forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 7:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 724, 725, 726, 727, 728, 729, 730 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 5:52 pm 
Аватар

Може, аз не я схващам. Няма и емотикони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 6:14 pm 
Аватар

Македония написа:
:ohmygod Заеби тва дето ти казах. По-добре за Костов да се говори... България не е изстрадала Освобождението си, потурчване не е имало! Пропагандата ми е ебала майката, леко владичество сме карали, с имущество, земя и всичко както си трябва.

Преувеличаването на фактите не помага на никой. Нито преиначаването на думите ми! Ренесанса не достига до по-голяма част от българското население и за това е виновно османското владичество и това е основния проблем за осъзнаването на нацията. Освен това не отчиташ вековната пропаганда от страна на Руската империя именно за освобождаването сред българското население, как при всяко настъпление са лъгали населението че ще го освободят и да се вдигне срещу властта и след това изтегляйки войските си го оставят на произвола на съдбата. Всенародно въстание имало ли е? А какво е казал нашия патрон по въпроса това някой да ни освобождава, че май е по-добре сами да се освободим :bii_chorbata
Което няма общо с неверните твърдения тип "Атака" - "потурчване" и какво ли не, просто са неверни твърдения. Да не ти цитирам сега и нормите на закона за кръвния данък и цифри :wink: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 6:32 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Nakuro Bradata написа:
Аз основателни причини не намерих, ами само рев. Тия са назначени от вчера.

Нафуйо Мъдата, гепи майна :). От доста време не съм разменял мисли с теб.

Говорех по принцип иначе сред назначените вчера има няколко човека към които аз лично имам сериозни резервации, защото ги познавам лично.

Може би аз не мога да усетя виртуалното мрънкане на Змея защото по доста точки имаме една и съща позиция.

Това вече е друго нещо. Не като някои други вечено незадоволени и социални. :(
Омраз спомена, че плюли и по спорния министър. Вчера мернах мнение, че бил източил СК Левски или нещо такова. Възможно е и да е така. Не можах да схвана, защото не съм навътре, ама кога успя да го източи точно не знам. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 6:36 pm 

Абе кой знае, може и да е, може и хабер да няма човека.

Лошото на държавниет злоупотреби е, че не раздават разписка за тях, а тези, които имат достъп до фактите не ги правят публично достояние, поради което няма и половин полотук в БГ осъден за държавни злоупотреби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 6:44 pm 
Аватар

По времето на Костов осъдиха депутат за рекет :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 6:56 pm 
Аватар

Adepta написа:
Македония написа:
И кое не сме си изстрадали на Освобождението? :ohmygod Кръвният данък ли, кланетата ли, еничарите ли, потурчването ли, въстаническите дружини ли?

Мда, явната пропаганда си е вършила работата. От кое съдиш за "потурчването", сигурно по "Време разделно" :lol:
Само някои факти - първо, няма турско, а османско владичество (ако искаш робство, но не е точен израз) базирано на религията, не на нацията. Приелите исляма се ползват със същите привилегии, каквито има другите чалми, независимо от произхода. Второ, християните са били със собственост, собствено местно самоуправление вкл. "данъци и такси" за местни нужди и администрацията е пазела населението щото носи паричките. По същата причина не е било много изгодно да се "потурчват" :roll: тоест да приемат правата вяра християни, защото всички, които не са били масюлмани са били натоварени с допълнителен данък.
Истината е съвсем друга - бидейки под шапката на Османската империя сме се отдалечили от Европа. Което не се е приемало като кой знае какъв проблем предвид малкия обхват на въстанието. Та да, тогава българския народ не е изстрадал своето Освобождение, нито е осъзнал нуждата от независимост. Затова и продължава да продава свободата си я на Сталин, я на Царчето. Все някой, който ще ни "оправи". Затова и има невиждани кланета след 44-та, затова и нямаше истинско движение като Солидарност след 89-та.
Brannik написа:
Пък и в линковете не виждам нищо за цената, но не ми и трябва след като я знам. Двойката, която е и единствената държавна от трите, наистина продава на 75. Но единицата продава на 120, а тройката на 140. И можем да вържем бас на каквото пожелаеш, че това е така. Понеже гледам пак подмятания за Белене - Белене щеше да продава на 90, но след 10 години. Който има елементарни познания по икономика и финанси може да си направи изводите и сметките какво значи това.

