forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 9:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 484 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Следваща

Да се приеме ли оставката на Илиан Илиев
Да 48%  48%  [ 163 ]
Не 29%  29%  [ 99 ]
Все тая 24%  24%  [ 81 ]
Общо гласове : 343
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:14 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ако ме бяха назначили мен щеше да има пълна промяна максимум за седмица :bigok

http://www.vbox7.com/play:983658d08b последните секунди :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 9:42 am 
Аватар

Борето се връща защото шеф вече не е Батков. А новият шеф няма да го разберем преди да спечелим трофей според мен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 9:53 am 
Аватар

Boyo написа:
Борето се връща защото шеф вече не е Батков. А новият шеф няма да го разберем преди да спечелим трофей според мен

няма нов шеф

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 10:59 am 
Аватар

никой не може да каже нещо лошо за Боримиров

1. уникален професионалист - като футболист не си е позволявал какпка алкохол или цигари, покрай празненствата 94та 1-2 чаши бяло вино да е изпил
2. има голям административен капацитет - не е свикнал да ползва само връзки или познати за да свърши работа, търси, звъни, говори, пътува, н се притеснява, че някой не го познава и т.н.
3. изключително честен - няма да отклони средства, да ощети клуба, да направи договрка с някой за комисионна и т.н.
4. факта, че е достатъчно богат и честен за да може да бъде вкаран в схема, го прави идеалния на този пост

припомням някои от лично неговите постижения
рейса (вися в Германия сумати време да преговаря за безумно ниска цена и всички други условия)
тракинг системата (въведе системата, която се ползва в цялата Бундеслига, като уреди бепрецедентни финансови отстъпки и допълнителни екстри, като обучение, няколко калибрирания и т.н.)
контролата с Вердер (изпълнена по програма - с екипи за деца, подаръци и т.н. - истински празник)

освен всичко го познавам лично и смятам, че махането му бе една от най-големите грешки на Батков ever !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 11:00 am 

air_J написа:
Наивно е, разбира се! Нека не бъдем слепи идеалисти - Батков и Боримиров ако се съберат да работят заедно, то със сигурност последното нещо, което може да ги обедини е благото на Левски. :smt006
Не знам на Дани Боримиров колко са му притрябвали парите на Батков, но съм убеден, че отново ще бъде употребен, както беше употребен и миналия път, и съвсем ще му спадне реномето сред феновете - така и така се е продал, дано поне да не е за жълти стотинки, че съвсем жалка история става... :smt006

Изображение
Боримиров кара това :bigok Надали идва заради парите на бащицата. :smt023
А и човек със забрана за посещение на мачове за бой винаги е добре дошъл в съблекалнята пълна с пyтки. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 11:04 am 
Аватар

Борето е официален съветник на Ауди за 8ма серия
когато тръгнат да правят нов модел, канят няколко клиенти като него да им представят модела и да си кажат мнението и предложения

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 11:06 am 
Аватар

Радвам се, че Борето се връща. Ама винаги много съм мразил половинчатите работи тип иди ми - дойди ми. Като си си подал оставката, напускаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 11:06 am 
Аватар

Освен това при Борето станахме шампиони :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 11:20 am 
Аватар

Пациента го боли сърцето, а докторите му лекуват глезените! Това е с това малоумно решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 11:20 am 

немлад написа:
Като си си подал оставката, напускаш.

Дали ще ти приемат или не оставката не зависи ли от шефа ти, а не от теб :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 11:22 am 
Аватар

Е, това не е точно така. Всъщност, ако не се лъжа, такова понятие като оставка няма. Можеш да напуснеш спокойно, ако имаш неустойки в договора те са единственото, с което шефа може да те задържи.
Но според мен идеята за оставка означава - не мога повече така . И оттук нататък или си ттръгваш или се променят условията, за да можеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 11:27 am 

tprodanov написа:
Можеш да напуснеш спокойно, ако имаш неустойки в договора те са единственото, с което шефа може да те задържи.

Е да де - оставката е един вид разтрогване на договора по взаимно съгласие. Шефът ти обаче, ако не е съгласен, ти или оставаш, или плащаш неустойка.

А това на Илиан беше малко като на Б.Б. :arrow: щом искате, готов съм да си тръгна, ама мисля, че мога да се справя със ситуацията :roll:

Цитат:
„Не знам какво ще се случи, ако не бъде приета. Аз винаги съм вярвал във футболистите. Не мога да измеря колко трудно се работи на Герена, в Левски винаги има напрежение, но това е нормално, но като побеждаваш е по-лесно, когато губиш нещата стават по-сложни. Който не може да издържа, няма място в съблекалнята. Оставката не е бягство, аз бях казал, когато поех отбора, че ако дойде такава ситуация, и хората пожелаят оставката ми, ще я подам“, каза още Илиан Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 1:45 pm 
Аватар

Мисля, че Илиан няколко пъти подава оставка и в Берое.

