forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 5:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 703, 704, 705, 706, 707, 708, 709 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 2:12 pm 
Аватар

Тези, за които има, изобщо не стигат до съд.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 2:27 pm 
Аватар

Ами...

Ебем ти и държавата. Има данни и никакви действия. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 2:40 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Що да е ташак работа? Протестите възникнаха, защото хората видяха сериозно повишение на сметките си, без да са си променяли потребителските навици и без да са се повишавали цените. И до ден днешен този проблем нито е решен, нито дори има отговор какво го причини.
А варненци 4 пъти издигат един и същи кмет и едва на 12тата година тръгнаха да го свалят.

Увеличение на цените си имаше, още от юли 2012, просто хората го усетиха финансово чак зимните месеци, когато потреблението е по-високо. Отделен е въпросът за надписаните сметки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 2:44 pm 
Аватар

Не, не, имам предвид за разликата между ноември, декемви, януари. Ебимумайката, няма никакво обяснение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 3:03 pm 
Аватар

На мен лично пък не ми се струва, че това е основната причина за протестите. По принцип в периода декември-януари винаги има повишено потребление на тока. Има повече почивни дни, хората са си вкъщи и постоянно има включени електроуреди, готви се интензивно за Коледа и Нова година и т.н. Просто заради това по-високо потребление идват и по-високите сметки. Интересно колко от протестиращите са си направили труда да си видят фактурата за потребление от миналата година? Защото почти всички запитани от протестиращите се възмущаваха именно от цените за разпределение, а значително по-малка част - от това, че сметките им са надписани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 3:08 pm 
Аватар

Не очаквай хората да могат да формулират ясно проблемите си. Това не го могат сигурно над 80% от гражданите, и ние не сме по-различни.
Но аз лично си погледнах фактурата и за миналата година и там нямам подобни скокове. Прав си, че се готви, но не забравяй пък, че голяма част от хората пътуват и не харчат нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 3:14 pm 
Аватар

Да, разбира се, нямах предвид тези случаи. Както и човекът, например, който трябвало да плато 400 лв. за януари без да си е повишавал потреблението, въпреки че предишните месеци плащал по 100 лева. Или пък хората, които няколко месеца ги няма в апартамента, консумацията теоретично е една и съща, ама от ЧЕЗ/ЕВН мислят друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 3:18 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Brannik написа:
Ако тва се отнася за мен то аз никога не пиша празни приказки и глупости от сорта на чуто в такси, прочетено в жълт вестник, чуто през трети човек и тн :wink: За да напиша нещо значи знам, че е така. Когато не знам си казвам.

Е, аз знам, че не е така. Костов е един от политиците, за които няма оперативни данни за извършени злоупотреби, при които той се е облагодетелствал пряко или косвено.

Ахахаха, ок, живей си в перфектния розов свят, няма лошо :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 3:32 pm 
Аватар

хората протестират 'щото една нормална сметка за ток е колкото минимална заплата и доста по-висока от повечето пенсии.
Безработицата расте, заплатите падат, а инфлацията/цените растат

повечето нормални хора обедняха драстично последните 2-3-4 години, сметките за ток бяха само капката, която преля чашата на търпението

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 6:04 pm 
Аватар

Brannik написа:

Предвид информацията, която си споделил в този форум заключвам, че моят свят определено е коренно различен от твоя и ти си щастливец, че нищо не знаеш за него :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 6:44 pm 
Аватар

Жорж Ганчев се е разлютил по Босфор ТВ - Станишев=еврейчето от Украйна :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 7:47 pm 
Аватар

Кубрат огромен при очиларката...простоват...но откровен...милеещ за България.... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 7:57 pm 
Аватар

targovishte написа:
Кубрат огромен при очиларката...простоват...но откровен...милеещ за България.... :levski

Доста добре мисли като за спортист! Факт. И мощно сипва на комунягите :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 8:19 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Brannik написа:

Предвид информацията, която си споделил в този форум заключвам, че моят свят определено е коренно различен от твоя и ти си щастливец, че нищо не знаеш за него :wink:

Аз и не се интересувам да знам за него, което не означава, че информацията ми не е точна :wink: Но да приемем, че ти знаеш и си запознат с всичко, не виждам смисъл да спориме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 10:00 pm 
Аватар

Абе какъв ток, лъсна им гъза на оганизаторите , че са от некви крайно леви партии и сдружения, дето всичките са на отчет на позитано, вие ще ми разправяте, че било заради тока. Комунетата си направиха операцийка и вие им станахте съучастници. Комунягите виреят най-добре когато има политическа криза.

