forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 9:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 484 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Следваща

Да се приеме ли оставката на Илиан Илиев
Да 48%  48%  [ 163 ]
Не 29%  29%  [ 99 ]
Все тая 24%  24%  [ 81 ]
Общо гласове : 343
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:19 pm 

Самия факт, че обявяват тези наказания публично говори сам за себе си! Според мен за да спасят задника на Илиан, намериха две изкупителни жертви, това е! Съгласен съм, че Рамос и Пелето не играят нищо от началото на пролетния полусезон, но като изключим мача в Бургас, в останалите три срещи, добре играха само Родригес, Тигърчето и донякъде Д. Димов! Защо не изгонят всички останали тогава? Въобще не вярвам в историите за бойкотите, лансирани от медиите и много удобни за Перчема и Илиан! Не мога да си представя, че в съблекалнята, някой твой колега ти налага да не играеш, чрез заплахи :smt012 ! Като какъв ще те заплашва и какви точно ще са заплахите :smt017 ? Какво може да ти направи :smt017 ? А Родригес, Тигърчето и Димов, защо не са се упашили тогава? Това, да не за деца от детската градина? Ако нещо се е случило, то може да и станало след мача в Бургас, защото там отборът си игра добре и тази тактика на изчакване и на контри проработи! Мисля, че това може да е причината, защото нашите футболистти се помислиха за непобедими и сигурни шампиони след този мач и дано сега вече да са слезли на земята! Другата причина е дефанзивната изчаквателна тактика и игра на контри, ако продължим с нея ще се дъним още много пъти! Дано не съм прав САМО ЛЕВСКИ! :levski

Последна промяна Levskar67 на Вто Мар 19, 2013 8:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:20 pm 
Аватар

Изваждането на Пелето е едно добро начало :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:21 pm 
Аватар

Boyo написа:
Проблемът не е, че някой бойкотира ИлИл , или че играчите се бият тайно в съблекалнята. Проблемът е, че тези, които ИлИл е определил като лидери (Пелето, Гаджев, Марсиньо, Йовов) и съответно са гарантирани титуляри не си заслужават статута с игра. Това понижава настроението и мотивацията на останалите играчи. Някои от тези с най-големите заплати също с нищо не ги заслужават на терена. Поставете се на мястото на Прохазка или Велев примерно - да знаете , че ще играете ако Гаджев или Пелето не са на терена, в същото време да виждате , че Гаджев и Пелето не играят по-добре от вас. Нормално да им се издразните малко, което веднага рефлектира във взаимодействието помежду ви, когато се случи да сте заедно на терена.

И тук идва въпросът какво кара Илиан да не закотви на пейката Гаджев и останалата сган ,която мъти водата в съблекалнята?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:27 pm 

И да допълня, оставането на Илиан е грешка на Перчема, но и лична на Илиан, защото от тук нататък няма да има вече никакво оправдание за него! Желая му успех разбира се, защото го уважавам много и искам той да успее, но мисля, че още не е готов за ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:28 pm 
Аватар

Тия вътрешните игрички в съблекалнята няма как да ги знаем точно, но е очевидно,
че селекцията не я бива. От една дузина хора взети през последната година, реално
вършат някаква работа Де Карвальо и може би Гари Родригес. Всички останали, които
сме привлекли са или спорни или направо пълни нули...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:30 pm 
Аватар

И Везалов :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:31 pm 
Аватар

albionecO написа:
Тия вътрешните игрички в съблекалнята няма как да ги знаем точно, но е очевидно,
че селекцията не я бива. От една дузина хора взети през последната година, реално
вършат някаква работа Де Карвальо и може би Гари Родригес. Всички останали, които

Играта на отбора срещу Монтана няма нищо общо със селекцията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:34 pm 
Аватар

Kryten написа:
albionecO написа:

Играта на отбора срещу Монтана няма нищо общо със селекцията.

