forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 1:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 10:13 pm 

tprodanov написа:
Е, има полза - колкото повече мътна вода, толкова по-добре за некои. И друго - два пъти пари за избори, два пъти повече пари към медиите, а това е доста важно.
Но не вярвам да се стигне до невалиден избор.

Дори и всички координатори на протестиращите да се бяха навили направи си и ти сметката за каква цифра говорим за да се достигне до ситуация в която 75% от бюлетините са невалидни.

Когато някой в България е недоволен от политическата система той не ходи да пуска невалидни бюлетини, а направо не гласува. Представи си какви кинти ще трябва да се изхарчат, за да организираш хората да отидат да гласуват, но с невалидна бюлетина.

Както и да го гледах, този ход е гениален. Трябва да им направиш "аферим" на другарите. Дано само никой не се върже на него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 10:18 pm 

Седем:Едно написа:
SZ_FEN написа:
А каква ще е ползата от невалидни избори? :smt017 Ще се харчат два пъти пари за едно и също нещо :ohmygod2

Огромна. С един ход вадиш от изборите голяма част от недоволните от големите политически партии.

За протестиращите ползата е "try again in 4 years".

Ако изборите са невалидни ще има нови след 2 месеца. Какви е това "try again in 4 years"? Просто на всички от джобовете ще излязат доста сериозни пари на 2 пъти. Ужасяващо малоумие е това, ако наистина са им такива плановете.

Гарантирам ти, че въобще не може да се стигне до ситуацията изборите да са невалидни и да има нови 2 месеца след това.

Протестиращите просто нямат парит еи организацията да навият достатъчно хора да си направят труда да гласуват, но с невалидни бюлетини.

"In 4 years" при този вариант, е най-доброто на което могат да се надяват.

Аз мисля, че желязото трябва да се чука докато е горещо, а не да се правят палячовщини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 10:20 pm 
Аватар

Съгласен съм напълно, но колко трябва да си тъп за да се вържеш на подобни неща и да ги искаш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 10:33 pm 

Съгласен съм напълно, но колко трябва да си тъп за да се вържеш на подобни неща и да ги искаш?

Не казвам, че много са се вързали, но от моя човек разбрах, че е имало (и продължава да има) доста приличен брой хора, които продължават да вярват на тази "гениална идея".

Трябва да им признаеш на другарите, че съветската им подготовка е достатъчно добра за да им позволява толкова лесно да бръкнат в главите на някои наши сънародници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 10:42 pm 
Аватар

Мисля, че младите политици, които се споменават, ще са тип Ангел Славчев, демек комуняги. Целта ще им е да дърпат гласове от ГЕРБ и останалите, за да може БКП да разчита макс на твърдия си електорат. Повечето хора в това движение ще бъдат употребени като тоалетна хартия. Но пък за разни Marvel-и ще са идеални. Нови лица и подобни малоумни глупости.

Нищо общо с БКП :lol:
Добре, ти имаш ли желание на въпросната пресконференция да си изложиш мислите и да кажеш всъщност защо хората от движението ще бъдат употребени? Познавам повечето от тях към момента и смея да твърдя, че далеч не става въпрос за хора летящи в облаците. На всички е ясно, че млади и никому неизвестни личности явили се на избори нямат шанс, но трябва да бъде дадено някакво начало все пак.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 10:49 pm 
Аватар

Ти млади и нови лекари ли предпочиташ да те лекуват, или такива с опит?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 10:52 pm 
Аватар

Въпроса ми към Седем:Едно не е заяждане. Познаваме се с него все пак.
Иначе Проданов, не споделям логиката ти. Супер неуместно сравнение :smt006

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 10:53 pm 
Аватар

Кой е изпъкнал с лоботомистичната идея за невалидни избори и избори до дупка? :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 11:12 pm 
Аватар

По-малко гласували->повече депутати от партиите с твърд електорат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 11:23 pm 

Adepta написа:
По-малко гласували->повече депутати от партиите с твърд електорат :smt006

My point, precisely!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 15, 2013 11:56 pm 
Аватар

Рафе Клинче написа:
Иначе Проданов, не споделям логиката ти. Супер неуместно сравнение :smt006

Не е чак толкова неуместно. Политиката е професия като всички останали и там са важни познанията и опита, които пък водят до развитие както на политика, така и на управляваните от него ресурси без да има нужда да се краде. Проблемът ни е точно в липсата на политици в истинския смисъл на тази дума и не мисля, че лицата от улицата са решението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 12:26 am 
Аватар

Първо, опита не пада от небето :)
И второ, много добре знаеш, че на протестите не ходят само беззъби пияници и олигофрени с основно образование.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 12:29 am 
Аватар

Разбира се - нямам нищо против хората на протестите, най-малкото самият аз съм от тях. Но според мен пътят за политиката е през партиите, а не през улицата. И да, опитът не пада от небето, това е факт, но не виждам защо трябва да избутаме напред хората без опит, за сметка на хората с опит. Няма логична причина за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 1:28 am 
Аватар

Николай Михайлов за психологията на българския преход

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 1:36 am 
Аватар

Рафе Клинче написа:
Мисля, че младите политици, които се споменават, ще са тип Ангел Славчев, демек комуняги. Целта ще им е да дърпат гласове от ГЕРБ и останалите, за да може БКП да разчита макс на твърдия си електорат. Повечето хора в това движение ще бъдат употребени като тоалетна хартия. Но пък за разни Marvel-и ще са идеални. Нови лица и подобни малоумни глупости.