Проданов, бая пъти се написа, че за декември отчетеният период е бил значително по-дълъг от обичайно, което е главната причина за по-високите сметки, другата е ниските температури - тази зима реално декември беше по-студен от януари. И при парното декември имам по-висока сметка от януари, което никога не е било

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 10:03 pm 
Аватар

не е заради тока, заради беднотията е

ама ситият на гладния не вярва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 10:20 pm 
Аватар

Boyo написа:

Проданов, бая пъти се написа, че за декември отчетеният период е бил значително по-дълъг от обичайно, което е главната причина за по-високите сметки, другата е ниските температури - тази зима реално декември беше по-студен от януари. И при парното декември имам по-висока сметка от януари, което никога не е било

Да, това че бая пъти се написа, не означава обаче, че е вярно. Защото най-малкото, сметките за Януари щяха да са по-малки, а те са същите :smt031 . Освен това, няколко дни повече или по-малко не могат да доведат по двойно по-голяма сметка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 10:50 pm 
Аватар

а не допускаш ли, че при теб може да има друг проблем някакъв? при мен е двойно, а разликата с миналата година е около 10%, колкото е и увеличението. Други хора също писаха , че нямат сериозна разлика с миналата година... Има при някои хора проблем с отчитане или кражба, това не го отричам, мисълта ми беше, че протестите не са организирани от хора недоволни от сметките си за ток, а от комунета с конкретна цел, която успя, а тези ,които имат наистина проблем със сметките накрая просто бяха използвани... Щото сметките им няма да паднат в крайна сметка, нали така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 10:53 pm 
Аватар

Ми моята падна.Писах жалба и я намалиха с 60 лева :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 11:05 pm 
Аватар

Boyo написа:
мисълта ми беше, че протестите не са организирани от хора недоволни от сметките си за ток, а от комунета с конкретна цел, която успя, а тези ,които имат наистина проблем със сметките накрая просто бяха използвани... Щото сметките им няма да паднат в крайна сметка, нали така

никой не може да организира 50 хил да излязат на протест, ако няма наистина много голям социален проблем
пак казвам - ситият на гладния не вярва, но истината е, че твърде много хора усетиха глад и мизерия последните 2-3-4 год

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 11:47 pm 
Аватар

Тва със студенто декемврийско време и високите сметки ме подсети за една класика - СТУДЕНО, НАЛИ?! И АЗ СЪМ ОТ СДС :blass

А иначе, ето ву Радан Кънев от днес. Вчера написах тук нещо тъкмо в този дух, но брадата на Едвин Сугарев беше по-актуална :lol:

Цитат:
Аз пак да си попитам: Обществен съвет, протестиращи, синдикати, (нечии) работодатели, някои НПО-та и едни други, и Гошко вратарчето... ?!
А кой представлява 500 000 души - самонаети и семейно наети и бачкащи по 12-14 часа без синдикално членство, полу-фалирали и полу-съкратени, заринати с кредити и сметки, които плащат 80% от целия масраф?
Кой, кой, кой, кой.... кой ги представлява?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 12:28 am 
Аватар

Brannik написа:
Аз и не се интересувам да знам за него, което не означава, че информацията ми не е точна :wink: Но да приемем, че ти знаеш и си запознат с всичко, не виждам смисъл да спориме.

Ами не, запознат съм всъщност с много малко неща и осъзнавам това. Наистина няма за какво да спорим :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 12:29 am 
Аватар

Boyo написа:
Абе какъв ток, лъсна им гъза на оганизаторите , че са от некви крайно леви партии и сдружения, дето всичките са на отчет на позитано, вие ще ми разправяте, че било заради тока. Комунетата си направиха операцийка и вие им станахте съучастници. Комунягите виреят най-добре когато има политическа криза.

