forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 1:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 719, 720, 721, 722, 723, 724, 725 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 5:41 pm 
Аватар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1836252

Вижте кои са министрите в служебното правителство

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 5:42 pm 
Аватар

Екатерина Захариева, Роман Василев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 5:58 pm 
Аватар

Министър Илияна Цанова я познавам и съм убеден , че на живо ако я видят малцина от този форум ще й простят :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:00 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:05 pm 

tprodanov написа:

Това е Роман Василев от Американската търговска камара и Джонсън контролс, не прокурора. Имал съм контакти с него, останал съм с добри впечатления.
Тук го има на клиБ, тоя с брадата.
http://www.jobs.bg/advice/company/view/ ... n-Controls

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:08 pm 
Аватар

в Джонсън Контролс работят половината ми колеги от унито :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:17 pm 
Фоставка на служебното правителство, моментална!!!! :rip

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:18 pm 
Аватар

Владо Пенев трябваше да стане вътрешен. :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:19 pm 

Иначе вече се почна и за това правителство - тоя бил такъв, оня бил онакъв. :ohmygod

Много се дразня.
Ебати деградивния идиотизъм. :ohmygod

Изказването на Плевнелиев че всеки е тръгнал от нулата очевидно не беше правилно и докрай точно, щото веднага виждаме премиера, който е комунистически син на ДС дипломат и се е развил точно в тая сфера.
Но повечето са именно такива - хора на високо ниво ръководни позиции в съответната сфера.

А и това изказване дразни Бай Ганьо, щото той по дифолт мрази по-добре реализиралите се и тези които имат повече пари от него, като по този начин поне малко се успокоява за своята невъзможност да си осигури по-добър живот.

На мен ми харесва правителството, Исус Христос и дванедесетте апостоли няма как да дойдат да управляват Ганьо Балкански. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:21 pm 
Аватар

Здравния министър е шефът на реанимацията на ВМА. Зам. шефът ми е много добър приятел и сега ще се издигне :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:22 pm 
Изсирам самосвал лайна върху новото правителство и всички камиони на кока-кола в света пълни с лайна, върху идващото през май :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:23 pm 
Аватар

Omraz написа:
Иначе вече се почна и за това правителство - тоя бил такъв, оня бил онакъв. :ohmygod

Много се дразня.
Ебати деградивния идиотизъм. :ohmygod

Изказването на Плевнелиев че всеки е тръгнал от нулата очевидно не беше правилно, щото веднага виждаме премиера, който е комунистически син на ДС дипломат и се е развил точно в тая сфера. Но повечето са именно такива - хора на високо ниво ръководни позиции в съответната сфера.

А и това изказване дразни Бай Ганьо, щото той по дифолт мрази по-добре реализиралите се и тези които имат повече пари от него, като по този начин поне малко се успокоява за своята невъзможност да си осигури по-добър живот.

На мен ми харесва правителството, Исус Христос и дванедесетте апостоли няма как да дойдат да управляват Ганьо Балкански. :smt006

Точното мнение :smt023
А какво трябва да се случи, че Проданов да е доволен :blass Всъщност се сетих, но се съмнявам да стане :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:24 pm 
Аватар

Brannik написа:
Хахахаха вие наистина ли сте толкова наивни всичките!? 1 милиард инвестиция, уау! И то в разнебитена държава! Баааа. Само че когато е сключена като договор, който ни заробва и тая така наречена инвестиция ни излиза през носа неколкократно отгоре тва не е инвестиция, а колониалност - като ние сме в ролята на колонията. Освен това по договор сме задължени да я изплатиме с не знам си каква печалба каквато и да е инвестицията, а тия пичове с 10 години забавяне успяха да я докарат на 2,3 милиарда и договорът почна да тече едва сега. При така сключените договори тая инвестиция е равносилна на инвестициите във вятърните паркове с договори за изкупуване за 20 години - директен грабеж и източване. Но понеже е почнало по времето на Костов явно това я прави автоматично добра инвестиция? :ohmygod Не знам щом вече това се признава за добра инвестиция накъде сме тръгнали въобще...

