forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 10:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 681, 682, 683, 684, 685, 686, 687 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:59 pm 
Аватар

Boyo написа:
Вие луди ли сте герб да спечели мнозинство :smt005

Ще, ще. ;) Като наблюдавам колко хора са лапнали по Боко (не говоря за платената селяндурско-мангалска сган днес пред НС), като нищо ще спечели поне 3/4 от това което имаше на последните.

За неделя какво решава Ложата? Нещо ми се разводняват нещата вече и целите на протеста. бълнуват некви Исландски, Финландски и не знам си какви модели. А най-оркския модел за мен е с мажоритарни кандидати. Те реално ще са на 90% партийни и пак ще се гласува за партии, а не личности. Бавни ли са тия какви са, не мога да разбера? :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 12:07 am 
Аватар

По-скоро в момента въпреки пропорционалният вот се гласува за личности, а не за партии :wink:

Аз друго не разбрах, сега като ще има народна власт ще има ли народен съд :strkstrk
Те 44-та пак така са се радвали "народа", че е сложен край на гадните партии и народа взима властта :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 12:12 am 
Аватар

недей да се шегуваш с нещата защото нито е имало "народна власт" а "народния съд" е убил доста от народа и то все качествен - интелигенция и аристокрация.
:evil:

относно изборите - според мен ще е като в Гърция , когато 3-4 партии имаха изравнени проценти 15, 14, 13, 11...и никой не искаше да състави правителство и да се коалира с останалите, защото на една маса бяха нацисти, комунисти и обикновенни мазни гръцки манафи :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 12:19 am 
Аватар

Агент Шубалай каза днес, че служЕБАНИЯ кабинет може да си действа и след изборите, така че спокойно може и да не се избира друго правителство :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:24 am 
Аватар

angeloff написа:
И аз като Смит съм се убедил, че в Банско и Несебър живеят непоправими орки, които освен че са мързеливи, са и тъпи. :bigok

Тия бабите им са некви вещици. Мислех че са само по морето, но... след последния път като бех у банско и вещицата в чиято къща спахме ни спре топлата вода на първи януари, защото на предния ден сме се баняле 2 пъте :ohmygod ДА УМРАТ СЕЛЯНИ ПРОСТИ :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:26 am 
Аватар

ми като ходите по къщи квартЬрки кой ви е виновен бе.. :loser2

'Ората са си от там, жокер не им требе, добре че не са ви подгонилЕ с брадвата по дворО...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:32 am 
Аватар

Boyo написа:
Вие луди ли сте герб да спечели мнозинство :smt005 Ще имат горе долу равни проценти с комунетата, днеска врявата се вдига от тези дето сега са на лукма, а при друго правителство няма да бъдат, винаги има такива при смяна на управлението - всякакви шефски позиции по държавни агенции и ведомства и въобще държавната администрация като цяло, всички, на които е обещано нещо , но още не се е случило тип банскалии, земеделци и тн, хора намазали много от държавни поръчки през периода. Добавете роднините на тези хора, някои работници и ето ви едно 15 процента от електората. Ндсв след тоталния си провал как взеха 20 и неколко процента...

Пс какво е станало с домоуправителя бе

ГЕРБ в момента са по-силни отпреди. :wink: Боко си изигра картите неочаквано класно. Гледайте, че всички започнаха да пелтечат и не знаят откъде им е дошло. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:33 am 
Аватар

Абе да се радва, че не съм се върнал с 2-3 молотовки :loser2 че с таа вода дето я спести от къпане щеше да си гаси къщата :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:34 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Boyo написа:
Вие луди ли сте герб да спечели мнозинство :smt005 Ще имат горе долу равни проценти с комунетата, днеска врявата се вдига от тези дето сега са на лукма, а при друго правителство няма да бъдат, винаги има такива при смяна на управлението - всякакви шефски позиции по държавни агенции и ведомства и въобще държавната администрация като цяло, всички, на които е обещано нещо , но още не се е случило тип банскалии, земеделци и тн, хора намазали много от държавни поръчки през периода. Добавете роднините на тези хора, някои работници и ето ви едно 15 процента от електората. Ндсв след тоталния си провал как взеха 20 и неколко процента...

