forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 2:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 740, 741, 742, 743, 744, 745, 746 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:41 pm 
Аватар

Повече са само феновете на помашките плескавици на Български извор :lol:

От 18:00 е, хер Шмид

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:58 pm 
Аватар

Цитат:
помашките плескавици на Български извор

:smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 11:54 am 
Аватар

STALKER написа:
Аз да не съм идиот, да се информирам от 'цитати'. :ohmygod .....

Цитатите са доводи, с които да подкрепиш тезата си :ohmygod2
Пожелателно от смислени исторически източници, защото точно това произведение е критикувано от учени специално заради многото си неточности и противоречия :!:
mech0 написа:
Четох в 168 часа доста любопитна хипотеза - Тодор Живков е вероятен родственик на Кобургите. ...

Абе и аз съм чел в некъв жълт вестник, че Боко е незаконен син на Тодор Живков, та това явно го прави Кобург и с Царчето са били рода, затова му е масажирал ушите :shock: :lol: :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 2:38 pm 

http://dnes.dir.bg/news/meglena-kuneva- ... 05299?nt=4

май видяха, че няма да има лукма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 3:02 pm 
Аватар

Изображение

:shock: :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 3:08 pm 
Аватар

Цитат:
Работата е в това, че Солженицин дори не е първият, който се е заел с тоя огромен въпрос. През 1992 година руската еврейка Соня Марголина, дъщеря на болшевик от ленинско-сталинския период, издаде на немски своята книга «Краят на лъжите. Русия и евреите в двадесети век», (Siedler Publishers, Berlin, без превод на английски! ), в която тя описва престъпленията на болшевиките и ролята на евреите в тях. «Ужасите на революцията и гражданската война – пише тя – са тясно свързани с образа на еврейския комисар». Подзаглавието на книгата е «Руските евреи – престъпници и жертви едновременно».
В главата «Евреите и съветската власт» тя пише следното: «В първите години на революцията болшевиките заедно с евреите управляваха Русия със студена пот на челото от страх. За всички тях обаче едно нещо беше ясно: ако само разпуснеха въжето около врата на хората, евреите-болшевики щяха да са първите на бесилката.»
Марголина отива и по-далече като казва, че участието на евреите в болшевишкия режим е буквално «историческия грях на евреите». Тя поставя особено силно ударение върху тяхната дейност като коменданти на концентрационни и трудови лагери в системата Гулаг, както и в участието на евреи в разрушаването на руски църкви. «Нещо повече – казва тя – евреите в целия свят поддържаха съветската власт и не обелиха нито дума за критиката и опозицията срещу тоя режим».
Солженицин напълно споделя мнението й.
Израелският историк Луис Рапопорт от своя страна пише следното: «Веднага след революцията много от евреите се радваха до небесата от тяхното огромно присъствие в новото правителство. Ленинското първо Политбюро беше доминирано от хора с еврейски произход. Под ленинското ръководство евреите участваха във всички аспекти на революцията, включително най-големите мръсотии. Въпреки уверенията на комунистите да изкоренят антисемитизма, той стана неимоверно масов, отчасти заради огромното участие на евреи в съветската администрация, както и заради последвалите съсипващо-нечовешки кампании за болшевизация.»
Сало Барон, друг еврейски историк, описва процеса така: «Непропорционално голям брой евреи се вливат в болшевишката тайна полиция, ЧК (Чрезвычайная Комисия) и повечето от тези, попаднали в ръцете на ЧК, са били пречуквани от евреи-следователи».
Според еврейския историк Леонард Шапиро, в Украйна 80 процента от редовите членове на ЧК са били евреи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 7:32 pm 

tprodanov написа:
Не е така. Мятряла отдавна не се кефи на КСП.

В невероятна грешка си. Най-малко 20 души, моя възраст и малко по-големи, са ме питали защо е тази омраза и така нататък, а да не говорим от по-дъртите - приятели на бащата и т.н. Даже след последния път като бихме Литекс на Герена, някакъв непознат в Микстейп ме заговори (понеже бях с тениска на Левски) и ме пита много ли сме го псували, каза ми как не сме прави и т.н.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 7:37 pm 

На 100% разбирам за какво говори Инчето, при мен е абсолютно същото 1 към 1.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 7:40 pm 
Аватар

