forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 16, 2025 11:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 698 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:46 pm 
Аватар

ако имаме достойство заклучете темата моля ви даже не си заслужава да коментираме изказването на ТОНЕВ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:46 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:
Пелето: Нямам думи - опитваме се нещо да тичаме, но не става :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

:smt005

тва е края.. опитваме се да тичаме, но не става :smt005 къде го каза тва, истина ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:47 pm 
Аватар

Е, какво се ебавате? Това е повече от показателно за подготовка и всьо.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kocito_Kalki написа:
Из интернет гледам вече започна да се спряга Топузаков за нов треньор

И да му серат и на НЕГО ли?Той е последния човек на който не му ебаха майката.По добре НЕ :slap

Левски - това е моя идеал.

Последна промяна danesa на Нед Мар 17, 2013 9:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

БЕЗДУШНИЦИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заключете темата и оставете като последно мнението на Levskar67 от миналата страница, моля ви. :lol:

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:49 pm 
Аватар

echoes написа:
BluePrideBg написа:
Пелето: Нямам думи - опитваме се нещо да тичаме, но не става :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

:smt005

тва е края.. опитваме се да тичаме, но не става :smt005 къде го каза тва, истина ли е?

Спиртал го пишат :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Извинявам се за спама, въпреки че си е по темата - :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:50 pm 
Аватар

Тонев сложи край на цирка с безумното си изказване. :shock: Първо, че 100% ще сме шампиони, ок, ама това, че като не става с игра има други начини... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:50 pm 
За кво да заключват темата :lol: Всяка година едно и също...
Да пукнат тия боклуци, който не му харесва, да си завира пак главата в пръстта и да чака розовите времена.
Да играят без Л-то на фланелките, само с Мтел и ВТБ
Дори да не е тото мача, да нямаш положение 78 минути срещу последния Монтата на Герена, заслужаваш само СМЪРТ!

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Нед Мар 17, 2013 9:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:53 pm 
DirtyDog написа:
Тонев сложи край на цирка с безумното си изказване. :shock: Първо, че 100% ще сме шампиони, ок, ама това, че като не става с игра има други начини... :ohmygod2

Според мен искаше да каже думата "възможности" понеже го казва във връзка загубата на Лудогорец и за това, че сме изпуснали шанса си.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:54 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Kryten написа:
tprodanov написа:
Виждаш ли някаква разлика с Илиан?

Не особено

Но тук всички бяха на мнение, че Илиан е много повече треньор от Гонзо и ще промени драстично нещата. Значи, или и Илиан не става, или има друга причина.

Аз, например, никога не съм бил на мнение. Безпристрастно приех идването му, но никога не ми бе станало ясно къде е показал че е добър треньор. Берое и други клошарски отбори не следя и имах впечатления единствено от мачовете им с нас. И не подпиквах от кеф от два мача, но доста хора го правеха.
Илиан е слаб треньор, но който и да е след него, не може ли да ги нарита тия мърши и да им скръцне със зъби ще е все същия кур. Мазния боклук да измисли как да се пари това в тоя шибан отбор и как играчите да слушат треньора, а путките да бъдат освобождавани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:54 pm 
Аватар

Знам мноо добре какво искаше да каже. Но така го каза, директно все едно "Шмапиони сме 100%. С игра не става, но пак сме шампиони, има други начини". Той това и каза, а какво искал да каже всеки мислещ ще се сети, но директно го каза все едно всичко сме си уредили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:56 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Знам мноо добре какво искаше да каже. Но така го каза, директно все едно "Шмапиони сме 100%. С игра не става, но пак сме шампиони, има други начини". Той това и каза, а какво искал да каже всеки мислещ ще се сети, но директно го каза все едно всичко сме си уредили.

Абсолютно. Да пукне в лайна, ако станем шампиони по някакъв друг начин и с тази разпасана команда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:56 pm 
Аватар

Ако си бяхме спечелили дербитата, нямаше да се нервирам толкова че падаме от Монтана. Ама да ми обяснява че срещу силните отбори имало напрежение, срещу Монтана какво :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:57 pm 

Не съм сигурен,но от последната ни титла насам има едно 6-7 ако не и повече треньори,които се смениха.И за този период по никакъв начин не се промени нещо в играта ни.Само позволихме на отбори като Монтана,Миньор,Берое,Черноморец да ни взимат точки насред Герена,нещо което беше немислимо.За този период обаче хора като Гаджев,Йовов,Батков,Екимов и сие си стоят спокойно и гледат целият този цирк.ИлИл нямаше манталитета и желанието да е голям треньор,но и хората преди него се мъчеха да са треньори.И на мен ми е жал,че е един по един сини легенди си тръгват от Герена,а разни нагли играчи,шефове доносници и некадърници продължават да са част от клуба ни.За мен,който и да поеме отбора в момента,положението няма да се промени,защото политиката на клуба е тотално сбъркана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:58 pm 
Аватар