ГЕРБ в момента са по-силни отпреди. :wink: Боко си изигра картите неочаквано класно. Гледайте, че всички започнаха да пелтечат и не знаят откъде им е дошло. :bii_chorbata

Каква беше ситуацията преди седмица? А преди месец?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:35 am 
Аватар

Temelko написа:
Абе да се радва, че не съм се върнал с 2-3 молотовки :loser2 че с таа вода дето я спести от къпане щеше да си гаси къщата :smt005

ако е било в Банско, след това можеше да те бият и ебат :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:38 am 

В духа на обсъжданите въпроси в темата за Емиграция ще кажа, че ходенето на почивка по квартирки, също допринасяя за челен сблъск с оркщината. Не ходя. :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:39 am 
Аватар

angeloff написа:
И аз като Смит съм се убедил, че в Банско и Несебър живеят непоправими орки, които освен че са мързеливи, са и тъпи. :bigok

Ангелов, това са много точна извадка на обществото ни. :wink: Тая лукма, която получиха в Банско и Несебър, където и да я има все ще е същото. Напоследък се убедих, че хората около мен, вярвам това важи и за всеки в този форум, не са изобщо представителната извадка на нашето общество. Около нас е пълно с орки, колкото и като се огледате да не ги виждате. Боко е прав в ПОНЕ едно- мат'риалът ни е такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:39 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Boyo написа:

Не съм съгласен с кучето...Герб няма да минат 20% от гласовете по никакъв начин.
Обезверените 2 милиона хора които ги сложиха на власт, защото Бойко тиквура обеща да вкара станишев и доган и крадците и монополите в затвора, а не го направи - тези хора никога няма да гласуват за него.
Ще гласуват само някакви хора обвързани с държавни службици, които никак не са малко и хората които "не виждат по-добра алтернатива" - тези са основния му електорат, само че част от него може и да го домързи да отиде до урните.

комунистите печелят най-много от ситуацията, защото при едно силно дясно управление, на тези избори сега щяха да вземат под 15% а на следващите щяха да са 5-6% ;) след което да се самоУбесят и изчезнат безкрайно :bii_chorbata

Последна промяна UL на Пет Фев 22, 2013 1:41 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:40 am 
Аватар

UL написа:
Temelko написа:

ако е било в Банско, след това можеше да те бият и ебат :)

Можеше да ми пият кура селяните прости :loser2

ПС
На квартира отидех щот от хотела нещо ни изпържиха... Да умре у хотела :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:47 am 

tprodanov написа:
STALKER написа:
Не знам дали е 4 милиард или 90-ти милион, но със сигурност е доста по-богат отколкото преди 4 г. :lol:

Със сигурност, но приказките за 4 милиарда просто карат всички подобни тези да олекнат.

Миналата година един асистент по философия ни разправяше, как жена му която е някаква счетоводителка, видяла с очите си как Бойко направил първия си милиард. :bigok Вчера един друг асистент по електрозадвижване ни говореше с убеденост, че Бойко преди да стане премиер бил милионер, а сега вече имал седем милиарда, и вече бил по-богат и от Божков. :bigok Богатството на Бойко расте по-бързо и засадата на Бабангида. :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:49 am 
Аватар

Омраз даде много точен пример с майка му. :wink: Същото чух от нашите, от дядо ми, заклет костовист. Никой не се интересува от политика, боли ги фара какво става в общи линии. Нямам си на идея за кой са гласували на последните избори, макар да съм почти сигурен, че е за Костов. Виждам какво става и с колегите ми. Никой не обелваше дума за политика преди това събитие. Сега всеки говори как се задават комунистите (което не е лъжа, или ще е Боко или ще са те) и ще гласуват за ГЕРБ. И това го слушам масово, а не като да не контактувам с доста хора. Да не говорим, че едно 70% от същите плюеха постоянно по ГЕРБ.

@Проданов, прав си. Вчера беше една ситуацията, денс друга, онзи ден трета. Обаче точно това изненада всички. Никой не се беше приготвил с някаква програма, с която да "хване" избирателите, а всеки се беше приготвил да атакува, плюе и саботира ГЕРБ. В края на мандата баш бяха приготвили лайната, с което максимално да свалят доверието от тях. В момента точно затова са в шах, защото Боко ги изненада лошо и не знаят как да реагират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:52 am 
Аватар

Какво говорят не е същото като какво ще направят...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 1:57 am 
Аватар

А Монката Дянков премиер коментирахме ли го вече? :strkstrk

Тоя може и да е безкадърен и нагъл като финансов министър, но пък за събираемостта на парите направи бая. Макар в друго отношение да не направи нищо. Обаче трябва да му се презнае, че не цепи басма на никой. Сума пъти не беше прав, кой ли не скочи срещу него, включително Цвъки и други министри, ама него го болеше хуя. :strkstrk Не е някаква путка, какво си науми и каже, че е правилно това и правеше.
За сметка на това, макар и за кратко, като премиер ще е пълна карикатура. :bii_chorbata :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:00 am 
Аватар

Защо и пък безкадърен...кой го определи като такъв....бсп...дпс....Костов... :smt017
За фикса си беше идеален Дянков...естествено, като утвърден капиталист---за народа не мислише.....но нали вие всичките искате капитализъм...ами свиквайте.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:06 am 
Аватар

DirtyDog написа:

@Проданов, прав си. Вчера беше една ситуацията, денс друга, онзи ден трета. Обаче точно това изненада всички. Никой не се беше приготвил с някаква програма, с която да "хване" избирателите, а всеки се беше приготвил да атакува, плюе и саботира ГЕРБ. В края на мандата баш бяха приготвили лайната, с което максимално да свалят доверието от тях. В момента точно затова са в шах, защото Боко ги изненада лошо и не знаят как да реагират.

