forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 1:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 2:10 pm 
Аватар

В предишната анкета бяха близо 40 ако не бъркам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 2:48 pm 
Аватар

Левскар, левскар, гербаджия, гербаджия, Бойко, Бойко... сър Стенли Ройс :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 3:39 pm 
Аватар

tprodanov написа:
В предишната анкета бяха близо 40 ако не бъркам.

Имаше около 250 гласа общо тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 4:02 pm 
Аватар

Аз пък пък се чудя хората, където са цъкнали на ДСБ-Единство какво точно очакват, че ще се промени. Лично мое мнение, че те дори няма и влезнат в следващия Парламент, но ще видим. Въобще цялата работа при тях е да имат 10 човека вътре, те са едни и същи всеки път, и се въртят около Костов и каквото им каже те това правят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 4:09 pm 
Аватар

:strkstrk :strkstrk

Последна промяна SharkyTT на Нед Мар 31, 2013 4:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 4:09 pm 

Ако прочетеш темата за политика може и да ти стане ясно кой и защо гласува за "ДСБ-Единство". :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 4:10 pm 
Аватар

Интелигентните, трезвомислещите, разбиращите от политика и най-вече истинските левскари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 4:12 pm 
Аватар

Ако имаше как с негласуване на народа да се покаже на кандидатите, че не стават - щях даже да проспя деня. И все пак смятам да гласувам за някоя от малките националистически партии, за да отчета активност т.е. гласа ми да не отиде при турците. Кервана си върви, кучетата си лаят, протестите нищо не промениха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 4:17 pm 
Аватар

vazcho написа:
Аз пък пък се чудя хората, където са цъкнали на ДСБ-Единство какво точно очакват, че ще се промени. Лично мое мнение, че те дори няма и влезнат в следващия Парламент, но ще видим. Въобще цялата работа при тях е да имат 10 човека вътре, те са едни и същи всеки път, и се въртят около Костов и каквото им каже те това правят.

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 4:25 pm 
Аватар

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/0 ... petrov_se/
Ето още една коалиция, която определено ще е много шумна следвашия месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 11:34 pm 
Аватар

Защо толкова се кефите на Костов? Питам абсолютно сериозно. 91 набор съм и от управлението му, не помня почти нищо, най-малкото, че тогава грам не съм се интересувал от политика. Според нашите е боклук и крадец....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 11:36 pm 
Аватар

Почти всички от набора на вашите и по-старите се почустваха излъгани, защото не се оправи всичко с магическа пръчка, а на това което се постигна останаха недовлни. Нямаха достатъчно прозорливост хората и настроението лесно беше обърнато. В комбинация с няколко компромата в навечерието на изборите, офанзива на Мадритската издънка и няколко високомерни, груби, лични грешки на Костов се получи този резултат от 2001.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 12:35 am 
Аватар

trikilarakiq написа:
Защо толкова се кефите на Костов? Питам абсолютно сериозно. 91 набор съм и от управлението му, не помня почти нищо, най-малкото, че тогава грам не съм се интересувал от политика. Според нашите е боклук и крадец....

Защото:
Най-общо казано хвана автобусчето наречено България, което пътуваше към Азия и го обърна по пътя към Европа.
А конкретно защото:
БВП:
http://www.google.com/publicdata/explor ... 0%B8%D1%8F

Корупция:
http://ime.bg/images/phpThumb.php?src=/ ... .jpg&w=500

Средна продължителност на живота:
97ма - 70,35, 2001ва - 71,77

Раждания:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... h_rate.jpg

Смъртност:
97ма 121 861, 2001 -112 368

Инфлация:
http://www.google.com/publicdata/explor ... &ind=false

Лихвен процент:

Умишлени убийства:

Размер на външния дълг:
http://www.google.com/publicdata/explor ... false&icfg

Потребление на енергия и горива в пътния сектор:
http://www.google.com/publicdata/explor ... false&icfg

Среден доход:
97 - 113, 557лв 2001- 242,00лв

МРЗ:
97 - 33, 914лв, 2001 - 87лв

Сигурно има и още. Важното е, че Костов окраде България.. Питай ги вашите дали имат бонови книжки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 10:22 am 
Това с раждаемостта и смъртността е култово :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 10:42 am 
Аватар

Смъртността особено е доста голям признак за цивилизована държава :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 10:47 am 
Аватар

Всъщност, за мен най-важно в една държава е нивото на образование и продължителноста на живота. Те са може би най-ярките белези по какъв път е поела държавата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 10:57 am 
Аватар

@tprodanov Тъй като ти си най-големия защитник на Костов тук, искам да те питам малко повече по данните, които си дал.

