forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 12:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 2:44 pm 
Аватар

И са я убедили, че ще работи за просперитета на спорта в България, че ще подобрят положението и държавата ще дава пари за спорта, че вече няма да мизерстват спортистите, ще "получават достойно възнаграждение" и тям подобни шитни :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 3:44 pm 
Аватар

Omraz написа:
Тя вероятно е симпатизант на Бойко Борисов, както и 50-60 % от българските жени. Предложили са и, съгласила се е, не виждам каква е драмата.

Драмата е, че един спортист, който би трябвало да е на цяла България и да обединява, се вкарва в партийна употреба. Освен това, пореден сигнал, че пак искат да напълнят парламента с хора, които няма да знят къде се намират и какво да правят там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 3:52 pm 

Съгласен съм.
Иначе те и сега 90 % са анонимници и слабо подготвени хора с много нисък потенциал. Като съм ходил по парламентарни комисии съм виждал какви ли не мьекащи орки с остри обувки и селски физиономии на провинциални тарикати.
Комунягите изглеждат и говорят като аристократи в сравнение с тия, ебаси.

Със Станка или без, депутатите на Герб пак ще са със същото качество, не вярвам повечето да я превъзхождат с нещо.
Сигурно важно изискване за включване в листите е да не са по-умни от Цветан Цветанов. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 3:56 pm 
Аватар

Знам ли, тва доста стеснява кръга.....няма да има достатъчно хора, притеснен съм :?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 3:59 pm 
Аватар

Имам някакъв бегъл спомен за някакво рапърче, дето беше депутат за няколко дни, преди Бойко да го изгони :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 4:10 pm 

:bigok
100 % са го подготвяли за член на парламентарната комисия по сигурността... или културата! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 4:16 pm 

С наближаването на мача Хърватия - Сърбия, се сещам за боя между БББ и Делийе и искам да попитам каква беше връзката с началото на войната между Хърватия и Югославия? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 5:18 pm 
Аватар

Ще ви шибаме написа:
http://www.ekipnews.com/news/politika/politika_/anonimni_protestirashti_syzdadoha_dvizhenie_za_uchastie_v_izborite_/149621/?success=1#post_comment

Анонимни (комуниисти, чорбари и подлоги на Сашо Томов) създадоха движение за участие в изборите..

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Някои хора от форума са приятели с говорящия. Моля за коментар :smt006

Първо да кажа, че не защитавам никого.
Комунисти, чорбари и подлоги са силни думи. Лупи и тези около него няма да участват в изборите. Говоря за дъртите "социалдемократи". Въпросната Лора не е членка на бсп както се пише в сайтовете.
Митев пък е толкова чорбар, колкото аз съм славист.
И да не си помислите, че членувам във въпросното движение! :blass

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 5:25 pm 
Аватар

Въобще няма да си помислим... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 5:55 pm 
Аватар

Депутата Тошко с големия маркуч :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 5:58 pm 
Само въпрос на време е човек от тоя форум да влезе в парламента като депутат, абсолютно съм убеден :bigok
Дано да не само Хуяно, че това вече ще е сигурен знак, че астероид е покосил земята и живота на него, всички сме измрели и са останали само редица избрани, като него :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 5:59 pm 
Аватар

на миналите избори един за малко да влезне. Няма да го посочвам, само ще кажа, че ходи до Албания на разноски на Лупи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 6:01 pm 
"За малко" за форума, е като Радупутканов и Тошко Янчевффф да са си били само по една кръстачна чикия, а не да са се праснали, т.е абсолютно нищо за деня... :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 6:15 pm 
Аватар

Само депутат и министър си нямаме тук. Тва си мислих днес, че ако трябва да стана министър, ще откажа, защото няма да мога да пиша глупости във форума и да си ходя спокойно на мач без всички да ме мразят. Не мога да си позволя да видя явно презрение на лицето на Пъпчив Сифилистичен или, не дай Боже, да чуя по мой адрес У-У-У-У-У от оня разкошен човечец, с ръка до устата и могъща чупка в кръста :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 6:30 pm 
Аватар

Не знам дали някой гледа тая дебилия по тв7 ... "България избира" или нещо от сорта ... ма ние наистина си заслужаваме управляващите. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 6:52 pm 
Аватар

thegboy написа:
Не знам дали някой гледа тая дебилия по тв7 ... "България избира" или нещо от сорта ... ма ние наистина си заслужаваме управляващите. :ohmygod

