forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 6:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 484 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Следваща

Да се приеме ли оставката на Илиан Илиев
Да 48%  48%  [ 163 ]
Не 29%  29%  [ 99 ]
Все тая 24%  24%  [ 81 ]
Общо гласове : 343
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:18 pm 

Нещо не можем да се разберем... нямам предвид да не могат тактически да свършат нещо, а все едно седи Владко (или който и да е от останалите), срещу него на 20 метра има 1 кофа за боклук (друг произволен келеш от "лъвовете"), а на 100 метра зад него седи една черна дупка (събирателно понятие за тъч линия, празно пространство на терена, противников играч, мрежата на мястото на сектор А и т.н.) - и той не може да я уцели тая кофа пред себе си, а уцелва черната дупка зад гърба си при шут. Или треньорчето е виновен, щото не има обяснява на тренировка "така - сега за да уцелиш топката, подпираш се на левия крак, стягаш глезена на десния, поглеждаш къде искаш да я пратиш и ритваш с вътрешната част на ходилото си" :smt115

Другия вариант е тактическото указание да е било "начи, батенца, взимате топката, напрягате се на макс, като гледате да се не усерете от напрягане, тръгвате да тичате и докъдето изкарате - тия са Монтана, все ще влезе". Това също не е изключено..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:19 pm 
Аватар

Тонев не се ли изказа веднъж, че не бил човек на никой и работил за без пари тук :lol: Звучеше нещо от сорта, че видиш ли той като добър самарянин видял, че сме зле и сам си дошъл, самоназначил се и щял да ни оправи отбора. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:23 pm 

Makaveli, приятелю, We_Аре_ Levski ти отговаря много точно, къде е грешката на Илиан, само ще го допълня, че и в индивидуалните спортове, най-важен е треньора! Давам ви за пример Ст. Златева, която казва, че ако С. Щерев ( и двамата са от спортен клуб ЛЕВСКИ ) отиде в чужбина и тя ще го последва и че не иска никой друг да я тренира! Разберете тезите на някой хора за тарторите и конспирациите, че някой подлива вода на треньорите ни са глупостти на търкалета! Всичко започна от Костов и той много хитро си мълчи, защото така му изнася, вместо да излезе да каже : " Така беше " или " Не беше така "! Обикновенно, когато се подготвя комплот срещу треньор това идва с някакви интереси! Както беше примера с Наско и Мъри! След Костов не дойде никой, а сега за Илиан дори няма решение, но след загуба срещу жълтурите, измъчена победа срещу селтекс, които категорично са ни смачкали на ГЕРЕНА и позорно равенство у дома срещу аутсайдера с две положения за цял мач няма, как треньора да остане! Успех на Илиан, но още не е готов за ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:30 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
... Разберете тезите на някой хора за тарторите и конспирациите, че някой подлива вода на треньорите ни са глупостти на търкалета! Всичко започна от Костов и той много хитро си мълчи, защото така му изнася, вместо да излезе да каже : " Така беше " или " Не беше така "! Обикновенно, когато се подготвя комплот срещу треньор това идва с някакви интереси!...

Аз не съм чул някой на който са му правили бойкот открито да го казва и да реве. Е, може и да е имало, но много рядко. Има си вътрешни неща, които не се изнасят за пред феновете, а и може да е наказуемо, ако треньора не може да го докаже. Та затова и Костов нищо не каза, а Гонзо и Мазния му се молеха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:52 pm 

А сега, какво му пречи да го каже? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:57 pm 

P.S. Не си ли чувал думи от рода: " Някой играчи ме предадоха ", Някой футболистти ме подведоха " или " Предоверих се на някой играчи " ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:06 pm 
Аватар

Твърдо ДА! Определено има нужда от малко свежест тоя отбор...вчера се видя, че играчите просто нямат не само идея....но и желание да играят. Неприятното е, че не е ясно кой би дошъл сега. От 2 години се надявам на Херо....този човек ни е нужен.....но много трудно ще се съгласи да дойде в тоя хаос който цари от години :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:08 pm 
Аватар

Всъщност, нема да се учудя, ако Бижуто стане треньор, или пък заедно с Топчо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:09 pm 
Аватар

Яви се информация, за Сираков изпълнителен и т. Здравков - треньор..Айде първото може да се очаква, ама ако второто е вярно :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:10 pm 
Аватар

Вътри сух :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:15 pm 

tprodanov написа:
Всъщност, нема да се учудя, ако Бижуто стане треньор, или пък заедно с Топчо.

Виж, този вариант повече ме кефи от "Сух" треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:15 pm 
Аватар

Верно вече сме 1 към 1 с чорбата. Цял ден мина, нищо не се знае. Въртят се имената на "обичайните заподозрени" Отврат! :?

Аз от 'обичайните заподозрени' не бих искал да виждам никой, с изключение на Херо. Разни Овчи глави, Сухи-кухи, Кокали - айде нема нужда

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:18 pm 
Аватар

Тонев не е станал, затова така :bigok В спортни пише, че Херо е казал, че няма да ни става треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:23 pm 
Аватар

Херо ако пак са го поканили и откаже, ще започна да му мисля зло. Поне да каже защо отказва, а не да се поправдава, че е болен. В Бургас не е болен, не скача като бесен на тъча и не се занимава с накадърни футболисти. В Левски ще има кредит на довериие поне колкото Илиан - 2 подготовки. Не виждам какъв му е проблема

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:25 pm 

We_Are_Levski! написа:
............. Ама за съжаление не става, работата на треньора не е само да ги тренира или да ги подготви физически а и много други както физически, така и психически и спортно-технически детайли! Той нарежда отбора, избира постройката, нарежда тактиката, поставя задачите на футболистите спрямо разузнаването на противника, мотивира отбора, води отбора през мача и прави смените! Изгражда цялата визия за водене и развитие на даден мач, това не е като да кажеш играйте и тва е! ............