1. Защо при мадридския помияр БВП-то ни се вдига 2но? Той е направил повече за икономиката на България от Костов по тези данни. Защо да не гласуваме за него?! При бсп пък се вдига от 29 на 50.
2. Защо раждаемостта е най-висока през 2009 година, а тази която показваш от 1997 до 2001 е подем, както и от там насам?
3. Инфлацията след Костов е все стабилна и не е надминала 8%

А и още няколко допълнителни въпроса.
Защо Костов продаде на безценица предприятията с неясни и непрозрачни търгове на лица около себе си? Защо 80% от тези предприятия и фабрики се нарязаха на скрап и изнесоха за бързи пари? Защо НИТО едно от тези предприятия не беше продадено на външен инвеститор? Защо фабрики за 2 мииарда се продадоха за 150 милиона?

При Костов беше ОК за малкия бизнес, защото тогава бяха годините на отваряне на безбойните малки магазинчета и маса хора се възползваха и намазаха без да си имат и хабер от бизнес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 11:09 am 
Аватар

Първите ти три въпроса имат един отговор - за мен е важно кой е направил тенденцията. Графиките ясно показват, че тенденциите 97ма са в една посока, и точно след това тя се обръща. Останалите правителства имаха единствената задача да не пипат посоката, доколкото им е възможно.

Относно предприятията, правителството на ОДС приватизира вече ликвидираните предприятия от Виденов. Не знам за какви 80% говориш, но 95% от тях от ликвидирани се приватизираха успешно и работят и до днес.
Ако имаш някаква конкретика за неясна приватизация, можеш да я споделиш. И тук разбира се, остава въпросът - бонова книжка имаш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 11:19 am 
Аватар

Нещо си се объркал. Аз съм ЗА приватизацията и смятам, че беше нужна, за да се влеят пари в държавата и да се обърнат в икономиката. Не съм за приватизация на кръг от хора за мижави суми. А за тенденцията е толкова образно казано, че няма накъде. Вижда се, че не е много трудно да осереш направеното от предишните и историята го показва. Но ти не ми обясни как царя за 4 години вдига БВП-то 2но? Защо Костов е направил повече от него например, като вдига БВП-то от 10 на 14 милиарда, а царя от 14 на 29?
Не ми отговаряш на въпросите, а ми обясняваш, че Костов поставил основите на икономиката. Евала, че е вдигнал държавата след оня пловдивски помияр, но както се вижда той и неговата партия залязва... Ако сдаде властта и я остави на хора като Мартин Димитров по-скоро може да ми привлече гласа, но в този си вид - не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 11:44 am 
Аватар

Не знам каква власт трябва да сдава Костов???

Обаче, ако те разбирам правилно, според теб е по-голямо достижението да не осереш вече зададената посока, отколкото да създадеш самата посока?

Дай да видим и тая работа с мижавите суми. Приватизацията вкара в хазната 2.5млрд долара. Евростат към 96та ни беше оценила цялата индустрия на 3млрд долара. И пак да питам - бонова книжка имаш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 12:05 pm 
Аватар

Властта в ДСБ.
Според главният прокурор Никола Филчев по онова време са приватизирани активи на стойност 27 милиарда за 3. Интересно, дай линк към евростат да видим дали са ги оценили на 3.
Интересно и тези хора от къде са се сдобили със средствата да приватизират, ако не са част от "куфарчетата".
Бонова книжка нямам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 12:10 pm 
Аватар

27 милиарда е точната цифра, но към 96 :strkstrk Долара.

Виж, за парите, с които са закупени предприятията не мога да ти дам отговор, но не виждам защо това да е вина на Костов.
Предлагам ти да се концентрираме върху това какво приватизира ОДС - извършената от тях приватизация общо взето обхваща основно вече ликвидираните от Виденов дружества. Според теб, колко струва едно ликвидирано дружество? Според мен като ликвидирано не може да донесе и една стотинка, но за сметка на това тежи на държавата с дълговете си. Оттук нататък, и за една стотинка да бъде продадено, ползата за страната е драстична. По-скоро би трябвало да се съсредоточиш върху въпроса - защо са ликвидирани и кога всъщност е станало източването. Очевидно, няма как да е по управлението на ОДС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 1:41 pm 
Аватар