STALKER написа:
Цитат:
Работата е в това, че Солженицин дори не е първият, който се е заел с тоя огромен въпрос. През 1992 година руската еврейка Соня Марголина, дъщеря на болшевик от ленинско-сталинския период, издаде на немски своята книга «Краят на лъжите. Русия и евреите в двадесети век», (Siedler Publishers, Berlin, без превод на английски! ), в която тя описва престъпленията на болшевиките и ролята на евреите в тях. «Ужасите на революцията и гражданската война – пише тя – са тясно свързани с образа на еврейския комисар». Подзаглавието на книгата е «Руските евреи – престъпници и жертви едновременно».
В главата «Евреите и съветската власт» тя пише следното: «В първите години на революцията болшевиките заедно с евреите управляваха Русия със студена пот на челото от страх. За всички тях обаче едно нещо беше ясно: ако само разпуснеха въжето около врата на хората, евреите-болшевики щяха да са първите на бесилката.»
Марголина отива и по-далече като казва, че участието на евреите в болшевишкия режим е буквално «историческия грях на евреите». Тя поставя особено силно ударение върху тяхната дейност като коменданти на концентрационни и трудови лагери в системата Гулаг, както и в участието на евреи в разрушаването на руски църкви. «Нещо повече – казва тя – евреите в целия свят поддържаха съветската власт и не обелиха нито дума за критиката и опозицията срещу тоя режим».
Солженицин напълно споделя мнението й.
Израелският историк Луис Рапопорт от своя страна пише следното: «Веднага след революцията много от евреите се радваха до небесата от тяхното огромно присъствие в новото правителство. Ленинското първо Политбюро беше доминирано от хора с еврейски произход. Под ленинското ръководство евреите участваха във всички аспекти на революцията, включително най-големите мръсотии. Въпреки уверенията на комунистите да изкоренят антисемитизма, той стана неимоверно масов, отчасти заради огромното участие на евреи в съветската администрация, както и заради последвалите съсипващо-нечовешки кампании за болшевизация.»
Сало Барон, друг еврейски историк, описва процеса така: «Непропорционално голям брой евреи се вливат в болшевишката тайна полиция, ЧК (Чрезвычайная Комисия) и повечето от тези, попаднали в ръцете на ЧК, са били пречуквани от евреи-следователи».
Според еврейския историк Леонард Шапиро, в Украйна 80 процента от редовите членове на ЧК са били евреи.

Ашкеназите са мръсни копелета :hitl2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 8:43 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
tprodanov написа:
Не е така. Мятряла отдавна не се кефи на КСП.

В невероятна грешка си. Най-малко 20 души, моя възраст и малко по-големи, са ме питали защо е тази омраза и така нататък, а да не говорим от по-дъртите - приятели на бащата и т.н. Даже след последния път като бихме Литекс на Герена, някакъв непознат в Микстейп ме заговори (понеже бях с тениска на Левски) и ме пита много ли сме го псували, каза ми как не сме прави и т.н.

И аз почти не познавам хора дето да не се чудят, защо го псуваме. Дори и левскари се срещат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 8:57 pm 

И редовния довод е:
"Вие му завиждате за успеха" и "Псувате го, защото ви вкара 4 гола преди години" :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 9:05 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Mr. Smith написа:
Кой се кефи на КСП бе :smt005

Това че ти не общуваш с такива орки, не значи че масата селяци му се кефят. Кефят му се и още как.

Ти ще кажеш, че не общувам с орки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 9:10 pm 
Аватар

Като изключим нас. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 9:51 pm 
Аватар

STALKER написа:
.....

И това защо реши, че не се връзва с анти-семитизъм при комунизма? Самите евреи са участвали дейно в революцията именно заради гоненията срещу тях по време на Царска Русия, което не пречи после след като участват във вземането на властта да бъдат прочиствани периодично, а по едно време са даже и със забрани за участие в формите на управление, следване и тн. Особено деен е бил Сталин. И част от това е описано от Солженицин в същата книга. Комунягите са "уникални" типове - фашистите им братя, изведнъж фашистите им стават врагове. Е колко му е както прокламират равенство, да изкарат едни по-равни от другите. Както става и с украйнците :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 10:04 pm 
Аватар

адепта можеш да си скъсаш дипломата или там, което твърдиш, че имаш....почети малко още...аз няма да ти отговарям...щото ми сваляш нивото.....почети за Царска Русия...има и музеи и архиви...почети за болшевиките и после намесвай Сталин :bigok
само за последния ти коментар ще напиша, че последния влак с помощи...зърно за Райха е потеглил на 21 юни....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 10:28 pm 
Аватар

Твоите твърдения, които не са подплатени поне със 100 страници документи от СТАВКА-та не се приемат във форума на арийците :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 10:37 pm 
Аватар

Ставката обхваща много ограничен период от изложените факти....
иначе в интерес на истината не ми е на годините и на музеите...че да споря с него.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 10:38 pm 
Аватар

То само заради едното равнопоставяне на фашисти на нацисти Адепта трябва да си скъса дипломата, без дори да гледаме историческите факти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 10:38 pm 
Аватар

Са па трябва да му обасянвам, че фашистите не са расисти :smt005 искам си ХО-НО-РА-РА :loser2

Ционисти оплакват Сталин; кибуц Гааш; 1953 г.

