forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 10:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 996 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 2:57 pm 
Аватар

Абе дайте да бъдем наистина по-обективни за мача ни с Ботев. Бил като всеки друг, като с Видима, Пирин и така нататък :smt005 . За мен това е единственият мач заедно с този с комунистите, който мога да го определя като дерби. И като атмосфера на трибуните, и като историческа значимост.
Жълтите може да са всякакви, но поне имат маса, а и е факт, че есента се изсипаха повече на Герена отколкото чортурците. Така че е леко чорбарско да отбягваме това и да се правим, че това е мач като с Видима и Берое :wink:

А Пловдив е прекрасен град, един от ми любимите български градове. Щеше да бъде още по-прекрасен, ако я нямаше масовата сляпа омраза към София, Трибуна Истанбул и Турцида Пловдив :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:06 pm 
Те няма как да спечелят този мач, нашите ритняги могат да го загубят. Ил Ил и ко. да си опичат акълите и в събота да сложат папагала в тава!
И разбира се, че си идваме със съдиите. Както последните 3 години, все пак сме отборът на ГЕРБ и властта, който..аааа, чакай, за цялото управление на ГРОБ няма титла, нито купа, нито дори полуфинал! И вие пукнете от логика, мама ви чорбароистанбулска да еба!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:11 pm 
Аватар

Интересното е, че все още никой от ръководството не е казал как ще смажем жАлтите, което до някаква степен ме радва :Д :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:15 pm 

Цитат:
"Пич", лично аз се занимавах да ви броя на снимките за един сайт и с прекомерно закръгляване ви изкарах 2300.

Незнам колко ви събира клетката, но след като се напълни (претъпкана) - отвън останаха около 1000 човека... лично аз влязох след 25тата минута (за да видя че е 2:0... ужас!!!) в отворения допълнително сектор (голямо ГСП направихте тогава). Много хора не дочаках да се отвори допълнителния сектор и хукнаха да си купуват билети и отидоха да гледат по другите сектори, други пък, студенти и работещи в София ботевисти, си бяха купили билет от Герена, именно в секторите между вас (и да искаха не можеха да си купят за клетката).... Но стига на тази тема.

Ще ви видим вие колко сте! Ама искам да видя колко ще дойдете от София, а не от селата и градовете около Пловдив ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:17 pm 
Аватар

Що, тия около Пловдив не могат ли да бъдат Левскари? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:19 pm 
Аватар

почна се... сега са хиляда, после ще станат две и накрая ще са хилядите :bigok Марката и харизмата Ботев, голът на стадион Тодор Диев, тишината в Съединение :bigok да продължавам ли :bigok

Последна промяна antonatan на Сря Мар 06, 2013 3:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:20 pm 
Не случайно ЛЕВСКИ е отборът на народа и най - големия клуб в България, защото е обичан в цялата страна. Съберете и Вие хора от цяла България на ваш мач? Не става нали? :strkstrk Ще има хора от София, от Пловдив, от Варна, от Бургас и откъдето се сетиш,не за друго, щото ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ :lsfc3 Поздрави, Ботевистче!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:21 pm 

Левски е отбора на народа и е нормално, да има фенове навсякъде :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:29 pm 
Аватар

Що е майна, все е лайна :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:33 pm 
Аватар

майна написа:
Цитат:
"Пич", лично аз се занимавах да ви броя на снимките за един сайт и с прекомерно закръгляване ви изкарах 2300.

Незнам колко ви събира клетката, но след като се напълни (претъпкана) - отвън останаха около 1000 човека... лично аз влязох след 25тата минута (за да видя че е 2:0... ужас!!!) в отворения допълнително сектор (голямо ГСП направихте тогава). Много хора не дочаках да се отвори допълнителния сектор и хукнаха да си купуват билети и отидоха да гледат по другите сектори, други пък, студенти и работещи в София ботевисти, си бяха купили билет от Герена, именно в секторите между вас (и да искаха не можеха да си купят за клетката).... Но стига на тази тема.

Ще ви видим вие колко сте! Ама искам да видя колко ще дойдете от София, а не от селата и градовете около Пловдив ...