Ти май си пишеш едно към гьотере....трите ТЕЦ-а първо правят евтин ток - 75 лв МВч заради факта, че ползват лигнитни въглища. Ха сега кажи как под държавно управление щяха да направят необходимите инвестиции и откъде щяха да вземат акъл (дето му викат ноу-хау) за да направят подобренията? И парите....Може и да ти изглеждат големи 17,5% дето покриват инвестиционния риск, но вече го написах - инвеститора влага пари на Балканите, не в ЕС. Тук риска беше ( и все още е) висок. Обезпокоителен е избора на банка, но не и договора. Да не говорим при липсата на работа за миньорите какво ставаше. На хартия изгледжа лесно, ама да не припомням фанфарите с които тръгна България Ер и докъде стигна...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:27 pm 
Аватар

Omraz написа:
tprodanov написа:

Това е Роман Василев от Американската търговска камара и Джонсън контролс, не прокурора. Имал съм контакти с него, останал съм с добри впечатления.

А, в такъв случай, нямам впечатление и съответно - забележки. Реших, че е ония, дето крещеше на министърчето, че е престъпник по време на ареста. Деба и името, много популярно бе :smt017

Омразе, това с дифоулта и реализиралите се не го приемам. Изобщо не мисля, че стигането на някакъв министерски пост е върха на развитието на даден човек. Аз лично не бих си сменил живота с никой министър. Все пак, предполагам има и немалко хора, които мислят точно както описваш.

Във всички случаи обаче наличието на министерство на електронното правителство е крайно неадекватна идея във всяко едно отношение и ми е чудно какво стои зад нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:27 pm 

Omraz написа:

Той пак няма да е доволен. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:30 pm 

Абе фактът че Плевнелиев не направи опит да състави правителство с нечий мандат и така да остави НС да работи показа че и той е в схемата :smt006 Министър на правосъдието, завършил УНСС - липсата на кадри е скандална....
Успех иначе, ма не виждам кво ще се направи...

Последна промяна kosjo на Вто Мар 12, 2013 6:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:32 pm 

tprodanov написа:
Omraz написа:
tprodanov написа:

А, в такъв случай, нямам впечатление и съответно - забележки. Реших, че е ония, дето крещеше на министърчето, че е престъпник по време на ареста. Деба и името, много популярно бе :smt017

Омразе, това с дифоулта и реализиралите се не го приемам. Изобщо не мисля, че стигането на някакъв министерски пост е върха на развитието на даден човек. Аз лично не бих си сменил живота с никой министър. Все пак, предполагам има и немалко хора, които мислят точно както описваш.

Във всички случаи обаче наличието на министерство на електронното правителство е крайно неадекватна идея във всяко едно отношение и ми е чудно какво стои зад нея.

Добре а, от тая Екатерина Захариева какво не си доволен? Нито знам как изглежда, нито съм чувал как говори. Четейки биографията и не виждам какво скандално има да се назначи тя за министър на регионалното развитие.

Цитат:
Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на регионалното развитие.

Те е родена е на 8 август 1975 г.

Завършила е Eзикова гимназия „Бертолт Брехт" в Пазарджик, с изучаване на немски език.

Магистър по право от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски".

От 2001 до 2003 г. е адвокат. През 2003 г. е назначена за юрисконсулт, а от 2007 г. е директор на дирекция „Правно-нормативно и административно обслужване" в Министерство на околната среда и водите.

От месец август 2009 г. е заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството с ресори Законодателство; Устройство на територията и проекти; Държавна собственост; Жилищна политика; Концесии; ГРАО; Регионално развитие; Търговски дружества и държавни предприятия. Екатерина Захариева има специализации по „Развитие на способностите за извършване на оценка на въздействие на законодателство и политики" по проект "За добро обществено регулиране: институционализиране на процеса на оценка на въздействието в държавната администрация", Консорциум „Джейкъбс енд Асошиейтс Юръп Лимитид"; по Европейско право; "Човешки права и околна среда" във Венецианска комисия в Триест, Италия; по "Стратегическо планиране и координация за оценка на въздействието на законодателство и политики и участие на обществеността във взимане на управленски решения" в Института по публична администрация в Дъблин, Ирландия, и в Националното училище по администрация в Париж, Франция.

На 23 януари 2012 г. с Указ на Президента на Република България е назначена за Главен секретар на Президента.