Факт! Но, някак слабата селекция остава незабелязана :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:37 pm 
Аватар

Според мен точно това трябваше да стане. Да видят ,че никой не е сигурен за мястото си. На тези душици трябва да им се покаже , че ако не се раздават ще си ходят. Малко ми е тъпо за Пелето , но той просто повече пречеше , отколкото помагаше. Дано Пацо е капитан , той поне заслужава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:38 pm 
Аватар

albionecO написа:
Факт! Но, някак слабата селекция остава незабелязана :wink:

Селекция имаме за титла. Всичко останало е работа на треньора. Поне така си мисля :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:39 pm 
Аватар

Рамос нищо не играе, но друго негово провинение освен това, не виждам. Поредният чужденец, който след време ще си тръгне. Това, което не разбирам е защо доказано лекенце като гаджеф, отново минава между капките. Вече почвам да си мисля, че има някакъв доживотен договор :ohmygod

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:46 pm 
Аватар

Не доживотен договор, а надеждата да вземат пари от него лятото (дано, дано, дано) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:53 pm 

Не съм вярвал, че ще го кажа, но ми харесаха действията на Тонев.
Това, което си говорим, че за 4 години се смениха 10 треньора и 200 футболисти и е същата мизерия, според мен днес се промени.
За пръв път се показа среден пръст на футболистите и се застана зад треньора. Не знам дали Ил Ил е най-добрата опция, но самото решение на Тонев като директор ми хареса.
Иначе след мача с Монтана бях твърдо за оставката на Илиян, сега не съм сигурен.
Дани ще пори свинете. :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:59 pm 
Аватар

tones написа:
Рамос нищо не играе, но друго негово провинение освен това, не виждам. Поредният чужденец, който след време ще си тръгне. Това, което не разбирам е защо доказано лекенце като гаджеф, отново минава между капките. Вече почвам да си мисля, че има някакъв доживотен договор :ohmygod

Сещаш се, че няма как да го накажат, когато отива да играе за националите. Иначе ако си мислиш, че не са му набрали, виж какво казва Дани:

Цитат:
„Не само с Гаджев, с доста от футболистите ще си проведа сериозен разговор, защото има много неща, които не ми харесват. С всеки един от футболистите в тази съблекалня и с тези, с които съм играл, съм в добри отношения, включително със Станислав Ангелов. Аз бях в съблекалнята като говорихме с Илиан и Станислав. Казахме му, какво ще изискваме. Той ще има треньор, който ще тренира с него, масажист, всичко на негово разположение. От него си зависи да си направи равносметка за това, какво е извършил, защото аз не съм присъствал на тези негови неща.“

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 9:04 pm 
Аватар

Силно се надявам Владко да е минал между капките,заради националите,и още на първата тренировка,като се върне,дедо Боре да му тегли една и да се маха :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 9:11 pm 
Синя Душа написа:
Това, което си говорим, че за 4 години се смениха 10 треньора и 200 футболисти и е същата мизерия, според мен днес се промени.
За пръв път се показа среден пръст на футболистите и се застана зад треньора. Не знам дали Ил Ил е най-добрата опция, но самото решение на Тонев като директор ми хареса.
Иначе след мача с Монтана бях твърдо за оставката на Илиян, сега не съм сигурен.

+1 както се казва. И аз не искам Илиан за треньор, но разбира се съм твърдо зад него и отбора докрай. Хареса ми гаврата с Копелето, заслужава я, харесвам назначението на Борето, хареса ми, че наистина за първи път се изсират върху тия разглезли играчите и се удря рамо на треньора докрай. А за Рамос, нали не мислите реално, че във форума имаме по-информация от Илиан? Единствено ми е кофти, че на този етап минета гаджев се размина...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 9:16 pm 
Аватар

Македония написа:
Синя Душа написа:

+1 както се казва. И аз не искам Илиан за треньор, но разбира се съм твърдо зад него и отбора докрай. Хареса ми гаврата с Копелето, заслужава я, харесвам назначението на Борето, хареса ми, че наистина за първи път се изсират върху тия разглезли играчите и се удря рамо на треньора докрай. А за Рамос, нали не мислите реално, че във форума имаме по-информация от Илиан? Единствено ми е кофти, че на този етап минета гаджев се размина...