Знаеш ли, забелязъл съм с времето, че краткосрочни събития, колкото и да са ярки в момента, с времето избледняват и отстъпват място на тенденциите. Тендецията електората на Герб да намалява като майски сняг беше видна в последните месеци, и едно такова избухване може да има само краткотраен ефект. А и още нямаме идея какво ще последва от другите партии. Аз в момента не мисля, че някой е в шах, а че цирка предстои.

Виж колко е нестабилна подкрепата за Герб - тя е чисто емоционална - хората напълниха фейсбука с про-боко, но от тези хора никой не отиде на протест в негова защита. Това означава, че тези хора не са твърд електорат, а са повлияни от конкретното събитие. Такива избухвания в края имат и още едно свойство - изчерпват докрай и последните сили. Нещо като редбул когато ти се спи, или да нагрееш батерийка след като почти е свършила. Дава живот за малко, но после края е съвсем рязък и окончателен. Точно това очаквам - край на Герб като политическа сила, и оставането единствено на електората, който се описа по-горе - държавни служители и подобни отрепки, зависими пряко от Герб и до тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:12 am 
Аватар

Общественото мнение и специалистите (?). :strkstrk Мен си ме кефеше, направи много за събираемостта на парите, за финансовата стабилност, но нищо креативно за растежа на икономиката, ако изобщо той трябваше да го прави. А и както казах, перде си е. Но за премиер ще е култов. :strkstrk
Ако пък Плевнелиев го сложи за премиер (или изобщо каква е процедурата? :oops: ) то ще покаже, че по-скоро ще разчита на професионалист, без да му пука от общественото мнение. Защото това ще си е голям автогол за рейтинга му с назначаването на недолювбания Дянков.

П.П. Да си призная в това правителство харесвах няколко човека: Дянков, Трайков, Плевнелиев, Николай Младенов. По ирония трима от четиримата недочакаха да абдикира. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:17 am 
Аватар

Именнно, щото Бойко загуби най-одобряваните си министри ще загуби и изборите. Щото от тук нататък, тези трима министри се превърнаха в негови опоненти. С каквото и да се похвали, те ще го контрират, че е тяхна заслуга независимо дали е вярно или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:19 am 
Аватар

ако неадекватника Дянков застане дори за 1 минута на премиерски пост в служебно правителство, предвиждам още по-големи протести от досегашните с повече ексцесии ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:24 am 
Аватар

Върни се на мнението на Търговище. :wink: Той може да се определи като спорен министър. Трудно някой категорично може да го определи като неадекватен. За мен също като финансов министър не ставаше.

П.П. Всеки иска някакви реформи от бая време. И всеки мрънка, че дадено правителство не ги е направило. Обаче надали са много ххората, даващи си сметка, че който направи исканите реформи ще бъде стабилно мразен и оплют, а въпросните реформи на бая хора няма да се харесва, включително на мрънкащите за тях. Мога да говоря от близки наблюдения, покрай близки до мен хора, за съдебната система, държавната администрация, здравеопазването. Може би само реформата в съдебната система ще засегне определени хора. Този който се захване да прави сериозна реформа в здравеопазването и държавната администрация ще бъде най-мразения и оплюван човек в тази държава и ще бъде определен за некадърник и какво ли още не. Някак си мисля, че с образованието и МВР ще е същата работа. Реформите винаги са болезнени, а достатъчно пъти сме писали тук как се приемат промените по принцип у нас.

