forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 7:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 5:16 pm 

:(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 5:26 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Ква тайна бе, Жорка :bigok

Как ще стане есента като не е евродепутат :loser2

А как стана председател на ПЕС? :smt017 Ако няма никакъв начин и никаква вратичка - от следващото лято ще е, точно когато изтича мандатът на Шулц.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 5:30 pm 
Аватар

немлад написа:
И освен това са креатура на БСП.

Тва не е точно така - ББ е кадър на един кръг, БСП е свързана с други кръгове. Но със сигурност ГЕРБ и БСП не действат заедно и като едно и не произлизат от едно и също място. Все пак минаха 23 години вече и има сформирани различни икономически групи и макар преди 23 години да са произлезли от едно и също място то днес вече са си обособени отделно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 5:40 pm 

Жорка, дай малко повече информация за родното задкулисие и политическо инженерство. :D

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 6:18 pm 
Аватар

Милицията от ГЕРБ са продукт на БКП, но според мен не са под контрола им съвсем. Нещо като блудни синове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 6:20 pm 
Аватар

По-скоро са продукт на онова, на което и БСП е продукт. Не знам дали то е точно БКП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 6:27 pm 
Аватар

Жоре, чета ти мненията и много ти се чудя на какви основания ги говориш тия неща,как реши,че някой е така ще вдига данъците,или милиционерското обещание за каквото и да е,беше спазено.А за магистралите и аз да спечеля изборите,те пак ще се довършват.герб няма да спечелят тия избори!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 6:40 pm 
Аватар

Ми БСП си го казаха, че ще вдигат данъците. Като им четох данъчните мерки и имаше :ohmygod Мерките им първо ще доведат до по-ниска събираемост и ще облаготелестват най-вече мангалите и второ България ще изгуби едно от основните си предимства в привличането на чужди инвестиции. За магистралите пък нещо при БСП не се строяха много, а започнатите вече отсечки може и да се довършат, може и да не се - за нови такива даже не знам дали има смисъл да говориме. Иначе ГЕРБ е ясно, че ще спечелят изборите и единственият въпрос е с колко. Другото ясно е, че без тях парламент почти не може да се сформира - единственият вариант е Атака да се съюзят с БСП и ДПС или с БСП и Кунева, но пак не е сигурно, че ще имат мнозинство. Другата въпросителна е дали ДСБ ще влезнат в парламента, но аз ги виждам между 2 и 3%.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 6:43 pm 
Аватар

Аз имам един лаишки въпрос, който ми е интересен. Ако бсп и герб са толкова под една шапка, както се твърди, то защо толкова хора, които са приближени до едните, го духат когато другите са на власт? :smt017

П.С. Ще отбележа, че не защитавам герб и досега винаги съм гласувал за Командира. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 6:49 pm 
Аватар

Жоре,кажи какви сериозни инвеститори дойдоха,няма ги и скоро не се очертава и да се появат.За комунистите от бсп няма да говоря,защото ще излезе,че говоря нещо положително за тях,а това не мога да си го позволя,но ташак или не,те май са направили повече километри асфалт от комунистите от герб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 6:50 pm 
Аватар

С 80 депутати БСП няма как да си направят "левия завой", дори и да им се иска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 7:03 pm 
Аватар

Истината е, че при ГЕРБ нещата станаха по зле...дойдоха с големи обещания, но нищо не изпълниха....освен магистралите.....при бсп е ясно....каквото и да направят...все ще е грешното.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 8:07 pm 
Аватар

Skrewdriver написа:
Аз имам един лаишки въпрос, който ми е интересен. Ако бсп и герб са толкова под една шапка, както се твърди, то защо толкова хора, които са приближени до едните, го духат когато другите са на власт? :smt017

П.С. Ще отбележа, че не защитавам герб и досега винаги съм гласувал за Командира. :bigok

