forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 717, 718, 719, 720, 721, 722, 723 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 5:52 pm 
Аватар

хахаха, Adepta, хайде пак, за втори път, ама да прочетем всичко, наблегни на:

Цитат:
Делян Добрев подчерта, че особените залози са споменати още през 2001 г. в сключените от правителството на Иван Костов споразумения. В тях е записано, че е задължение на НЕК да сключи особени залози в полза на двете централи, а има и писма за подкрепа на държавата относно обезпеченията на инвеститорите в тези компании.

Не съм склонен много да вярвам на министър в оставка в предизборна ситуация, но ако ще се позоваваме на този текст, хубаво е да се види и това, а не само каквото искаме да видим. :wink:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 5:55 pm 
Аватар

2001 са 'споменати', но чак 2002 са подписани :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:00 pm 
Аватар

Юристите могат да кажат под каква форма е възможно, оставам с впечатление, че даже си е практика щом става дума за такива сериозни дългосрочни проекти, в които участва държавата.

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:00 pm 

немлад написа:
SZ_FEN написа:
немлад написа:
Дезинформацията е, че не са получили пари от емигрант в САЩ.

Да съм казвал, че заслугата ми е в даването на парите (и моите пари влязоха в употреба, но не това бе важното)????

За хора като теб, които очевидно обичат да серат по другите имам следния ребус:

- В САЩ живее "Мистър Х".
- Един от координаторите на протеста в Стара Загора (и същевременно човека раздал фланелките на протестиращите) е съученик и приятел на Мистър Х.
- Един участник в този форум от Стара Загора (ника му започва с "Д" ама не искам да развалям конспирацията) може да потвърди това защото е пил в компанията на горните двама човека поне няколко пъти.
- Човека събрал парите (от двама свои бизнес партньори и Мистер Х), напечатал тениските и изпратил ги (по куриер) от София до Стара Загора е девер на Мистър Х.

Въпроса ми към изтъкнати интелектуалци като теб е следния, каква е вероятността Мистър Х, да е дал идеята за фланелките, да е свързал хората с парите с протестиращите в Стара Загора, а и същевременно да е избрал текста, който се появи на фланелките?

Според теб май заслуга е само "ходене по вода", а всичко друго е чикия на мокър пясък.

Случайно попаднах на материала от Стандарт по този въпрос - в хартиения вариант, после го потърсих в нета. Сетих се, че беше споделил за участието си в акцията. Иначе нямаше да му обърна внимание. Прав си за това, че реших, че помощта ти е била финансова, а тя явно не е била само такава. Забавното в ситуацията е, че с поста си исках да "се оплача", че отричат за помощта ти и де факто дезинформират медиите. Сиреч те пренебрегват, което не е редно, след като си основен двигател на акцията.
Съгласен съм, че не съм се изразил ясно.

Нямам никаква причина да сера по други. И не мога да отрека, че ме изненада с острата си реакция.

Ама не ти се сърдя. :strkstrk

След като добрия тон на комуникиране е важен за теб, тогава защо не ме попита първо какво съм имал предвид?

Колко пъти си виждал аз да се обръщам с директни обвинения към хора в думите на които имам съмнения?

В крайна сметка, никой не го *** кой е дал парите и кой е задвижил нещата. Важното е, че нещо положително (по моя лична преценка) се случи.

Не искам да започвам конспирации, но ще изкажа една хипотеза, която нямам факти да подкрепя. Направете връзка между естеството на моя коментар, къде е публикуван и в чий вестник се появява въпросната статия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:03 pm 

Седем:Едно написа:
Значи негъра е много секси, щом два пъти го избраха. Сигурно жените са гласували за него, щото му е голям пакетът :bigok

Ти се смееш, ама .....

Имаше някаква пичка (бяла разбира се) която се беше нарекла "The Obama Girl", която записваше любовни послания към него и ги слагаше на Youtube. CNN пък от своя страна се насраха да ги показват по нoвините :ohmygod2 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:07 pm 
Аватар

Тези са луди, братче. Негъра ги оножда, они го целиват :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:07 pm 
Аватар

таз ли е
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:08 pm 
Аватар

nazional написа:
хахаха, Adepta, хайде пак, за втори път, ама да прочетем всичко, наблегни на:

Цитат:
Делян Добрев подчерта, че особените залози са споменати още през 2001 г. в сключените от правителството на Иван Костов споразумения. В тях е записано, че е задължение на НЕК да сключи особени залози в полза на двете централи, а има и писма за подкрепа на държавата относно обезпеченията на инвеститорите в тези компании.

