forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 11:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 1:48 am 
Аватар

UL, доколкото знам, същия живее в провинцията и няма възможност да разпява агитката на всеки мач. Аз лично смятам, че и IRR се справя отлично, но той си има и други ангажименти покрай сектора, така че и той предполагам няма възможност да разпява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 2:07 am 
Аватар

да бе, аз говоря за ВАЖНИТЕ мачове - в сектора е, няма проблем от тази гледна точка.
Иначе заместници - няколко...дори не е лошо да пробваме още 1-2ма защото според мен И. не става пича за тази работа, иначе е пич, подкрепя си отбора както трябва, но за вишка не мисля че става...

а онова, другото момче, което става за вишката, го искаме при 2-3:0 да налага нови песни като "само сините, вечно сините"...и като му писне от слаба активност, да седне на вишката с лице към терена и "какво сега мача ли сте дошли да гледате, айде да гледаме....еййй пропуск, замалко" :smt003 :smt003 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 2:54 am 

UL написа:
Задава се новия полусезон...
знам че във форума четат част от момчетата, които движат нещата в сектора...
С много неща се преборихте, малко остана.
Всички знаем какво му трябва още на сектора ни, за да имаме мощна пролет!

Прикачени файлове:
IMG_8142 copy.jpg

не го познавам лично момчето, не съм говорил с него на живо, обаче ТВА Е ЧОВЕКА.
няма какво друго да се каже по темата...ако искаме да респектираме с викане, тва е начина!
!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 9:19 am 

С жАлтите ни беше най-мощното представяне есенния полусезон! М. на вишката и това е! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 11:22 am 
Аватар

UL написа:
Задава се новия полусезон...
знам че във форума четат част от момчетата, които движат нещата в сектора...
С много неща се преборихте, малко остана.
Всички знаем какво му трябва още на сектора ни, за да имаме мощна пролет!

Прикачени файлове:
IMG_8142 copy.jpg

не го познавам лично момчето, не съм говорил с него на живо, обаче ТВА Е ЧОВЕКА.
няма какво друго да се каже по темата...ако искаме да респектираме с викане, тва е начина!

подкрепям абсолютно. Човека ни е съфорумец, за съжаление вече рядко пише тук. Но това е друга тема.
Дано в събота М. да дава тон. Гарантирано ще мачкаме жалтите с него!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 11:45 am 
Аватар

НЕМА ДА ИМ СЕ ВЕРВА :lsfc3 :lsfc3

Нахлуваме все криви муцуни с тембър и вокална техника,която дори Павароти нямаше,срутваме им кочинката от викане,бием ги и си допиваме аристократично.

Ей,жалтури майка ви ше еба :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 4:44 pm 
Аватар

И аз него познавам, но определено се справя най- добре. Другите просто нямат... харизма :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 8:02 pm 
Аватар

Само си спомнете, този човек за 20 минтуи какво направи на мача с майните.СКЪСАХМЕ се от пеене.Точно това ни трябва.Аз го повтарям от сума време вече..... Не, че имам нещо против другите момчета, нека се учат, няма лошо! Ама на по-малките мачове. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 8:36 pm 

После да не мрънкате, като и футболистите делят мачовете на малки и големи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 9:10 pm 
Само дето тия, които явно са на стадиона на всички мачове очевидно не делят мачовете на малки и големи. :smt006 Не е казано, че трябва да е ЛСФК. Добре е да е някой, който има възможност да е на почти всеки мач и да има авторитет. Едва ли точно в нашата агитка няма такъв човек.

Иначе аз си пея всеки мач до последно. Лошото е , че цялостното настроение се губи. Като на дербито.

едит: освен това сравнението си е несъстоятелно. Когато има малко публика, балерините се оправдават с това, че нямало атмосфера. Когато има повечко хора, вече пък напрежението било голямо. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 9:23 pm 
Аватар

Psychosocial написа:
После да не мрънкате, като и футболистите делят мачовете на малки и големи

ами материята е доста различна между фенове и футболисти да знаеш ;)

щото ние можем да си вярваме че малките мачове ще станат големи със същия заряд и брой хора в агитката, ама реалността, поне за момента е далече :smt006

въпроса е че като на по-големите мачове, когато идват повече хора и има някакво монотонно мрънкане по мегафона, тея хора се разочароват от съпорта и изобщо няма да стъпят на "малък мач"...щото всичко в тоя живот е постоянна работа, за развитието на каквото и да било, вкючително и на сектор...

отново казвам на мен и още доста хора , като мен не им пука конкретен човек какъв е в личния си живот, къде живее, с какво се занимава, от коя фракция е, бръсне ли се, кви дрехи носи, стига да е допринася за подобряването на нивото на СЕКТОРА...нищо друго няма значение!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 11:13 am 

Една песен за ЛЕВСКИ СОФИЯ, след което следват 5 за противника...Не мога да повярвам какво се случва, ние не сме на дъното, копаем устремно надолу...Първо трябва да се научим да пеем всички, но не "Умри вратарче" , "Цял живот на село" Всички майни на сапун"....... А песни като "Ти си любовта", "Завинаги оставам аз Левскар".....,които в двама мача поред не изпяхме нито веднъж...и чак тогава да снимаме какви ултраси сме.То е ясно, всички виждат кой става за вишката,но....
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 12:03 pm 
Аватар

1 9 1 4 написа:
Не мога да повярвам какво се случва, ние не сме на дъното, копаем устремно надолу...

