по-скоро биха спечелили от висока активност, и други три, които по-скоро биха загубили от това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 6:22 pm 
Аватар

Божа работа. Принципно от различните статистики се вижда, че колкото по-високо е образован човек, толкова по-голяма вероятноста е да се насочи към ДСБ. И също така сочат, че най-високият процент негласуващи е пак при високообразованите. Две и две не винаги е четири, но би могло да бъде. Аз лично не съм убеден при увеличена изборна активност как ще повлияе това на ДСБ и не бих дал предимство на никоя теория.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 6:42 pm 
Аватар

Ами хубаво. Аз лично не познавам човек, който преди е гласувал за друг или не е гласувал изобщо, а в един момент започва да харесва Костов и да гласува за ДСБ :lol: Всички, които познавам и знам, че гласуват за Костов, винаги са гласували за него, докато беше в СДС, а после се прехвърлиха към ДСБ. С тази фигура начело, винаги всеки колебаещ се първо ще прецени отношението си към Костов, а сетне към идеите на ДСБ. Защото има много хора, които принципно споделят сходни идеи и би следвало да са потенциален електорат на ДСБ, но не вярват на човека, който олицетворява тази партия и съответно не биха гласували за нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 6:44 pm 
Аватар

Boyo написа:
targovishte написа:
ми кажи де...как така хем се съгласяваш..че никой не го припознава...хем се надяваме той нещо да промени в положителна посока или от него нещо да зависи...след като не може да събере и 4% :?:

Просто ти , както и мнозинството от българите, приемаш изборите като мач, в който има един победител и останалите са загубили. На теб ти е чужда идеята на демокрацията като цяло. Изборите и партийната система имат за цел да дадат на всеки гражданин представителство във властта, а не да има диктатура на мнозинството. Ти трябва да гласуваш за този, който най-добре представлява твоите виждания за държавата. Това кой колко процента ще вземе няма никакво значение. Бранника казва, че ако ДСБ вървели зле щял да гласува за ГЕРБ. Тогава той ще гласува за партия, която по никакъв начин не представлява него и следователно напълно ще изгуби гласа си. Парламентарната система гарантира, че ще се чуе гласа на всяка обществена група, но ако ти не гласуваш за тази група , която пасва на твоите виждания, ти сам доброволно се лишаваш от това твое конституционно право да бъдеш представен.

Дори парията с 15 депутата може да прокарва политики и да отстоява идеите на гласоподавателите си. Синята коалиция успя да прокара не едно и две неща през последните 4 години. Те бяха и в основата на битката срещу Белене, разкриха злоупотребите с бонусите в много министерства, вдигнаха врява по много спорни законопроекта и в много от тях ГЕРБ даде задна.

Напротив...изборите са надпревара и има само един победител!!!! Друг е въпросът, кой може да прокара добри и демократични идеи, и да ги развие в годините. За съжаление това не г-н Костов. Както вече казах, той е спрял някъде около 2001 година. Няма повече да споря на тази тема....имате си глави, но мен ще ме срам да ме представлява човек, който не може да раздели дори една банкова сметка, а ти ми говориш, за какво вдигал врява. Ми да ти кажа...този мандат за мен беше незабележим. Аз винаги до сега съм гласувал за него, без последните избори. И тъй като, не виждам вече за кого мога....ще отида да пусна една недействителна бюлетина. За в момента това съм решил.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 6:48 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Именно. За мен е изключително важно ДСБ да вкарата "тия 10-12 депутата", за да продължа да чувам нещата, които си мисля и коментирам с приятели, от трибуната в парламента.

Търговище, доста си се повлиял от живота в Русия на Путин.