Не съм склонен много да вярвам на министър в оставка в предизборна ситуация, но ако ще се позоваваме на този текст, хубаво е да се види и това, а не само каквото искаме да видим. :wink:

Ами за особените залози съм напълно съгласен че трябва да ги има, и това го написах миналия пост. 2001-ва инвестицията беше над милиард по спомени, а инвеститор трябва да търси обезпечение. Инвестираш на Балканите все пак :bigok . Според мен фрапиращи са някои неща по договорите особено избора на банка, но идеята за гаранции не е измислена за първи път в пъклената глава на Костов, ако ме разбираш :lol:
И все пак да се отчете факта, че тия "страшни неща" се разкриват в последния момент, за да имат максимален ефект. Щото да не се окаже, че няма нищо незаконно :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:10 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ето нещо конкретно, което дядо ви успя да свърши от дистанция.

За днес стига. Другата седмица пак.

Цитат:
Старозагорци се събраха на протест пред централата на ЕVN. Те почетоха с едноминутно мълчание паметта на починалия днес Венцислав от Раднево. Бяха раздавани тениски с лика на Пламен Горанов и надпис "Ние сме българи, предадени от политиците".

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5592251

Според мен е еднозначно какво си имал предвид. Ако има нещо неясно, си щял да го обясниш. Популяризираш инициативата с лична ангажираност.

Както и да е - няма да го обръщаме на Лично и искрено. Има недоразумение и толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:12 pm 
Аватар

SZ_Fen не си ли малко възрастен, за да се дървиш на хората като 15 годишен младеж, а в други теми да си цупиш като госпожичка, че са ти провалили темата... Тука сме се събрали в крайна сметка, за да отпускаме, не да се караме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:28 pm 
Аватар

Далаверата с "мариците", подготвена и започната от Костов, подписана от хората на Лъжлив Дедо, потвърдена от Р.Овч.
Каква "приемственост" само,мафия на световно ниво! :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:36 pm 

SharkyTT написа:
SZ_Fen не си ли малко възрастен, за да се дървиш на хората като 15 годишен младеж, а в други теми да си цупиш като госпожичка, че са ти провалили темата... Тука сме се събрали в крайна сметка, за да отпускаме, не да се караме.

Отпускането само с обвинения на личностна основа ли става?

Ако е така, нямам ли правото и аз да отпусна малко :ohmygod2?

Точно щото съм дърт се дразня от факта, че отпускаме само като го слагаме виртуално на някого.

Относно другата тема, нека се съгласим, че това което ти наричаш цупене, аз наричам безсмислена загуба на време от моя страна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:36 pm 
Аватар

Боко и Добрев най-много говореха как Костов е набутал държавата с Мариците, на което репликата беше "Ами нека разсекретят договорите, да се види кой какво е подписал". Договори обаче нема разсекретени, познай защо :bigok
Ако не бяха паднали от власт, тоя "сигнал до прокуратурата" нямаше и да го има :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:37 pm 

немлад написа:
SZ_FEN написа:
Ето нещо конкретно, което дядо ви успя да свърши от дистанция.

За днес стига. Другата седмица пак.

Цитат:
Старозагорци се събраха на протест пред централата на ЕVN. Те почетоха с едноминутно мълчание паметта на починалия днес Венцислав от Раднево. Бяха раздавани тениски с лика на Пламен Горанов и надпис "Ние сме българи, предадени от политиците".

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5592251

Според мен е еднозначно какво си имал предвид. Ако има нещо неясно, си щял да го обясниш. Популяризираш инициативата с лична ангажираност.

Както и да е - няма да го обръщаме на Лично и искрено. Има недоразумение и толкова.