А аз се радвам, че Боримиров се връща. Сега имат време до следващите мачове, които ще са ключови за сезона. И дано видим някаква положителна промяна.

Само ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 2:40 pm 
Аватар

След мача бях твърдо ЗА неговата оставка, но реално е ВСЕ ТАЯ. Ако ще се сменя треньора, то трябва да е преди подготовка и трансфери иначе няма никакъв смисъл. Ще станем копие на чорбарите, не че сме кой знае колко цъфнали, ама пак има да ги гоним по мизерия :bii_chorbata. Да не говорим, че ако футболистите нарочно искат да махнат треньора, трябва да им се изкорени този навик с тези "бойкоти"... И е крайно време, да изядат шамарите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 2:48 pm 
Аватар

Таки превзема Левски, нищо не е случайно. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 3:47 pm 
Аватар

Още една причина да го назначат точно сега - онзи, който изяде тупалките на детския мач беше шефът на фенклуба на Черно море, а знаете срещу кого играем следващия кръг :bigok Агитката им нема да смее да гъкне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 4:28 pm 

kosyo написа:
никой не може да каже нещо лошо за Боримиров

1. уникален професионалист - като футболист не си е позволявал какпка алкохол или цигари, покрай празненствата 94та 1-2 чаши бяло вино да е изпил
2. има голям административен капацитет - не е свикнал да ползва само връзки или познати за да свърши работа, търси, звъни, говори, пътува, н се притеснява, че някой не го познава и т.н.
3. изключително честен - няма да отклони средства, да ощети клуба, да направи договрка с някой за комисионна и т.н.
4. факта, че е достатъчно богат и честен за да може да бъде вкаран в схема, го прави идеалния на този пост

припомням някои от лично неговите постижения
рейса (вися в Германия сумати време да преговаря за безумно ниска цена и всички други условия)
тракинг системата (въведе системата, която се ползва в цялата Бундеслига, като уреди бепрецедентни финансови отстъпки и допълнителни екстри, като обучение, няколко калибрирания и т.н.)
контролата с Вердер (изпълнена по програма - с екипи за деца, подаръци и т.н. - истински празник)

освен всичко го познавам лично и смятам, че махането му бе една от най-големите грешки на Батков ever !

Само да допълня, че според мене е голям левскар и милее за отбора !!!
Никога няма да забравя как псуваше прасетата при последният мач на кочината :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 4:33 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:f086e5f4 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 4:51 pm 
Аватар

Цитат:
Левски боледува от синдрома "Тартори и лидери"

Какво ли е било на Илиан Илиев онзи ден на треньорската скамейка по време на мача с Монтана? Със сигурност не се е гордял много с играчите си, които показаха колко не могат или по-точно колко не искат. Феновете на Левски запсуваха треньора и футболистите от 20-ата минута на двубоя, като предусещаха на къде отиват нещата. "Сините" се мъчеха като грешен дявол с последния в класирането. Възпитаниците на Илиан си подаваха топката все едно се мразят, а играта на отбора бе като Сектор "А" на Герена – и двете ги нямаше.

"Най-лесно се губи от тим, който винаги можеш да победиш!", е казал Георги Аспарухов преди много години.

Тези в "синьо" сега обаче не знаят нито кой е Гунди в действителност, нито какъв клуб е Левски. За тях двете неща са име на стадион и име на отбор. Именно заради това се изпокриха се след мача, докато една група от фенове ги чакаха да си побъбрят след мача? Илиан излезе и хвърли оставка. Тази оставка не бе за феновете, а за играчите, но защо не го каза? Именно те докараха отбора до тук. На Герена вече се говори усилено за бунт на футболистите срещу треньора. Та нали Илиев е този, който ги защитава пред медиите и феновете, а в крайна сметка той им бил виновен. Защо? Причината със сигурност е някаква дебилна. Едно е обаче ясно – за тях винаги всички други са им виновни като се провалят и никога те не бъркат. Тези не осъзнават колко са "чао", когато тръгнат срещу треньора или срещу отбора. Левски заприлича на...лит(*кс-етрополе. "Червените" играчи си вдигаха бунтове и не им се играеше при Павел Дочев, при Миодраг Йешич, при този и при онзи. Сега на Левски започнаха да правят същото. Първо Гонзо ги обиждал, после Ратко Достанич бил скучен, Ясен Петров бил прекалено мек, този им бил пък твърд и им убивал. Чакайте малко, бе?! Футбола не започва от тях и със сигурност няма да свърши с тях! Нито вие са Левски, нито някога са били! Какво играят т.н. лидери в отбора? Какво са дали те на Левски въобще, като витрината на Герена е хванала пепел, а в джобовете им не дрънкат семки и бонбонки! Кои са те, че да правят бунтове и да избират кой да ги тренира? Те трябва да се радват, че въобще са в Левски и то именно заради Илиан Илиев. Човекът, който бойкотират!