1. „Ей и Ес -3С Марица Изток 1” ЕООД – 133,98 лв./МВТч - обаче част от парите се връщат обратно в НЕК. 2. „Контур Глобал Марица Изток 3” АД – 95,79 лв./ МВТч. ТЕЦ „Марица Изток 2” ЕАД – 66,81 лв./МВТч. И цените им ще паднат и без предоговаряне. Обаче понеже филосостваш за високите цени на инвеститорите, сигурно си чувал че "печелившата" Козлодуй иска от НЕК да не и изплаща дивиденти, защото има нужда от капитал. Да не говорим, че има дългове около 750 милиона.
Това за Белене дето си го написал е хипотеза, необвързана с нищо. Цената е неясна, пазара е неясен, за капак няма дълготрайни хранилища, нито се знае колко ще струват.

Adepta написа:
Македония написа:
И кое не сме си изстрадали на Освобождението? :ohmygod Кръвният данък ли, кланетата ли, еничарите ли, потурчването ли, въстаническите дружини ли?

Мда, явната пропаганда си е вършила работата. От кое съдиш за "потурчването", сигурно по "Време разделно" :lol:
Само някои факти - първо, няма турско, а османско владичество (ако искаш робство, но не е точен израз) базирано на религията, не на нацията. Приелите исляма се ползват със същите привилегии, каквито има другите чалми, независимо от произхода. Второ, християните са били със собственост, собствено местно самоуправление вкл. "данъци и такси" за местни нужди и администрацията е пазела населението щото носи паричките. По същата причина не е било много изгодно да се "потурчват" :roll: тоест да приемат правата вяра християни, защото всички, които не са били масюлмани са били натоварени с допълнителен данък.
Истината е съвсем друга - бидейки под шапката на Османската империя сме се отдалечили от Европа. Което не се е приемало като кой знае какъв проблем предвид малкия обхват на въстанието. Та да, тогава българския народ не е изстрадал своето Освобождение, нито е осъзнал нуждата от независимост. Затова и продължава да продава свободата си я на Сталин, я на Царчето. Все някой, който ще ни "оправи". Затова и има невиждани кланета след 44-та, затова и нямаше истинско движение като Солидарност след 89-та.
Brannik написа:
Пък и в линковете не виждам нищо за цената, но не ми и трябва след като я знам. Двойката, която е и единствената държавна от трите, наистина продава на 75. Но единицата продава на 120, а тройката на 140. И можем да вържем бас на каквото пожелаеш, че това е така. Понеже гледам пак подмятания за Белене - Белене щеше да продава на 90, но след 10 години. Който има елементарни познания по икономика и финанси може да си направи изводите и сметките какво значи това.

1. „Ей и Ес -3С Марица Изток 1” ЕООД – 133,98 лв./МВТч - обаче част от парите се връщат обратно в НЕК. 2. „Контур Глобал Марица Изток 3” АД – 95,79 лв./ МВТч. ТЕЦ „Марица Изток 2” ЕАД – 66,81 лв./МВТч. И цените им ще паднат и без предоговаряне. Обаче понеже филосостваш за високите цени на инвеститорите, сигурно си чувал че "печелившата" Козлодуй иска от НЕК да не и изплаща дивиденти, защото има нужда от капитал. Да не говорим, че има дългове около 750 милиона.
Това за Белене дето си го написал е хипотеза, необвързана с нищо. Цената е неясна, пазара е неясен, за капак няма дълготрайни хранилища, нито се знае колко ще струват.

