forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 15, 2025 9:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 698 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 12:48 am 

Пак повтарям играчите имат огромен потенциал и възможности, просто днес смениха треньора. ТОВА РАВЕНСТВО БЕШЕ НАРОЧНО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 12:48 am 
Аватар

Да гониш Везалов, който ни е сигурно най-стабилния играч откакто дойде, нещо не ми се вижда правилно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 12:57 am 

Добре де защо пак Влади Гаджев е виновен, момчето си е наш юноша и левскар , тича и се раздава но понякога не се получава играта на отбора и не може само той да е причината, за Станислав е същото той ни е най-опиотният остана само той от онова поколение и нека поне малко уважение да имаме към момчетата,,,и не забравяйте едно пак - има една личност която докато не е в Левски няма да миряса знаете че това е Наско и дългата му ръка почва да ме притеснява вече то бива ама вече колко пъти се появява на Герена и винаги след криза и отбора почва да бие? Сега усеща че ще има пари от Газпром и пак се увърта около отбора....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 12:57 am 

Какъв Гаджев, какъв Станислав, какво уважение, какви 5 лв....

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:01 am 
Аватар

Ей Богу не разбрахте ли, че НЕ СЕ ЛИ ВЪРНЕ НАСКО нещата няма да се оправят. Треньора не е толкова важен. Важен е човека, който може да ги нахъса като мъж не като пу*ка и мрънкалник.
Разберете го Насо има прегрешения пред нас, но е фактор в съблекалнята, фактор в спортно техически план, фактор с който всеки се съобразява, не като Ил и Ивчо!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:02 am 

Ми не мога да разбера от къде тая злоба и ненавист към Влади и Станислав, все еон нарочно не сме били, заради тях двамата само ...смешно е...искаме българи в отбора а когато нещо се оцапа го отнасят точно нашите юноши те двамата.......днес най-виновен беше оня португалец дето и аз съм по-добър от него и хо9ландчето което опусна 2 - 100%ви положения за 10ина минути

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:05 am 

paulao написа:
Ми не мога да разбера от къде тая злоба и ненавист към Влади и Станислав, все еон нарочно не сме били, заради тях двамата само ...смешно е...искаме българи в отбора а когато нещо се оцапа го отнасят точно нашите юноши те двамата.......днес най-виновен беше оня португалец дето и аз съм по-добър от него и хо9ландчето което опусна 2 - 100%ви положения за 10ина минути

Да холандчето е виновно прав си :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2
Ама защитавай си тумбаците.... :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:07 am 
Аватар

paulao написа:
Добре де защо пак Влади Гаджев е виновен, момчето си е наш юноша и левскар , тича и се раздава но понякога не се получава играта на отбора и не може само той да е причината, за Станислав е същото той ни е най-опиотният остана само той от онова поколение и нека поне малко уважение да имаме към момчетата,,,и не забравяйте едно пак - има една личност която докато не е в Левски няма да миряса знаете че това е Наско и дългата му ръка почва да ме притеснява вече то бива ама вече колко пъти се появява на Герена и винаги след криза и отбора почва да бие? Сега усеща че ще има пари от Газпром и пак се увърта около отбора....

Влади и Станислав... Не е лошо да си премериш температурата, че е опасно за белтъците и всичко ;) Кои са на Сираков в Левски, "пръстите" на "дългата му ръка", в момента?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Шоколаров взе точка на Герена днес :slap

Върнете се в началото
 Профил  

paulao написа:

Абе какъв юноша бе човек, я се стегни, Гаджев 8923475 сра върху нас като публика, сра върху Левски, бойкотира треньори, псува, държи се като селски тарикат, вади си картон след картон заради това, че е леке и какво ли още не. Какъв Влади те гони изобщо... Дори да беше перфектен, фактът, че сра върху феновете, е достатъчен, за да е низвергнат!
А продажното леке Пелето да си гледа работата, той дори не ми се коментира. Едно, че е продажник, второ, че е дупка в последните мачове, трето, че уж е капитан, а си изкарва малоумни червени картони, изобщо не ми се коментира.

Извинявай, но един Драгич, един Жо, един Бардон са 8927454 пъти повече хора, мъже, футболисти, левскари и всичко останало от "българите" в отбора и заслужават милион пъти повече уважение! Айде моля ти се.

