forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 7:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:41 am 
Аватар

Не може ли да отстъпят и да се обединят? Сега е момента, ама не, от разни партийки ми разправят, че боко тиквата нямал алтернатива! Вече като видя разни като костов, кунева, христина христова, каракачанов, сидеров, разни стари седесари и ми става лошо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:58 am 
Аватар

genchev написа:
Boyo написа:
Сигурен ли си, че не си мислиш за Мартин Заимов :smt005

Коментирай тъмносиният Пламен Орешарски :smt031

Какво да му коментирам? Добър финансист, изключително арогантен и дразнещ в личен план. Предпочитам обаче такива като него да са в БСП, вместо Лупи, Луканов и т.н. фигури от миналото

tprodanov написа:
Костов е избран по съвсем нормален начин за председател, не се е самоназначил за такъв. И междувременно, мисля, че около него има немалко млади хора, които изглеждат читави.

Проблемът е, че в дясно няма подходящ лидер. Мартин Димитров можеше да стане, но сам се въвлече в какви ли не глупави скандали и драми и той също се изчерпа. Младите - не виждам кой става за лидер, иначе са симпатяги, умни , харесвам Кънев, Москов и т.н., просто не притежават този талант.

Гледам снимки във фейсбук от разни сбирки на ДСБ - само пенсионери се мотаят и там, както в другите партии. Нормално - аз лично например няма как да отида на такава сбирка в 5 часа в работен ден примерно. Ако можеше да стана член на ДСБ онлайн и след това да участвам в дискусиите на районната организация пак онлайн щях отдавна да съм го направил, и сигурен съм още много хора тук.

Така че ако има напълно изчистване на старите лица вероятно ще е позитивно за дясното, но въпросът е, че към днешна дата просто няма кой да ги замести.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 12:01 pm 
Аватар

Точно това е проблемът на структурите по места и на комуникацията с хора - не са лесни за младите.

ПП Пламен Орешарски го предпочитам пред Борисов за премиер. Историята е доказала многократно, че е по-добре да те управлява умен мошеник, отколкото тъп мошеник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 12:04 pm 
Аватар

Цитат:
Липсата на доверие и на гаранция, че пътят до единна партия между ДСБ и „Синьо единство“ ще бъде извървян, е основната причина за поредния разрив вдясно. Това стана ясно от думите на Надежда Нейнски пред bTV.

Партията ѝ „Синьо единство” не само не се вля във вече регистрираната коалиция между ДСБ и Български демократически форум, но и оттегли собствената си регистрация от ЦИК.

Нейнски обясни, че се отказала от участие в изборите, за да не обърква повече хората. Тя категорично отхвърли твърденията на ДСБ, че причините за несфоримирането на коалиция са технически.

Иван Костов не се съгласил да има съпредседатели в коалицията между ДСБ и „Синьо единство”, посочи още Надежда Нейнски като причина за оттеглянето си. Тя заяви, че е отказала да бъде водач на листа.

„Единството не е свързано с това някой да намери място в партийни листи. Извървяхме много дълъг път за обединение”, заяви Нейнски.

Тя била шокирана след регистрация на коалицията ДСБ и Български демократически форум. „Не мога да спя от разочарование“, добави тя.
Нейнски обясни, че е разочарована най-вече заради младите хора в "Синьо единство".

"Хората, които оглавиха "Единство", бяха на годините на моите деца. Това бяха децата на протестите. Мъчно ми е най-много за тях, защото бяха много разочаровани", заяви тя.

Надежда Нейнски подчерта, че ще продължава да се стреми към единство за СДС и ДСБ. Тя уточни, че от 2005 г. няма личен проект - не е заемала и не е кандидатствала в партиен проект и ангажиментът й е морален.

„Аз ще призова да се гласува и за ДСБ и за СДС, но не е изключено отново да се превърна в демон по време на кампанията”, добави тя.

Нейнски не е разговаряла с Иван Костов след прекратяването на преговорите между ДСБ и „Синьо единство“.

Ето Надето какво е казала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 12:34 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Довод? Не, объркал си се нещо. Доводи писах преди две-три страници, не видях някой да ги е оборил, пък и бяха от сравнително сериозни източници.

Сега няма доводи, уточняваме друго - след като напрактика цялото общество счита Костов за най-вредния елемент, какъв е проблемът, че гласовете му отиват другаде? За мен самия нещата не стоят така, затова задавам въпроса към хора, които съм виждал да сипват към ДСБ и Костов сериозна храна. Нали е лош - какъв е проблема да се срива? Ти, ако имаш отговор, ще се радвам да го прочета.

