forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 5:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 738, 739, 740, 741, 742, 743, 744 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2013 9:55 pm 
Аватар

Съдът явно е приел, че има доказателства, че е превишил условията на неизбежната самоотбрана, които доколкото съм чувал са доста абсурдни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2013 9:55 pm 
Аватар

Ами и при гърците по принцип, антиамериканските настроения са много силни, от което печелят крайнолевите партии. А и там управляващия елит е до голяма степен посаден от САЩ. Достатъчно е човек да разгледа биографиите на Караманлис и Папандреу. Горе-долу по същата причина има силна крайна левица и в Латинска Америка. Хората не щат да са колония и понеже всичи останали либерални партии са в една или друга степен дискредитирани като компрадорски, появява се Чавес, да речем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2013 10:00 pm 
Аватар

Omraz написа:
Да, но ако не може вероятно съдът ще го пусне срещу подписка.

Тогава защо не са го пуснали директно срещу подписка :roll: Все пак се предполага, че обикновено ченге само на заплата 5 бона свободни няма как да извади :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2013 10:05 pm 

Ами явно има някави доказателства, различни от написаното в медиите. Много пъти съм казвал и в този форум, че в съдебните производства са важни доказателствата, а не статиите.

Аз примерно спечелих дело срещу оня педал, чиято снимка публикувах, и съдията даже му се смя. 100 % ако тоя разиграе случая в предаването си, ще загубя люто при съдебните заседатели от народа и ще се чудят и цъкат с език как съда е решил обратното. :lol: Аз даже очаквам такова предаване. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2013 10:08 pm 
Аватар

Бляяя. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001227966919 - третия му аватар.
Имат нужда от сериозно шляпане тия. Функционери на форума вече успяха да им направят гъзобрък, понеже вече ги спрягат. :strkstrk Включете се, но една идея по-меко от еРепублик, че имат нужда от дезинфекция тия комуноидни нафталини.

Последна промяна Goviado на Чет Мар 28, 2013 10:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2013 10:09 pm 
Аватар

Omraz написа:

Аз примерно спечелих дело срещу оня педал, чиято снимка публикувах, и съдията даже му се смя. 100 % ако тоя разиграе случая в предаването си, ще загубя люто при съдебните заседатели от народа и ще се чудят и цъкат с език как съда е решил обратното. :lol: Аз даже очаквам такова предаване. :lol:

Я разкажи по-подробно каква е играта с тоя, че стана много любопитно :bigok да'н те е натискал :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2013 10:25 pm 

Няма ли как ние да станем "съдебни заседатели от народа" :bigok Ще кандидатстваме по надлежния ред и ще се правим, че не се познаваме :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2013 11:42 pm 
Аватар

Сипна им се на дъртите комуняги, дето лъскат на снимки на Ангел Чегобара. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 12:35 am 
Аватар

както винаги баЧи Евгений рути комунисти и боклуци гравитиращи около политиката с кратък и
ужасяващо точен като попадение коментар...

в случая - какво представлява КАБАГАЙДА "сдс" в момента ;)

Цитат:
Парцаливи селяни се настаниха в руините на синята цивилизация
Автор: Евгений Дайнов
Понеделник, 17 Декември 2012г. 19:31ч.
На всеки ъгъл в Рим на туристите се продават евтини репродукции на стари гравюри. Една от тях виси на стената в кабинета ми, за да ми напомня, колко крехко нещо е цивилизацията.

Картината представлява сцена от 15-ти век. В останките от двореца на Юлий Цезар – десет-метрови стени, мраморни подове с мозайки, арки и сводове – има оградено място, пълно с овце. До него, сгушена под огромния свод на тържествена арка, е набързо скована кочина. Около кочината върху мрамора на пода има сериозен слой кал, из която щъкат селяни, облечени в парцали. Отгоре, през пробития покрив се вижда синьото небе.

Това е положението със СДС в момента. Синята цивилизация е паднала. Идейната й сграда е в руини, а из кьошетата на някогашното великолепие парцаливи селяни се ровят из калта, внесена от тях (защото без нея се чувстват неудобно), и сковават немарливи кочинки. За синята идея напомня единствено небето, наблюдаващо невъзмутимо това падение през дупките на покрива.

За да падне една цивилизация, нужно е да се случат, едно след друго, три неща. Първо: нейните обитатели да загубят вярата си в нея и готовността си да я защитават. Второ: да дойдат варвари, за да я плячкосат и разрушат. Трето: в останките от великолепието да се заселят свинарите – да ползват някога построеното за завет.
В продължение на над една петилетка, обитателите на цивилизацията „СДС” губеха вяра в нея – и постепенно се отказаха да я защитават. През 2001 година дойде шеметната загуба на СДС от царя, с което натъпи краят на „синята приказка”. Обитателите на СДС, вместо да си зададат правилните въпроси – Какво стана? Какво да се прави оттук насетне? – се хванаха за гушите в търсене на отговора на най-глупавия (защото няма отговор) въпрос: Кой е виновен?

