forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4354 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 146  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 8:53 pm 

Знам че във форума не се вярва на конспираций, ама това днеска си беше бати цирка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 8:54 pm 
Аватар

Със всеки друг е възможно, но не и с пенявещия се Кюрд. Личи си когато някой мач е нагласен. В него няма да се репчи толко, така че. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 8:57 pm 
Аватар

тия дето се радват на класирането....просто ги съжалявам...аз по слаб Левски...дори не съм си представял...да не говорим, че не съм виждал.....дерзайте наивници...до следващото Сараево или Литекс.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 8:59 pm 
Аватар

Предпочитам да вземем поне купата и да сме слаби, отколкото да сме само слаби ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:03 pm 
Аватар

Поне не реанимирахме за пореден път прасетата.
Относно мача първото полувреме беше опълченска история,второто се събудиха за 10 минути и после защитата и халфовете бяха същата разбита команда и разграден двор.ТРАГЕДИЯ ПЪЛНА :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:13 pm 
Аватар

Поне си оцапаха фланелките.. че в последните няколко мача не им се беше случвало

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:16 pm 
Аватар

Трагедията продължава да е пълна :| Честито класиране, но това нашето не е отбор :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:17 pm 
Аватар

Напрежението е толкова голямо, че нашите не могат да си подадат топката :smt005 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:29 pm 
Аватар

Да не си мислят, че топката е кълбовидна мълния?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:33 pm 
Аватар

ако беше куровидна мълния поне двама трима нямаше да се притесняват от контакт :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:39 pm 

По скоро трябва да монтират говорители в топката и да дъни само чалга та нашите примадони да се разиграят. :loser2
Иначе продължаваме да сме слаби и физически и тактически .Първото полувреме 35-40 минути играхме без средна линия.След гола имаше 10 минути раздвижване.Второто полувреме беше изцяло прибрани,аз не си спомням атака и удар имахме ли. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:53 pm 
Аватар

Според мен не бяхме зле, стана силен мач, литекс се хвърлиха на макс , но в крайна сметка ако не бяхме направили две много сериозни индивидуални грешки даже щяхме да ги бием. Да не говорим за пропуските на базил и родригес от 100 процентови позиции.

Ако всеки мач до сега играехме като днес щяхме да сме първи в класирането

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:54 pm 

Силен Литекс, Левски беше почти за фон. Горе-долу все едно не бяхме Левски,а Литекс или Берое. Доста дърводелски футбол представихме в сравнение с чудесните отигравания на Литекс. Ели и Мулдер, може би и Димов и Гари бяха най-добрите на терена. Михелич и Прохазка свършиха доста работа, но Прохазка е дърводелец. Иначе слаба отборна игра като качество на играта.Литекс ни надиграха. Хубавото е,че нашите се стараха поне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:56 pm 

strave написа:
.Първото полувреме 35-40 минути играхме без средна линия.
И на мен това ми направи впечатление. Почти целия мач отстъпвахме в средната линия и оттам в идеите и атаките, по-точно липсата им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:57 pm 
Аватар

Днес пореден слаб мач. И поредни грешки на Ил. Илиев. Дай му да врътка деф. халфове и защитници, за да може и малкия създаден синхрон в два-три мача да бъде разбит.
Единственото хубаво нещо на този мач е, че видях малко футбол в този Велев.
Пинто е слаб играч. Още минлата година, когато Локо Пд ни обърнаха в Пловдив единия гол стана заради него. Покри засада. С/у добро крило го правят пиян морков отвсякъде. (Неделев го направи сам да си говори в Пловдив). Старокин е по-добър поне според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:59 pm 

mootkins написа:
Знам че във форума не се вярва на конспираций, ама това днеска си беше бати цирка :smt006
Циркът беше на Цска-Локо/СФ/. лит(*кс-етрополе не играха нарочно и беше очевидно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:02 pm 

Vincenzo написа:
Пинто е слаб играч. Още минлата година, когато Локо Пд ни обърнаха в Пловдив единия гол стана заради него. Покри засада. С/у добро крило го правят пиян морков отвсякъде. (Неделев го направи сам да си говори в Пловдив). Старокин е по-добър поне според мен.
Пинто не е слаб играч. Научен бек е и прави страхотни пробиви по крилото. И в защита е добър, но си е загубил формата и прави фрапантни грешки. Старокин е пълна нула според мен. Поне се старае. Пинто е западен защитник, и то с класа.Това е моето мнение. Няма защитник,който да не е грешил. И Ели правеше уникални грешки, но днес беше най-стабилният.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:10 pm 
Аватар

То и 9ката ни е научен и класен играч ама му трябваше една подготовка да се превърне в обичайната мърда играч на пфк Левски. Нещо е объркано отвътре просто нещо генерално. Илиан взе купата с отбор, където звездата беше Дончо Атанасов ебати... Все повече си мисля, че "напрежението" не е в съблекалнята, играчите, а в главата на Илиан :-?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:11 pm 
Аватар

Пинто е перфектен като се включва в атаките, просто трябва двойка стабилни централни за да не увисва той последен защото тогава прави грешки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:12 pm 
Аватар

Фен на Пацо Николов написа:
Vincenzo написа:
Пинто не е слаб играч. Научен бек е и прави страхотни пробиви по крилото. И в защита е добър, но си е загубил формата и прави фрапантни грешки. Старокин е пълна нула според мен. Поне се старае. Пинто е западен защитник, и то с класа.Това е моето мнение. Няма защитник,който да не е грешил. И Ели правеше уникални грешки, но днес беше най-стабилният.