Не мислех, че дължа на някого обяснение. Както и да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:44 pm 
Аватар

Adepta написа:
Боко и Добрев най-много говореха как Костов е набутал държавата с Мариците, на което репликата беше "Ами нека разсекретят договорите, да се види кой какво е подписал". Договори обаче нема разсекретени, познай защо :bigok
Ако не бяха паднали от власт, тоя "сигнал до прокуратурата" нямаше и да го има :loser2

Само че схемата нито започва, нито завършва с един подпис. По-скоро може да се проследи една последователност от активно или пасвино съдействие на 4 правителства подред. Един договорил , друг подписал, трети преподписал, четвърти се прави цял мандат, че не знае какво е станало. Същата работа е със затварянето на Козлодуй. И в приликата няма нищо случайно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:57 pm 
Аватар

Btw, Костов става все по-силен в публичните изяви, ако продължи така, очаквам добър резултат на изборите: http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/v ... oizam.html

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 6:57 pm 
Аватар

Абсолютно не съм съгласен, че е същата работа с двата затворени реактора. Кражбите от ядрена централа могат да бъдат надминати само от строежа на нова :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 7:11 pm 

Седем:Едно написа:
Тези са луди, братче. Негъра ги оножда, они го целиват :lol:

да не кажа голяма дума, ама сигурно 98% от негрите гласуват за Обонго :lol: Да не говорим че преди избори, всякакви черни музикални, кино и тн звазди пропагандират за него. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 7:38 pm 
Аватар

Adepta написа:
Абсолютно не съм съгласен, че е същата работа с двата затворени реактора. Кражбите от ядрена централа могат да бъдат надминати само от строежа на нова :loser2

не си съгласен, защото за пореден път не разбра написаното :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 7:52 pm 
Аватар

Ами за кого да гласуват, за републиканеца -мормон-олигофрен ли :smt005, който автоматично ако беше спечелил им гарантира поне 100000 нови запечатани ковчега от средна Азия :lol:

И другото ми мнение, което се потвърждава, че Кохари ни наби такъв кур, че и внуците ни ще ги боли от него :smt006, а че инвеститорите искат да ни ебат е нормално, няма как някой да си сложи главата в торбата в тази бананова република или инвестицията се изплаща и си на огромна печалба до края на мандата, или правиш такива договори :smt006 И докато сме бананова република, който дойде ще иска да ни ебе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 8:05 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
SharkyTT написа:

Точно щото съм дърт се дразня от факта, че отпускаме само като го слагаме виртуално на някого.

Относно другата тема, нека се съгласим, че това което ти наричаш цупене, аз наричам безсмислена загуба на време от моя страна.

Това, което немлад питаше е - защо в Стандарт пускат грешна информация ?

Той счита, че написаното от теб е вярно и се чуди, каква е причината в Стандарт да пишат обратното. Тоест той не те обвинява, ами точно обратното...

Ти можеше, чисто и просто да му кажеш, че не си дарил голяма сума, ами си организирал и затова в Стандарт не е грешна информацията...

А с онази тема не знам какво си очаквал да постигнеш, но темата беше обречена от момента в който я пусна в този си формат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 9:46 pm 
Аватар

STALKER написа:
Adepta написа:

Хехе, добре. Реакторите бяха затворени, за да се отвори път на новата съвеЦка централа. Затова и не се навиха преговарящите да отворят наново главите. Която никога десните нямаше да подкрепят.
Пак те питам, като са незаконни и престъпни, и Костов е виновен, защо Боко не разсекрети договорите? Последните 3 правителства само това обясняват, колко корумпиран бил, за всичко бил виновен. Който го осъди, ще спечели поне 500к гласа отгоре. Да, ама не :smt006
Повтаряш същата безмислица като започнатото по времето на Костов проучване на Бургас-Александруполис, че видиш ли по негово време го били започнали тоя проект. Много ясно, че гаранции ще дадеш. Всички некадърни предприятия се спасяват само с отстъпки и гаранции за инвеститорите. Мариците немаха шанс, ако не се намери инвеститор. Така се пазят работни места години напред. Другия вариант РМД го видехме, егати и ташака. Обаче за договора и подписа си има конкретна вина този, който го е подписал. Можеш да питаш юристите във форума :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 10:05 pm 

SharkyTT написа:
SZ_FEN написа:
SharkyTT написа:

Това, което немлад питаше е - защо в Стандарт пускат грешна информация ?

Той счита, че написаното от теб е вярно и се чуди, каква е причината в Стандарт да пишат обратното. Тоест той не те обвинява, ами точно обратното...

