forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Окт 10, 2025 7:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:30 pm 
Аватар

Добре бе, как можем да сменим 200 футболиста, при всичките да се забелязва, че в началото са добри, после им пада формата и да мислим, че проблемът е в тях? Аре по-сериозно, че приличаме на червеното безумие..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:37 pm 
Аватар

Който и треньор да беше днес при такова клане НИЩО нямаше да се промени. Остатъка от трева ще трябва да я пребоядисват след пролятата кръв.
Стига се срали по Илиян. Той си започна сезона, нека той да си го довърши. Плюенето по негов адрес няма да промени НИЩО към по положително. А и хайде се замислете кой ще е този „доказан специалист“, който ще дойде в края на сезонЯ да печели купата и титлата. Умни момчета сте знам, че ще се осъзнаете.
Мазната мутра вместо да се прави на гангстер, да вземе и да защити отбора, че следващият мач може и погребение да има. Мистър Kryten да вземе да му направи един репортаж със безумните влизания на еклертиим, и мазньо да го пусне някъде в нета като задължително вдигне пушилка гледайки лошо (това последното поне доказа, че го може). Вдигни малко шум бе мишка, нали намяше да позволиш на НИКОЙ да се ебава с Левски. После вземи и помисли как да докараш доказани специалисти за ДЮШ и „мъжкият“ отбор за следващият сезон.
Аз Казах. Да влезе в изпълнение с вчерашна дата.

ПП
До
г-н кюрдалан
главен мюфтия на кюрдикстан
кюрда стоичков педераст педерас, кюрда стоичков педераст, педераст
(горната балада се изпълнява в напевна форма, в умерено темпо до минор, като продължителносста варира от 90 до 99 минути)
с уважение един
Българин и Левскар.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:43 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Добре бе, как можем да сменим 200 футболиста, при всичките да се забелязва, че в началото са добри, после им пада формата и да мислим, че проблемът е в тях? Аре по-сериозно, че приличаме на червеното безумие..

кой от тия, дето сме взели последните 2 г. в началото е бил добър? Последните добри играчи, който взехме бяха Гарата и Грийн, лятото на 2010 г. и след това Пламен Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:47 pm 
Аватар

STALKER написа:
tprodanov написа:

кой от тия, дето сме взели последните 2 г. в началото е бил добър? Последните добри играчи, който взехме бяха Гарата и Грийн, лятото на 2010 г. и след това Пламен Илиев.

Калво също ставаше, ама на него май не му падна формата, а просто си избираше в кои мачове да поиграе.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:51 pm 
Аватар

от началото на полусезона това ни беше най-силният мач. Другото са глупости. В сряда бием :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:52 pm 
Аватар

antonatan написа:
от началото на полусезона това ни беше най-силният мач. Другото са глупости. В сряда бием :)

:shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:53 pm 
Аватар

не се чуди, на две ракии съм, а тепърва трябва да излизам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:53 pm 
Аватар

Калво е същата работа като Рамос и Мърсиньо, плажен герой. Като му е удобен съперника поиграва малко, като срещне съпротива - тотално криене по терена. Иначе добри технически играчи, явно с никаква борбеност и дисциплина, поради което и са стигнали до българското първенство, очевидно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:55 pm 
Аватар

STALKER написа:
tprodanov написа:

Не се концентрирай върху понятието добър, щото не то е решаващото в случай. Проблемът е падането на формата. Щото и на Гарата му падаше формата, тази на Пацо също е ударила дъното. По-скоро въпросът трябва да е - кой футболист сме развили от нивото му и сме го вдигнали нагоре? Не за друго, ми е по-лесно за изброяване.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:59 pm 
Аватар

Ако средната продължителност на живота на човек е 70г., а футболист играе средно 10г. професионален футбол, по 1 мач средно в седмицата, 10 месеца в годината, вижте какво следва - 90мин х 4 седмици х 10 месеца х 10 години = 36000мин.
70 години = 70г. х 12м х 52седмици х 7 дни х 24ч х 60мин = 440294400мин.
Елементарната математика показва, че тези ПУТКИ трябва да се напрегнат в 0,00817635% от живота си и дадат всичко от себе си, но въпреки това не го правят, а карат скъпите коли, живеят в лукс, внимание и всичко, което ние не можем да имаме, а трябва да даваме всичко от себе си във времето, в което просто не спим, за да оцеляваме. Горе долу прави 66% от живота ни. Справедливо, а? Въпреки това, никой няма да скандира името ви, да ви запомни, да се моли за вас, да е готов да ви прости всяка издънка и т.н. Омръзна ми от тези мърши!!! Кога най-после ще разберат, че това не е детска градина, а професия и те трябва да са професионалисти!!?!!?!? ААААААААА
:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 8:59 pm 

