forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 6:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 702, 703, 704, 705, 706, 707, 708 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:10 am 
Аватар

Не ви ли е обидно от самите Вас да споменавате Сугарев,толкова важни въпроси има,които евентулно с взаимна помощ могат да намерят точни отговори,а вие с ненормалник,който го гледам,че от няколко месеца иска да е и милиционерска подлога, се занимавате

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:22 am 
Аватар

може ли едно лице да споделиш с нас, което да НЕ е милиционерска подлога?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:26 am 
Аватар

Ако въпроса е към мен,защо трябва списък да ти правя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:34 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Ако въпроса е към мен,защо трябва списък да ти правя.

риторичен въпрос, няма нужда от отговор/списък!

не че ако ти се наложи може да го направиш...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:36 am 
Аватар

Отпусни ластика на слиповете,стегнали са те

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:41 am 
Аватар

ластик, слипове :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:53 am 
Аватар

Ignore написа:
може ли едно лице да споделиш с нас, което да НЕ е милиционерска подлога?

Ще рискувам аз да споделя за едно лице, което НЕ е подлога: Д-р Николай Михайлов, лекар психиатър и магистър по теология. Бил е преподавател по психиатрия и психология, има продължителна практика като психиатър. Бе един от главните вдъхновители за създаването на партия Демократи за силна България при разцеплението на СДС, но впоследствие се разочарова и оттегли от активната политика. Депутат от ДСБ в 40-ото народно събрание. Човек, който не е казал лоша дума за никого, нито пък някой е казал нещо лошо за него. Такива хора са днешните еретици, те не участват в сделки, не купуват и не продават, нямат място на трибуната...

http://www.librev.com/index.php/compone ... rticle/804

Последна промяна Levskar73 на Пет Мар 01, 2013 1:14 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:08 am 
Аватар

STALKER написа:
Извинявам се ако ви прекъсвам ползотворният анализ на биографията на Иван Костов и психиката на Едвин Сугарев, обаче...мен нещо друго ми боде акъла.
Докога по дяволите, винаги когато се заговори за представителство на бизнеса в някакъв тип обществени дискусии, ще се лансират един и същи 4-5 имена, които на практика представляват себе си и интересите на най-едрия капитал, който в България вирее само покрай политиците, тоест олигарсите. Кога в България ще се чуе гласа на независимият бизнес, на самонаетите, на предприемачите от малките градове, на онези, които не са част от "обръчите от фирми"? Мисля, че и това е една от причината много хора в България вече да мислят предприемач = бандит. Заради хора като Кюлев, като Черепа, Цеко Минев, тимаджиите, Огнян Донев и тн. И съответно, всяка защита на бизнеса се превръща в защита на ТЕЗИ хора и техните лични политико-икономически интереси, а не на СВОБОДНОТО предприемачество.
Нека да помислим над това, след като преключите разговора за Едвин Сугарев...евентуално

много мразя да напиша нещо по темата и постингът ми да излезе последен на страницата :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:23 am 
Аватар

Сега четох дневника на страницата за протестите във фб. Там има уникални неща. Пълни безумия, лишени от влагането и на капка акъл. :ohmygod2 Не знам някой насочва "в правилната посока" исканията или просто тези, които се имат за капацитети и водят простестите са няма такъв потрес и лишени от мисловна дейност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:28 am 
Аватар

Пак ли Костов се обсъжда :strkstrk Вече споменах, че го харесвам, но този непрекъснат стремеж да се изкара едва ли не светец също много дразни. Въпрос към защитаващите го като сини бабички - как точно се приватизира най-голямата и важна банка на България Булбанк и колко е комисионната на Костов? :wink:

Също мога да дам и личен пример с един познат човек милионер, при който Костов е ходил 2003-та година да го пита къде си влага парите, за да си вложел и той неговите там.. едва ли е ставало въпрос за 1000лв :8)

Костов определено си има положителните качества, но не е яко и даже дразни да се изкарва светец едва ли не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:43 am 
Аватар

Костов е кариерист с определени качества, който по стечение на обстоятелствата е застанал на чело на опозицията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:53 am 
Аватар

Сега и тук е момента някой да обобщи за Костов кога си е празнувал първия, втория или третия милиард :idea:
Не може да не е чуто в такси в което бакшиша да споделя, че има съсед, чийто братовчед е бил келнер на събитието...

