forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 9:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 996 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:20 pm 
Аватар

Претенции към съдията в този мач са супер неоснователни и смешни!:smt006
1000% съм сигурен, че всеки от форума може да води по-добре отбора от СМОТАНЯКА Ил.Ил.!!!
Имам поне двама свидетели пишещи тук, на които казах че Пелето днес ще получи червен картон! Лекето Ил.Ил. обаче реши да вади Пинто на почивката :ohmygod
Иначе с какви надежди само съм очаквал Илиян да ни стане треньор,.... лелелеле :ohmygod Дреме ми на кура,че е играл за нас и че е вкарал перпендикулярна ножица на прасетата при 7:1, никой не е по-голям от Левски, камоли пък илийчо - да си ебе майката моментално това недоразумение! Да се маха на секундата иначе шампиони ше станеме само в сънищата ни!

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:22 pm 
Аватар

Евала на вуйчо Ваньо. Отличен футболист, който се изака върху тия дето го махнаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:23 pm 
Аватар

Ебати, какви безобразни жалкари сме... :smt012 Досега една дума настрани не съм казал за Илиян, но то не се търпи вече. Толкова дербита загубихме и то по начин, толкова срамен за Левски, че единственият полезен ход на Илиан е, да си хваща сака и да заминава за Варна.
Да си взема и Дончо и Екима, барабар с тия чудни играчи, които ни домъкна - Ели, Пелето и т.н.

А, колкото до съдията - ако искаше да ни закопае, можеше още първото полувреме да изгони Пинто, напълно основателно и то. :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:24 pm 

Nakuro Bradata написа:
Евала на вуйчо Ваньо. Отличен футболист, който се изака върху тия дето го махнаха.

Отличен бил дръжки, всички в Ботев са тотални и доказани безкадърници, това че наще са малоумни е друг въпрос :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:28 pm 
Аватар

One Big Bastard написа:
dimitar1914 написа:
One Big Bastard написа:
Кво спорите бе , с две думи ГОЛА ВОДА. Да не казвам , че и на трибуните не се чухме цел мач..

Ми да беше отишъл- да викаш за триста.

Щях , ако имах възможност.

Нищо де. С Монтана ще сме там! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:28 pm 
Аватар

Тъпото е, че последните години всеки път когато публиката тръгва да се вдига и да ходи масово отборът се проваля и ни пее кур. Толкова на гостуване не знам откога не сме ходили и вместо отборът да бие и оттам нататък да се вдигнем и да мачкаме и на терен, и на трибуни пак кур. Усещам, че в сряда с литекс ще е скандално откъм посещаемост. А всичко щеше да е толкова хубаво ако бяхме били - много хора по мачовете, голям интерес, еуфория и реално влизане в битката за титлата, 20 000 сини срещу свинете на дербито, при победа 4-5000 сини веднага на следващия мач в Пловдив срещу Локо, после Герена нямаше да може да ни побере срещу лудогорец... но не, сега пак ще настане една мизерия и за това е абсолютно виновен отборът и треньорът, който не успя да ги надъха един важен мач да вземат тоя сезон.. сараево, свинете, лудогорец, Ботев.. мъка, нямаме никаква идея как да се връщаме в мачове след като ни поведат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:29 pm 

adrln написа:
А, колкото до съдията - ако искаше да ни закопае, можеше още първото полувреме да изгони Пинто, напълно основателно и то. :smt006 :smt006

Основателно, ако смяташ първия му жълт картон за валиден. А той беше ... хм.. да го наречен "несправедлив"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:29 pm 
Аватар

az написа "Истината е,че никой тука не гледа реално на нещата,след победа се идеализира до безкрай,а след загуба-скандал,трагедия и т.н.Твърде зле станаха нещата в тоя форум само за около 2 години.Пълно е с некви безумни типове,които серат във всяко мнение.Резултатът днеска не е особено изненадващ,като се има предвид как изглеждаме от много дълго време.Шанс за титлата почти нямаме,но трябва да се борим докрай и в първенството и за купата.А псуващите Мъри са тотални дебили,просто нема смисъл и да им се обяснява.Некои и за съдията реват :lol: Пълен цирк."

Хайде по леко с обидите. Тоя си е заслужил отрицателното мнение на 100000000000%. Това, че ти мИчтаиш заслепен си е твой личен проблем, но да ме виждаш аз някъде да те наричам ДЕБИЛ. Малко по сериозно, тук всички кървим за ЛЕВСКИ.