Боклуци нещастни, толкова ме е гнус от всички в тоя клуб, че просто не е истина. И да, Наско Сираков като се върне, ще цъфнем с неговите схеми. Страхотно, нямам търпение пак да тръгне на сафари.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:09 am 

На играчите не им се играе при Илиян, както на прасетата не им се играеше при србина. Смяната на треньорския пост е наложителна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:10 am 
Аватар

paulao написа:

Променям си мнението - не си мери температурата, а бързо пий парацетамолче, лягай и утре на пълни медицински изследвания. Холандчето му било виновно :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:11 am 
Аватар

Основният виновник за мен е Кратун :!: Ако не беше донесъл винила, напрежението нямаше да има стимул да изиграе цели 90 мин. и щеше да бъде сменен около 60тата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:12 am 
Аватар

paulao написа:

Е проблема е в това "Влади"! Докато отношението към него е като към Влади а не ВЛАДО, нещата в съблекалнята и на терена ще са така :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

А относно играта му, смея да твърдя, че е далече от нивото за отбор като ЛЕВСКИ, поне към момента.

За Сираков, нещата са казани милион и сто пъти. Може да е всякакъв, но докато не намерим спортен директор, който да всява същия респект и да е в час с мениджмънта на отбор от ранга на ЛЕВСКИ, мисля че има място в отбора. Съвсем друг въпрос е дали това е възможно в настоящия момент.

Иначе казано докато не си намерим някой, като истинския Моуриньо (а не нашенски такива) ще се въртим в омагьосан кръг.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:12 am 
Аватар

Влади и Станиславчо..българчетата..да ми ядат кура,всички мърши в тоя отбор също,с 2-3 изключения.Всичко ще им се върне с лихвите..съдбата забавя,но не забравя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:19 am 
Аватар

Лошото е, че хора като "Влади" и "Станиславчо", демек българите, се чешат по мъдите и само разкарват фланелката, а чужденците като Гари Родригес си оставят душата на терена. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:21 am 
Аватар

Добре бе какви са тия треньори без грам емоция бе :ohmygod2 Имам чувството че аз ако влезна в съблекалнята ще ги нахъсам тия момчета така, че да изорат терена. Ми пусни им 2 видеа да видят за каква публика играят бе, не да ми играят само за пари. Припомни им какъв отбор е ЛЕВСКИ, припомни им историята му. Вкарай им малко спортна злоба в главата и ги пусни да изорат терена .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:23 am 

Представих си как се трогват от рев на публиката :smt005
По-реалистично ми звучи да посрещнем кюрда някъде с аплодисменти и фанфари.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:25 am 
Аватар

Завиждам ти за въображението,аз не успях да си го представя :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:28 am 

Ирония бре, Лабрадорче :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:29 am 
Аватар

circaman написа:
На играчите не им се играе при Илиян, както на прасетата не им се играеше при србина. Смяната на треньорския пост е наложителна.

Егати, за 12 месеца при 4!!! треньора не им се играе бре :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:30 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Ирония бре, Лабрадорче :bigok

Пу,дейба,реших,че оти си жена..някак си със затворени очи си успяла да оформиш тази величествена гледка с нашите.."бойци" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:30 am 
Аватар

Абе ако има нещо левскарско в тях, ще се трогнат .. Деба и манекените :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:32 am 
Аватар

Каква емоция искаш от Илиан? Толкова е кротичък, че сигурно и жена му го бие вкъщи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:32 am 

Ми то няма.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:34 am 
Аватар

Тая година титлата ще ми е най-горчивата от всички,които съм виждал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:39 am 
Аватар

Той Илиян малко ми прилича на Плевнелиев :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:44 am 
Аватар

Стана ми тъпо като гледах пресконференцията. Наистина човекът иска да успее, но просто не се получава, при това грам. Няма никакви заченки, нищо. :/ Лагери, селекцията и нямаме 1 чисто положение срещу разпасаната команда на Монтана, с 20 входящи и изходящи трансфера, които по цял ден "ма'ат" бургери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:50 am 
Аватар

circaman написа:
Играчите отново изгониха треньор. Толкова ли сте слепи? :smt006 Същият сценарий като last year, само че сега Левски ще е шампионът. Просто Илиянчо не е треньор за Левски. След мача едвам едвам говореше. :lol: Нямаше смелостта още на естадиото да си каже за оставката. с една дума пка.

Путката си ти. Ил Ил е първият ни треньор от поне 15 години насам , който има мъжеството да си подаде оставката още първият път когато стадионът му я поиска!!! Путки бяха поне 5-6 преди него, които се правеха, че не чуват какво викат феновете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 1:51 am 

Alek написа:
Стана ми тъпо като гледах пресконференцията. Наистина човекът иска да успее, но просто не се получава, при това грам. Няма никакви заченки, нищо. :/ Лагери, селекцията и нямаме 1 чисто положение срещу разпасаната команда на Монтана, с 20 входящи и изходящи трансфера, които по цял ден "ма'ат" бургери.
Левски не е училище :smt006 И на мен ми е тъпо за Гонзо (най-вече), Яската, Кокала, даже за овчата глава ми беше тъпо, ама в крайна сметка явно за този пост се иска нещо повече. Също така Левски не е пансион. След Сараево ги защитаваше, все едно му бяха деца, още тогава трябваше да ядат шамари.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 698 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]