И понеже намеси инфраструктурната, не знам какво ми е на доводите, ма баса там го печеля аз. Това са фактите, останалото е масаж на клавиатурите.

Проданов, хората, които сипват на Костов, виждат традиционната десница като техен евентуален избор. Това е нещо като Левски и Бащицата, ако ползвам аналогиите на Бай Иван за отбор - партия. В смисъл всички се кефим на Левски, на идеята и духа на отбора от 1914 и през годините, емоционално сме свързани по някакъв начин, но сега някак не ни кефи и съответно сипваме на Батков. Опитай малко да излезеш от x+y=z, защото не е толкова просто. Например по една и съща причина засега печелиш баса в инфраструктурната, но губиш този в политическата ;) :drinkb

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 1:37 pm 
Аватар

Значи хората виждат ДСБ като техен избор, но без Костов? :strkstrk
Вероятно си прав.
Междудругото, далеч не мисля че губя баса в политическата, но има още месец и половина до него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 1:55 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Точно това е проблемът на структурите по места и на комуникацията с хора - не са лесни за младите.

ПП Пламен Орешарски го предпочитам пред Борисов за премиер. Историята е доказала многократно, че е по-добре да те управлява умен мошеник, отколкото тъп мошеник.

Умен мошеник може да направи повече зло, от тъп мошеник :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 2:04 pm 
Аватар

Не е много сигурно, но най-вероятно да. Въпросът е дали би го направил. Умния мошеник няма да убие всичко с кражбите си, а ще гледа работата около него да върви, за да има той откъде да краде. Тъпия мошеник минава като египетски скакалец, а дори и добрите неща, които и умния и тъпия биха направили, при тъпия са обречени на неуспех, щото е тъп.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 3:41 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Значи хората виждат ДСБ като техен избор, но без Костов? :strkstrk
Вероятно си прав.
Междудругото, далеч не мисля че губя баса в политическата, но има още месец и половина до него.

С това мнение се изложи много! По какво се различаваш от разни тоталитарни кратуни, които са на принципа на един водач и т.н.? Значи след 10 години като умре Костов, ще си слагаш въжето ли? Най-лошото е една партия да се идентифицира само с едно лице!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 4:40 pm 
Аватар

Грешиш. Аз припознавам себе си, в идеите които са намерили място в платформата на ДСБ. Дали техен родител е Костов или Кънев, или Методиев - за мен са добре дошли. Тия с тоталитарното мислене са точно хората антиКостов - защото те са фокусирани върху личност, ако Костов си тръгне от ДСБ аз нямам проблем, ако остане в ДСБ въпросните тоталитарни личности имат проблем. Аз оценявам идеи, не личности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 4:46 pm 
Аватар

Много извърташ нещата! Това, което си ми отговорил не е вярно, защото защитавам мнението, че Костов ако се оттегли лекичко на второ място официално, нещата ще потръгнат по-добре за дсб, а ти ми започваш съвсем други тези!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 4:55 pm 
Аватар

Нищо не извъртам, просто пояснявам моята позиция. Вероятно е, ако Костов се отдръпне на заден план, нещата в ДСБ да потръгнат, но може и съвсем да се сринат. Това обаче не е въпрос на тоталитаризъм, качество на идеите, вид политика или каквото и да е - това е единствено въпрос на маркетинг на самата партия - нещо, в което всички знаем, че ДСБ не се справя. Но хората, които биха се насочили към ДСБ, но ако го няма Костов можеш спокойно да ги отнесеш към някакъв вид тоталитаристи. Никога не съм чувал от такъв човек идея, която му пречи да дойде в ДСБ. Чувал съм да пречат личности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 6:10 pm 
Аватар

Въпросът е прост - ДСБ лидерска партия ли е, или не? Оттам нататък е ясно какво ще се случи с тях без Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 6:54 pm 
Аватар

Ми да видим - по времето на Тато пак там някъде - около 1% бяха тия, които не гласуваха за него. Те важни ли бяха?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 7:03 pm 
Аватар

гил галад написа:
Много извърташ нещата! Това, което си ми отговорил не е вярно, защото защитавам мнението, че Костов ако се оттегли лекичко на второ място официално, нещата ще потръгнат по-добре за дсб, а ти ми започваш съвсем други тези!

