forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 7:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 02, 2013 9:47 pm 
Аватар

Значи, Костов е по-добре от Герб?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 02, 2013 9:55 pm 
Аватар

Значи, че е добре да има някаква макар и малка, смислена, дясна партия в НС, но Костов даде всичко от себе си, за да няма. С което отвори още малко пространство на милицията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 02, 2013 10:05 pm 
Аватар

Аз щото останах с впечатлението, че създадената от него партия се доближава най-много до това определение. Но това е дребнавост от моя страна, подминавам натам - това значи, че каквато и да е дясна партия е по-добре от Герб, и ДСБ определено се вписва в това изречение?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 02, 2013 10:15 pm 
Аватар

ДСБ самостоятелно (извинявам се, с БДФ), няма никакъв шанс да премине 4%, а с оглед действията на лидера и, явно и няма особено желание. Когато забележа разминаване на думи и дела, предпочитам да се концентрирам върху делата. На думи Костов е най-големият радетел за обединение, на практика винаги в решителни моменти се опитва да извива ръце и трагедията става все по-тотална.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 02, 2013 10:18 pm 
Аватар

STALKER написа:
ДСБ самостоятелно (извинявам се, с БДФ), няма никакъв шанс да премине 4%, а с оглед действията на лидера и, явно и няма особено желание. Когато забележа разминаване на думи и дела, предпочитам да се концентрирам върху делата. На думи Костов е най-големият радетел за обединение, на практика винаги в решителни моменти се опитва да извива ръце и трагедията става все по-тотална.

А сигурен ли си, че той извива или на него се опитват да му извиват?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 02, 2013 10:19 pm 
Аватар

Да, това очевидно го разбрах още първия път като го написа. Но това, че Костов няма да влезе в Парламента би трябвало да е чудесно, защото той е най-големия враг на страната, нали? И това, че неговите гласове ще отидат към Герб също?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 02, 2013 10:26 pm 
Аватар

Опитваш се за политика да разсъждаваш като инженер, не става така. Някакви уравнения, кой от кого бил по-лош, три ябълки или два портокала. Не ми се знаимава с елементаризми. Казах това, което казах - отвориха се още един-два процента за ГЕРБ, а от т.нар. стара десница нищо няма да влезе в следващото НС. Дали съм прав, ще видим през май,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 02, 2013 11:25 pm 
Аватар

Не, няма нужда да се опитвам каквото и да било, опитвам се да сложа ясна позиция на масата, а ти се измъкваш. Както и да го въртиш обаче, ти казваш едно - Костов е лош, щото дава собствените си гласове на Герб. От което единствено значи, че ДСБ е по-добър вариант от Герб. И ако продължим нататък, и заменим Герб със всяка една произволна партия от родния политически ефир, неравенството ще има същия знак и посока. Това, напрактика е и схващането на почти всички, но от друга страна масово набитото в главите на всички - Костов е виновен, води до бягането от това уравнение, независимо от счупената логика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 02, 2013 11:49 pm 
Аватар

Не бе Проданов,не казва това,казва че след целият този обрат,наистина ще има хора,които бяха решили да гласуват за сините,попадайки във вътрешно объркване,съответно чувствайки се в безизходица,ще гласуват за милицията ,смятайки че гласуват срещу комунистите.Впрочем виж дори и в този форум,който в никакъв случай не е показател за настроенията на гласоподавателя,колко се увеличиха гласовете другото бсп,наречено герб

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 12:04 am 
Аватар

Аз съм съгласен с Надето и МаУтин, че трябва консолидация, обаче едно нещо не разбирам - като искат да има една партия вдясно, защо регистрират нова и после веднага да има обединение?

Не можеше ли просто напусналите СДС да станат членове на ДСБ, да се направи извънредно събрание и ако някой от тях става за ръководен пост в партията ще го получи? В БГ стана всеки човек - с партия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 12:12 am 
Аватар

То сдс не беше ли на кабаиванов. Много е тъжно, но това е реалността от доста време вече :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 12:14 am 
Аватар

Boyo написа:
да станат членове на ДСБ, да се направи извънредно събрание и ако някой от тях става за ръководен пост в партията ще го получи?

:smt005 :smt005 :smt005 стига бе човек, ще му умориш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 12:38 am 
Аватар

Проданов обаче стигне ли се до Костов, става по-култов и от доводите си в инфраструктурната :smt005 Ако Костов е толкова голям стратег и политик, как не успя да изманипулира една елементарна коалиция, което е жизненонеобходима за всички заинтересовани страни? Накрая ще излезе, че дори и Цветанов е доста по-добър стратег от него :strkstrk

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 12:44 am 
Аватар

Довод? Не, объркал си се нещо. Доводи писах преди две-три страници, не видях някой да ги е оборил, пък и бяха от сравнително сериозни източници.

Сега няма доводи, уточняваме друго - след като напрактика цялото общество счита Костов за най-вредния елемент, какъв е проблемът, че гласовете му отиват другаде? За мен самия нещата не стоят така, затова задавам въпроса към хора, които съм виждал да сипват към ДСБ и Костов сериозна храна. Нали е лош - какъв е проблема да се срива? Ти, ако имаш отговор, ще се радвам да го прочета.