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:00 pm 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:
tprodanov написа:

Не се концентрирай върху понятието добър, щото не то е решаващото в случай. Проблемът е падането на формата. Щото и на Гарата му падаше формата, тази на Пацо също е ударила дъното. По-скоро въпросът трябва да е - кой футболист сме развили от нивото му и сме го вдигнали нагоре? Не за друго, ми е по-лесно за изброяване.

Че ние кой имаме за развиване, освен Вутов и Цоневи? Тях опредлено не сме ги развили. Но аз двете момчета дори не си спомням да съм ги гледал в игра. А от Вутов, докато са му краката по-тънки от моите ръце, няма какво да чакаме,освен чести контузии. Българските млади играчи най-много изостават физически и това е видно във всеки маждународен мач на юношеско ниво. Достатъчно е човек само да погледне снимките на съперниците на нашите момчета.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:05 pm 
Аватар

antonatan написа:

Ето вече ме хвана яд, че съм избрал стеродитие пред пиенето- щеше ми се да можех да погледна нещата с твоите очи.. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:12 pm 
Аватар

izviniavam che pisha na latinica no PC mi se bugna neshto i dnes niamam kirilica....
inache iskam da popitam DOKOGA SHTE CHAKAME ILIAN, BATKOV, TONEV, DONEV, STAROKIN, GADJEV, PROHAZKA, PLAMENCHO I DRUGITE PUTKI DA SASIPVAT LEVSKI SOFIA I DA GO PRAVIAT SELSKI OTBOR????
daite da otideme na gerena na trenirovkata utre ili drugata sedmica i da gi izgurbime!?
ili pone da gi nahranim kakto si triabva?!
tia ne razbirat ot dobro... triabva da se deistva brutalno!!!
KOI ISKA DA DEISTVA S MEN??? :smt027 :loser2 :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:13 pm 

Ще стане като миналия полусезон - последните 3 кръга, когато вече няма да има значение, ще се разиграем до неузнаваемост :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:15 pm 
Аватар

STALKER написа:
Че ние кой имаме за развиване, освен Вутов и Цоневи? Тях опредлено не сме ги развили. Но аз двете момчета дори не си спомням да съм ги гледал в игра. А от Вутов, докато са му краката по-тънки от моите ръце, няма какво да чакаме,освен чести контузии. Българските млади играчи най-много изостават физически и това е видно във всеки маждународен мач на юношеско ниво. Достатъчно е човек само да погледне снимките на съперниците на нашите момчета.

Че само юношите ли можем да развиваме? Всички играчи при нас би трябвало да повишават формата си, или поне да я запазват. При нас я губят. Всички. Значи не е в тях вината.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:23 pm 
Аватар

Ако има няква вероятност да докараме Херо на Герена трябва да се действа веднага, ако не - Ил Ил до края на първенството. Този човек няма един взет важен мач, а за да станем шампиони ще му се наложи да взме поне 2-3. А кондиционният ни треньор е с по-големо шкембе от мойто и това не е сериозно - методите на физическа и игрова подготовка явно са тотално объркани след като на всеки дошъл футболист му пада формата. Преди поне бяхме най-добре физически подготвеният отбор в България, сега и това не сме. И за пореден път реанимираме умрелите свине, по едно време разликата беше 11 точки, сега е 4 вече. Надявам се да не се откажат хора за Ловеч - аз примерно точно в такъв момент се надъхвам, пея кур на всичко и всички и отивам да викам за Левски!

Иначе е крайно време да започнем да действаме по-радикално по отношение на играчите ни - в някои съседни държави го направиха това и научиха отбора си да уважава публиката си и да се раздават докрай и да играят със сърце.. в съседна сърбе на върбе примерно партизан всяка година са шампиони, но звезда си ходят яко по мачове, защото отборът им изорава терена всеки мач, ходят да ги уважат, извиняват им се, плачат.. нашите путки не ги ебе, оттам и нас по трибуните не ни ебе и хем страдаме като отбор на терена, хем като публика на трибуните при тоталвата липса на живец. Не може да продължаваме така.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:26 pm 

С оглед на играчите в отбора много трудно ще се измъкнем от тази ситуация.. изключително жалък опит да ни затворят очите с "грандизоната" промяна - идването на Боримиров. Аз лично през последните години свикнах със загубите на точки срещу какви ли не отбори, но все вярвах, че за 100 годишнината нещата ще се оправят и че ще гледаме отново нашият Левски. Уви май няма да е така и това най-много ме боли... и въпреки всичко пак трябва да сме на трибуните, и в сряда, и в неделя, докрая !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:31 pm 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:

Че само юношите ли можем да развиваме? Всички играчи при нас би трябвало да повишават формата си, или поне да я запазват. При нас я губят. Всички. Значи не е в тях вината.