Последна промяна sin_1914 на Съб Мар 09, 2013 6:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:31 pm 

Играта няма да коментирам, но ми се иска преди да пишат някои хора да помислят малко. Обидите по Илиян и играчите няма да помогнат с нищо. Паднахме, слаби бяхме, но кой е очаквал да бием всеки мач? Кофти е когато губим в такива дербита, но титлите се печелят предимно в срещите със слабите. Тука след предния мач се коментираше едва ли не как газим всички наред, а днес вече за нищо не ставаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:32 pm 
Аватар

Левски не е победи и титли. Левски е това, което имам. Всички на мача с Монтана! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:34 pm 
Аватар

sin_1914 написа:
Рафе Клинче написа:
1000% съм сигурен, че всеки от форума може да води по-добре отбора от СМОТАНЯКА Ил.Ил.!!!
Имам поне двама свидетели пишещи тук, на които казах че Пелето днес ще получи червен картон! Лекето Ил.Ил. обаче реши да вади Пинто на почивката :ohmygod
Иначе с какви надежди само съм очаквал Илиян да ни стане треньор,.... лелелеле :ohmygod Дреме ми на кура,че е играл за нас и че е вкарал перпендикулярна ножица на прасетата при 7:1, никой не е по-голям от Левски, камоли пък илийчо - да си ебе майката моментално това недоразумение! Да се маха на секундата иначе шампиони ше станеме само в сънищата ни!

Хайде по леко с обидите. Тоя си е заслужил отрицателното мнение на 100000000000%. Това, че ти мИчтаиш заслепен си е твой личен проблем, но да ме виждаш аз някъде да те наричам ДЕБИЛ. Малко по сериозно, тук всички кървим за ЛЕВСКИ.

На Вили и Кокала след 1-2 мача им ебаха майката! ил.ил получи супер ОГРООООООМЕН кредит на доверие и се осра! Така че не ми казвай кой и как да обиждам. Кокала и без зимната селекция щеше да ни направи шампиони ;)

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:34 pm 
Аватар

sin_1914 написа:

Предполагам си искал да цитираш мен,а не Рафето,но и тва не ти се е получило.Не е изненадващо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:35 pm 
Аватар

аз си мисля че, един като Димов в средата ще е по добре от Прохазка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:35 pm 
Аватар

dimitar1914 написа:
Левски не е победи и титли. Левски е това, което имам. Всички на мача с Монтана! :lsfc4

Ква Монтана бе, в сряда играем с латекса :smt031

Цитат:
Ботев ни излъга играеха на контра. Този фаул, от който се получи първия гол, не трябваше да се случва. При нас проблемът бе, че на няколко човека им дойде повече напрежението. Това е само един мач. Това е напрежение, което е излишно го имаше и в двата отбора, но при нас си каза повече думата особено в завършващата фаза“, бяха първите думи на Илиев след мача.

„Ако мислите, че ще критикувам футболистите няма да стане Те дадоха всичко от себе си. Ботев ни излъга, бяха тактически много добре построени. Не съм видял какво се е случило по трибуните. Взимаме си поуки от случилото се. Имаше заряд, имаше публика, но напрежението взе връх. Така че по-спокойно занапред“, завърши наставникът на „сините“.

„Не смятам да започна да критикувам футболистите, защото смятам, че голяма част от тях дадоха всичко от себе си, дори и когато бяхме с 10 души на терена. Не е добре Левски да загуби мачовете си, но Ботев ни излъга и ни взе мача“, добави Илиан Илиев.

Напрежението и дадоха всичко от себе си. Те тАва е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:37 pm 
Аватар

STALKER написа:
dimitar1914 написа:

Ква Монтана бе, в сряда играем с латекса :smt031

Аре сички с латексааа. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:37 pm 

Погледнете ги нашите марди, че не показаха минимални наченки на агресия днес. Може ли да излезнеш толко бездушен. Хубаво, махайте го и Илиян, ама поне не го обиждайте толкова грозно.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:38 pm 

Илиан по-добре след загуба да си мълчи и да не коментира. Всеки път такива глупости наговаря, ако беше треньор в чужбина щеше да е уволнен поне 10 пъти само заради дебилизмите дето бръщолеви :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:39 pm 
Аватар

Рафе Клинче написа:
sin_1914 написа:
Рафе Клинче написа:

На Вили и Кокала след 1-2 мача им ебаха майката! ил.ил получи супер ОГРООООООМЕН кредит на доверие и се осра! Така че не ми казвай кой и как да обиждам. Кокала и без зимната селекция щеше да ни направи шампиони ;)

Обърках цитата. Не беше адресирано към теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:39 pm 
Аватар

ultima frontiera написа:
Погледнете ги нашите марди, че не показаха минимални наченки на агресия днес. Може ли да излезнеш толко бездушен. Хубаво, махайте го и Илиян, ама поне не го обиждайте толкова грозно.

Брат казах ти във фейса, нема смисъл да защитаваш мърши!
Ботев да не би да имат по-добри играчи от нас? Треньора е този, който трябва да ги надъха за дербитата, а ние вместо треньор имаме женски полов орган!

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:41 pm 
Аватар

Илиян е гола вода като треньор! Достатъчно е да видим първото п/увреме, в което поне 10 наши атаки започнаха с безцелно изритване на топката напред, за Ботев нито една атака не започна така. Това казва всичко за треньорските умения, тактика, тънкости, умения и прочие п*тки майни.
За Пелето още миналия уикенд казах, че всичко хубаво за него е в минало време. Едно п/увреме горе-долу, второто обикновено издъхва, от което патим.