Ми тогава ти що прибавяш във вашата бройка и "студенти и работещи в София боталисти" :loser2 ? Смешно е да се пънете колко много сте били. Направихме ви вече евала, че сте повече от побратимите ви от кочината, но опитвате да ги надминете по удвояване и утрояване на бройките. Ок, ходите по мачове, обаче просто сте смешни с тия 5 хиляди по гостувания, 30 хиляди по домакинства. Нито на домакинствата (с изключение на нас) сте по 15 хиляди, нито на гостуванията сте по 3. В София бяхте не повече от 2 000 човека. Това е много добре, никой не идва по толкова, ама защо се пънете да лъжете, че сте били 3? Бетер като прасетата, които вече били 5 хиляди в Рим, а след година-две вероятно ще се окажат и 8-9....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:37 pm 
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=_5DhBgQeuv4 ЕБРЕЕ ПАПАГАЛЬЕЕЕЕЕЕЕ
Пиеме биеме ебеме и погребваме . Густо майна фостата на малката чорба :bukake

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:46 pm 
Аватар

Абе кво се занимавате с тези селяни не мога да ви разберем! Ебем ги у газо и тва е! Дреме ми на кура за всички без значение дали са некви жълти про-чорбарски военни отрепки или са Реал Мадрид или Милан, или друг! Аз съм от Левски и живея за да обичам Левски както всички левскари! Не съм се родил зомбирано и злобно същество с комплекс я към София или към Левски! Дреме ми на кура за Пловдив, Варна, Русе или Малко Търново, не мразя никой там напротив живи и здрави да са хората там нали и те са българи! Баща ми е предал ЛЮБОВТА СИ КЪМ ТОЗИ КЛУБ от момента в когато съм се появил на този свят и с тази любов ще умра! А това, че некви уроди живеет не за да обичат техният си отбор а да мразят нас си е техен въпрос! Да го духат и свинете и жАлтити, и орките и онези марули и еклери и всички дето ни мразят! Аз не ги мразя, не можеш да мразиш някой който е под теб, просто не му обръщаш внимание и да си ебе майката! Кво да се занимаваш с нищожества които те мразят повече от колкото си обичат отбора, това са АНТИ-левскари а не други!

Ей ги и тия селяни жАлтити, вместо да си гледат отбора, да си водят споровете с Локото за Пловдив, се занимават с нас! Алоооо боли ме кура за вас, нито съм спрял да бъда левскар докато играехте по-селата, нито света е свършил за мен! За нас вие сте поредните отворковци и хора дето се правят на големи мъже преди мач с нас! Ние идваме подкрепяме си отбора без значение от резултата и тва е, след тва идва нов мач и забравяме за вас! А вие си живейте отново с мисълта половин година за новият мач с говедата! През това време говедата нема и да се сетят за вас изобщо и големото ви дерби с нас! :bii_chorbata :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:52 pm 

Цитат:
Ок, ходите по мачове, обаче просто сте смешни с тия 5 хиляди по гостувания, 30 хиляди по домакинства. Нито на домакинствата (с изключение на нас) сте по 15 хиляди, нито на гостуванията сте по 3. В София бяхте не повече от 2 000 човека. Това е много добре, никой не идва по толкова, ама защо се пънете да лъжете, че сте били 3? Бетер като прасетата, които вече били 5 хиляди в Рим, а след година-две вероятно ще се окажат и 8-9....

Че се надува понякога, така е, не го отричам... и аз много се дразня на това... за мача в София - първо отпуснаха 2500 които се изкупиха, после пуснаха още 500 билета... отделно имаше ботевисти от София... казвам че бяхме над 3000 (по целия стадион) !!!

Относно домакинствата ни - стадиона е 22 000 седящи + 1-2 000 правостоящи... МАКСИМУМ...
(казвам правостоящите, защото и на празен стадион има много хора където не сядат а гледат от пътеките най отгоре)

В момента има поне 2х2000 буферна зона и прокопан един проход където капацитета пада поне с още 1000-1500...

Освен за мача с лит(*кс-етрополе - където стадиона се понапълни, но не и на 100% (по скоро на 90%) имаше 16-17 000 души...

На домакинствата тази година сме около 4000-7000, няколко пъти (Славия (първи мач), Лудогорец и още 1-2 отбора) може би доближихме 10 000 души ... това което ти пиша е реално!

Поздрави - и ви искам много в Пловдив, за да стане шоу!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:55 pm 
Аватар

xax0x1 написа:
....папагалски клиБ....
:cold :smt089

Егати и комплексарите сте, майна :lol:
Абе папагали, освен че е комплексарски КлиБ-а и некадърен, що сте набили вътре и тоя грозен тунел :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:58 pm 
Аватар

майна написа:
Цитат:

Затова, майна, давай неква снимка, ма вече като сте влезли ВСИЧКИТЕ и да ви слагам точките довечера :strkstrk
А за тия другите, дето седели между нас в другите сектори :ohmygod аре малко по-сериозно, колко да са такива, майна, 20 човека В към Г :loser2
Иначе смятам да ви посетя тия дни, пада се малко след женския празник, ако не възразяваш, нали, не знам Плевен доколко се води село около Пловдив, а и дали е възможно да съм Левскар като не съм от София :bigok
Иначе поздрави на Пловдив, хубав град, хубави хора, 8 годинки бях "майна" :smt003 , но скоро не съм идвал да видя как е, чувам, че при последния кмет май бил потръгнал града на добре, дано да е така, въпреки че и там сигурно EVN ви шибат яко през гащите :8)
А че ще е интересно на трибуните, това едва ли някой се съмнява, имате масата, повече сте от буферите определено, ще видим, според мен ще сме по-мощни чувствително отколкото вие бяхте на Герена :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 3:59 pm 

Брей, имало и фенове на Ботев, които мислят. :smt023 Аз лично, ако някога прочета подобни коментари от някое прасе, тогава вече мога да кажа, че съм видял всичко. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 4:05 pm 
Аватар

Аз бях казарма в Пловдив. Не е вярно, че ни мразят. Жените им много обичаха софиянци. Отебах си там на воля за 2 години. Може даже и некой канар да съм създал :bigok Ако има някой раждан през 90-та, да се замисли добре :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 4:47 pm 

Споровете за бройки винаги са били крайно малоумни и безмислени. Най-важното е да става шоу по трибуните.

adrln написа:
EAST STAND12 написа:
И един въпрос - ако комунистическият урод, който ви се води кръвен враг го бяха закрили още, когато му беше времето с кои отбори щяха да са ви дербитата? Миньор Перник или може би Славия... ;)

Още ли веете онзи парцал с петолъчката на "комунистическия урод", чиято подлога винаги сте били?

Тази "петолъчкa" ни е част от историята и няма как да се срамуваме от нея, просто такива са били времената и ние нищо не можем да променим. По мачове на Тракия не се е скандирало нищо по-различно от Ботев, така че наистина не мога да разбера накъде биеш. Няма нормален ботевист, който да не помни колко пъти нашият отбор е бил ограбван от същите тези "братя" и ти гарантирам, че ги презираме не по-малко от вас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 4:50 pm 
Аватар

А нас защо ни презирате тогава? :loser2 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 5:00 pm 
Аватар

EAST STAND12 написа:
Споровете за бройки винаги са били крайно малоумни и безмислени. Най-важното е да става шоу по трибуните.

adrln написа:
EAST STAND12 написа:
И един въпрос - ако комунистическият урод, който ви се води кръвен враг го бяха закрили още, когато му беше времето с кои отбори щяха да са ви дербитата? Миньор Перник или може би Славия... ;)

Още ли веете онзи парцал с петолъчката на "комунистическия урод", чиято подлога винаги сте били?

Тази "петолъчкa" ни е част от историята и няма как да се срамуваме от нея, просто такива са били времената и ние нищо не можем да променим.......

Можете и още как - махнете я, тя си е за срам :bigok
А това "времената бяха такива" си е чиста проба чорбарокомунистическо оправдание. Все едно ние да веем знаме на МВР/Спартак щото са ни обединили насила. Как пък не :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 5:33 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 5:38 pm 

:lsfc3 :lsfc4 :lsfc3

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 5:53 pm 

В събота жалтата кочина ше закрива сезона :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 6:05 pm 
Аватар

OFF
АБЕ ЗА КВО ВИ СЛОЖИХ ТОЯ ТАГ YOUTUBE
ползвайте го - форуНа се раздвижИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 6:14 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 6:28 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:bb490e3c

Ей така и в събота!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 6:59 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Изображение

http://www.youtube.com/watch?v=UonmopFossY

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 7:16 pm 
Аватар

Не мога да си кривя душата, че Майната ме затапи с внедрените сред нас агенти. :lol: А колкото до петолъчката - мислиш ли, че някога в нашата агитка ще има знамена с емблема на прокаженото Динамо или на Левски-Спартак?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 7:32 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Що е майна, все е лайна :strkstrk

Олеле :bigok Няма да казвам от коя отровна групичка от А сектор се чуваше това на предния мач 90 минути :smt005
Седем:Едно написа:
Аз бях казарма в Пловдив. Не е вярно, че ни мразят. Жените им много обичаха софиянци. Отебах си там на воля за 2 години. Може даже и некой канар да съм създал :bigok Ако има някой раждан през 90-та, да се замисли добре :strkstrk

Нали каза, че си скатавал в лечебницата след като са те понижили :bii_chorbata :strkstrk :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 7:37 pm 
Аватар

Е, тва кво пречи да поебвам като изляза в презоградска отпуска? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 996 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]