Аз :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 7:00 pm 
Аватар

Кошлука нема ли да играе на изборите? Значи Ковачки тоя път ще влезе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 7:30 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Само депутат и министър си нямаме тук. Тва си мислих днес, че ако трябва да стана министър, ще откажа, защото няма да мога да пиша глупости във форума и да си ходя спокойно на мач без всички да ме мразят. Не мога да си позволя да видя явно презрение на лицето на Пъпчив Сифилистичен или, не дай Боже, да чуя по мой адрес У-У-У-У-У от оня разкошен човечец, с ръка до устата и могъща чупка в кръста :bigok

Просто следващият път леко ще му подшушна, че си чорбаджия-изедник-нърд и това ще му е достатъчно :bigok У-у-у-у-у-у-у, у-у-у-у--у бе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 7:56 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

В реда на нещата ще е тези, които до вчера сме седяли до теб, преди да се преместиш в ложата, първи да почнем да казваме това-онова около теб на журналята. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 9:06 pm 
Аватар

Цитат:
"Ако се стигне до безизходица след парламентарните избори, това ще задълбочи кризата в страната. Няма значение дали след тях ще има коалицинно правителство, програмен кабинет или широка коалиция - всичко е по-добър сценарий за България от това да се отправим към нови избори."

Това съм го чувал, мисля 2005та беше. Росене, да ти еба майката комунистическа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 9:20 pm 

Некви искали Кюрда да е обединител на народните бунтове. :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod

http://dartsnews.bg/News/43727

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 10:41 pm 
Аватар

ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 11:39 pm 
Аватар

Минах оттам и повечето хора ако са били студенти е било отдавна... Иначе няма по-неадекватни човечета като хората от студентските съвети, това ако са представителите на студентите алелемайко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 11:43 pm 
Аватар

При положение, че на избори за СС ходят едни групички с няколко представители + 2-3ма заблудени, е напълно логично :? Когато почнат да се пукат залите по шевовете на избори, тогава и СС ще са малко по-адекватни, а не хора на декана, професора и т.н. ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 21, 2013 11:06 am 
Аватар

На изборите , всеки си вика хора да гласуват за него :bigok Никой нормален студент не знае кога са тия избори, кой е кандидат и т.н. :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 21, 2013 11:27 am 
Аватар

Проблема със студентските съвети го написа Тонко. Аз до сега някой сериозен човек студент, със сечащо пипе не съм виждал, а имам досег нон стоп. Обикновено всичко е на приятелски начала, работата на сс стига до там да се отиде организирано някъде, да се напиеш и спиш за сметка на бюджета на университета, да организираш партито на университета в мегаденс, котън или там неква друга чалга свинщина :ohmygod и като дойде време за избор на нещо чинно да отидеш и да гласуваш, за който ти кажат, тия дето са те уредили в съвета :lol: Затова и вчера на тоя "протест" имаше 20 младежа общо, другото бяха хора излезли на разходка в хубавото време...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 21, 2013 12:03 pm 
Аватар

http://www.novini.bg/news/112733-%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%BE-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B0%D1%81%D1%84%D0%B0%D0%BB%D1%82-%D0%B8-%D1%86%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-page_id1.html

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 21, 2013 12:11 pm 
Аватар

Тоя па Мишо Клошара се съдра да реве, братче. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 21, 2013 1:50 pm 
Аватар

Вчера в метрото бяха напълнили рафтовете на рекламите с някакви листовки на някаква партия "Нова Алтернатива - Рестарт за България" :ohmygod :ohmygod :ohmygod :lol: :lol:
Сега влязох и разгледах, изпускайки противната мутра на нещастника цонев, се натъкнах на култовото описание на член на партията:
Цитат:
ГЕОРГИ СЛАВЧЕВ ГЕОРГИЕВ – български футболист, неколкократен шампион на страната и носител на купата на България. Участвал е в над 100 мача на ПФК „Левски“ и е един от знаковите сини играчи. След като две години не играе, той преминава в отбора на „Чурка“ и става шампион на страната, печели националната купа. След един сезон при прасенцата играе за швейцарският „Санкт Гален“. Записва по един сезон и във „Велбъжд“ и „Хебър“. Завършва футболната си кариера във ФК „Баха“ от Бруней през 2002 г. Влиза в политиката и става кмет на село Долни Пасарел от 2003 до 2007 г., но никога не се отказва и отдалечава истински от спорта. Семеен с две деца.

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 21, 2013 2:43 pm 

Аз съм приятел с тоя Митко от партията на Томов. Ако говорим за футбол, то Мартин Димитров - мъжката секретарка на Костича е доста по-чорбар от него :wink:

Ако говорим в лично качество, момчето е без баща, с майка за която се грижи цял живот.

Ако говорим, за подлогите - с него е момиче от Стз, с чийто баща един приятел от форума е добър познат, до колкото знам, нека той коментира :wink:

Това е което исках да кажа :wink:

А Кошлука на тия избори най накрая заложи на печелившия кон :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]