forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 11:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 698 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:26 pm 

Аз пък не съм убеден, че проблемът ни е в треньора. Играем по един същ безидеен начин последните няколко години и при различни треньори... Сега ако приемат оставката на Илиан ще дойде друг, който няма да промени нищо докато не си подаде оставката и не дойде друг...и така нататък, и така нататък. Не може да научиш скромен отбор като Берое да играе някакъв футбол, а тук с твоя си селекция и по-добри футболисти да не могат да си вържат два паса. А най-лошото е, че поне аз не виждам какво трябва да стане за да си променим играта. Бой в тъпите глави на пичките в сини фланелки и това е...

Върнете се в началото
 Профил  

1837 - ... написа:
Поредната легенда, която ще си тръгне по този ужасен начин - с псувни и скандали :? А истинските виновници утре отново ще бъдат Герена :x

:!: :!: :!:

серящия гъз с хуй да достигне.

Последна промяна ultima frontiera на Нед Мар 17, 2013 9:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Путките със сини фланелки за пореден път се изгавриха с наш треньор и легенда.На бесилото всичките....!

Върнете се в началото
 Профил  

Илиянчо вън. Ако наистина това са били желанията му за селекция и сега и лятото, то айде моля сбогом :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:28 pm 

Синя Варна написа:
КВО ТОТО БЕ НИЕ СМЕ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ С БАХАРИ ЗАХАРОВ ! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ ЗА 5 ГОДИНИ 2-3 ПРОБЛЯСЪКА НЕ ЗНАЧАТ НИЩО ! КАТО ПОЧНЕТЕ С ТЕЯ УГОВОРЕНИ МАЧОВЕ НАПРАВО МИ ИДВА ДА СЕ ХВЪРЛЯ ОТ ПЕТИЯ ! ДОКАТО МУСТАКА Е ТУК ЩЕ Е ТАКА ! ШИБАНИЯ ЕВРЕИН КОИТО САМО СИ ПЪЛНИ ШКЕМБЕТО ... ГАЗПРОМ МАЗПРОМ ... БАТКОFF ВЪН !

Батка, идея си нямаш какво е футбола в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

FLAME написа:
Ами аз затова завърших с "не знам кой би могъл да се справи", наистина не знам, всеки път е едно и също, през март става някакво осиране.

Аз не споря с теб. Просто допълних коментара ти. Зверски тъпо ми е. Време е да се вземем феновете в ръце и да защитим любимия си отбор по най-добрия начин в останалите срещи. В това число трябват да играят шутовете на треноровката. И престанете с уговорените мачове, че червенеете. :smt006

Последна промяна El Hacendado на Нед Мар 17, 2013 9:30 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

Аватар

tones написа:
Каква директива, какви са тези глупости, ние толкова си можем :ohmygod2 Мачът срещу селтекс беше за купата и там ли има директива??? Или това че бихме, без никаква игра или идея няма значение? Станали сме същите като свинете :ohmygod Илиан, директивата ли го кара да мрънка всеки мач и да си води некадърници?

:!:
vasilkooo написа:
Почна се като в турския форум- директиви,уредени мачове,путки майни ....Нашите от години не могат да спират топката,не могат да си дадат повече от 3-4 паса нормално,не могат да играят с двата крака,центриранията ни са на ниво 4 клас,защитата квото и да се каже ще е малко,на моменти имаш чувството,че играят джитбол,а не футбол....кви уредени мачове сънувате.... мача може и да е уреден,гореспоменатите неща си остават факти в играта ни от години...

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:29 pm 

И на мен ми е гадно от една страна, защото бе голям футболист и като такъв даде много на ЛЕВСКИ, но човека доказа, като треньор нееднократно, че ЛЕВСКИ е голяма лъжица за неговата уста! А ако не беше поддал оставка, какво? Кой щеше да го уважава и подкрепя? Мисля, че щеше да падне в очите на всички! Желая му успех и ако след време е по-подготвен за нашия отбор да заповяда, но в момента, класата му е за берое и ч. море, това е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:30 pm 
Аватар

Абе кви глупости приказвате бе, много ясно, че е 100% треньорска вината за плачевната игра. Тва срещу последния да играеш като насран от страх на Герена....
'Истинските виновници' :ohmygod2 Да, Иво Танев и Батков са виновни, че не можем да бием Монтана.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

За една седмица всичко си е... майката :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Сега ще върнат Сираков, то е ясно. Но дали е случайно, че жепейски кадър не ебе два сезона подред на Герена, не знам.

А Пелето и Гаджев ако не се пратят да гледат видео до края на сезона, ще е престъпление!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аре стига бе :ohmygod2 Сигурно половината форум ако нареди и нахъса отбора ще победи поне Монтана ... Какво спокойно ? Левски не може да си позволи да се дъни всеки мач :!: Колко пъти ни се отдава шанса да си върнем първото място, и да се осерем срещу Монтана - последния във великата ни А група. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:31 pm 
201% е вината на Илиан, ще знаеш :smt006 Неадекватничите. Как може 1 човек да носи отговорност за всичко лошо?!

