forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 2:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 705, 706, 707, 708, 709, 710, 711 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 5:00 pm 
Аватар

Гадното е, че гласчето дето си дал за тая партийка, после ще бъде разпределено пропорционално и може и да отиде за:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 5:00 pm 
Аватар

Добре бе, който иска нови партии и нови лица, да си ги направи и да търси подкрепа. Какви са тези на улицата да ми налагат техните разбирания кой не трябвало да бъде в политиката? Аз нямам нищо против новите лица, ще се запозная с тях, ще ги проуча, но искам да имам законното си право да гласувам за когото в крайна сметка реша, вкл. и за стари лица и стари партии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 5:03 pm 
Аватар

E те 90% от тия "нови лица" се оказват някви комуноидни отрочета тип, тоя Ангел Славчев, чистача на гнусните соц паметници. Смърт за такива нови лица...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 5:04 pm 

Morning Glory написа:
И опираме до преценката им за "най-малкото зло".

Нека се аргументирам по-ясно.

Не е нормално човек да носи 100% от отговорността за нещо в което не е взел 100% от важните решения.

Гласуването е кулминацията на така наречения "демократичен процес", т.е. в най-добрия случай само един етап от него. Защо тогава избирателите да носят 100% отговорност. Тяхната отговорност е в най-добрия случай поделенa с oстаналите участници в демократичния процес (партии, държавни институции и т.н.).

Представи си, че участваш във важен проект за твоята компания, в който вземаш само някои от главните решения. Проекта се проваля и шефа ти ти стоварва 100% от отговорността. Как би се почувствал? Няма ли да ти иде да му кажеш, абе шефе, че вземах решения, вземах, че грешах, грешах, ама само аз ли правих това да му е*а майката?

Дефакто, точно това се случва в България в момента. Да не говорим, че има и много други фактори върху които избирателя няма власт като "рационалното му невежество при избора" (както казваш избора на най-малкото зло, или защо да се информирам за кандидатите след като всички други са информирани и невежия ми избор няма да повлияе на процеса и т.н.), умението на политиците да представят платформите си по разбираем начин, съдържанието на платформите им и т.н.

Последна промяна SZ_FEN на Нед Мар 03, 2013 5:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 5:06 pm 
офтопик

Последна промяна SouthSupporter на Нед Мар 03, 2013 7:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 5:37 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Е добре бе, а аз ако не виждам в изброените партии, кандидати, които ми харесват, какво правим? В единия случай, не гласувам изобщо, в другия гласувам за някоя малка неизвестна партийка, колкото да ми бъде отчетен гласът и разбира се после ще бъда обвинен в това, че съм гласувал за най - малкото зло :lol: Самите избори са доста порочна система. Във всички случаи стигаме до извода, че партийната ни система е представена от лица, властващи малко или много над 20 години :lol: А аз не искам да имам нищо общо с тях. Решението - създават се нови партии с кадърни и разумни хора, увеличаващи избора на хората. В тоя смисъл протестите малко или много са за една политическа чистка на познаните ни лица, в което не виждам нищо лошо. Най - лесното е да се каже, че всичко е манипулирано, хората са купени, нямат реални искания, всички си измиват ръцете, всички са доволни, нещата се запазват и порочният кръг продължава.

Последните три правителства до голяма степен бяха нови партии :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 5:58 pm 
Аватар

Цитат:
РЗС напуска коалицията с варненския аптечен бос и политик Веселин Марешки, с когото преди няколко месеца се обединиха за изборите.
"Политическият съвет на "Ред, законност, справедливост", на разширено заседание с областните координатори, реши да уважи исканията на огромната част от гражданите на град Варна, които освиркаха Веселин Марешки, и които изразиха мнение, че той, заедно с Кирил Йорданов и Борислав Гуцанов, са олицетворение на корупционния модел на управление на Варна", заявиха в официално съобщение от РЗС.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 5:59 pm 

.

