forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 16, 2025 4:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 698 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:08 pm 
Аватар

Абе какво се правите на коне с капаци, какви купувания какви глупости. Просто сме тотална скръб и виновника е ТОДОР БАТКОВ (умри свиня дебела). Закопа тотално отбора особено последните 4-5 години, в които не сме взимали нито купа, нито титла. Нито имаме визия за бъдещето, нито имаме дългосрочна стратегия по която да се работи всяка година и да се постигат определени цели, НЕ ние сме като едно хаотично кълбо където и то не знае на къде отива, и като няма изход сменяме треньора и си мислим, че всичко е ОК, да ама НЕ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:08 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е кои са тия тартори, аре по-сериозно с тая смешка вече...

Тия дето треньорите им говорят на галено :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:09 pm 
Аватар

И как се става тартор, и каква е власта на тартора :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:10 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Питай Путколовски и Гаджев :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:11 pm 
Аватар

Kryten написа:
Искам да питам според вас кой точно е продал мача - играчите, клубът ...? Не мога да хвана нишката точно.

Не знам дали е продаден, купен или спазарен мача ... ама кажи ми честно, че за секунда не ти е минало през главата, че нещо не е наред тука и просто сме в слаба форма.

Като ги гледаш Монтана, не ти ли се струва, че се предполага да ги бият нашите без да трябва да показват "хъс", да се надскачат или да играят еди как си. Това е отбор на читалищно ниво, час и половина да не вкараш гол срещу него?

Не казвам, че не е чист мача и че не е възможно просто да сме такава луда трагедия, ама не го изкарвайте, като лудата конспирация, че може да има сране тука. Бойкоти, путки, майни ... все едно не сме се нагледали на тия неща последните години, че ни се струват толкова странни. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:12 pm 
Аватар

acrimonious написа:
bogarra написа:
Напрежението явно ще играе утре. Няма ни нито в бет365, нито в ЕФ. :loser2

Междудругото и 188бет са ни извадили, а те бяха пуснали дори контролите ни. Като се има предвид, че вчера и Путкогорец ги нямаше никъде, аз съм леко притеснен...

Цитирам си мнението от 11:53ч. днес. Не ви ли е странно, че:

1. Почти нямахме положение срещу Монтана на Герена?

2. Основния ти претендент за титлата се дъни предишния мач срещу подобен съперник, в мач, който му е 100%?

3. След такъв мач няма да приемат оставката на треньора?

Не съм конспиративен тип, ама доста ми се струпват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:13 pm 

Връщане на Педерасо в Левски= безумие!

Д припомня на хората с къса памет:
- късе беше Педерасо когато играхме с Тампере?
- защо на всички журналя им стана любимо да цитират профила му?
- още ли е част от СИНѝОТО БФС?
- що се върна Педерасо без коса след гоститУ при Мишата Чорни?

И да ви попитам как ще коментирате изказванията на жена му в предаването на курвата Трифонов?

За мача- по нищо не си личеше кой е на второ и кой на последно място! Виновен е Илиан и целия му щаб! Чудно ми е що тия хора нямат муде да креснат и да изгонят няколко "футболиста"!

Последна промяна Glavan на Нед Мар 17, 2013 10:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:15 pm 

В една друга тема написах за де жа вюто от миналата година.... :ohmygod2 Написах го, но и за миг не съм си помислял, че няма да бием Монтана.... :? Дано тоя полусезон поне не паднем от цура и дано поне завършим пред тях, то май друго не ни остана. А за купата, ако отстраним латекса ще е чудо. :? От 100 годишния ЛЕВСКИ, който познават всички, май ни остана само ПУБЛИКАТА, всичко друго е ташак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:15 pm 
Аватар

thegboy написа:
Kryten написа:
Искам да питам според вас кой точно е продал мача - играчите, клубът ...? Не мога да хвана нишката точно.

Не знам дали е продаден, купен или спазарен мача ... ама кажи ми честно, че за секунда не ти е минало през главата, че нещо не е наред тука и просто сме в слаба форма.

Като ги гледаш Монтана, не ти ли се струва, че се предполага да ги бият нашите без да трябва да показват "хъс", да се надскачат или да играят еди как си. Това е отбор на читалищно ниво, час и половина да не вкараш гол срещу него?

Не казвам, че не е чист мача и че не е възможно просто да сме такава луда трагедия, ама не го изкарвайте, като лудата конспирация, че може да има сране тука. Бойкоти, путки, майни ... все едно не сме се нагледали на тия неща последните години, че ни се струват толкова странни. :wink:

Според мен играхме същото като срещу Литекс. Освен това не мога да проследя логиката да играем симулативно в този мач. Кой печели, какво печели от цялата работа и т.н.
acrimonious написа:
Не ви ли е странно, че:

1. Почти нямахме положение срещу Монтана на Герена?
2. Основния ти претендент за титлата се дъни предишния мач срещу подобен съперник, в мач, който му е 100%?
3. След такъв мач няма да приемат оставката на треньора?

Не съм конспиративен тип, ама доста ми се струпват...