Иначе Костов е част от т.нар. "политически елит" - non sense в България, защото става дума за една шайка, купола, дори мешаре на прехода. Той е част от "десния" реквизит на този период. Мислещия рационален човек може да прецени защо гласува за Костов и аз смятам, че в мнозинството си хората го правят поради простата причина, че няма друг десен говорител на сцената.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 2:12 am 
Аватар

Повечето тук го харесваме, ама айде да не го идеализираме чак толкова и изкарваме непорочен младенец, че става смешно. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 2:14 am 
Аватар

Levskar73 написа:
Сега и тук е момента някой да обобщи за Костов кога си е празнувал първия, втория или третия милиард :idea:
Не може да не е чуто в такси в което бакшиша да споделя, че има съсед, чийто братовчед е бил келнер на събитието...

Ако тва се отнася за мен то аз никога не пиша празни приказки и глупости от сорта на чуто в такси, прочетено в жълт вестник, чуто през трети човек и тн :wink: За да напиша нещо значи знам, че е така. Когато не знам си казвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 2:34 am 

Само да кажа, горенаписаното от мен ми го каза човек, който не знаеше че вече е изтекло и щеше да се напикае от смях като разбра че Сугарев вече е писал по темата :bigok
А аз него последната година две го усещам как доста удобно се ползва от имиджа си на луд, но честен човек и бая си върти гъза на Бойко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 2:35 am 
Аватар

Brannik,

За никого не се отнася, просто опитах да предвидя логиката на следващия коментар. Много добре знаем, че никой от мешарето от последните 45 + 23 години не е светец. Повечето привърженици на Костов имат нужда да разпознаят и да симпатизират на десен оратор. Костов говори така, умее да си подбира материала, да го разположи, да изрази, запамети и произнесе внушенията си, както и ловко да отбягва неудобни въпроси, да не се състезава по теми, в които не е компетентен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 9:31 am 
Аватар

Ако се напънете много леко, ще видите защо е извадена статията, цитатите от нея и т.н. Написаха се едни неща за лицето И. Й. Костов, които нещо не могат да намерят основа. Оттам-нататък - светци, дисиденти, всеки си решава как да го приема. То е ясно, че в тоя форум на самопровъзгласили се капацитети по разнообразни теми има само писатели, но нема кой и една буква да прочете.

Търговище, твоите два цитата не са нищо фрапиращо, нямат нужда от коментар, това е статия в партийния рупор "Работническо дело". Обаче искаш от мен да ги коментирам, без да си коментирал моите, които май-май са доста по-интересни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:42 pm 
Аватар

http://www.mediapool.bg/%D0%B4%D1%8A%D1 ... 03477.html

Цитат:
Сегашните несгоди на България се дължат до голяма степен на непрочетената докрай истина за близкото комунистическо минало, казва в интервю за Дойчландрадио Троянов, цитиран от Дойче веле. Именно заради този несъстоял се прочит на миналото властта днес е концентрирана в ръцете на хора от бившия комунистически елит, от който произлизат съвременните олигарси и мафиотските структури, казва Троянов. Той нарича това примитивна плутокрация, отнела на хората всичко, включително техните надежди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:51 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Сега четох дневника на страницата за протестите във фб. Там има уникални неща. Пълни безумия, лишени от влагането и на капка акъл. :ohmygod2 Не знам някой насочва "в правилната посока" исканията или просто тези, които се имат за капацитети и водят простестите са няма такъв потрес и лишени от мисловна дейност.