И аз мисля, че ще се наложи да подкрепим Илиан. Според мен той не е толкова лош треньор, колкото е страхливец, ама пък кой знае, може и притиснат до стената да разбере, че съдбата обича само смелите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 9:23 pm 

Цитат:
Треньорът на "Левски" Илиан Илиев потвърди новината на БЛИЦ от вчера, че е поставил условие пред ръководството за изгонването на Станислав Ангелов. Пелето е отстранен временно от отбора и има последно предупреждение, което значи, че дните му на "Герена" са преброени. Кристовао Рамос също е пред раздяла със "сините".

"Казах и на футболистите в съблекалнята - трябваше да стане нещо шоково, за да се променят нещата. Не можем да живеем на стари лаври. Трябваше ни шок, за да се излезе от тази летаргия и тези хора да разберат, че ние държим първенството в ръцете си и оставяме нещата да се движат по наклон, по който трудно ще се върнем", заяви Илиев.

"Имаме решения за футболисти, на които няма да разчитаме, но това няма връзка с представянето им в мачовете. Рамос е с последно предупреждение. Станислав Ангелов е отстранен временно по мое решение. Ако футболистите си искат обратно капитана, трябва да го докажат не с приказки, а на терена. И всички имаме финансова санкция, която ще се възстанови, ако станат шампиони. Ако тези хора за толкова месеци не са разбрали какво означава думата "респект", ще трябва да го разберат или да го отработим по другия начин", добави наставникът, който подаде оставка след нулевото равенство с Монтана, но тя не беше приета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 9:27 pm 

Между другото, Гаджев е живото доказателство, че може да си от школата, "левскар от малък" и така нататък, и да не струваш пукнат грош като човек и професионалист. А от друга страна хора като Бардон, Драгич и да не изброявам още 100 имена, сме свидетели как са си давали здравето и душата за Левски.
Затова като се напира много за налагане на юноши, да не се забравят тези неща (които трябва да се изкореняват навреме, естествено, а не като при тоя нещастник).

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 9:33 pm 
Аватар

Аз това "ако футболистите си искат обратно капитана трябва да го докажат не с приказки, а на терена" не го разбрах, честно :smt017
Но гледах картина от пресконференцията и Илиан наистина каза точно това. :roll:
Единствената логика е,че Пелето като капитан не е съдействал за единство на отбора или нещо в тоя род, друг смисъл честно не намирам в тия думи. От друга страна Илиан не е най-великият оратор и може да е искал да каже нещо съвсем друго, но тия думи ме озадачиха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 9:47 pm 

Лошата новина от всичко - почти невъзможно е да станем шампиони тази година. Тези мърши, като им казваш да се стегнат се цупят още повече, щото до там им стига интелектът - Владко е типичният пример. Сега с пъдарин в ролята на Боримиров на всяка тренировка ще си мрънкат под носа и в показваното на терена няма да има никаква промяна.

Добрата новина от всичко - вероятността лятото да се отървем от голяма част от бездушниците е огромна. Причината няма да бъде, че Иво Тонев изпитва нетърпимост към играчи, които не уважават Емблемата и Клуба, а защото няма да бъдем шампиони - най-важното и непознато чувство за изстрадалото локомотивско сърчице....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 10:03 pm 
Аватар

Цитат:
Станислав Ангелов е отстранен временно по мое решение. Ако футболистите си искат обратно капитана, трябва да го докажат не с приказки, а на терена.