След 2001-ва година същите тези дълго време се казваха за СДС - Костов се оттегли, ама нещата без него станаха още по-зле, защото просто нямаше кой да го замести. Сега се говорят същите неща за ДСБ, а според мен още по-малко има подходящ заместник. Кой виждаш като лидер на дясното?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 7:55 pm 
Аватар

Докато Костов беше шеф на СДС, подкрепата за СДС намаля от 1,6млн на 800 000. При това при куп непопулярни мерки, които не виждам някой да отрича. Оттам нататък, без лошия Костов, подкрепата за СДС намаля 5 пъти. Но предполагам пак той е виновен, а сега ще трябва да се маха и от ДСБ, щото и там пречи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:17 pm 
Аватар

Самият факт, че преди известно време поне десетина човека тук защитаваха Костов яростно, а сега матросовци останаха само Проданов и Бойо, говори не малко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:19 pm 
Аватар

Аз пак ще си гласувам за него, просто защото няма за кого, но признавам, че се насраха тоя път сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:19 pm 
Аватар

Тия въпросните, ако пропускаш да забележиш напрактика почти не пишат във форума. Анкетата смЕтам не се е променила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:03 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Докато Костов беше шеф на СДС, подкрепата за СДС намаля от 1,6млн на 800 000. При това при куп непопулярни мерки, които не виждам някой да отрича. Оттам нататък, без лошия Костов, подкрепата за СДС намаля 5 пъти. Но предполагам пак той е виновен, а сега ще трябва да се маха и от ДСБ, щото и там пречи :bigok

Значи Костов е загубил 800 000 гласа, а тия след него колко? По-малкоооооооооооо... :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:38 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Тия въпросните, ако пропускаш да забележиш напрактика почти не пишат във форума. Анкетата смЕтам не се е променила.

СмЕтам, че се попромени с къмто -6%. Беше 42, ся е 36

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 7:44 am 
Аватар

А колко хора бяха гласували, щото това процентите може да са намалели тъй като са гласували повече хора в анкетата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 1:22 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ми да видим - по времето на Тато пак там някъде - около 1% бяха тия, които не гласуваха за него. Те важни ли бяха?

хахахах, Проданов, виждам че това ти става някакъв любим аргумент, ама пак ти казвам, че това не е x+y=z ;) Защото едните резултати са постигнати в условията на честни и демократични избори с множество партии, а другите при може би най-бруталната тоталитарна диктатура, съществувала досега-комунистическата. Или това няма значение викаш :strkstrk

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 1:56 pm 
Аватар

Ти не разбра какво казвам - да се оправдава избор, с неговата численост е крайно нелогично. Това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 1:58 pm 
Аватар

:smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 2:07 pm 
Аватар

Оф, деба, толкова ли неясно го казвам...
Ако един избор е масов, това не е никаква гаранция за качеството на самия избор. И обратно - ако нещо не получава одобрение, то това не означава, че то не е смислено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 2:16 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Костов е избран по съвсем нормален начин за председател, не се е самоназначил за такъв. И междувременно, мисля, че около него има немалко млади хора, които изглеждат читави.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
След месец, когато Костов не влезне в Парламента смисъла от партията му ще е нулев и тя лека-полека ще се самозатрие.
А, относно читавите - Прошко избяга при Кунева и останаха Асен Агов, Екатерина Михайлова, Методиев, заради които хората излязоха по улиците, защото им писна да гледат едни и същи. Даже и станишко махна някой подобни, дпс също, но Костов - НИКОГА. Той и неговите причтелчета са вечни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 2:18 pm 
Аватар

Не е. Спокойно може някоя партия, за която никой не е чувал и взима 0,1% от вота да е с най-качествените хора, програма и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 2:19 pm 
Аватар

Леко си в грешка. От тия, дето си изброил за читави само Екатерина Михайлова може да мине за такава. За сметка на това, в ДСБ има достатъчно наистина читави кадри.
И смисълът от една партия не се изчерпва с парламентарната й представителност.
Не разбрах обаче - оспорваш легитимноста на избора за предстедател на ДСБ, вероятно си член на партията и си участвал в избора?

А това, че хората са излезнали заради Методиев, Агов или Михайлова беше някакъв своеобразен връх :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 2:25 pm 
Аватар

Не оспорвам нищо, а казвам, че той е единственият кандидат и винаги го избират с 99,9%. За дясна партия, която вече почти 10 години я има и при толкова не успехи нещата ми изглеждат малко странни. Колко да е дясна тая партия отвътре - ти ще кажеш. А, Методиев е един от тези, които хората не искат да виждат. От както се помня все е в Парламента.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]