Кво да им разваиваш на Милиев, Старокин, на Димов или Прохазка? Те просто са си лимитирани. С други думи, играят колкото могат. А защо играят за Левски, това е по-големият въпрос

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:35 pm 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:
tprodanov написа:

Еми, баце, така е, ама макар като цяло също да съм на мнение, че Борат е лайно, а не бяла лястовица, някак си оправданието "с тоя президент - толкова" нещо не се връзва особено в последните 2 години някъде. Факт е, че Борат носи огромния грях, че след влизането ни в ШЛ не станахме тотален хегемон у нас и редовен участник по-далечко в Европа. Оттам-нататък обаче, да му се приписва само на него всичко черно просто не е правилно. Колкото и да не ви се иска, последния читав треньор, който сме имали, беше Мъри, и то ПРЕДИ да задълбае в собствената си глупост и инат и да спре тотално да се развива (престоите му тук и там по за 6 месеца го показват - след оня подвиг не е постигнал нищо и той). Оттам-нататък начело на отбора имаме само некадърници, колкото и да не ни се иска. Реално дория Ясен (за когото сега разни хора зоват да се връща), просто имаше късмет да уцели Гара и Грийн в най-великата форма в живота им, и с помощта на останалите направиха една незабравима есен....и толкова, у нас пак нищо! Факт е, че от 5 години когото и да вземем за 3 месеца се насира и за това не е виновен Борат. Дори да приемем, че първите 2-3 треньора и директора след Мъри/Наско ги сложи (и контролира) той, то последните 2 години Борат определено не се меси. Тонев има власт да прави каквото иска, а по твърдения на всички - и нужните пари. Е да, ама резултата е все по-лош и по-лош. Треньор нямаме и не сме имали отдавна. Не сме имали и читав кондиционен, нещата са трагични и това се вижда с просто око дори от идиот. Нямаме читав треньор на вратарите. Нямаме читави помощници. Нямаме една читава подготовка. Еми това не е вина на Борат, съжалявам. В последните 2 години тая вина е на Гонзо (докато беше при нас), но айде, там да речем Борат се стиска и той го пазеше. С Тонев, обаче, не е така. Ясно е като бял ден, че директора ни е ташак, какъвто си беше и в Локото, треньорите ни са ташак (всичките, не само Илиан), школата ни е ташак, всичко ни е ташак. Еми за това не е виновен Борат, щото той остави всички тия неща на други хора (доброволно или не, все тая)....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:41 pm 
Аватар

Въпреки, че футболистите ги презираме и ги наричаме путки, те изобщо не са слаби за нашето първенство и единствен виновник за липсата на каквато и да е игра, настроение и мотивация е треньорът. Да вземат да назначат истински шибан треньор най-накрая, че не се трае вече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:46 pm 
Аватар

STALKER написа:
Кво да им разваиваш на Милиев, Старокин, на Димов или Прохазка? Те просто са си лимитирани. С други думи, играят колкото могат. А защо играят за Левски, това е по-големият въпрос

Междудругото, на всичките изброени от теб най-силните им мачове не са в Левски. Имаше обаче какво да се развива в поне 50 футболиста от близкото минало, а те назадват. Това, е селекцията е провал всяка година е просто следствие, а не причина.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:49 pm 
Аватар

След толкова разбори...разбра ли се колко гола има Пантелич за нас?И другото което ме вълнува е Сречко Катанец треньор ли е или да речем мажоретка?Моля да се изчисли също Илиян колко минути има като треньор в живота си...и колко като футболист...тези минути колко процента от живота му са,каква кола кара и колко пъти му е скандирано името!