И понеже намеси инфраструктурната, не знам какво ми е на доводите, ма баса там го печеля аз. Това са фактите, останалото е масаж на клавиатурите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 1:07 am 
Аватар

Костов и въобще десните, ако са останали такива трябва да си зададат въпроса, защо хора верни на дясната идея са вече в листите на бсп :smt031
Цитат:
Продуцентът Мартин Захариев ще участва в изборите в 23 МИР София. „Той е човек с много силна гражданска позиция и изключителен работохолик. Политическите му позиции винаги са формирани според ясен принцип – кой защитава демократични идеи и кой е носител на промяната, търсена и искана от гражданите“, мотивират се от БСП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 8:58 am 
Аватар

Сигурен ли си, че не си мислиш за Мартин Заимов :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:43 am 
Аватар

Цитат:
Световният шампион по бокс за аматьори Детелин Далаклиев е кандидат за народен представител в 42-рото Народно събрание. Именитият спортист е поставен под №6 в листата на БСП-Плевен от гражданската квота.
http://www.sportal.bg/news.php?news=419906

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:06 am 
Аватар

Boyo написа:

Коментирай тъмносиният Пламен Орешарски :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:32 am 

genchev, хубаво громиш Костов и хората около него. Лошо няма, твоето мнение е важно за теб, други хора също го споделят.
Ти за коя партия ще гласуваш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:38 am 

Boyo написа:
Аз съм съгласен с Надето и МаУтин, че трябва консолидация, обаче едно нещо не разбирам - като искат да има една партия вдясно, защо регистрират нова и после веднага да има обединение?

Не можеше ли просто напусналите СДС да станат членове на ДСБ, да се направи извънредно събрание и ако някой от тях става за ръководен пост в партията ще го получи? В БГ стана всеки човек - с партия...

Принципно и аз съм на това мнение.

Иначе ситуацията с десните партии е ужасна, там наистина трябва една метла, която да замете всички стари лидери, включително и Костов.
Изобщо не ми дреме кой какво е казал и направил, кой е крив, кой е прав, кой какво предложил, а другия не разбрал и т.н. Крайният резултат е плачевен. :smt006
Шепата хора, които останахме да гласуваме за тях, се характеризират в по-голямата си част със своята нормалност и образованост.
Тия продължаващи циркове са способни да откажат всеки нормален човек, включително и мен. Стига да имаше разумна алтернатива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:42 am 
Аватар

Буквално нямам за кого да гласувам, като изключим безсмисления ми вот за ДСБ, който заедно с няколко десетки хиляди още няма да промени нищо. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:45 am 
Аватар

Omraz написа:
Boyo написа:

Иначе ситуацията с десните партия е ужасна, там наистина трябва една метла, която да замете всички стари лидери, включително и Костов.
Изобщо не ми дреме кой какво е казал и направил, кой е крив, кой е прав, кой какво предложил, а другия не разбрал и т.н. Крайният резултат е плачевен. :smt006
Шепата хора, които останахме да гласуваме за тях, се характеризират в по-голямата си част със своята нормалност и образованост.
Тия продължаващи циркове са способни да откажат всеки нормален човек, включително и мен. Стига да имаше разумна алтернатива.

Определено. В ДСБ общо взето толкова са вперили поглед в дървото, че не виждат гората от него. Работата им със местните структури, както и медийното им отразяване са горе-долу като маркетинга на любимия ни отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:06 am 
Аватар

Omraz написа:
Boyo написа:

Иначе ситуацията с десните партии е ужасна, там наистина трябва една метла, която да замете всички стари лидери, включително и Костов.

Това покрива на 100% и моето мнение. Още преди 4 страници написах, че Костов е време да отстъпи лидерството на по-млади хора със свежи идеи и чисти имена.
Не съм решил все още за коя партия ще гласувам, само за кои не бих.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:09 am 
Аватар

Костов е избран по съвсем нормален начин за председател, не се е самоназначил за такъв. И междувременно, мисля, че около него има немалко млади хора, които изглеждат читави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:22 am 

В България е важно да има харизматичен лидер, около който да виреят въпросните читави млади хора. Вдясно такъв няма в момента. Не би могло и да има и Костов да допусне да е втора цигулка до него.

Костов е харизматичен максимум за около 50 000 души, освен това вече е на 64 години и му е време постепенно да се пенсионира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:24 am 
Аватар

genchev написа:
Boyo написа:

Коментирай тъмносиният Пламен Орешарски :smt031

Ха, този цвят няма. Ако искаш, да ти напомня при какви условия беше прокуден от СДС?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:31 am 
Аватар

Omraz написа:
В България е важно да има харизматичен лидер, около който да виреят въпросните читави млади хора. Вдясно такъв няма в момента. Не би могло и да има и Костов да допусне да е втора цигулка до него.

Костов е харизматичен максимум за около 50 000 души, освен това вече е на 64 години и му е време постепенно да се пенсионира.

И аз за съжаление, не го виждам как ще предаде палмата на Радан Кънев, примерно. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:31 am 
Аватар

Аз вече съм твърдо на мнение, че старите "лидери" работят за комунистите, получават достатъчно пари да погребват България! И стига сте го превъзнасяло Костов, че става смешно!
П.П. Тези млади около Костов запис на заповед за колко пари подписват за да са в листите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:33 am 
Аватар

Как точно работят за комунистите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 11:34 am 
Аватар

гил галад написа:
Аз вече съм твърдо на мнение, че старите "лидери" работят за комунистите, получават достатъчно пари да погребват България! И стига сте го превъзнасяло Костов, че става смешно!
П.П. Тези млади около Костов запис на заповед за колко пари подписват за да са в листите?

Е то е ясно, че няма човек който да работи изцяло в полза на обществото и да зависи нещо от него.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]