1. Не са били ликвидирани, а са започнали процес на ликвидация. Ликвидирани/приватизирани са по времето на ОДС. Единствената разлика е, че дружеството запазва своята дейност и история когато се приватизира.
2. Очаквах да подкрепиш тезата си за тези 3 милиарда по евростат с линк или поне статия от достоверен източник.
3. Видя се хората колко го обикнаха Костов, след като той никога повече няма да е във властта.
Както се казва, "Глас народен, глас Божи".
Дойде на власт, напълни си джобчетата, вдигна си къща в Драгалевци и шътна всичките предприятия на кръг от to4nite хора. Аз него го слагам редом с всичката комунистическа измет и крадци в тая държава. Всичките него приватизации останаха в тъмното и никой не отвори и дума за тях и в следващите правителства.
И пак питам, защо се приватизираха само от българи без нито един чужд инвеститор? Да не би европейските инвеститори да не са били добре дошли при "западно" настроения Костов?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 2:26 pm 
Аватар

genchev написа:
Ако сдаде властта и я остави на хора като Мартин Димитров по-скоро може да ми привлече гласа, но в този си вид - не.

Стани член на ДСБ и гласувай на следващите избори за председател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 2:28 pm 
Аватар

Къщата в Драгалевски винаги я е имало. Линк към евростат няма как да ти дам, защото след 10 години данните им влизат в архива. Нямам ресурса да ровя в него.
Разбирам, че според теб Костов трябваше да продължи с ликвидацията, вместо да ги приватизира - сори, но това не е моето мнение.
По стряскащото обаче е да се оправдава адекватноста на един избор с неговата численост. Това е адски неприемливо. И това означава, че бай Тошо е най-добрия ни ръководител до момента.

ПП Междувременно, оставам с убеждението, че цялата конкретика, която изброих по-горе е или лъжа или чиста случайност. Която случайност по никакъв начин не е обвързана с управлението, тя просто се е случила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 2:48 pm 
Аватар

Къде съм писал, че съм против приватизацията? Против съм разпродаването на 27 милиарда активи за 3.
Съвсем нормално е, когато си затънал в дългове да разпродаваш имуществото си. Но не на безценица!
За бай тато няма да коментирам, даже не знам защо го намеси тоя мазен циганин...
Говорим за Костов. За човек, който едва ли не го поставяш като основоположник на съвремената ни икономика, като той единствено разпродаде държавата и наля свежи пари в икономиката и тя живна. А за въпроса ми, защо при царя се вдига БВП-то 2но и при тройни продължава да се вдига, не можа да ми отговориш, защото причината не е "основата", а по-скоро подема на глобалната икономика и навлизането на западни инвестиции, които Костов така и не наложи в своето "про-западно" управление.
Като цяло човека направи нужното, но го реализира грешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 2:52 pm 
Аватар

Много те тормози повишаването на стандарта при царчока. Аз твърдя следното - ако Костов не беше сложил ред в държавата, ако не беше обърнал рейса в посока Европа, това нямаше да се случи. И второ - ако царчока немаше предприсъединителни фондове, щеше да бележи ръст на кукуво лято. Сега кажи що имаше предприсъединителни фондове.
Бай Тошо го намеси ти - нали ти каза, че глас народен, глас божи, значи Тато е велик - кратко и ясно.

И понеже за пореден път говориш за разпродаване на държавата, пък ти лично нямаш бонова книжка - питай родителите ти, те имат ли, и какво става с нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 2:53 pm 
Аватар

Е как ще продадеш актив, който не струва нищо бре. Как ще продадеш предприятие с дългове за повече от стойността му? Тва приватизацията да не е донорство? Чорбарска икономика е тва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 3:14 pm 
Аватар

@Kryten Интересно, дали си запознат точно какво е било положението? В момента има сходни фирми, които освен че имат дългове, имат и бъдещи вземания от други фирми. Никога не си само задлъжнял. Това не е +актив-дълг=1 стотинка. Много по-сложно е. Особено факта, че всички приватизирания предприятия са били в сферата на производството. Това, че е секнат пазара в момент на икономическа криза, не значи че трябва да се нареже на скрап и изнесе всичкия актив, бил той във формата на сгради, оборудване или стока. Това стана с всички тези разпродадени предприятия, което поражда отново въпроса, който Проданов така умело избягва, защо бяха продадени на to4nite хора с нито 1 лев/долар от външни инвеститори?
Царчето всички го разкриха, че е издънка, дошъл да си вземе 1-2 двореца и няколко хиляди декара гори. Докара пълните некадърници, които всички видяха как с едно превалутиране ни увеличиха дълга.
А гласа народен не знам защо се асоциира с тато, когато това си е самият факт. Народен не значи комунистически.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 3:17 pm 
Аватар

Братле, ти каза, че щом народния избор е Костов с 1%, значи Костов е лош. Е, народния избор беше Тато с 99%, значи Тато е добър.
А това, че предприятията са били нарязани е доста наивно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]