Не знам какъв ти е източника, но тези цени просто не са верни. А дори и тях да вземем какво точно доказваш - колко е скъп токът от марица 3 и колко е неизгоден за България ли?Всъщност по-скъп от всички останали централи освен възобновяемите. И на базата на какво точно заключи, че цените щели да падат и то без предоговаряне? Аз пък ти казвам, че следващите 10 години ще се качат с поне 50% и нагоре. И философе, ти чувал ли си, че Козлодуй изпълнява социална функция и продава на изкуствено занижени цени, за да може по някакъв начин да балансира огромната цена на любимата ти марица 3 и да не се ебе мамата на народа окончателно? Тия заем дет го искали Козлодуй също не знам откъде го съчини при положение, че всяка година централата е на стотици милиони прчалба дори при тази цена и си финансира сама всички модернизации. А при положение, че марица 3 ти продава на почти двойна цена в сравнение с другите централи и почти четворна в сравнение с козлодуй си се радвах на тия 20 милиона.. Колкото до белене - на базата на икономически и финансови анализи и модели са ми изказванията, както и на доклади на световната банка, а не съчинени и безумни като твоите. А, да, хранилище е включено в проекта белене. И по-полека с обръщенията, "всезнайко" :wink:

Колкото до отговорът ти до Македонията - :ohmygod Щом Левски, Ботев и останалите са го чувствали и нарекли рибство кой по-точно си ти, че ще го оспорваш??? :ohmygod И не сме си изстрадали свободата, така ли, Априлското възстание явно не съществува, Шипка също? :ohmygod Аре спри се малко, философе. След малко си хващам самолета за милата ни Родина и се надявам да се спреш с простотиите, а утре ако имам време ще влезна да видя какви глупости си надробил пак..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 7:05 pm 
Аватар

Brannik написа:
Не знам какъв ти е източника, но тези цени просто не са верни.

Ами като не знаеш, какво спориш тогава. Цената от немодернизиреани централи е по-висока от модернизираните, какво да си говорим повече. А глупостта за социалната функция на Козлодуй е невероятна - 60% от тока на Козлодуй е износ навън! И Козлодуй има официално 750 милиона дългове. Много неща не знаеш :lol:
Brannik написа:
..Колкото до отговорът ти до Македонията.....

Пишеш 5 за 4, освен това преиначаваш думите ми. Нищо ново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 7:11 pm 
Аватар

Adepta, я кажи за кръвния данък какви са нормите, не съм привърженик на сляпата омраза към съвременна Турция, но това е страшна средновековна гнусотия и си е направо цинично да се омаловажава.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 7:24 pm 
Аватар

Adepta написа:
Brannik написа:
Не знам какъв ти е източника, но тези цени просто не са верни.

Ами като не знаеш, какво спориш тогава. Цената от немодернизиреани централи е по-висока от модернизираните, какво да си говорим повече. А глупостта за социалната функция на Козлодуй е невероятна - 60% от тока на Козлодуй е износ навън! И Козлодуй има официално 750 милиона дългове. Много неща не знаеш :lol:
Brannik написа:
..Колкото до отговорът ти до Македонията.....

Пишеш 5 за 4, освен това преиначаваш думите ми. Нищо ново.

Ти си огромен смешник и балък. Кажи го великият ти източник на тези откровени глупости? Със сигурност за енергетиката на България знам повече от теб. А да те светна ли, че част от блоковете на дъравната Марица 2 също се модернизираха, други ще се модернизират скоро? А за историята си жалък. Отвращават ме такива надъхани толерасти като теб.. На дългият ми пост отговори с 3 думи, евала професоре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 8:01 pm 
Аватар

Вие в какви спорове влизате,не е истина.Някак си не се ли досещате,че става дума за периода 1944-1989 г.И за този период обаче,аз няма да се съглася с Костов,защото ние имаме Горяните,а такава въоръжена съпротива в нито една страна от изклатения соц.блок не е оказана.Проблем е,че ние вместо да се гордеем с този факт,много рядко го споменаваме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 8:19 pm 
Аватар

Omraz написа:
Змей, ще извиняваш за квалификациите, но откакто пиша тук и ти чета разсъжденията, ми прави впечатление как от буден и интелегентен младеж, прогресивно се превръщаш в недоволен от всичко чичак, а някой ден може да еволюираш и до новия Йоло Денев. :lol:

Вероятно цял живот ще си недоволен от всичко и ще си опозиция, но ако това те кефи - няма лошо. :lol:

има какво да ти кажа, но....по-скоро няма смисъл.