Не намериха отговора и в крайна сметка се разцепиха на СДС и ДСБ. И продължиха спора за вината. Всеки казваше за другия – той е виновен! Идеята беше онзи, който в крайна сметка излезе невинен, да си прибере двата милиона сини избиратели.

Нищо подобно не се случи, обаче. Вместо избирателите, дойдоха варварите, надушили настъпващия край на синята цивилизация. ДСБ бе дублиран от „отровната гъба-двойник” (по думите на Иван Костов) – Атака. По-късно СДС бе дублиран от варварска орда, имитираща, макар временно, политическа партия – ГЕРБ. Тези варвари – ГЕРБ и Атака – поеха властта от тройната коалиция през 2009 година. И, разбира се, вместо да възстановят синята цивилизация, създадоха режим, вдъхновен от Чингис хан и Атила.

Докато сините лидери се чудеха, как да реагират на тази нова катастрофа, в руините от синята цивилизация, внасяйки миризмата на кочина и оставяйки кални следи на паркета, се нанесоха свинарите. През пролетта на 2012 година СДС бе превзет от хора толкова омотани в парцали, и с толкова кирливи физиономии, че нито им разпознахме лицата, нито им научихме имената. Затова пък доста бързо им разбрахме намеренията: да се намъкнат в залата, където пируват варварите, за да им падне и на тях нещичко. Да станат, казано политически, патерица на ГЕРБ в следващия парламент. За да може ГЕРБ догодина да каже – ето, вече не сме сами, управляваме не с кого да е, а с легендата СДС.

Сметката на свинарите винаги излиза крива, обаче. Защото си остават свинари, макар да са се нанесли в кабинетите на някога великите. Никой следовник на синята идея няма да гласува за СДС-свинари. Единственият начин да бъдат в парламента е да получат гласове, командировани от ГЕРБ. Това е очевидно сделката с Борисов, но няма как да стане. Защото към момента на изборите на ГЕРБ ще бъде нужен всеки глас. Няма да имат излишъци за разпределяне навън поради простата причина, че към началото на идното лято БСП вече ще изглежда като очевидния победител на изборите.

На фона на настъпилото варварство, в парламента може да попадне онзи, който откаже да поеме варварските нрави. Който устои на изкушението да се включи в пиршеството и продължи да отстоява ценностите на падналата синя цивилизация.

Именно към възстановяването на подобно цивилизовано поведение апелират Надежда Неински, Ваньо Шарков и Мартин Димитров с искането си за възстановяване на съюза СДС-ДСБ. Това обаче няма как да стане, защото сегашното ръководство на СДС е вече част от политиката на варварите. Последното нещо, което те искат е връщане към синята идея; защото ако това стане, то те – свинарите – моментално ще бъдат принудени да се върнат в студените колиби, от които дойдоха. Това оставя на терена само един възможен продължител на синята цивилизация – партията ДСБ, оглавявана от Иван Костов.

Възможно ли е обаче след падането на цяла цивилизация някъде да остане неин отломък? Някаква нейна територия да не се предаде, за да пренесе през времето спомена и навика на цивилизован живот? Колкото и да е странно – възможно е.

Малко хора знаят, че след падането на Рим (и деградацията на източната римска империя към Византия) на територията на Европа остава държава, следваща правилата на падналата цивилизация. Това е римско-християнска Грузия. Вдигнала националното си знаме – Георгиевския кръст – срещу варварите, Грузия надживява разпада на Рим. Нещо повече – не е покорена и от нахлуващите по-късно Отомански орди.

Напълно възможно е ДСБ – стига да не потъне в хаоса, създаван от варварите и свинарите – да успее да влезе в следващия парламент, за да напомня на останалите, за какво всъщност винаги е ставало дума. А то е лесно: цивилизацията е светлина, а варварството – мрак.

Докато не се реши въпросът „цивилизация или варварство”, всички останали спорове – леви и десни, атомни и анти-атомни – са излишни. А този въпрос трябва да се реши и то – бързо. Инак заедно със свинарите ще се въргаляма в калта, без изобщо да можем да вдигнем поглед нагоре и да видим, какво е имало тук преди появата на кочините...

* Текстът е публикуван във в. "Ретро" на 31 октомври 2012 год.

:smt023

кефи ме и името на блога ДЕСНИТЕ.eu :smt003
http://desnite.eu/index.php?option=com_ ... &Itemid=56

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 1:05 am 
Аватар

Другаря Владимир Куцаров изкука. Явно голям беше гъзобръка :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 10:30 am 

Силно писание на Дайнов :smt023

Междудругото с него имахме една забавна случка като ученици в едно кафе в края на 90-те. Седим си с един приятел, който е убеден социалист и гледаме Дайнов на съседната маса си чете някаква книжка. Тогава Костов беше на власт и Дайнов беше мегапопулярен. Та моя човек ми вика "Я, гледай синьото гуру. Трябва да си взема автограф". Търси на какво, обаче единствено има ученически бележник. И отива при Дайнов с молба за автограф, а оня му поглежда бележника и казва "Хм, тая книга не съм я писал аз" :lol: Не помня дали в крайна сметка му разписа. За сметка на това аз громях в СМГ-то с автограф от бат Петьо като беше президент на корицата на бележника и като класната ме пита веднъж защо родителите не ми подписват оценките, аз отговорих, че се отчитам само на президента, показах корицата и тя беше така :shock:.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 10:54 am 
Аватар

gregg във Форума на Дата написа:
Мотото на предизборната кампания на ГЕРБ "Имаме воля" прочетено на обратно гласи "Ялов е, мами". Направо са уцелили десятката. Вече добре знаем, че са ялови измамници...

:lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 11:02 am 
Аватар

За това трябвало да изберат слогана - аз обичам мач и боза, щото се четяло еднакво и в двете посоки. Пък и верно ще им подхожда... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 11:05 am 
Аватар

http://btvnews.bg/bulgaria/politika/tsv ... zvini.html
Цирчец. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 11:21 am 

Цвъки обаче по мое мнение бая насра украинския гей, доста е напреднал в наглостта и говоренето като латерна.
Трудно е да се прецени кой е по-гнусен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 11:26 am 
Аватар

И аз мисля, че го спеши сериозно. На поканата за понеделник отвърна, че щял да "прати човек по темата". :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 11:28 am 

tprodanov написа:
За това трябвало да изберат слогана - аз обичам мач и боза, щото се четяло еднакво и в двете посоки. Пък и верно ще им подхожда... :loser2

http://www.nenovinite.com/news.php?action=view&ID=2544 :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 12:02 pm 
Аватар

А къде е г-н Бойко Борисов? Защо не участва в кампанията? Преди живееше в телевизора, а откак си подаде оставка, изчезна вдън земя? Да не е заминал на гости на Сретан Йосич? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 12:16 pm 

Аа помниш ли къде беше през 2009-та в кампанията? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 12:48 pm 
Аватар

Спомням си едни клипове "ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ" и бати Бойко като много важен се подписва отдолу :lol:

Сега нова гаранция ще има ли или гаранция - Франция :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 12:58 pm 

ultrafan_rs написа:
Аа помниш ли къде беше през 2009-та в кампанията? :)

не беше ли със счупения крак тогава :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 1:00 pm 

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/03/29/2031854_kude_e_tazi_sutrin_avtomobilut_za_podslushvane/?ref=miniurl

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 1:13 pm 
Аватар

Цецомобил :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 1:24 pm 
Аватар

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 2:22 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Абе само аз ли ще громя комуноида Ангел Славчев? Айде малко по-сериозно включване от демократичните сили на фороНа :lol:
https://www.facebook.com/angel.ce.14/po ... ment_reply

Доста си ги насрал комунягите :lol:
Сидеров над всичко
По-интересното е отдолу единия от коментарите:
Цитат:
Товарищи фашисты, милости просим.
Вместе власть буржуев сбросим.
Фашисты и большевики – пролетарии-братья.
Крепите над миром красные объятья.
Пролетарии, стройтесь в единую линию
Сегодня командуют Троцкий и Муссолини.
Красное знамя борьбы пролетариев.
Сегодня развернуто от России до Италии.
Владимир Маяковский
в. “Известия”, 31 ноември 1922 г.

Ама иначе не били едно, не хич не са :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 2:29 pm 
Аватар

определено си личи почерка на форума ангелЧе, славЧев :lol: :lol: :lol: Днеска младежи раздаваха мощно листовки, на метрото на ГМ, на партия/организация/обединение или нещо такова "Орловмост". Това ли са тия около тоя лайнар или са други :smt120

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 2:42 pm 
Аватар

http://novinaria.bg/news/citat-na-denya ... a-glasuvat

Мнения за образователния ценз? Сиганите предполагам няма да могат да гласуват... повечето :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 2:45 pm 
Аватар

Adepta написа:
Седем:Едно написа:
Абе само аз ли ще громя комуноида Ангел Славчев? Айде малко по-сериозно включване от демократичните сили на фороНа :lol:
https://www.facebook.com/angel.ce.14/po ... ment_reply

Доста си ги насрал комунягите :lol:
Сидеров над всичко
По-интересното е отдолу единия от коментарите:
Цитат:
Товарищи фашисты, милости просим.
Вместе власть буржуев сбросим.
Фашисты и большевики – пролетарии-братья.
Крепите над миром красные объятья.
Пролетарии, стройтесь в единую линию
Сегодня командуют Троцкий и Муссолини.
Красное знамя борьбы пролетариев.
Сегодня развернуто от России до Италии.
Владимир Маяковский
в. “Известия”, 31 ноември 1922 г.

Ама иначе не били едно, не хич не са :loser2

Ти обаче твърдеше, че болшевиките били антисемити, за което синята шапка си ти седи :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 2:56 pm 
Аватар

Мъхъ, и дадох доказателства, това че ти не си ги прочел е друга тема :bii_chorbata
Не виждам противоречие между това което съм казал и горния пост, я кажи ти къде го видя :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2013 4:46 pm 

Мойсей извади евреите от Египет, а Сталин от Политбюро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 738, 739, 740, 741, 742, 743, 744 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]