Единствените смислени протести от много време насам са тези във Варна, всичко друго е ташак работа, още след оставката на Бойко, когато вече спря да се вика оставка и всичко приключи :wink:, така че според мен всички които протестират е редно да насочат силите си и енергията в подкрепа на варненци иначе ставаме смешни :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:54 pm 
Аватар

Що да е ташак работа? Протестите възникнаха, защото хората видяха сериозно повишение на сметките си, без да са си променяли потребителските навици и без да са се повишавали цените. И до ден днешен този проблем нито е решен, нито дори има отговор какво го причини.
А варненци 4 пъти издигат един и същи кмет и едва на 12тата година тръгнаха да го свалят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 12:58 pm 
Аватар

А пък вие си издигнахте Бойко Борисов :blass
Я виж как се промениха нещата след като ТОЙ си подаде оставката и сравни мненията на доста пишещи тук :wink: А това миналата неделя беше :ohmygod2 разходка, до парламента, след това до Орлов мост, после пак до парламента, после пак до Орлов мост, важното е да има движение :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:00 pm 

Mr. Smith написа:
DirtyDog написа:

Единствените смислени протести от много време насам са тези във Варна, всичко друго е ташак работа, още след оставката на Бойко, когато вече спря да се вика оставка и всичко приключи :wink:, така че според мен всички които протестират е редно да насочат силите си и енергията в подкрепа на варненци иначе ставаме смешни :idea:

Факт. Колкото и да имам резерви към народонаселението на този град, там си е друга България. Ако сега не успеят да променят нещо, наистина не ги виждам в средносрочен план...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:06 pm 
Аватар

И какво точно им е на народонаселението :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:11 pm 

Хората с повече от два лева там са тотални еснафи :smt006 И това впечатление не е ей така от въздуха...... Но това не е по темата, солидарен съм с исканията им, защото много обичам Варна и този град заслужава по добро бъдеще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:25 pm 
Аватар

Уволниха Николай Бареков!

Николай Бареков е бил уволнен тази сутрин, научи ПИК. Журналистът е отстранен от поста директор на Тв7, след позорния лупинг, който направи медията след падането на правителството.

На 20 февруари премиерът Бойко Борисов подаде оставка и Бареков, който безсрамно венцехвалеше политиката на кабинета, откри огън по падналия. Това отврати хиляди българи, дори тези, които не харесваха политиката на Бойко Борисов. Десетки журналисти заклеймиха Бареков като слуга № 1 в журналистиката.

Източници от Тв7 разкриха пред ПИК, че след падането на правителството заплатата на Бареков е станала 60 000 лв. Затова той реши да вземе страната на народа на протестите. Замина дори за Варна, където са най-мащабните митинги срещу монополите, групировката ТИМ и кмета Кирил Йорданов. Там обаче той се срещна с горчивата реалност – гражданите заглушаваха гласа му със свирки и вувузели, дърпаха му микрофона, опитаха се дори да се саморазправят с него, което не са си позволявали с никой друг тв водещ! Най-скъпоплатените му репортери също изпитаха на гърба си гнева на народа – хората им подвикваха обиди по улиците не само във Варна, а и в София, на Орлов мост.

Според запознати, собствениците на медията – Корпоративна търговска банка, са решили да се отърват от лошия имидж на Бареков, който вече само вреди на телевизията. За жалост, си търсят нов Бареков, слуга на новите господари БСП и ДПС, които се готвят да управляват.

http://www.pik.bg/uvolniha-nikolaj-barekov/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:35 pm 
Аватар

И отдолЕ четем:
Цитат:
Последен епизод от сериала “Приятели”: Винету си отмъсти на Поразяващата уста.

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:38 pm 

"научи ПИК". Там спрях да чета. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:44 pm 

angeloff написа:
"научи ПИК". Там спрях да чета. :blass

:ohmygod2

Цитат:
Потърсена по телефона, пиар мениджърката на медията каза за Vesti.bg, че засега няма коментар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 1:59 pm 
Аватар

Brannik написа:
Ако тва се отнася за мен то аз никога не пиша празни приказки и глупости от сорта на чуто в такси, прочетено в жълт вестник, чуто през трети човек и тн :wink: За да напиша нещо значи знам, че е така. Когато не знам си казвам.

Е, аз знам, че не е така. Костов е един от политиците, за които няма оперативни данни за извършени злоупотреби, при които той се е облагодетелствал пряко или косвено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 01, 2013 2:09 pm 
Аватар

:ohmygod2

Ако има оперативни данни - съд...

Значи няма за нито един политик.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 702, 703, 704, 705, 706, 707, 708 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]