Владее английски и немски език.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:33 pm 

Аз съм главен редактор на публицистично предаване и от тези имена ми се видяха познати три - две от които бяха на Владо Пенев и Петър Стойчев :bigok Айде 4 със слабо популярния подуправител на БНБ :loser2

Добре, че се сетих да погледна у форона преди края на работния ден :smt003 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:35 pm 
Аватар

Явно България е осъдена да се управялва, или от издънки на номенклатурата, или на подземието. Или Луканов, Станишев, Пирински, Райков, родени по посолства и легации, възпитани от комунистически 'ценности' или от Боко Тиквата, страшилището на собствениците на автомобили в Будапеща. Нищо нормално, здраво и почтено.
:rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:36 pm 

Между другото вече официално ВМРО се договори със СДС :bigok

А СДС пък отдавна се разбра с Касим Дал

Ако ВМРО отидат на избори с горепосочените ще е :smt005 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:37 pm 
Аватар

niki87 написа:
А какво трябва да се случи, че Проданов да е доволен :blass Всъщност се сетих, но се съмнявам да стане :bigok

Аре, аре като ви чета мненията след мач и за селекцията май съм най-големия оптимист във форума :strkstrk :wink:

Цитат:
Добре а, от тая Екатерина Захариева какво не си доволен? Нито знам как изглежда, нито съм чувал как говори. Четейки биографията и не виждам какво скандално има да се назначи тя за министър на регионалното развитие.

Тая не беше ли онази Захариева, която не беше внесла таксата в едно дело по драмата с Корал?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:41 pm 
Аватар

Тя е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:41 pm 

STALKER написа:
Явно България е осъдена да се управялва, или от издънки на номенклатурата, или на подземието. Или Луканов, Станишев, Пирински, Райков, родени по посолства и легации, възпитани от комунистически 'ценности' или от Боко Тиквата, страшилището на собствениците на автомобили в Будапеща. Нищо нормално, здраво и почтено.
:rip

Много тъжно, но точно в десетката с Иво Инджев си :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:43 pm 

ultrafan_rs написа:
Аз съм главен редактор на публицистично предаване и от тези имена ми се видяха познати три - две от които бяха на Владо Пенев и Петър Стойчев :bigok Айде 4 със слабо популярния подуправител на БНБ :loser2

Нали хората искат нови лица.
Ето ги новите лица, вярно не са неграмотните цървули от протестите, ама пак е нещо.
kosjo написа:
Министър на правосъдието, завършил УНСС - липсата на кадри е скандална....

И аз съм завършил УНСС, с тоя пост индиректно ми погреба цялата хипотетична държавническа кариера и ме определи като слаб кадър. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:45 pm 

Omraz написа:
ultrafan_rs написа:

Ето ги новите лица, вярно не са неграмотните цървули от протестите, ама пак е нещо.
kosjo написа:

И аз съм завършил УНСС, с тоя пост индиректно ми погреба цялата хипотетична държавническа кариера и ме определи като слаб кадър. :bii_chorbata

Ма си готин :blgirls

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:45 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

Ако ВМРО отидат на избори с горепосочените ще е :smt005 :ohmygod2

Ще се позоват на сътрудничеството на Сандански с малдотурците! Тогава пак са били в коалиция, даже отиват и в Цариград депутати :bii_chorbata

Кошлука мое да ме цитира :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:46 pm 
Аватар

Аз не виждам кво има да се радвате или да страдате от новото правителство. За тези 2-3 месец, през които ще управлява, нито може да сътвори някакви сериозни злини, нито пък ще ни направи Швейцария на Балканите. На мен по-голямата част ми изглеждат свестни, но най-важното е какво ще се случи на 12.05.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:48 pm 
Аватар

Omraz написа:
ultrafan_rs написа:

kosjo написа:

Кур за УНСС :bigok

Иначе мен в това правителство ме притесни най-много електронното министерство и двете имена, които цитирах. За единия очевидно съм в грешка заради съвпадение в името. Останалото не ми е драма - правителство като правителство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:49 pm 

Съжалявам за лаишкия въпрос, но правителството до изборите ли управлява или до съставянето на ново?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:51 pm 

antonatan написа:
в Джонсън Контролс работят половината ми колеги от унито :bigok

Е*ах ти името, контрoлиране на Джонсъна :?.
В тая фирма само с железни гащи бих работил.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 719, 720, 721, 722, 723, 724, 725 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]