Прикачени файлове:
430282_476325239051915_1491943963_n.jpg
430282_476325239051915_1491943963_n.jpg [ 29.93 KiB | Прегледано 3834 пъти ]

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 10:47 pm 
Аватар

Ако оплакваха Симон Петлюра щях да бъда изненадан :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2013 11:36 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Твоите твърдения, които не са подплатени поне със 100 страници документи от СТАВКА-та не се приемат във форума на арийците :bigok

И ДИАГРАМИ :bigok :loser2 :slap

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 12:35 am 
Аватар

targovishte написа:
адепта можеш да си скъсаш дипломата или там, което твърдиш, че имаш....почети малко още...аз няма да ти отговарям...щото ми сваляш нивото.....почети за Царска Русия...има и музеи и архиви...почети за болшевиките и после намесвай Сталин :bigok
само за последния ти коментар ще напиша, че последния влак с помощи...зърно за Райха е потеглил на 21 юни....

Пишеш несвързани неща, толкова и следиш темата. Говорим за комунистическия режим дали е или не е анти-семитски.
"има музеи и архиви", не думай :lol:
south написа:
То само заради едното равнопоставяне на фашисти на нацисти Адепта трябва да си скъса дипломата, без дори да гледаме историческите факти.

Къде видя равнопоставяне да те питам, след като упоменавам цитат преди няколко страници от вестник, в който се говори за дружбата между фашисти и комунисти :slap
Ето ти го пак, да вникнеш:
Цитат:
Товарищи фашисты, милости просим.
Вместе власть буржуев сбросим.
Фашисты и большевики – пролетарии-братья.
Крепите над миром красные объятья.
Пролетарии, стройтесь в единую линию
Сегодня командуют Троцкий и Муссолини.
Красное знамя борьбы пролетариев.
Сегодня развернуто от России до Италии.
Владимир Маяковский
в. “Известия”, 31 ноември 1922 г.

STALKER написа:
Са па трябва да му обасянвам, че фашистите не са расисти :smt005 искам си ХО-НО-РА-РА :loser2

Тия "обяснения" заедно със "хонорара" знаеш къде нали :smt006
Колко фашистки е един режим е много трудно да се определя(Португалия, Испания, Чили, Италия, Аржентина и тн.), но повечето имат белези на антисемитизъм, виж примерно Пиночет и после обяснявай кой какво. Понеже се говори за това че само в Италия бил "истински" фашизма, пък за там видиш ли няма последователни гонения на евреи, и затова фашизма не бил анти-семитски режим. Айде бе.
STALKER написа:
Ционисти оплакват Сталин; кибуц Гааш; 1953 г.

И явно означава, че всъщност всички евреи харесват Сталин и той никога не е инициирал гонения срещу тях. Евала, страшно доказателство извади. Все едно тука стотици хиляди не въздишат по бай Тошо :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 10:24 am 
Аватар

Тая тема много ме дразни, мисля да я изчукам люто :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 10:25 am 
Още едно такова мнение и си отиваш :strkstrk :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 10:28 am 
Аватар

Тука малко ситуацията е кой предвари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 10:32 am 
Абе как се редактира мнение на друг човек, че доста не ми харесват, пък не мога да намеря откъде :bigok :smt017 :loser2

Аз съм Македонията и съм доста доУен :bigok

антонатан: срещу 50 лева ще ти кажа
едит2: някой май ти е казал :boisw

Проданов:
Неам идея копеле :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 10:36 am 
Аватар

:bigok аз знам как

И съм могъщо дебел чичак :strkstrk

Македноия: Промени начина, по който изгледаш в реалния живот, иначе те банвам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 12:11 pm 
Аватар

Цитат:
Йотова обвини Цветанов в потулване на скандала с изтеклото подслушване на Борисов във връзка с Мишо Бирата, който първо обърка с Мишо Шамара, както и за случая с "мълчаливата” прокуратура по разследванията срещу бившия земеделски министър Мирослав Найденов. Бившият шеф на МВР "отвърна на огъня" с контраобвинения - за прибраните от БСП милиони по скандала "Хохегер", подсказан им от водещия, за делото "Галерия", злоупотребите на Вальо Топлото, за подслушванията на Корнелия Нинова и "дългият инкасатор" Румен Овчаров, с когото Йотова е близка.

Нов прякор - дългия инкасатор :lol:
Иначе от двете партии действат и говорят по еднакъв начин, егати като близнаци са :bigok
Както се дърлят, така очаквам коалиция "в името на България" и нов рекорд по кражби, като гледам само как се допълват направо тръпки ме побиват. И АЕЦ ще видим, и какво ли не :!:

абе дреме ти на кура, тука нема да стане дискусия...
:shock:

Последна промяна Adepta на Пон Апр 01, 2013 2:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 2:13 pm 
Аватар

Курвата Бенатова щяла да има лекция днес в УНСС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 2:37 pm 
Аватар

"Янев поздрави Кунева с „професионалния й празник“ 1 април"

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 740, 741, 742, 743, 744, 745, 746 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]