успех в живота ти желая :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 9:02 pm 

Седем:Едно написа:
tprodanov написа:
Явно верно четем различни медии. Не мога да си представя някой да оплюе Петър Стойчев :ohmygod
Змей, държавата за два месеца не може, а и не трябва да прави нищо за доходите.

Ами прочети медията форум.левски.цом, даже в същата тази тема.

kosjo написа:
Скандални назначения- Владо Пенев- министър на културата
Петър Стойчев- източва СК "Левски"

Това че Петър Стойчев е голям плувец и водещ спортист на СК Левски автоматична индулгенция ли е ако е сгафил или е част от някакви схеми ? Щото не говоря празни приказки. Има сериозни амбиции към комплекса Спартак и като цяло май е покрадвал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 9:12 pm 
Аватар

И какви точно са му амбициите към комплекса Спартак, който е на МВР? Дори и да има такива, какво е лошото в това? Аз съм 3 пъти седмично в този комплекс в продължение на години и след като го взеха от Алексей, започна прогресивно да запада. Едната част се държи от Илиана Раева, другата не знам, но е пъти по-зле отпреди. Ако Стойчев го вдигне на крака, защо не? Какво ще загубиш ти, който най-вероятно не си стъпвал там, или който и да е било друг? Ако е крал - има си прокуратура и съд. Мен само ме е радвал и ме е карал да се гордея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 9:19 pm 

:lol: Тренирах по времето на Алексей, сега тренирам в тоя другия до на Илиана. Стойчев иска да стане управител на целия комплекс, на никой не си натрапвам мнението, който на квото ще да вярва. Аз си споделям личните впечатления и неща които са ми казани от приятели , които имат бизнес там и всеки ден гледат мизериите на Хранов и ко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 9:22 pm 
Аватар

И какво лошо виждаш в това, че иска да стане управител на комплекса, в който е минала по-голямата част от живота му? Илиана заслужава повече или някой друг?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 9:25 pm 
Аватар

Илиана заслужава много други неща :blowj
Хубаво е, че и във форума имаме приемственост, Косата не е сам :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 9:27 pm 

Илиана и Педерастко не си палщат тока по 10 месеца :bigok Петър Стойчев е близък до Цецоу и се съмнявам искренно да е воден от някакви страшно благородни подбуди в желанието си да вземе концесията на най-големия спортен комплекс в почти идеален център на столицата. Сори ако ти е някакъв любимец и аз го харесвам, просто спортистът Х често е нещо различно от човекът Х, както много често се убеждаваме :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 9:48 pm 

Честно казано, надали някой разбра какво искаш да кажеш за Петър Стойчев. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 9:49 pm 
Аватар

Пич, ти не каза ли, че точи пари от СК Левски или бъркам? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 9:51 pm 

STALKER написа:
Omraz написа:
Змей, ще извиняваш за квалификациите, но откакто пиша тук и ти чета разсъжденията, ми прави впечатление как от буден и интелегентен младеж, прогресивно се превръщаш в недоволен от всичко чичак, а някой ден може да еволюираш и до новия Йоло Денев. :lol:

Вероятно цял живот ще си недоволен от всичко и ще си опозиция, но ако това те кефи - няма лошо. :lol:

има какво да ти кажа, но....по-скоро няма смисъл.

