DirtyDog написа:
Kryten написа:
albionecO написа:
Факт! Но, някак слабата селекция остава незабелязана

Селекция имаме за титла. Всичко останало е работа на треньора. Поне така си мисля

Абсолютно.
Вярно ли някой смята, че голобрадите момчета на Литекс са по-добри от нашите играчи? Или набедените анонимници на Лудогорец? Имаме достатъчно прилични играчи за България. Липсват ни други неща. А и с Монтана селекцията няма нищо общо.
П.П. Сигурен съм, че следващите мачове ще личи огромно желание и хъс в играчите. Не знам, така си мисля. Като игра няма как да очакваме много. И надявам се да сме трансферирали Напрежението.

В момента, най-добрият отбор в България е този на ЛИТЕКС и тепърва предстои да се развият, защото в момента се намират едва в началото.
Аз може да съм фен на Левски, но това мнение е напълно Обективно.
Истината е, че отбор се гради не с купуване на играчи, а с производство на собствени играчи, за пример Барселона, които откакто са произвели в собствената си школа - Лео Меси, Иниеста и Шави, това са хората, около, които се изгради най-силния отбор в Европа за последните 10 години, който не само, че играе най-красивия Футбол, ами спечели 3 пъти Шампионската Лига и всяка година е основен фаворит за нова Шампионска Лига и играят извънземен футбол, просто защото са произведени в Барселона.
Докато Реал Мадрид, които накупиха един куп звезди, барабар с Жозе Мауриньо, така и не могат не само да се доближат до игра до Барселона, ами и до Успехи, а те успехите идват след като един отбор си е изградил Стила на Игра и играе за КЕФ и Удоволствие.
Именно ЛИТЕКС са единствения отбор в България, който играе за Кеф и Свое Удоволствие, без да гонят някакви цели, ей тъй играят си младите и си правят кефа на терена, а от там им се получават и добрите резултати
от само себе сиКогато Левски играеше през Сезон 2005 / 2006 в УЕФА, те играеха просто ей тъй за нищото, дори Наско Сираков не спираше да повтаря на журналистите още след мачовете с Оксер и Динамо (Б), че Левски в този турнир няма никакви цели, и че играели за кеф и да си градят отбора за 2007-ма година.
А пък то какво излезе от цялото това обиграване на един си същ титулярен състав, с постоянното налагане на млади футболисти като Домовчийски, Коприваров, и т.н., че Успехите си идват
от само себе сиРазбира се към горната комбинация е задължително условие да има и един Млад и Неопитен Треньор, който тепърва е мотивиран да изгради първия си голям отбор в кариерата, подобно на Хосеп Гуардиола в Барселона, който дойде от тяхната ДЮШ, подобно на Мъри Стоилов, който дойде от Юношеския Национален Отбор, и подобно на Елин Топузаков, който ще изкочи от Школата на Левски със своите Рожби след някоя друга годинка и всички трябва да си вадите главите от пръстта и да сложите розовите очила разбира се, ако го оставите човека 1-2 годинки първо да ги обиграе за кеф, а пък те успехите след това, не само в България, но и в Европа ще си дойдат
от само себе си