С 2 думи - нищо ново!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Губят се мачове, криво тръгна с тоя фаул, нямам представа, кой избяга от гредата. Мъри се "надиграваше" с Барса на Ноу Камп, а на нас ни се окопа на границата на наказателното с всичките си играчи, върза му с тоя фаул и сега иху-аху. Смятам, че Литекс ще ги облеем могъщо на Герена, колкото и странно да ви звучи.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

sin_1914 написа:
Обърках цитата. Не беше адресирано към теб.

Дреме ми на кура

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:42 pm 
Аватар

Еййй, мама им, крадливи жАлти клошари! Така ли се взима знаме, бе?!? жАлти смешници! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:43 pm 
Аватар

Ако на Ботев - Левски напрежението е повече при нас, еби му майката. С тези изказвания ИлИл верно си подритва трудовата книжка. А и стова, че дали всичко от себе си момчетата. Ако това е всичко, което могат да дадат, ние каква титла сме тръгнали да гоним?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:45 pm 
Аватар

Хаха, какво ви е виновен съдията, че треньорът ни е мишка. футболистите ни са путки. Смешна работа, гнусните майни да ни бият с футболисти като хмарян и грозникът галчев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:48 pm 

anta написа:
Еййй, мама им, крадливи жАлти клошари! Така ли се взима знаме, бе?!? жАлти смешници! :evil:

Ей сега гледах клипчето от спортал, аз по-жалко нещо никога през живота не съм виждал. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:49 pm 

Пелето си игра отлично, получи много тъп картон но всеки прави грешки. Съдията им спести 2 червени картона един на Енрике и един на Галчев, но не там е проблема. Забеляза ли някой как Милиев направи асистенция за втория гол? Това момче не трябва да играе в Левски, Прохазка съшо трябва да се замени от Стефан Велев, а Димов да смени Милиев. Иначе проблема беше че това е първият мач на Левски този сезон навън в който има толкова публика и явно играчите "прегоряха". Не видях и помен от пресата от последните ни мачове, което означава че имаше някакво смущение, коеето явно беше от многото публика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:50 pm 

Аз съм сигурен, че отбора ще играе добре от следващия кръг. Много е вероятно да стане и шампион.
Истината е, че Мъри е класи над всички останали треньори в БЪлгария.
Такова нещо като надъхан отбор при него няма. Отбора просто беше дисциплиниран и хладнокръвен. Просто нашите не знаят как да играят срещу такъв отбор. Спомнете си мачовете с Галатасарай, Ливърпул, Бешикташ, Щурм, и много други такива. Изглеждаме като че ли ги мачкаме, а те с две атаки ни убиват. ТОва правеше и Левски преди 5-6 години. Пребори 7-8 силни еропейски отбора със перфектна дисциплина на терена. Това, което и Ботев направи днес.
Свикнали сме при финтирането на един играч в противника да настава хаос. Срещу всички бългаски отбори е така. Просто при БОтев това го нямаше. Холандчето разминаваше по двама десет пъти, но винаги се намираше, кой да подсигури.
Ако човек гледа обективно ще го види. Треньор с надъхване не можеш да станеш. Само с много четене и много работа. Времето на физкултурниците оратори дето надъхва футболистите с американски филми за непримирим дух е отминало във футбола преди доста години вече. Само в България продължават да си мислят, че ако футболистите тичат като побъркани нещата ще се случат. И това е важно ама само с тичане не става. Трябва и да знаеш накъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:51 pm 

Рафе Клинче написа:
ultima frontiera написа:

Брат казах ти във фейса, нема смисъл да защитаваш мърши!
Ботев да не би да имат по-добри играчи от нас? Треньора е този, който трябва да ги надъха за дербитата, а ние вместо треньор имаме женски полов орган!

Защитавам го единствено, щото ми е грозно да го обиждате точно него. ОК, съгласявам се вече, че не става за треньор на нас. Прави много грешки, които въобще не искам да ги коментирам. Но по какъв начин трябва да ги надъха? Какво да направи, по един кавал на всичките бастуни в отбора ли? Той ли да бяга вместо тях? Защо срещу Литекс излезнаха и обърнаха мача, а сега се насират? Само при Илиан ли го виждахме това? При Гонзо не беше ли същата тъпотия? С боклуци като мулдер, ангелов, милиев и гаждев ще е така.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:52 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Илиян е гола вода като треньор! Достатъчно е да видим първото п/увреме, в което поне 10 наши атаки започнаха с безцелно изритване на топката напред, за Ботев нито една атака не започна така. Това казва всичко за треньорските умения, тактика, тънкости, умения и прочие п*тки майни.
За Пелето още миналия уикенд казах, че всичко хубаво за него е в минало време. Едно п/увреме горе-долу, второто обикновено издъхва, от което патим.

С 2 думи - нищо ново!

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 996 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]