успех в живота ти желая :smt023

Аз нито искам да те обиждам, нито искам да почваме дискусия. Казвам си впечатленията, с ясното съзнание че вероятно ти е през кура за моето мнение. :blass
Иначе благодаря за пожеланието. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 9:58 pm 

Знам че в момента има огромна борба за Спартак ( собственост на МВР както беше казано) между лобитата на много хора защото с добър концесионен договор(доколкото знам на Ал.Петров се дължат маса пари от неустойката) и инвестиции можеш да станеш много богат човек. Десетки помещания, паркинги, вип входове итн. Петър Стойчев и хората около него е един от фаворитите да вземе концесията и да стане управител, тоест да дава помещения, басейни итн Петър Стойчев - фаворит , покрай приятелството си с разни властимеющи покрай това си намира врагове и излизат подобни статии с разследване, а просто дадени докумнети :lol: http://www.blitz.bg/sport/article/159489 . Това е, ако желаете няма да пиша повече по тази тема

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 10:07 pm 
Аватар

Е, щом такава уважавана медия като Шоу го е разследвала, заловила и осъдила, вече и аз нямам съмнение, че е долен крадец и мошеник. Дано му отнемат всички титли, а Спартак да го дадат на някой, който няма да иска да печели от него, а само ще налива милиони като Бащицата. Това е начинът. Национализация си трябва.
Имам само едно последно въпросче: Като е толкова апетитна хапка, защо след Алексей наемателите не могат да си покрият дори разходите? Илиана не само тока не може да си плати, но не плащат редовно и таксата за паркинга, която е 500 лв. на месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 10:09 pm 
Аватар

Защото го няма Серж Йофу да я пълни редовно :bigok, а недоебаната жена е много лошо нещо :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 10:14 pm 

Нали се сещаш че тази статия не е на ШОУ, а е систематично подредена и подадена директно от хората около Хранов и се съмнявам да е някъв паскивл.
Иначе пари се правят доста добри, това че Илиана е лош мениджър и е алчна и си палаща 10 000 лева сметка за ток само когато е заплашена че ще й се отреже кабела до края на деня :) си е лично неин проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 10:36 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Вие в какви спорове влизате,не е истина.Някак си не се ли досещате,че става дума за периода 1944-1989 г.И за този период обаче,аз няма да се съглася с Костов,защото ние имаме Горяните,а такава въоръжена съпротива в нито една страна от изклатения соц.блок не е оказана.Проблем е,че ние вместо да се гордеем с този факт,много рядко го споменаваме

Този факт е толкова дълбоко прикриван, че към днешна дата е един мит, а след 5 години и мит няма да е. И тези хора никога няма да са съществували.

Реабилитацията на комунизма, макар и в съвсем различни рамки е пълна поне според мен, дори дискусиите тук си личат и дори във всеки един от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 10:56 pm 

Aйде на новата анкета. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 11:07 pm 
Аватар

Версията за недоволните от новото правителство умре :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 11:34 pm 
Аватар

Доста тъп въпрос На този етап освен да разнищваме биографиите на министрите, друго не можем да правим. А въпросът "харесва ли ви правителството" изисква една комплексна оценка, която няма как да се постави от първия или втория ден...дори и от професионални мрънкачи като мен, гусин Омраз :wink:

По жълтите, мрънкачески и профански сайтове излезе новината, че този Юлиан Попов имал британско гражданство, а на всичко отгоре бил член на Консервативната партия и избиран за общ. съветник. Това последното съм сигурен, че ше хвърли в див възторг бая народ, но за гражданството май има някакъв проблем с Конституцията, ако е верно де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 11:38 pm 
Аватар

Трябва да се направи един крос тест с повече анкети + анкета за всеки министър, зам. министър и секретар. Всички CV-та до една сортирани по баща комунист, баща агент, майка партийна секретарка, тая анкета е напълно несериозна :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 11:49 pm 
Аватар

Killmister написа:
Трябва да се направи един крос тест с повече анкети + анкета за всеки министър, зам. министър и секретар. Всички CV-та до една сортирани по баща комунист, баща агент, майка партийна секретарка, тая анкета е напълно несериозна :strkstrk

Какъв си ми забавен, може ли да се оженя за теб? :unc-k

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 724, 725, 726, 727, 728, 729, 730 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]