Илиане, вземи се в ръце!

Оттук нататък пътят за треньора на Левски е само нагоре, иначе ще бъде поредният провалил се на Герена, а той не иска това да се случи. Затова обаче Илиан трябва да спре да е приятел с играчите, тези които му искаха оставката с играта си срещу Монтана. Илиев трябва да излезе и да каже, че тези му забиват нож в гърба и не искат да играят за Левски, а тогава сульо, пульо и Джоко с магнета няма да играят абсолютно никъде. Ако се погледне по от високо излиза, че именно тия хрантутници изяждат хляба на Антонио Вутов и талантите от школата. Лидерите си живуркат на отбора вече няколко години, а новите и младите нямат с кого да се съюзят и да се изправят срещу тях. Синдомът "Тартори и лидери" трябва да бъде премахнат незабавно!

Да, наставникът също носи голяма вина, но той поне се опитва да промени нещо и спи спокойно нощем. Освен това Илиан гледа феновете в очите! Играчите обаче не могат да се похвалят със същото.

Знаете ли какво стана преди мача на Левски с Лудогорец през есента? Именно тези т.н. тартори и лидери в отбора забраниха на Ивайло Василев да дава интервюта, защото щели да му вгорчат живота в съблекалнята, ако името му се появи по медиите. Вратарят чакаше дебют срещу шампиона и прожекторите бяха срещу него, но онези не му позволиха няколко мига слава. Сега вратарят е в Септември Симитли, защото такива като тарторите го изгониха със заплахи от училище. Ако върнем лентата назад ще видим колко играчи дойдоха в Левски като обещаващи таланти и къде са сега. Това, че "бандата на тарторите" разби психиката на много играчи и провалиха доста треньори не се смениха, а са още на Герена, едва ли е случайно. Илиан да излезе и да каже или поне да предприеме някакви действия. Крайно време е някой да излекува този синдром на Герена, а тогава вече може да чакаме някакви резултати. Ако Илиан не го направи, още лятото ще си тръгне, а тези, които му искаха оставката ще останат, защото никои не иска да ги купува, а Левски ще продължава да е на това дередже. Отборът ще се върти в кръг, защото няма посока. Илиане, ти си наход!

ФИЛИП ЗУБЕРСКИ

Интересен коментар за случващото се в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 5:25 pm 
Аватар

Пресконференция с Илиан и представяне на Боримиров.
http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 5:32 pm 
Аватар

Ангелов и Рамос с предупреждение за изгонване :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Отстраняване от отбора на Станислав Ангелов :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

За мен връщането на дедо Боре означава, че звездта на щедрия мустакатко в Левски се е превърнала в комета и бааавно и мъчително се оттегля от небосклона, особено като си спомня как се разделиха двамата навремето. Всичко друго изклежда абсолютно нелогично...
Очаквам от Боримиров да се бори със зъби и нокти да успее. За целта му трябва отбор от професионалисти, какъвто той беше навремето, а не групичка от постояното присъствие в чарга клубове. И не знам защо, ама си мисля че ще почне от кондиционния тренер, а не от футбалерите. Ще трябва да позваме немската система за възстановяване, щото да почиваме дена след мач с Монтана не е много професионално. При по-добра физическа подготовка няма толкова да личат техническите пропуски. Само това да подобри ще е о.к. Ако пък и вземе страха на балерините трябва да му вдигнем паметник. Ама май много се размечтах. Само да не стане това, което очаква седем:едно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 5:33 pm 
Аватар

Шест минути без да бъде спомената думата с Н. :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 5:35 pm 
Аватар

Ама как тропа само :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 5:35 pm 
Аватар

Пелето е отстранен от отбора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 5:37 pm 
Аватар

Временно :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 5:38 pm 
Аватар

На Борето много му светят очите :oops:

Да не вкарал някоя за отскок преди пресконференцията...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 5:40 pm 

Някой има ли идея как да гледам тия излъчвания на живо, винаги ми изписва server not found?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 5:45 pm 
Аватар

Psychosocial написа:
Някой има ли идея как да гледам тия излъчвания на живо, винаги ми изписва server not found?

Изключи си Ad block-а

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 484 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]