С оглед на всичко, което се случва последните години, това може би е най - тъпото мнение в историята. Хубаво е да бъдем критични, но не е хубаво да преувеличаваме и изпадаме в някакви крайности нямащи общо с реалното :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 12:10 pm 
Аватар

Винаги сме разцепвали жАлтите от пеене, вчера си бяхме ок...до към 20-тата минута :smt003 . Те бяха доста народ и бая ентусиазирани, а ние половин час мятахме камъни и се гонихме с ушев. Най-слабото ни пеене като гости на папагалите беше вчера, но пък интифадата с камъни и дърве компенсира донякъде :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 12:11 pm 
Аватар

1:1 с моето мнение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 12:19 pm 
Аватар

С един мегафон-толкова. Трябва сериозно да се помисли от страна на фонда за по-мощни мегафони или за няква преносима уредба за гостуванията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 12:48 pm 
Аватар

Всякакви работи можем да си пишем в тази тема, истината е, че подобно на държавата, така и тук мат'риалът е лош. :idea: Другите агитки са още по-зле, така че тях няма какво да ги коментираме даже. Пеело се за противника - еми, като всички изригват само на "анти" песни, какво друго да се пее? Ако агитката изригваше на песните "за" Левски и си мрънкаше на "анти" песните, щеше да е различно, да. И какви по-мощни уредби искате? :ohmygod Ако може и записи на агитката да се въртят по тях, още по-добре. :ohmygod Тези, които са напред и на които им пускаме клипчета и само цъкаме с език, си ползват един обикновен мегафон, евентуално и още няколко помощни за разпяване. Просто хората си знаят, че когато човекът с мегафона дава тон за песен, трябва да си мълчат или пък просто се ориентират по другите пеещи, така че да са в един такт. Ама при нас е по-лесно мисленето да се остави на някой друг, "щото най-мразиме да мислиме"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 2:22 pm 
Аватар

Стига сте пискали за вчера! Пеене - не бяхме добре. По-важното е ,че жълтурите взеха знаме, което ако ще да е на Долно Камарци е знаме на ЛЕВСКИ и трябва да се защитава, а скочиха да го защитят малцина (ако трябва да бъдем точни - само един)! 2500 човека бяхме и както нямаше полиция трябваше да бъдат върнати тия педерастчета в кафеза и събрани всичките им парцали в близост.
Пеенето - зле, но според мен се дължеше на това, че беше само един мегафон.
Смърт за Пловдив и жълтите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 4:52 pm 
Аватар

В ПЛОВДИВ ПРИСТИГНАХМЕЕЕЕ И РАЗБИХМЕ МАЙНИТЕЕЕ :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 5:47 pm 
Аватар

Те бяха 3 мегафона, ама не се чуваше нищо от тях, или поне аз нищо не чувах.. Мощно гостуване като цяло, пеенето по- добре да не го коментираме, нормално след 20-та минута да не се пее, с оглед на станалото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 6:12 pm 
Аватар

Имаше 2 говорителя дето не работеха и един мегафон от който се чуваше на не повече по 15 метра :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 6:17 pm 
Аватар

чакаме мнението на Гонзо Марто!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 6:30 pm 
Аватар

SirStanleyRoise написа:
Имаше 2 говорителя дето не работеха и един мегафон от който се чуваше на не повече по 15 метра :smt023

Двата говорителя закачени на оградата се прецакаха още преди да са започнали да работят. Момчето взе мегафона и добре, че второто полувреме се качи на железата да да ревнем мощно: ТРИМАТА ГЛУПАЦИ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 7:07 pm 
Аватар

Не знам кво мрънкате само. Като не ви харесва пича на мегафона, или песните които се пеят, ами като мълчим известно време пробвайте вие да подхванете нещо. На мен лично ми се получи на 2 пъти, от 2 опита. Точно след мизериите които станаха. И не е толкова трудно, стига да си там, за да пееш и подкрепяш, а не да се чудиш за какво да мрънкаш. Не забравяйте, че в Сектор Б отиваме всички, за да ПЕЕМ, а не да си бъркаме по дупките. Вместо да мрънкате, подтикнете хората около вас да пеят, дори на по-висок тон, сам човек (на мегафона) трябва да е БОГ, за да вдигне цял сектор, на гостуване, когато губим, с мегафон, който едва се чуваше, при положение, че хората се почесват и вече подгатвят фразите за "точния на мегафона".

Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 7:44 pm 
Аватар

antonatan написа:
чакаме мнението на Гонзо Марто!

Нещо не мога да ви разбера, базикате Марто, че не пропуска мач на Левски дори и в америка да е, или кво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 7:50 pm 
Аватар

много е краен в мненията си :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 8:38 pm 
Аватар

Всеки си има мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 9:08 pm 
Аватар

Вижте ги проскубаните как пееха "празнуваме победата" и ние как пеем "завинаги оставам аз Левскар".... трябва да спрем да рецитираме стихотворения ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 9:24 pm 
Аватар

Ние в последно време не пеем нищо като хората, по-скоро говорим бързо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 9:28 pm 
За какво пеене говорите и коментирате СПЕЦИАЛНО ЗА ТОЗИ МАЧ, бе :smt005 :smt005 :smt005 Вие сте луди, заклевам се...

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]