Не е така приятелю...на мен малко неща могат да ми повлияят, но вече 20 години водя вътрешна борба, която чувствам, че вече губя. Едно са десните идеи и добрите намерения, съвсем друго е, като виждаш, че твоята надежда се губи в безсмислени спорове и вътрешни джавкания, допълнени с лично его и надменност. Е ми писна ми бе....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 7:37 pm 
Аватар

Гледам, че са ме атакували няколко човека, та да поясня - първо, съвсем не съм решил още за кой ще гласувам и още по-малко съм гербер, просто Сините и ВМРО сами направиха така, че да ме оставят без кой знае каква алтернатива и ще видим какво ще се случва до изборите. Второ, по-добре коалиция герб-кунева/атака от бсп-дпс. Трето, ако човек се замисли малко повече над нещата в България ще открие, че почти всичко зависи от изборите и от това кой е на власт, включително в момента и нещата в Левски. Някой запитвал ли се е реално кой е собственикът на Левски и откъде идват парите в клуба? Защото със сигурност не от Батков :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 7:38 pm 
Аватар

Змей, това е д-р Мавроди Калейнски :bigok - гинеколог, а както знаем характерно за гинеколозите са здравите ръце и малкото мозък :lol: хич не ги слуша главата :lol: Иначе абсолютно неизбираем кандидат, но това е положението :smt006 Въпреки всичко ще гласувам за него за да влезе в парламента и един ден Болен Сидеров да му каже, че е расов мангал :strkstrk :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 9:38 pm 
Аватар

Е винаги остава варианта да се гласува за Светльо, привечер като се види дали Костов влиза :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 9:42 pm 
Аватар

Как ще влезе Костов в Парламента?
- Целия вътри-вътри сух :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 9:46 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Е винаги остава варианта да се гласува за Светльо, привечер като се види дали Костов влиза :bigok

Сериозен ли си :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:01 pm 
Аватар

angeloff написа:
bivol.bg, стожер на независимата журналистика в България :smt035 :smt035 С нито една критика срещу управлението на БСП и нейните ръководни кадри. :smt035

Вече са те обляли, но и аз да ти го кажа - това е много странно - да повярваш на думите на Буда :lol:
genchev написа:
Ако гласуваш за ДСБ в тази си форма(разделени от СДС) е обречен глас, който ще се разпредели между герб, бсп и дпс, защото няма да влязат в парламента. Аз не бих спял спокойно, ако даже и 1% от моя глас отиде за турци или комунисти.

Яко, кефят те победителите, а? Малко като чурбарите, дето се кефят на незнам си колко си титли, ама не им пука как са ги спечелили.
vazcho написа:
......

:ohmygod2
targovishte написа:
.....Ми да ти кажа...този мандат за мен беше незабележим.........

Добре де, при тази публикуваната няколко поста над теб статистика какво са направили в Парламента, при тази цензура от Барековци и сие, при това тотално мачкане на парламентаризма и свободата на словото от гербаджиите дето и батковците им от БКП не са си позволявали, не те ли е срам да пишеш такива очеизвадно неверни неща? Кажи "аз не съм го забелязал" примерно, барем ти поверваме че си искрен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:05 pm 
Аватар

Какво е направил...моля те напиши...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:19 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
ДипломатО написа:

Еми тука се разисква "гласуването за най-малко противните" при положение че не се гласува за ДСБ. За мене т'ва напълно сериозно се явява Светльо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:27 pm 
Аватар

Костунгера въобще не може да се оплаче от медиите. Отразяват си го достта пространно за политик с 2% рейтинг. Редовно е по сутрешните блокОве, по всяка гореща тема му се дава думата. Друг е въпросът, дали е нормално в 70-80% от публичните изяви, ДСБ да е представена от Костов. Даже като дават пресконференции по дадена тема, излиза ресорният отговорник, да речем Петър Москов за здравеопазване и до него задължително тропосан и Костов. Естествено, че лидерът трябва да се показва най-често, но в известни граници

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:33 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Mr. Smith написа:
ДипломатО написа:

Еми тука се разисква "гласуването за най-малко противните" при положение че не се гласува за ДСБ. За мене т'ва напълно сериозно се явява Светльо.

Какъв е смисъла да се гласува за СветлЮ при положение, че няма как да вземе повече от половин процент и въобще не може да се каже, че е сериозна кандидатура :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:35 pm 
Аватар

Аз пък си мисля, че със сигурност ще мине 1%, а може да мине и 2 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]