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:51 pm 
Аватар

Wildkid написа:

Еми, баце, така е, ама макар като цяло също да съм на мнение, че Борат е лайно, а не бяла лястовица, някак си оправданието "с тоя президент - толкова" нещо не се връзва особено в последните 2 години някъде. Факт е, че Борат носи огромния грях, че след влизането ни в ШЛ не станахме тотален хегемон у нас и редовен участник по-далечко в Европа. Оттам-нататък обаче, да му се приписва само на него всичко черно просто не е правилно. Колкото и да не ви се иска, последния читав треньор, който сме имали, беше Мъри, и то ПРЕДИ да задълбае в собствената си глупост и инат и да спре тотално да се развива (престоите му тук и там по за 6 месеца го показват - след оня подвиг не е постигнал нищо и той). Оттам-нататък начело на отбора имаме само некадърници, колкото и да не ни се иска. Реално дория Ясен (за когото сега разни хора зоват да се връща), просто имаше късмет да уцели Гара и Грийн в най-великата форма в живота им, и с помощта на останалите направиха една незабравима есен....и толкова, у нас пак нищо! Факт е, че от 5 години когото и да вземем за 3 месеца се насира и за това не е виновен Борат. Дори да приемем, че първите 2-3 треньора и директора след Мъри/Наско ги сложи (и контролира) той, то последните 2 години Борат определено не се меси. Тонев има власт да прави каквото иска, а по твърдения на всички - и нужните пари. Е да, ама резултата е все по-лош и по-лош. Треньор нямаме и не сме имали отдавна. Не сме имали и читав кондиционен, нещата са трагични и това се вижда с просто око дори от идиот. Нямаме читав треньор на вратарите. Нямаме читави помощници. Нямаме една читава подготовка. Еми това не е вина на Борат, съжалявам. В последните 2 години тая вина е на Гонзо (докато беше при нас), но айде, там да речем Борат се стиска и той го пазеше. С Тонев, обаче, не е така. Ясно е като бял ден, че директора ни е ташак, какъвто си беше и в Локото, треньорите ни са ташак (всичките, не само Илиан), школата ни е ташак, всичко ни е ташак. Еми за това не е виновен Борат, щото той остави всички тия неща на други хора (доброволно или не, все тая)....

Да го кажем така. Ти си шеф във някаква фирма. Единия ти отдел се дъни непрекъснато. Сменяш му служителите, шефчетата на дирекциите в него... и все същото. Всичко си сменил, само шефа на отдела стои. И лайняните резултати. Кво правиш, казваш, че не той е виновен, щото... и забиваш в детайлите, или му биеш шута?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:55 pm 
Аватар

Нямаме треньор! За Тонев това, ако е добро представяне, значи не е за Левски. Да се връща в Локото.
Ако е адекватен мениджър трябва да измете Илиян на момента. Не може да се крие зад него. Това, което гледам в момента не е Левски, а Берое номер две. Страхлива игра, неумение да изнесем топката, неумение да се подредим при статично положение, неумение да разгърнем атака, предвидими сме и сме много слаби като отбор. Имаме играчи, които не знаят какво да правят. И е нормално. Аз на Илиян не мога да му разбера какво иска да каже в интервютата, камо ли играчите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 9:55 pm 
Аватар

Все едно гледаш джаги. Едно ритане и джаскане на топката и нищо смислено.
Тези хора просто трябва да ги оставят във Варна,имат път по море и по суша и кой от къде е.
:ohmygod :ohmygod

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 10:01 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Да го кажем така. Ти си шеф във някаква фирма. Единия ти отдел се дъни непрекъснато. Сменяш му служителите, шефчетата на дирекциите в него... и все същото. Всичко си сменил, само шефа на отдела стои. И лайняните резултати. Кво правиш, казваш, че не той е виновен, щото... и забиваш в детайлите, или му биеш шута?

Ок, хубаво, ма и шефа на отдела сменихме - сега е нов, коли-беси, има осигурено всичко, което е поискал.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 10:02 pm 
Аватар

А шефа на шефа сменихме ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 10:05 pm 
Аватар

Шефа на шефа се сменя, ако някой друг купи фирмата - и примера ти беше такъв.

И айде конкретно ми кажи какво точно е виновен Борат последната година.

Пак казвам - не казвам, че Борат трябва да ни е президент. Ама да го обвиняваме него особено за това последното - не виждам причина....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 10:22 pm 

Днес видях Илиян да се престраши да извади четвъртия защитник в името на един нападател, което ме изненада приятно даже не вярвах на очите си.Отново се видя липсата на класа в отбора .Но нека дадем доверие докрая на ИИ,колкото и да ни е трудно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]