Тва как се тълкува?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 10:04 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Между другото, Гаджев е живото доказателство, че може да си от школата, "левскар от малък" и така нататък, и да не струваш пукнат грош като човек и професионалист. А от друга страна хора като Бардон, Драгич и да не изброявам още 100 имена, сме свидетели как са си давали здравето и душата за Левски.
Затова като се напира много за налагане на юноши, да не се забравят тези неща (които трябва да се изкореняват навреме, естествено, а не като при тоя нещастник).

Тук си права. Всичко си опира до хората. Едно 90% от юношите които познавам са ужасяващи като поведение. Не знам как е по-чужбина, но тук е много зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 10:05 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Коловати също се трансформира неузнаваемо и прие правата вяра. :bigok
Радвам се че Борето е загатнал, че ще има все пак "разгорови" и с други тумори в отбора. Явно се чака пустия мач на националите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 10:05 pm 
Аватар

Boyo написа:
...Проблемът е, че тези, които ИлИл е определил като лидери (Пелето, Гаджев, Марсиньо, Йовов) и съответно са гарантирани титуляри не си заслужават статута с игра.....

Йовов при Илиян не е титуляр мисля. Другите да. Иначе е нормално Мангалиньо да е, защото струваше много пари.
FLAME написа:
Аз това "ако футболистите си искат обратно капитана трябва да го докажат не с приказки, а на терена" не го разбрах, честно :smt017
Единствената логика е,че Пелето като капитан не е съдействал за единство на отбора или нещо в тоя род, друг смисъл честно не намирам в тия думи. От друга страна Илиан не е най-великият оратор и може да е искал да каже нещо съвсем друго, но тия думи ме озадачиха.

Ами ако има проблем с отбора и капитана не е казал, нормално е да го отстранят. Явно е имало търкал/търкания между два обособени лагера на българи и чужденци, щом и Рамос е с "жълт" картон. И Борето каза, че има за какво и то е в съблекалнята, но ще остане скрито-покрито.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 10:06 pm 
Аватар

Твърдя, че оставането на Илиан е грешка, обаче го приемам :smt006,но ако на 3-ти април се издъни, незабавно да си тръгва, ако ще и папа Франциск да му се довери :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 10:09 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Цитат:
Станислав Ангелов е отстранен временно по мое решение. Ако футболистите си искат обратно капитана, трябва да го докажат не с приказки, а на терена.

Тва как се тълкува?

И аз днес му се чудех на това. Теорията "Да играят, за да си го върнат", ми изглежда извадена от надъхващ американски филм, би било интересно решение. Но най-вероятно го гонят заради изказването "тичаме, но не знаем какво правим". Което е показателно за редица неща, като нито едно не говорещо добре за Илиан. Дали ще е лоша подготовка, дали лоши тактически идеи, дали липса на увереност в играчите за "преподаваното" от треньора, дали липса на респект, дали разпуснатост/бунт кой, каквото иска да си избира...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 10:11 pm 
Аватар

Звучи все едно им е взел любимата плешива играчка и ще им я върне ако я заслужат. Демек наказва играчите, а не КоПелето :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 10:11 pm 

FLAME написа:

Нормално е да не го разбереш. Илиан когато е под стрес, а и не само, говори такива небивалици, че и да го питаш кво е имал на предвид не може да ти даде смислен отговор. С две думи по тия пресконференции се бръщолевят празни приказки. Единственото нещо, което трябва да се знае от цялата ситуация, е че Илиан се насира тотално, когато се наложи да играе ролята на лошото ченге пред така наречените тартори (по нашему ПУТКИ). За това си взема Борето да ги насмита и да му помага в овладяването на съблекалнята. Това е. Няма никакви конспирации и сложнотии. От футболните хора кой знае каква дълбочина в думите не трябва да се търси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 10:13 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Звучи все едно им е взел любимата плешива играчка и ще им я върне ако я заслужат. Демек наказва играчите, а не КоПелето :smt017

Наказва всички - ел капитано и пасмината :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 484 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]