Нищо общо с БКП :lol:
Добре, ти имаш ли желание на въпросната пресконференция да си изложиш мислите и да кажеш всъщност защо хората от движението ще бъдат употребени? Познавам повечето от тях към момента и смея да твърдя, че далеч не става въпрос за хора летящи в облаците. На всички е ясно, че млади и никому неизвестни личности явили се на избори нямат шанс, но трябва да бъде дадено някакво начало все пак.

Тошко, ако хора като Ангел Славчев са там, то бих дошъл с удоволствие за да му избия кътниците и да му счупя гнусните червени ръчички. Иначе не виждам какво мога да им кажа, нито смятам, че точно аз съм подходящ. Просто моето мнение е такова и съвпада с казаното от Проданов. Аз също участвах в протеста, поне докато не се появиха малоумните искания. Надявах се те да се изчистят, да еволюирар и да узреят до нещо позитивно и реално, но уви, това не се случи. Сега и на избори ще ходят. Ми ок, но на всеки мислещ човек е ясно какъв ще е резултатът и кой ще е крайния печеливш от цялата работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 2:01 am 
Аватар

Такива като Славчев (ангел естествено :lol: ) няма да има. Аз просто исках да видя мнението на форума и евентуално да поканя някой от тук на конференцията, защото си спомням, че в началото на протестите яростно се плюеше и недоволстваше от положението, но единственото конкретно предложение беше темата за емиграция :lol:

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 2:03 am 
Аватар

A кои ще са хората? И кой е изготвил програмата, която ще се раздава там?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 2:12 am 
Аватар

Рафе Клинче написа:
Такива като Славчев (ангел естествено :lol: ) няма да има. Аз просто исках да видя мнението на форума и евентуално да поканя някой от тук на конференцията, защото си спомням, че в началото на протестите яростно се плюеше и недоволстваше от положението, но единственото конкретно предложение беше темата за емиграция :lol:

Махни емоцията в плюенето и помисли реално върху кого се плюе. С аргументи, не с емоция. Тогава ще си отговориш, че дори в някаква степен, някъде надълбоко в тиквата си, средностатистическия човек е наясно какво трябва да се случи, и то не е граждански организации.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 10:09 am 

Няма как да идат на тези избори, защото срокът за регистриране на партии за участие е 27.3, а доколкото разбирам те дори нямат регистрирана политическа партия в съда. Ако решат да ползват регистрацията на друга партия, ще е :ohmygod2 на фона на цялото им говорене.

Между другото, повечето хора се отказаха да ходят на тези протести след като се появиха неадекватните искания, така че едва ли им е толкова голямо влиянието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 10:25 am 
Аватар

Хората не са известни и да ти кажа имена ти няма да ги знаеш... Аз познавам петнайсетина от тях. За програмата днес ще разбера повече инфо.

CGY написа:
Няма как да идат на тези избори, защото срокът за регистриране на партии за участие е 27.3, а доколкото разбирам те дори нямат регистрирана политическа партия в съда. Ако решат да ползват регистрацията на друга партия, ще е :ohmygod2 на фона на цялото им говорене.
Между другото, повечето хора се отказаха да ходят на тези протести след като се появиха неадекватните искания, така че едва ли им е толкова голямо влиянието.

Е то е ясно, че ще използват регистрация на друга партия. Това е притеснително :?

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 10:55 am 
Аватар

tprodanov написа:

Тук не си прав :smt006 Все пак всички корифеи в медицината някога са били млади и неопитни, човек не се ражда научен на нещо :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 11:07 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
tprodanov написа:

Тук не си прав :smt006 Все пак всички корифеи в медицината някога са били млади и неопитни, човек не се ражда научен на нещо :wink:

Ами докато са млади и неопитни не правят опасни операции, и са част от екипа на възрастния и опитния докато не съберат достатъчно опит и знания :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 12:38 pm 
Аватар

Разбира се, че опитът е важен в политиката. Костов днес е много по-добър от политик от преди 15 години. Впрочем в първите дни на последния парламент Костов на няколко пъти спасяваше ГЕРБ от номерцата на комунягите, които чрез процедурни хватки спъваха всяка стъпка на тиквочите , от които само един беше депутат за втори път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 1:21 pm 
Аватар

Е, за сметка на това всички, включително и ГЕРБ го сочат като най-големия им враг. Което може да се приеме като комплимент за нивото му :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 1:29 pm 
Аватар

Рафе Клинче написа:

Хората не са известни и да ти кажа имена ти няма да ги знаеш... Аз познавам петнайсетина от тях. За програмата днес ще разбера повече инфо.

CGY написа:

Е то е ясно, че ще използват регистрация на друга партия. Това е притеснително :?

Ще си изпълнят мисията си да отронят още малко електорат в полза на тия дето ги подтикнаха. Ако съберат някакви проценти, в което се съмнявам, ще бъдат "регулатор" или "контрольор" на който дойде на власт. Демек, ще се поддържа мнозинството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 1:48 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
tprodanov написа:

Но почти винаги до тях е имало някой,който да им предава опита си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 2:24 pm 
Аватар

Boyo написа:
Разбира се, че опитът е важен в политиката. Костов днес е много по-добър от политик от преди 15 години.

Другите политици за 15 години в политиката какви са станали? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 2:25 pm 
Аватар

По-богати,кви са станали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 2:26 pm 
Аватар

:smt042 :smt042 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 16, 2013 3:04 pm 
Аватар

немлад написа:
Boyo написа:
Разбира се, че опитът е важен в политиката. Костов днес е много по-добър от политик от преди 15 години.

Другите политици за 15 години в политиката какви са станали? :strkstrk

Политици с опит?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]