Ташакът е, че и крайно-десните са на отчет на Позитано, ама по-лошото е, че не го знаят. Днес подозренията ми бяха потвърдени от един човек, който е имал задача да настървява тълпата при първите протести. Буквално каза "Скочихме на куките, млатихме, даже ме има на запис в нета как бия по един щит, направихме меле да настръхнат хората и се изнесохме." Аз попитах "А вас кой ви устройва? За кого ще гласувате?' и човека директно "За комунистите много ясно."
Пак да честитя на всички замесени!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 12:34 am 
Аватар

Е и аз и много други хора скачахме на куките и правехме глупости,но не сме пратени по поръчка и не сме комунисти или провокатори,пияни и дрогирани лумпени и т.н. измислици...

Последна промяна cirka на Съб Мар 02, 2013 12:35 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 12:35 am 
Аватар

Абе копелета пак почвате да се правите на някакви елитари и да имате наглостта да осъждате хората,които са на улицата.Непрекъснато се пише кой им е лидера,кой ги организира,ами глада е лидера и организатора.В 21 век в Европа има една страна в която повече от 70 процента от хората не могат да си платят елементарните необходимости,други 20 процента си ги плащат и са същите въшкари,но се чувстват някакви "победители".Бойо,извинявай за въпроса,нищо лично,но ти гордееш ли се с великото постижение,че си плащаш тока и парното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 12:37 am 
Аватар

Ivan63 написа:
.В 21 век в Европа има една страна в която повече от 70 процента от хората не могат да си платят елементарните необходимости,други 20 процента си ги плащат и са същите въшкари,но се чувстват някакви "победители".

!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 12:42 am 
Аватар

cirka написа:
Е и аз и много други хора скачахме на куките и правехме глупости,но не сме пратени по поръчка и не сме комунисти или провокатори,пияни и дрогирани лумпени и т.н. измислици...

Да де, но едни хора са пратени да "започнат", а включването на останалите им прави чудна услуга. Ескалация без реален положителен ефект, освен падането на правителството (4 месеца преди края на мандата). Сега има 3 месеца до избори, а в най-изгодна позиция са БСП и ДПС. Човек трябва да мисли за последствията от действията си. Ядосвам се, защото ако обстановката беше по-спокойна (с протести, но без ексцесиите), щяха да се чуват предложения и позиции за истински решения на проблемите, а не популистки простотии и лични нападки между Станишев, Боко и Местан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 12:45 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
cirka написа:

Да де, но едни хора са пратени да "започнат", а включването на останалите им прави чудна услуга. Ескалация без реален положителен ефект, освен падането на правителството (4 месеца преди края на мандата). Сега има 3 месеца до избори, а в най-изгодна позиция са БСП и ДПС. Човек трябва да мисли за последствията от действията си. Ядосвам се, защото ако обстановката беше по-спокойна (с протести, но без ексцесиите), щяха да се чуват предложения и позиции за истински решения на проблемите, а не популистки простотии и лични нападки между Станишев, Боко и Местан.

ГЕРБ също са в по - изгодна позиция, отколкото ако бяха изчакали протестите съвсем да йм сринат рейтинга. Ами освен да се спрат всякакъв вид протести, за да не се появяват разни платени герои да изпълняват поръчки?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 12:53 am 
Аватар

А защо пък не, да могат да се държат по-отговорно и когато стават толкова съдбоносни събития, да не бързат да скачат на куките, все едно са на стадиона?! Наскоро четох някаква прочувствена статия на някакъв фен (така се беше представил), който вярваше човека, че бил скочил, за да пази гражданите от полицията?!?!? Не, не - човек трябва да е отговорен, а в една нормална държава реда се пази от полицията, а не от... фенове. Стадионът е стадион, но когато говорим за държава, за бъдеще, за решения... човек трябва да може да спре да е "фен" за момент поне. Не може тази дума да изчерпва една личност. Ако може, заеби такава личност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 12:59 am 
Аватар

Козарец, според теб кои да крайно-десните в България :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 703, 704, 705, 706, 707, 708, 709 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]