През есента на 2010-та пишех подобни неща и тогава поне няколко човека не пропускаха да ми се изсерат виртуално отгоре.

Радвам се, че има и други хора, които мислят по този начин.

И на мен най-големия ми проблем с Илиян е, че я кара доста страхливо, но за това пък без особен замисъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:32 pm 
Аватар

STALKER написа:
Херо ако пак са го поканили и откаже, ще започна да му мисля зло. Поне да каже защо отказва, а не да се поправдава, че е болен. В Бургас не е болен, не скача като бесен на тъча и не се занимава с накадърни футболисти. В Левски ще има кредит на довериие поне колкото Илиан - 2 подготовки. Не виждам какъв му е проблема

E, не е ли ясно? Ясно му е че няма да има правомощия тук и ще му се качват по главата. Защо да го прави?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:44 pm 
Аватар

STALKER написа:

заради хаоса който цари...своеволията, които ръководството си позволява когато му скимне....не иска и той като много други да му се оплюе името.... Колкото и да ми се иска да дойде...го разбирам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:47 pm 

STALKER написа:

А не може ли все пак той да си реши дали иска или не?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 5:52 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:

Не отива баш на тоя форум дори да се предполага, че някой друг ще има право да решение на каквото и да било. Ние сме лелката!! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:00 pm 
Аватар

Герой от звездния тим на Левски поиска треньорския пост - от чорбал.

Цитат:
Eдин от най-успешните чужденци в историята на Левски, ако не и най-успешния - Седрик Бардон, се самопредложи за треньор на "сините".

Според мене може да му се доверим, обаче дали е добре в такъв момент да поеме отбора, още повече има риск и той да бъде оплют... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:04 pm 
Аватар

Херо няма да напусне Бургас, защото гледа сестра си, която е болна от рак :!:

Това е причината да не иска в Левски или някъде другаде. Защото е отклонил няколко оферти и от арабските държави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:06 pm 
Аватар

Цитат:
Французинът, който е с основна заслуга за влизането на отбора в Шампионската лига през 2006 г. и достигането на Левски до четвъртфинал за Купата на УЕФА през 2005 г. отправи предложението чрез официалната си страница във фейсбук. "Дайте ми отбора и ще се оправим", написа Бардон към 11,00 часа българско време.

Предполагам всички тук сме чували как се държи и как говори Седрик. Това да ти се струва в негов стил :roll: Почнаха партенките отвсякъде сега, до довечера и Гарата ше пише във фб че иска да стане треньор, а Наско ще се снима по халат и кожени джапанки Like a boss, че е бил прав :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:06 pm 

Marvel написа:
Герой от звездния тим на Левски поиска треньорския пост - от чорбал.

Цитат:
Eдин от най-успешните чужденци в историята на Левски, ако не и най-успешния - Седрик Бардон, се самопредложи за треньор на "сините".

Според мене може да му се доверим, обаче дали е добре в такъв момент да поеме отбора, още повече има риск и той да бъде оплют... :?

Добре е. Да идва. Аз съм голям фен на идеята да се даде шанс на хора като Бардон (особено!), Ицо Йовов и Топчо.
Ами ето ви го треньорското трио. ДОбавете към него Митко Иванков и можем да почваме да мечтаем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:07 pm 
Аватар

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров беше категоричен, че на този етап няма как да поеме Левски. По думите на Херо към момента има договор с бургазлии, който иска да изпълни. Специалистът подчерта, че уволнението на Илиан Илиев на този етап би било прибързано решение.

“Според мен Илиан Илиев трябва да остане треньор на Левски. Той е направил подготовката, селекцията и не бива да го сменят сега. Това е моето мнение. В момента има много емоции. Има много обиди и критики към Илиан, но какво ще стане, ако сините спечелят титлата и купата? За това трябва да му дадат шанс да разгърне вижданията си за Левски”, категоричен бе Димитров.

“Аз имам договор с Черноморец и няма да е коректно да си тръгна, преди да изтече. Иначе ми е най-лесно ми е да тръгна към София. Знаете, че в Бургас нямаме пари, продават най-добрите ни футболисти, опираме до юноши. Но съм поел ангажимент към Черноморец и искам да го изпълня. Моралът не ми дава да изоставя отбора в сегашната ситуация. Защото ако сега предам Черноморец, утре ще мога да предам и Левски и всеки друг отбор. А това не е моят стил на работа и поведение. Освен това имам и други, лични причини, които се знаят много добре. Те също не ми позволяват да поема Левски“, каза Димитров пред Блиц.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:12 pm 

Само че бих искал да е квартет начело с Херо :smt023 ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:13 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:

Може. А аз мога да си ревизирам мнението за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:15 pm 
Аватар

Чест прави на ИлИл, че си подаде оставката. За пръв път исках да викна оставка още по време на мача, но сърцето не ми даваше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:20 pm 
Аватар

Аз тази работа я направих на полувремето със Сант Жулия... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:37 pm 
Аватар

Грънчаров леко промотира Сираков по гонг. Тоя що не ходи на логопед, че нищо не му се разбира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 6:51 pm 
Аватар

Грънчаров ми е може би най-противния журналист след Зарков.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 484 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]