Антони Здравков би се гордял с днешната игра. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:58 pm 
Аватар

Станимир Стоилов,
Велислав Вуцов
Емил Велев
Ратко Достанич,
Антони Здравков
Ясен Петров
Георги Иванов,
Николай Костов,
Илиан Илиев

9 човека, една и съща игра. Ако трябва да напиша и списъка с футболисти за това време - те са близо 200. И пак играта е еднаква. Колко ли време ще ни трябва като фенове, да се светнем, че нема как всички играчи да са путки и нема как всички треньори да са некадърни, а проблемът е на по-високо ниво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:59 pm 
Аватар

Искам да питам според вас кой точно е продал мача - играчите, клубът ...? Не мога да хвана нишката точно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:59 pm 

Аз още след мача със Сараево пиша какво ще стане с този треньор. Дори и сега все още не е късно, ще е много трудно, но има време да се оправят неща. Левски обаче трябва да има треньор, който не се страхува и предаващ увереност на отбора. Треньорът на Левски не може да бъде мрънкач, изглеждащ силно паниран. Толкова време да не виждат, че Илиан Илиев не може да развие отбора - направо нямам думи за т.нар. ръководство. Ако бях аз ръководител, още след мача срещу Сараево бих поправил първоначалната си грешка ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:01 pm 
Аватар

strave написа:
...За този период обаче хора като Гаджев,Йовов,Батков,Екимов и сие си стоят спокойно и гледат целият този цирк.....

Проблема е в щуробажданащината, а нея знаем кой я прави :smt006
Освен това, трябва треньор тип мениджър, който да изрине целия клуб и всички некадърници, което поради гореописаното няма как да стане! Нито ще реформират школата, нито начина на работа в клуба. Затова и Илиян скача според тоягата. Треньора ни е последния проблем в случая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:03 pm 

Не е вярно, че всички сме искали Илиан и че всички сме вярвали, че ще ни направи машини! Спомням си, че много хора искаха Мъри! Други, като мен искаха Херо, а трети искаха чужденец! Долу горе това бяха исканията ни! А Илиан го избраха ръководството, защото нямаше друг избор след отказите на Херо и Мъри! Лично аз винаги съм имал резерви към треньорските способностти на Илиан, но това не означава, че не го уважавам! Може би, ако беше продължила тази агония ( според мен това е точната дума ) щях да съм му ядосан, но човека никога не е казал лоша дума срещу ЛЕВСКИ за да го намразя! Така, че за пореден път му желая успех и ако след време е готов за ЛЕВСКИ да заповяда, но в моментта е очеизвадно, че нещата не стоят така! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:03 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Станимир Стоилов,
Велислав Вуцов
Емил Велев
Ратко Достанич,
Антони Здравков
Ясен Петров
Георги Иванов,
Николай Костов,
Илиан Илиев

9 човека, една и съща игра. Ако трябва да напиша и списъка с футболисти за това време - те са близо 200. И пак играта е еднаква. Колко ли време ще ни трябва като фенове, да се светнем, че нема как всички играчи да са путки и нема как всички треньори да са некадърни, а проблемът е на по-високо ниво?

При всичките тези треньори има един и същ играч в средата на терена и ако той се опита да играе, се получава някаква игра, ако се мърдосва както днес - скръб. Не виждате ли че в последните 3 мача не можем да изнесем топката. За каква игра може да говорим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:04 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Станимир Стоилов,
Велислав Вуцов
Емил Велев
Ратко Достанич,
Антони Здравков
Ясен Петров
Георги Иванов,
Николай Костов,
Илиан Илиев

Ти не гледай, че са 200, ами тарторите са горе-долу един и същи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:06 pm 
Понеже ако можеше да уреди да сме шампиони, щяхме да паднем толкова пъти :lol: Стига с директивите в двете посоки.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:06 pm 
Аватар

Е кои са тия тартори, аре по-сериозно с тая смешка вече...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 10:07 pm 
Аватар

Не съм конспиративен тип, но е странен този мач..

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Например най-бързо боравещият с топката според Илиан наш играч!!! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Последна промяна We_Are_Levski! на Нед Мар 17, 2013 10:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Репортаж с най-интересните положения ще има ли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 698 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]