Случките в квартала са милиони, буквално.
Бяхме известни аз и един приятел, защото бяхме най-малките и най-подлите хлапета, винаги забърквахме мощните простотии, скачахме на некви големи, плюехме им, мощните бомби от балконите се правеха, псувахме и агресирахме всеки нов, дебелите хора, грозните и сяква друга сган. Въобще са ако се видя, бих се самопребил! Яли сме и дървото доста пъти де
В детската положението беше същото, още първия ден нещо не съм издържал с групата където са били на мойте години и директно съм отишъл при директорката да й кажа, че искам да ме премести и че тия са пълни ритарди и никой не ги знае

Естествено тя ме мести в точната група, където пък се запознавам с още един култов тип, с когото ставаме велики приятели чак до 7ми клас.
В детската ми е и първия съзнателен бой, стана проблем с един Спас, който не му се поверва от шутове и тупаници

Първата любов също ми беше в детската, една която впоследствие стана доста сносна руса пичка, Нели или нещо такова се казваше, мощно след като се бях пребил чутовно след някво преследване навън и си бях ожулил яко колената тая дойде да се мазни нещо, и стана работата

Нещо се целунахме там, а-у, естествено в типичния ми стил, на другия ден, вече исках да целувам и всички останали пички от детската
В училище тежките истории продължават, с тоя приятел от детската (майка му се оказа директорка на училището

), пръсвахме отново всичко, мощното дразнене на големите, яко бой и проблеми, пичките само тва чакаха, имаше некви цирк драми жестоки

В това култово училище сме правили крайни неща: счупихме кенефа с една врата, навирали сме някви балъци във чиниите, сбихме се с охранителя един път (после го уволниха), хвърлали сме чинове през прозореца на 3тия етаж... Историята помни още: открадната кутия за валентинки (взехме я, отворихме картичките от някви други балъци, който бяха предназначени за пичетата където натискахме, изхрачихме се чутовно вътре, затворихме ги, върнахме ги обратно в кутията, и върнахме кутията на мястото й)

, забит пергел в слепоочието на Пламен-Бухала, някъв припадък на някво друго момче, щото нещо се оказа, че е кекав и още хиляди истории. Интересното е, че като бяхме 5-6 клас и на първия етаж на училището ни, направиха някво частно сирийско училище. Както се сещате, проблемите за тях бяха огромни, доста пъти е ставал ебати масака с тия типове...
Първия път бях на 13, порнах една люта каратистка докато бяхме на лагер

Продължавам да твърдя, че спортистките са най-жадните за кур жени
Вече в съзнателния живот в гимназията станах по-нормален (

) и продължавах с тежката простотия, но в по-умерени граници.
Чорбари някви не помня да е имало като бях дете. Помня само един, който беше около 1.50 висок, и се изживяваше като скинар

Естествено случката е как седя аз 10 годишен на спирката и чакам рейса, и тоя бяга, на спирката го настигат 3ма точни типа и го хванаха и го натикаха в неква кофа за боклук
Ако се видя се, бих се пребил жестоко. Деба и детето съм бил