Пинто е много далече от класата на Мулдер. Не си спомянм силен негов мач. единствено едно центриране в Бургас. По принцип крайния защитник е най-трудния пост във футбола (винаги играеш с/у бързо и технично крило), но Пинто никога не ми е вдъхвал сигурност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:13 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:
Adepta написа:
truegentleman написа:
бесен съм просто. Няма такава тактика. В световен мащаб незнам дали има отбор , който води в резултата , противника му трябват 3 гола , за да продължи и ни вкарват 2 гола на контраатака. :ohmygod2 :ohmygod2 Пинто е гений просто.

Айдееее,
1. Играем защитно, това не е Левски, Левски трябва да играе нападателно.
2. Не може така, трябва да пазим резултата, той ни устройва, трябва да играем на контри.
Е как точно трябва да играе Левски???

Не знам някой от феновете да иска Левски да пази резултат :ohmygod

Логиката да не се оставяш да ти вкарат гол на контра е да ги принудиш те да заиграят открито и ти да им вкараш на контра :smt006
Не виждам никакъв проблем с това да играем защитно при изгоден резултат. Освен ако не се връзва някой на глупостите на Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:24 pm 

Пинто е много, много рисков играч, сърбето ми се понрави много гонеше има и поглед за разлика от Прохазка и останалите имаше една идеа повече хъс но няма организация в играта и класа.Докъде ли ще стигнем?Защо се измъчват не мога да ги разбера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:24 pm 
Аватар

То е казано: Най-добрата защита е атаката. Няма значение че водим с 1 гол и резултата е благоприятен за нас, натискаме ги, не им даваме да излизат от полето, бодваме още 1 гол и си правим мача песен. Помня един мач Тройчо как при 2-0 срещу нас или 3-0 реши да пази резултат, изкара офанзивните играчи, вкара защитници, натиснахме ги и ги изравнихме(даже дали не ги и обърнахме). За мен лично в днешния мач последните 20 минути бяха инфарктни, особено като знам каква разорана защита имаме и какви пънове сме при статични положения..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:42 pm 
Аватар

Шефчето на Уитекс Изображение :losers :bii_chorbata :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:50 pm 

Утре ше ви чета мненията, днеска съм пиян и ЛУД!
Щастлив съм, че съсипахме доктор КЮРДА СТОИЧКОВ ПЕДЕРАС ПЕДЕРАС! Желая му сичко ФОСТАТА НА НЕГУ И ШТЕРКА МУ, на жужето от село микре, на СИНѝОТО БФС и на всички Уайнари!

Поздравления за мишката Страхил Божикравов- ст. треньор на ЛЕВСКИ! Поздравления за тва, че днес не се насра от страх!

Наздраве на всички!
Събота идва Иво Глъътъ и ше ги ебеме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:54 pm 

Не виждам нищо положително за нас от тази пирова победа. Потресен съм каква сбирщина футболисти събрахме за 5 години... гледам ги и виждам белезите от всичките некадърници, работили при нас за този период. Погледнато така, Левски комично наподобява ГЕРБ и хаоса в България в момента... предшествениците на Илиан са завещали тонове лайна, а по ирония на съдбата, той се явява най-неадекватният от всички и вместо да стабилизира, е готов да ни дозакопае. Само помислете как ще изчистим всичката тази сволоч, привлечена в Левски от Илиев. Тези хора имат договори, вързани сме с тях и сега Господ да дойде, не може да ни помогне, защото един тотално неподходящ за нас треньор обърка всичко. Наистина трябваше да си тръгне, така или иначе това е неизбежно, но всеки месец, в който остава, значи задълбочаване на кризата. А сега най-фаталното е, че вероятно ще добута сезона, с луд късмет може би ще вземе и Купа и лятото ще ни напълни с нова доза анти-футболисти, които ще трябва да хрантутим. А после идва Хафнарфьордур и няма кой да ни спаси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:12 pm 

Няма такова просто животно, като кюрда :bii_chorbata :losers :bii_chorbata ! На пресконференцията заяви, че съдиите са си свършили добре работата, защото са вдигали несъществуващи засади :ohmygod ! Всички вдигнати засади, за които подскачаше той и селташката публика си бяха засади и това беше доказано категорично по телевизията! Може би доктор кюрдов желае за неговия отбор засадите да не важат?! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:13 pm 
Аватар

Продължавам да твърдя, че не всички от новите (даже доста малко) са безкадърници. Дано дочакаме по-добро ръководство, за да се докаже това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:15 pm 

Тия Мърши само зъл треньор от Русия, Украйна или Беларус може да ги оправи. Да им скъса гъзеца от търчане по време на тренировки. Тези заплати за какво ги взимат бе дееба наглеците. Мамицата им :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:16 pm 
Аватар

моля ви се дори на шега да спрем да наричаме мръсния кюрд циганичков "Доктор"...
Доктор Албан е повече доктор от сиганина , все пак :slap

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4354 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 146  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]