За третото не ми е странно изобщо.
Просто не виждам здравата логика в цялата работа. Толкова ли кинти могат да спечелят от тото :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:16 pm 
Аватар

thegboy написа:
Kryten написа:

Аз след първите 15 мин. вече имах сериозни съмнения, че ще ги бием. Прегледайте и предишните ни издънки срещу слабаци на Герена - едно и също :wink: Първото полувреме задължително се 'играе' на ходом с леки затичвания в последната четвъртина на полето, евентуално. Второто малко се активизират двама-трима, обаче другите съвсме спират и/или почват да правят груби нарушения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:16 pm 
Аватар

На Левски ми трябват следните неща!

1.Мазният перчем да си гледа само стадиона и да вземе верно да го построи! както и да се занимава там със спонсори, монсори!

2. Да върнат Наско и да се насерат всички путки от съблекалнята, особено разни там лидери като наш Владко! Да им сЕре кръв дупето и да се знае кой какво е в тая съблекалня и кой командва там наистина!

3.Да се назначи истински и доказан треньор, а те в България са Херо или Мъри!

4.Да се направи качествена СКАУТСКА мрежа, както в България, така и в чужбина! И тя да работи както за първият отбор, така и за децата и юношите!

5.Да се налагат задължително поне по-двама юноши на сезон в първият отбор, без значение от резултатите на отбора!

6.Да не се прави селекция от повече от 2 човека на полусезон!

Ей това трябва на клубът за 100 годишнината му! :wink: :smt006

Последна промяна We_Are_Levski! на Нед Мар 17, 2013 10:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:17 pm 
Аватар

STALKER написа:
tprodanov написа:

Ако Гаджев е способен да върти сам съблекалнята, и едновременно с това 9 треньора, 6 директора, управителен съвет и собственик, то той е за нобелова награда. Само не знам при тия му умения, всъщност каква му е целта - просто е гадно копеле и иска да преебе Левски или какво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:18 pm 
Аватар

По-скоро търси логиката в това, че при всяка издънка на Домусгорец ние също се дъним и съответно губим директните мачове, това е втори пореден сезон :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:20 pm 

Знам че всички си задават въпроса защо?Понеже днес се иска прошка никой от отбора не си помисли за една прошка щяхме да им го простим, но те се прибраха.Както и аз се питам кога ще дойде края на тая политика в клуба.Какво да се случи ,ние търпим унижението да гоним легендите си.Ние не можем да респектираме играчите треньорите ръководителите, защото хората се обезвериха.Няма я тежестта на фланелката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:22 pm 
Аватар

След всеки мач на Левски почвам да се чувствам абсолютен мазохист. Винаги съм бил на мнение, че като си обичаш отбора трябва да си там и в добро и в лошо. Сега обаче не виждам смисъл. Бездушници не ми се гледат. Не ми се гледа как за пореден път футболист , който не е водил с подготовка с отбора е единствения , който иска да направи нещо. Сега Гари , миналата година Рамос. Не ми се гледат футболисти като Йорданов , Гаджев и Пинто. Не ми се гледа треньор , който цял мач не им викна , не се ядоса , не показа никаква емоция и после се сърди като му викаме оставка. Левски за нас феновете е светиня , а тези със сините фланелки е просто един отбор , в който могат да живуркат 2-3 години и да взимат баси кинтите.

Вече съм против Илиан , но не виждам и алтернатива. Но ако Илиан остане е време да докаже , че има топки , да разкара така наречени тартори и да видим дали има млади момчета , които искат да играят в Левски. Поне желание да имат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:23 pm 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:
tprodanov написа:

Ако Гаджев е способен да върти сам съблекалнята, и едновременно с това 9 треньора, 6 директора, управителен съвет и собственик, то той е за нобелова награда. Само не знам при тия му умения, всъщност каква му е целта - просто е гадно копеле и иска да преебе Левски или какво?

Не е само Гаджев. Преди и Гошо Вратарчето играеше същите игрички. Някой хора бързо забравяте. А според мен и Йовов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:25 pm 
Аватар

Тонев: Ще станем шампиони - има начини, които трябва да бъдат използвани

o.0 Това как да го разбирам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:25 pm 
Аватар

Е Гошо Вратарчето го нема. Още ли е виновен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:27 pm 

Големи драми и трагедии, като погледнем програмата обаче да си налягаме парцалите и до 2-3 кръга можем не само да ги минем Лудогорец, но и да им дръпнем напред. Така че сега да се стягат в паузата и да ги понасяме след нея.
Смяната на треньор по средата на сезона е пълно малоумие. Поне да не го бяхме опитвали няколко пъти до сега без резултат, да не знаем.