Ти можеше, чисто и просто да му кажеш, че не си дарил голяма сума, ами си организирал и затова в Стандарт не е грешна информацията...

А с онази тема не знам какво си очаквал да постигнеш, но темата беше обречена от момента в който я пусна в този си формат.

Не разбрах това от написаното от него.

Да бъде както ти казваш. Приемам, че грешката е изцяло в моя телевизор.

Поднасям извиненията си на всички засегнати.

Не се срамувам и по-важното не се стискам и да почерпя (обещал съм отдавна на и Омраз и на Тонко да направя същото).

Като наближи време да се прибирам ще пиша за да не излезе пак, че много плямпам, а нищо не върша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 11:12 pm 
Аватар

Adepta написа:

Повечето документи ги има на http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/1479/documents от няколко седмици, а преди това съм ги виждал и другаде... Просто нема кой да чете явно :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 11:30 pm 
Аватар

Adepta написа:
STALKER написа:
Adepta написа:

Хехе, добре. Реакторите бяха затворени, за да се отвори път на новата съвеЦка централа. Затова и не се навиха преговарящите да отворят наново главите. Която никога десните нямаше да подкрепят.

Затварянето на Козлодуй започва с един меморандум през 1993 г. като се подкрепя и препотвърждава по един или друг начин от всички правителства до 2005 г. И въобще никога не било тема от преговорите с ЕС, свери си източниците!!! За затварянето на Белене лобира най-вече Франция, а не руснаците! Французите имат планове да развиват ядрената енергетика на Румъния!
Общото между аферата Козлодуй и аферата Марица-Изток е, че се поддържа и развива от няколко правителства, уж крайни антагонисти - жълти, червени син, а всъщност прегърнати в задкулисието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:04 am 
Аватар

Boyo написа:
Повечето документи ги има на http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/1479/documents от няколко седмици, а преди това съм ги виждал и другаде... Просто нема кой да чете явно :ohmygod2

Повечето.............от няколко седмици.......тия събития за които пиша са преди повече от година...верно нема кой да чете :ohmygod2
STALKER написа:
....И въобще никога не било тема от преговорите с ЕС, свери си източниците!!!....

Цитат:
На 16 юни 1993 г. правителството на Любен Беров поема ангажимента да затвори четирите малки блока на АЕЦ "Козлодуй" до 1997 г., за което получава финансова помощ от 24 милиона екю. Договорът не се изпълнява, но парите са похарчени от правителството на Жан Виденов за други цели”, пише в изявлението.

При встъпване в длъжност на кабинета на Иван Костов Европейската комисия поставя категорично условие да се изпълни договора. В изрично писмо до Ханс ван ден Брук. Министър-председателят Иван Костов настоява I и II реактор да продължат работата си до 2005г., а III и IV – до 2010-2012 г. В отговор еврокомисарят категорично отхвърля тази идея и предлага да започнат нови преговори.

Разговорите приключват в края на ноември 1999 г., като за да стартират преговорите за присъединяване на България към ЕС на 10 декември 1999 г. се достига до съгласие I и II блок да бъдат затворени в края на 2002г., но искането за предсрочно закриване на III и IV e отхвърлено от българското правителство. Подписан е меморандум, в който сроковете са определени за III реактор – не по-рано от 2008 г., а за IV – не по-рано от 2010 г.

и още:
Цитат:
В края на 2002г. е заведено дело от група народни представители във Върховния административен съд срещу решението на кабинета на НДСВ за закриване на двата реактора още през 2006г. На 9 януари 2003 г. с решение № 164 3-членен състав на ВАС го обявява за невалидно и го отменя. Магистратите посочват, че актът е незаконосъобразен, защото при приемането му Министерският съвет е бил длъжен да се съобрази с решението на Народното събрание.

Министрите Меглена Кунева, Соломон Паси и Милко Ковачев обжалват решението пред 5-членен състав. На 28 март 2003г. с решение №30445-членния състав на ВАС окончателно потвърждава решението на 3-членния състав и обявява решението на правителството за нелегитимно. Въпреки това, III и IV реактор са затворени на 31 декември 2006г.