Последна промяна A Dying Wish на Пон Мар 11, 2013 3:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 7:34 pm 
Някой от Варна да каже как стоят нещата с Кирил Йорданов :bigok По новините казаха, че обмислял да подаде оставка, ама много ме съмнява :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 7:40 pm 
Аватар

Мениджъра ми е от Варна. Като си говорехме за тоя каза, че "Кирчо" само садял палми в саксии. Демек, като ше сме бананова република, поне и да изглеждаме така. :smt005
А един бивш колега/съквартирант е пуснал това - http://xstoyanx.blogspot.com.au/2013/03/blog-post.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 7:48 pm 
Аватар

Човек не знам как издържаш в такава среда, само провинционалисти и селтаци :loser2, че и началника ти е от провинцията :? :bigok Наистина ти съчувствам :bii_chorbata, не си ли обмислял да напуснеш и да почнеш някъде където сте само от столицата, та дори и кръчма :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 8:01 pm 
Аватар

Ми не, свикнал съм, хора от провинцията има, но селтаците са пренебрежимо малко. Чалга се не слуша, прасета почти нема, комунистите са 1-2ма :smt007 Тегав ми е квартала само.
Отделно, че аз бях натрапник 4 години :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 8:03 pm 
Аватар

:smt003
Днес Магарешки са го изхвърлили като мръсно коте от протеста :loser2 :bii_chorbata :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 8:09 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Някой от Варна да каже как стоят нещата с Кирил Йорданов :bigok По новините казаха, че обмислял да подаде оставка, ама много ме съмнява :bigok

Въпрос на време е да подаде оставка, ГЕРБ днес свалиха подкрепата си за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 8:12 pm 
Аватар

Между другото основното движещо лице във Варна е Костадин Костадинов! Тези ако не си го изберат за водач ще бъдат яко излъгани!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 8:23 pm 
Аватар

Няма как да стане, всички бягат като опарени, щом чуят за някой, който е свързан с политическа партия. Пример с доскорошния "водач" Иван Петров, който се оказа, че е бил 2 пъти кандидат за кмет от различни партии, а и е свързан с Гуцанов. Костадинов съм го виждал на протестите няколко пъти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 8:29 pm 
Аватар

Електроенергийният системен оператор - ЕСО ЕАД разпореди спиране на блокове 3, 4 и 5 в ТЕЦ „Марица Изток” - 2, както и Втори блок в ТЕЦ „Марица Изток” - 1 и два от общо 4 блока в ТЕЦ „Марица Изток” - 3. Това съобщиха за Агенция "Фокус" от пресцентъра на ЕСО. Спирането се налага заради изключително ниския износ на електроенергия от страната, който през последните дни се движи в рамките на 160 мегавата, при капацитет на мрежата от 1300 мегавата, както и свитото вътрешно потребление от 3600 мегавата през деня и 3300 мегавата през нощта, с цел осигуряване на баланса и сигурността на Електроенергийната система на страната.

бих помолил Браника да ни обясни, как след като построим нова АЕЦ, вместо 1 300МВт, ще спестим 3 350 Мвт

бихме ли ги били ползвали, примерно да стоплим западна България през зимата, че да им паднат сметките за отопление :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 8:39 pm 
Аватар

Бранника да не ти е личен обяснявач :smt006 При абсолютно неработеща икономика в момента и безумни условия за пренос и износ е нормално това. Само допреди няколко месеца вътрешното потребление стигаше до 7000 мегавата през деня. Явно ще е най-добре въобще да закрием цялата енергетика и въобще да се закрием като държава - то и без това натам отиват нещата и тогава явно всички ще са доволни. Между другото напоследък се появиха твърдения от страна на ДСБ, че токът бил скъп заради похарчените пари за Белене, което е поредното безумно твърдение по тази тема от тяхна страна. Но както и да е, не ми се обсъжда пак Белене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 8:59 pm 
Аватар

извинявай, ако съм те засегнал!
просто ми беше любопитно, кво ще правим още 2МВт ток :strkstrk

също така ми е интересно,
как изведнъж ще разкрием производства, как ще се засили икономиката, как вземем да харчим повече ток!