Върнете се в началото
 Профил  

КУР за путките на терена!!! Така ли трябва да става? Отбор ,който претендира за титли,евротурнири да не може да бие последния в класирането :?: :?: :?: Да се маха Иво Тонев и да се изгради отбор и щаб изцяло от ЛЕВСКАРИ :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Каква конспирация бе? :ohmygod Никаква игра не играем. И това не е от вчера. От Кипър се прибрахме с 12:12 голова разлика, това игра ли е? Би ни най-слабия чорбарбирлиги. Отпаднахаме от Сараево, още един куп безумни мачове. Ние нищо не играем. При всеки подреден протвиник Илиян не знае какво да прави.
Гаджев е най-малко виновен. Друг е виновника, който упорито залагаше на Пелето. Пелето и Велев една топка не изнесоха цял мач. Започнахме да я изнасяме, когато Гаджев се върна назад при влизането на Михелич. Чак тогава потръгна играта, но това не стигна за гол. И да бяхме вкарали, това нямаше да реши проблема кардинално. Сега трябва да се променят нещата. Страхливи треньори не ни трябват.
Кой безумец реши, че Пелето е опорен халф? Че и титуляр, че и капитан на тия години. Пелето не беше титуляр при силния отбор на Мъри, когато направихме пробива. Сега цяла година играта я градим около него :ohmygod на 34-5 години..
Станалото станало. Да идва следващия треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:28 pm 
Аватар

STALKER написа:

Не е само Гаджев. Преди и Гошо Вратарчето играеше същите игрички. Някой хора бързо забравяте. А според мен и Йовов

Йовов днес гледаше като насран, не знаеше какво се случва.
За него Левски е твърде скъп, за да играе такива игрички.
Виж, за предишните двама не се и съмнявам в игричките им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:29 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е Гошо Вратарчето го нема. Още ли е виновен?

Еми той си има своята порция ненавист, да го еба в боклука продажен. Гаджев е другия боклук, който от сърце не мога да понасям. Ще почерпя като се разкара.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:30 pm 

Тази идея за тартора не ми е много ясна! Признавам си, че съм играл на времето само аматьорски футбол, но нещо не мога да си го представя :smt017 , особенно сред професионални футболистти! Винаги има по-опитни играчи, на които когато си начинаещ се възхищаваш, но точно те ти подават първи ръка, защото знаят, че ако те, първи те въведат в обстановката ще имаш необходимото самучувствие да покажеш своите качества! Футбола е колективна игра и няма ли колектив, няма отбор, това го знаят всички и на терена са готови на всичко за да те защитят, макар да си млад или начинаещ! Как си го представяте, в професионален отбор, като ЛЕВСКИ, при който сред спортно техническото ръководство и медецинския екип има хора, сигурно колкото футболисттите да се създават интриги, никой да не ги разбере и никой да няма властта да ги предотврати! Това е изключено и за мен това са журналистически глупостти! Питам ви: Колко пъти, единственно добре играещия днес Родригес центрира към " тарторите " Гаджев и Йовов? Изключая ситуацията, при която, до кмета достигна, щастливо топка от подобно центриране! Разберете в ЛЕВСКИ няма тартори, а още по-малко тото, за което някой намекват тук! Защото, ако е така това ще е края на ЛЕВСКИ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:31 pm 
Аватар

STALKER написа:

добре де, ама защо? залагат ли, какво? питам сериозно, щото и аз се опитвам да си отговоря на некви въпроси. примерно за гошо вратарчето съм убеден за себе си, че имаше нещо в домакинския мач със залцбург, но да сменят 10 треньора, да изгубят 100 титли.. каква им е целта да се случва нон-стоп това, какво искат да постигнат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:32 pm 
Аватар

При всички треньори клиентът на Емил Данчев и ЦСКА-АС23 с номер 45 е пълна дупка.При всички нула раздаване и нищо полезно!Всичко днес като атака идваше от Гари Родригес.Ако повече хора имаха неговото желание щеше да е друго.Илиян да си остане до края на сезона и тогава да се решава.Може да станем шампиони и да вземем купата.А тия примадони наистина им трябват по 1-2 шамара...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:35 pm 
Аватар

gl007 написа:
При всички треньори клиентът на Емил Данчев и ЦСКА-АС23 с номер 45 е пълна дупка.При всички нула раздаване и нищо полезно!Всичко днес като атака идваше от Гари Родригес.Ако повече хора имаха неговото желание щеше да е друго.Илиян да си остане до края на сезона и тогава да се решава.Може да станем шампиони и да вземем купата.А тия примадони наистина им трябват по 1-2 шамара...

Аре, аре, при всички? А що стадиона му крещеше името в началото? Че и иницативи се правеха за бързото му възстановяване... аре молим...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:40 pm 
Аватар

Едното не изкючва другото. Слаба подготовка и бойкот :smt006 Пак казвам, гледайте какво се случва в чорбата, ние вече по нищо не се различаваме от тях. Путки на терена, некадърници и в ръководството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:43 pm 
Аватар

След 2 селекции на ИлИл и главниО скаут ДоДо няма грам помръдване спрямо миналата година. Цялото спортно - техническо ръководство да си подаде оставката заедно с ИлИл, а Иво Тонев да строи стадиона и да назначи друг за спортен директор с достатъчно мозък и твърда ръка. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:48 pm 
Аватар

Предлагам да взимаме Ал Пачино за треньор :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 698 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]