Последна промяна El Hacendado на Нед Мар 17, 2013 9:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:31 pm 
Аватар

Лудогорец може да са всякакви обаче си направиха отбор с едно единствено нещо-ПАРИ.Имат собственик който влага в тоя отбор и за това са там където са,а нашия Шматкофффф гледа да вземе тук там някой свободен агент дето е на полуаматьорско ниво и искаме силен отбор-НЕМА КАК ДА СТАНЕ.БОКЛУКА БАТКОВ ВЪН !!!!!!!!!! :smt093

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:32 pm 
Аватар

Колкото и да ми е неприятно да го напиша: Най-добре е да дойде Сираков! Уви, явно няма друг човек на този етап, който да има авторитет в съблекалнята. А не можеш ли да си мотивираш футболистите, нямат ли ти уважението, значи няма никакво значение, колко разбираш от тактики схеми и т.н. щото те не играят футбол. Играят го футболистите. А в момента ние имаме жалко подобие на такива...А иначе ...при Ясен Петров, отбора игра малкото смислен футбол през последните години. И на 2-та пъти. Първия път една "глава" му дойде в повече, за да премине груповата фаза в евротурнирите, а 2-рия опъна чорбата. А Илиян си остава един от най-добрите играчи дето сме имали. Но не остана успял треньор.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:32 pm 
Аватар

Croopev написа:
201% е вината на Илиан, ще знаеш :smt006

Е на кой е вината бе, разбирач. Само кажи, че е уредено :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:33 pm 
Аватар

Омръзна ми беееееееее! Какво става в клуба ни !?!?! :ohmygod2

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Croopev написа:

Чакай бе, аз ли му ги избирам тия играчи ? Като не могат да играят ще им покаже че не са царе - пуска ако трябва целия отбор юноши та поне да не се излагаме. Имаме големите "звезди" а се дъним като путки :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

Kryten написа:
Абе кви глупости приказвате бе, много ясно, че е 100% треньорска вината за плачевната игра. Тва срещу последния да играеш като насран от страх на Герена....
'Истинските виновници' :ohmygod2 Да, Иво Танев и Батков са виновни, че не можем да бием Монтана.

Точно така, Илиан Илиев играе долу на терена, той не може да подава, той не може да центрира, той не може да завършва атаки. Не отричам вината му, но отново казвам, че най-големите виновници са путките като гаждев, пелето и прочие продажни душици, които играят когато си искат. Особено гаджев това го прави не за първи път.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Точно па съблекалнята ни е проблема :bigok И в треньора :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:34 pm 
Аватар

ВСИЧКИ ГОСТИ ДА УМРЕТЕ

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  

Абе много интересно по принцип какви са Ви доводите и доказателствата в обратната теза, че не е уредено :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Окей като не е в треньора проблема, уредете ме мене да съм треньор, по вашата логика ще е същата работа :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

ultima frontiera написа:
Kryten написа:

Точно така, Илиан Илиев играе долу на терена, той не може да подава, той не може да центрира, той не може да завършва атаки. Не отричам вината му, но отново казвам, че най-големите виновници са путките като гаждев, пелето и прочие продажни душици, които играят когато си искат. Особено гаджев това го прави не за първи път.
И заради Гаджев и Пелето никой не тича. Просто имат треньор, който излъчва страх, какво да предаде на играчите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:35 pm 
Аватар

Странно дежа вю с миналогодишния мач с орките,когато гората беше паднала от славия,а ние пак я свършихме като кучето на нивата :ohmygod :ohmygod Сега същото безхаберие,страхлив треньор,2 верни паса не могат да се вържат,50 % от времето играят централните защитници..абе въобще разграден двор и разбита команда :ohmygod2
Дано се приеме оставката на Илиан и да не ни мъчи повече

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Да слагат Ясен до края на сезона и тва е! А от лятото Херо или Мъри треньор и ако може и Наско да се върне като шеф в клуба!!! Илианчо колкото и да ми е симпатичен от времето когато ни беше футболист не става за тая работа треньор на Левски! Може и да не е лош треньор, но във всички случаи не е за Левски, за Берое може да е супер, но за нас определено не става! Определено му пречи нивото, неговото разбиране е прекалено страхливо и дефанзивно за клуб като Левски! За спасяване от изпадане е супер, ама за печелене на титли е пълен абсурд!!! Сега е идеалният вариант за смяна на треньора при положение, че има 2 седмици пауза! А за титлата и купата ама изобщо не ми пука нищо, че все още имаме пълни шансове за тях! Но много по-важното от титлите и купите е стила на игра, а в Левски просто няма такова чудо! Първо трябва стил и игра, другото е много по-маловажно в момента!

Върнете се в началото
 Профил  

Просто искам да сме нормален отбор.Тези оставки нищо не променят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2013 9:36 pm 
Kryten написа:
Croopev написа:

Е на кой е вината бе, разбирач. Само кажи, че е уредено :smt005

Писна ми точно на теб да се обяснявам, можеш да ми прочетеш миналите коментари. :ohmygod

Върнете се в началото

Аватар

Нищо чудно Илиан да остане, просто да върнат Сираков и на момчетата изведнъж да им потръгне играта :smt006 За съжеление по нищо вече не са отличаваме от чорбата. Даже си мисля, че Путколовски и Гаджев един и същи уй ги е правил.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Кичарата току-що ни обеща титлата този сезон :bigok :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 698 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]