Как ще дойдат чуждите инвеститори, за да намерят втория по умност народ(след евреите) и как ще инвестират примерно 5млд ейро, като в Мариците и как няма да се наложи да им осигурим връщане на инвестициите.
Щото сички си мечтаят да дойдат в България!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 11:07 pm 
Аватар

Ми то не е изведнъж, а централата би заработила най-рано 2021-2022-ра, че и по-натам. Ако смяташ, че на България не и предстои никакво икономическо развитие то наистина е по-добре да не я правим. Вече е обсъждано това - за миналата година в пиковите моменти сме харчили по 7к мегавата, предстои спиране на стари централи, предстои развитие на целия регион, не само на България, предстои масово въвеждане на електромобили, предстои спиране в един момент и на Козлодуй. Но тия изчисления не са ги правили по форумите, а от Световната банка. Най-малкото ако нямаше нужда от енергия съседни на нас страни нямаше да строят нови централи, но нали ние сме най-умните и най-знаещите и искаме да пеем кур на проект доста по-напреднал от техните, да заебем вече изхарчените пари и да изхарчим още толкова за компенсации.

И пеете кур за Белене, а отбелязвате ли как правителството задейства тихомълком проекта за седми блок в Козлодуй? Да видим той какви пари ще излезне, само да няма изненадани и плачещи за Белене после :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 11:09 pm 
Аватар

A Dying Wish написа:
бб пак в болница

Нормално - утре Министерски съвет трябва пак да има заседания :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 11:12 pm 
Аватар

По темата: познайте коя партия от 23 (+45 год.) е на политическата сцена и в 90% през това време е управляваща официално? :idea: Протестиращите нали искат да започнат от някъде промяната на системата, монополите и т.н. Ще е чудесно начало преди изборите повече да се говори по този въпрос. Нека комунистите да обясняват как са управлявали и защо такива са резултатите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 11:23 pm 
Аватар

tprodanov написа:
A Dying Wish написа:
бб пак в болница

Нормално - утре Министерски съвет трябва пак да има заседания :bigok

A и днес се ската по този начин от церемонията по честването на 3-ти март. Прати Аню и Цецка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 11:25 pm 
Аватар

к.йорданов подаде ли оставка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 04, 2013 12:06 am 
Аватар

Английската кралица в болница, Бащицата - в болница. Накъде върви светът? :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 04, 2013 2:39 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Английската кралица в болница, Бащицата - в болница. Накъде върви светът? :cry:

Мисля, че е по-добре да се съберат заедно, поне сентасе, табличка да си хвърлят или открит белот нещо ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 04, 2013 8:42 am 
Аватар

Brannik написа:
Бранника да не ти е личен обяснявач :smt006 При абсолютно неработеща икономика в момента и безумни условия за пренос и износ е нормално това. Само допреди няколко месеца вътрешното потребление стигаше до 7000 мегавата през деня. Явно ще е най-добре въобще да закрием цялата енергетика и въобще да се закрием като държава - то и без това натам отиват нещата и тогава явно всички ще са доволни. Между другото напоследък се появиха твърдения от страна на ДСБ, че токът бил скъп заради похарчените пари за Белене, което е поредното безумно твърдение по тази тема от тяхна страна. Но както и да е, не ми се обсъжда пак Белене.

Тогава ти го написах, каза ми че съм олигофрен дето нищо не разбирам... Износа ни ще отива само надолу, причините са доста...

Sent from my PAP4040_DUO using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 04, 2013 10:53 am 

.

Последна промяна A Dying Wish на Пон Мар 11, 2013 3:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 04, 2013 12:46 pm 
Аватар

Миналата седмица само за една нощ, сряда срещу четвъртък , има 15 откраднати автомобила в софия. За сравнение до преди 1-2 години това беше нормата за повече от месец... Предната вечер са били десетина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 04, 2013 12:50 pm 
Аватар

Пламен Горанов е починал. Бог да го прости.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 705, 706, 707, 708, 709, 710, 711 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]