Познай от коя парламентарна група са депутатите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:31 am 
Аватар

Чета във форума и се убеждавам че явно има доста шизофренно болни хора. Така както се правите на умрели лисици сега за Мариците след някоя друга година ще си смените мнението за Балкан и Нефтохим все едно не сте изписали тонове лайна в предишните страници :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 1:13 am 
Аватар

Странно ми е за Балкан какво имаш предвид, подписа за споразумението за фалита на Балкан е на Виденов. Компанията е продадена в последния момент. Освен това:
Цитат:
"Булстрад" поиска несъстоятелност на "Балкан" от лятото на 1998 г., т. е. една година преди приватизацията й, а съдът обяви несъстоятелност от ноември 1998 г

После големите разбирачи, които платиха на онзи гологлав тъпанар да рИве "Гад Зееви" нали направиха България Ер. Е колко и падна цената и? И какво стана после - продадоха я :smt006
Или за Нефтохим, компания пред фалит с над 100 милиона дългове и нужда от голяма сума свежи пари:
Цитат:
Купувачът „Лукойл" беше препоръчан от консултантите по приватизационната сделка "Артур - Андерсен & Кредитандщалт"

Лесно е да се пише, четейки жълти вестници или като слушаш разни гении от Учин Дол :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:12 am 
Аватар

Условията за ЕС са в т.нар преговорни глави! За Козлодуй говореше Ферхойген, явно платен лобист, на базата на предишни споразумения, които обаче фактически не ни задължаваха с нищо конкретно! Така че, не може да се каже, че това е било условие за ЕС! Просто ни натиснаха и това е донякъде нормално в геополитиката и големите игри, проблемът е че нямаме ДЪРЖАВНИЦИ, които да бранят бългрския интерес!

Цитат:
"Искам да подчертая, че става дума за категорична, пълна, безспорна победа. Победа, защото нашите противници вече няма как да не се съобразят с нашата решимост, да доведем до край защитата на атомната централа, всички констатации в определението на съда в Люксембург са в наша полза".

Това заяви президентът на Световния съвет на ядрените работници Андре Майсиьо по повод решение от 9 юли на Първоинстанционния съд в Люксембург в отговор на жалба на Световния съвет на ядрените работници и 7 български синдикалисти.

"Първоинстанционният съд декларира, че Европейската общност не може по никакъв начин да въздейства върху нашата страна, и не може да ни налагат актове, които противоречат на нашите интереси. Тук има естествена логика, ако Европейската общност не може да ни причини вреди, то и ние не можем да атакуваме нейното поведение да подадем жалба. В документа ясно е посочено, че от една страна Европейската общност, а от друга България, нямат никакви правни задължения, това ще рече, че България няма задължения за затваряне на АЕЦ "Козлодуй", допълни Майсиьо. Според него, бъдещето на централата на АЕЦ "Козлодуй", е в ръцете на България. "Никой от тези документи няма правна валидност, според съда в Люксембург. Например документа подписан преди три-четири години от комисаря Ферхойген и българското правителство няма правна валидност. Този контекст е чисто политически. Представителката на Европейската комисия, в своята декларация, посочва технически критерии, докато съдът посочва за политически декларации", заяви още Майсиьо. Той тълкува още решението на съда така: "Не можем да използваме технически претексти, за да прикрием политически претенции. Ако България затвори АЕЦ "Козлодуй", Европейската комисия няма никакви насрещни задължения, ако комисията реши може да не даде никакви компенсации на България. По никакъв начин, ако централата бъде затворена Европейската комисия не е задължена да приеме България в ЕС". Според Майсиьо, съдът още с това си решение удостоверява, че България е суверенна, демократична държава и международните задължения на България са спрямо Международната агенция за атомна енергия, на която България е член.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 4:35 am 
Аватар

Имам предвид, че преди беше мантрата Балкан, Нефтохим, Мариците, а от днес е: "чакай малко как така Костов ще е в центъра на темата за Мариците". На мен ми е ясно какво стои и зад 3-те неща просто казвам, че ще мине един период, в който ще се говори за как Костов не е в центъра на темите за Балкан и Нефтохим от тия същите, които преди това ми обясняват че бил крал от тия сделки.
С едно изречение: Удивлявам се на разсъжденията на определени антикостофф хора.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 717, 718, 719, 720, 721, 722, 723 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]