Кои са духащите?
Черепа, тим, цеко минев, цветан василев, батко и братко..., сектрон?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 8:11 pm 

ВМРО развалиха коалицията! Ще се явават самостоятелно. Ако може да оправите името в гласуването.
Благодаря!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 9:39 pm 
Аватар

Е поне вече е ясно, че синя коалиция със сигурност няма да има: Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 10:26 pm 

Skrewdriver написа:

Е защото всички тук са мега ITK и всичко им е ясно... Нищо че няма човек, който да е имал взимане-даване с червените отрепки и да не знае, че огромната част от тях така стенат за отнетия кокал, че няма накъде повече. А пък тези, които бяха добре и преди, и сега просто са т.нар. хора на всяка власт, така че тях не ги брига. Общите интереси на върха нямат цвят... но за тях трудно може да се направи нещо така или иначе. Мен агонията на шумкарите ми стига

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 10:45 pm 
Аватар

Brannik написа:
немлад написа:
И освен това са креатура на БСП.

Тва не е точно така - ББ е кадър на един кръг, БСП е свързана с други кръгове. Но със сигурност ГЕРБ и БСП не действат заедно и като едно и не произлизат от едно и също място. Все пак минаха 23 години вече и има сформирани различни икономически групи и макар преди 23 години да са произлезли от едно и също място то днес вече са си обособени отделно.

Това трябваше да е ирония, защото в дискусиите някои съфорумци го твърдяха убедено. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 11:31 pm 
Аватар

aquadark написа:
Skrewdriver написа:

Е защото всички тук са мега ITK и всичко им е ясно... Нищо че няма човек, който да е имал взимане-даване с червените отрепки и да не знае, че огромната част от тях така стенат за отнетия кокал, че няма накъде повече. А пък тези, които бяха добре и преди, и сега просто са т.нар. хора на всяка власт, така че тях не ги брига. Общите интереси на върха нямат цвят... но за тях трудно може да се направи нещо така или иначе. Мен агонията на шумкарите ми стига

Това е така. Имах колеги и колежки в университета, на пръв поглед свестни пичове и пички неинтересуващи се грам от политика, но семействата им тръгнали с червените пари или бизнесите ми виреещи най-добре при управление на БСП и директивата беше винаги да се гласува за комунягите, особено 2009та на изборите ги бяха строили родителите им и неинтересуващите се грам от политика пичове и пички всичките чинно пуснаха бюлетини за БСП. Лошото е, че всички си мислим, че като минат още някви години подкрепата за БСП ще спадне драстично, но няма да е такъв случаят тъй като цели фамилии продължават зда си гласуват за тях, явно много хора са се облажили в началото и БСП винаги ще имат 15-20% на избори..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 11:35 pm 
Аватар

Не може да гласуваш за бсп и да си свестен, дори не е реално да изглеждаш свестен! И много ти се моля - НЕ ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 11:39 pm 
Аватар

Малко май ви бяга действителността,за тия които са правили бизнеса с партийни кинти въобще не искам да говоря,но имате ли представа колко хора,които нямат ама грам нещо общо с дисагите с кинтите след 89-та,са изправени до стената през последните 3 години и половина.Тия хора със сигурност ще отидат да гласуват и много от тях с отвращение ще гласуват,познайте за кого.А тоя път повече от видно е че комунистите искат да спечелят изборите и надали бившите им пазители-милиционерите,ще успеят да ги спрат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 12:05 am 
Аватар

ГЕРБ и БСП са двете страни на една монета, които (УЖ) воюват помежду си. ДС срещу РУМНО, милицията срещу апарата на БКП, стопанската номенклатура срещу партийната и тн. От това няма как да произлезе каквото и да било добро за България. Двата картела ще се редуват да изсмукват ресурс от държавата и така.

Последна промяна Кока-Кольо на Пет Апр 05, 2013 12:06 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 12:05 am 
Аватар

За кой ще гласуват?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 12:10 am 
Аватар

гил галад написа:
За кой ще гласуват?
Убеден съм,че много от тях ще гласуват за бкп/бсп.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 12:24 am 
Аватар

STALKER написа:
ГЕРБ и БСП са двете страни на една монета, които (УЖ) воюват помежду си. ДС срещу РУМНО, милицията срещу апарата на БКП, стопанската номенклатура срещу партийната и тн. От това няма как да произлезе каквото и да било добро за България. Двата картела ще се редуват да изсмукват ресурс от държавата и така.

Незнам на какво се базират тези разсъждения, но ми се струват неаргументирани и просто хвърлени във въздуха от типажи, от които абсолютно нищо не им допада в последно време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 12:33 am 
Аватар

Не виждате ли герб докъде ни докараха? Всичко различно от боко тиквата и педерас сергей е по-добър избор за България!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 12:56 am 
Аватар

vazcho написа:
STALKER написа:

Незнам на какво се базират тези разсъждения, но ми се струват неаргументирани и просто хвърлени във въздуха от типажи, от които абсолютно нищо не им допада в последно време.

Ми на това, че реалното положение е точно обратното на това, което се прокрадна на предишната страница - че като едната партия е на власт, другата страда. Реалноста е точно обратната - изброих групи, които формират може би повече от половината ни БВП, и те не страдат нито при Герб, нито при БСП, напротив, развиват се чудесно, и то без пазарни принципи. Пълно сходство. Може някъде, някой зарзаватчия на местно ниво да е по-добре при едните, отколкото при другите, но големите спонсори са им еднакви. Което напълно потвърждава мнението на Змея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 4:29 am 
Аватар

гил галад написа:
И много ти се моля - НЕ ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ!

Кажи за кой тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 8:33 am 
Аватар

гил галад написа:
Не виждате ли герб докъде ни докараха? Всичко различно от боко тиквата и педерас сергей е по-добър избор за България!

Лошото е,че друго няма как да стане, поне не на тия избори.
Аз лично за себе си знам за кой НЯМА да гласувам, сега остава да реша за кой ще гласувам, което е по-трудното.
Ще огледам листите и ако има някое познато лице, за което съм с добри впечатления, ще гласувам за него. За някоя незначителна партийка и така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 8:46 am 
Аватар

При мен нещата са ясни,независимо от гнева ми от поредното мерене на пишки при Сините,моят глас ще отиде там.В никакъв случай няма да търся победители,ще гласувам за това,което е най-близо до моята същност,а на тези избори наистина трябва да се гласува при това всеки трябва да го направи с главата си.А като казах ,че не търся победители,в крайна сметка не съм от Левски,защото този отбор има най-много победи,титли,купи.На някой може да му е много интересно да поживее по-трайно в тоталитарна държава и ще даде гласа си отново за милицията,но аз нямам време повече да гледам филм,който съм гледал и живял в него.И на предните избори бях написал същото,ще го напиша и сега,мислете с главите си,опасно е това,което ни се случи и още по-опасно е ако се допусне да продължи да ни се случва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 9:36 am 
Подкрепата на изборите от отдавна не е за комунисти и десни, а за лични, икономически интереси. Познавам не малко хора, които недоумяват с въпроси кво общо имат днешните с комунистите и кво пък общо има БСП с комунистите :smt006 Точно квото каза Бранника. Важното е при кого са били добре. Имам познати, които във фейсбук редуват стари социалистически снимки с коментари "Колко добре беше, Тодор Живков поне направи нещо" с коментари и снимки вън БСП, стига отново са ни крали, никога повече на власт. Хората не правят връзката... Тук всичко е радикално сбъркано. Има хора, които гласуват за ГЕРБ, но иначе мразят куките, сигурни са че при Тошо Живков сме били най-добре, но повече от всичко на света не искат отново БСП във властта. А, да, гласували са и за СДС междувременно, някога...

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]