Последна промяна DirtyDog на Пет Фев 22, 2013 2:32 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:29 am 
Аватар

targovishte написа:
Защо и пък безкадърен...кой го определи като такъв....бсп...дпс....Костов... :smt017
За фикса си беше идеален Дянков...естествено, като утвърден капиталист---за народа не мислише.....но нали вие всичките искате капитализъм...ами свиквайте.... :bii_chorbata

Щото проведе ли някаква политика? Аз не забелязах. Гледаше да му излезе бюджета, а всъщност и това не успя да направи. Бюджета не му излезе нито веднъж. Значи вместо министър го играеше просто ковчежник, но и това не го отигра като хората. Единственото положително му беше, че беше стиснат като гъз и не плащаше пари, но това до колко е вярно все още не знаем. Не знаем колко е резерва, колко е външния и вътрешния дълг, нищо не знаем. Нищо чудно да се окаже, че целата тая финансова дисциплина, с която се хвалим да се окаже, че я е нямало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:36 am 
Аватар

Omraz написа:
В духа на обсъжданите въпроси в темата за Емиграция ще кажа, че ходенето на почивка по квартирки, също допринасяя за челен сблъск с оркщината. Не ходя. :smt042

Всичко е до правилен избор и малко шанс. Аз много рядко съм оставал недоволен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:45 am 
Аватар

tprodanov написа:
targovishte написа:

Щото проведе ли някаква политика? Аз не забелязах. Гледаше да му излезе бюджета, а всъщност и това не успя да направи. Бюджета не му излезе нито веднъж. Значи вместо министър го играеше просто ковчежник, но и това не го отигра като хората. Единственото положително му беше, че беше стиснат като гъз и не плащаше пари, но това до колко е вярно все още не знаем. Не знаем колко е резерва, колко е външния и вътрешния дълг, нищо не знаем. Нищо чудно да се окаже, че целата тая финансова дисциплина, с която се хвалим да се окаже, че я е нямало.

Пич...и ти яко си се отдал на популизма...нали се сещаш...че като член на ЕС дори вътрешния ни бюджет се съгласува...да не говорим, че имаме и вноски към този съюз...съответно ползваме някои облаги...но не и при комунистите.. :wink:
А политика дали е провел...аз не знам...но знам, че след Швеция или Дания беше...фикса ни е най-добър в целия Евросъюз...бюджета беше вързан за година напред....давам ти за пример вчерашния аукцион....800 млн дълг бяха купени за 30 минути при лихва 1%, реално 0.5%....еми няма такива показатели просто... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 2:48 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Върни се на мнението на Търговище. :wink: Той може да се определи като спорен министър. Трудно някой категорично може да го определи като неадекватен. За мен също като финансов министър не ставаше.

П.П. Всеки иска някакви реформи от бая време. И всеки мрънка, че дадено правителство не ги е направило. Обаче надали са много ххората, даващи си сметка, че който направи исканите реформи ще бъде стабилно мразен и оплют, а въпросните реформи на бая хора няма да се харесва, включително на мрънкащите за тях. Мога да говоря от близки наблюдения, покрай близки до мен хора, за съдебната система, държавната администрация, здравеопазването. Може би само реформата в съдебната система ще засегне определени хора. Този който се захване да прави сериозна реформа в здравеопазването и държавната администрация ще бъде най-мразения и оплюван човек в тази държава и ще бъде определен за некадърник и какво ли още не. Някак си мисля, че с образованието и МВР ще е същата работа. Реформите винаги са болезнени, а достатъчно пъти сме писали тук как се приемат промените по принцип у нас.

Проблемът "Дянков" беше че той и шефът му ДОубиха малкия и среден бизнес в България, без да вземат нито едно адекватно решение, без да насърчат нито една вярна посока за икономиката, без да докарат никакви чуждестранни инвестиции - даже напротив чуждестранните инвестиции намаляха с 3 милиарда евро по времето на Дянков/Боко....и може би не е била работа на Финансовия министър ще ми каже някой?
Може би не зависи от УСЛОВИЯТА ЗА БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ? ОТ ДАНЪЦИТЕ? 'ДАНЪЧНИТЕ ОБЛЕКЧЕНИЯ?

Да, вероятно шуранайката на леля ми трябваше да ги направи тези неща, не неадекватникът Дянков, който си играеше на играта "държавен бюджет", но просто не разбираше че цифричка тук, цифричка изтрита там води до мизерия и глад при стотици хиляди...и май никога няма да го проумее...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 3:00 am 
Аватар

UL написа:
Проблемът "Дянков" беше че той и шефът му ДОубиха малкия и среден бизнес в България, без да вземат нито едно адекватно решение, без да насърчат нито една вярна посока за икономиката, без да докарат никакви чуждестранни инвестиции - даже напротив чуждестранните инвестиции намаляха с 3 милиарда евро по времето на Дянков/Боко....и може би не е била работа на Финансовия министър ще ми каже някой?
Може би не зависи от УСЛОВИЯТА ЗА БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ? ОТ ДАНЪЦИТЕ? 'ДАНЪЧНИТЕ ОБЛЕКЧЕНИЯ?

Това е най-голямата глупост и популизъм....можеш ли да ми кажеш, с какво го убиха...като ТЕ абсолютно нищо не са променяли от предните правителства...виж..да кажеж...не са го стимулирали...ще се съглася...но да са го убили...така говорят само по телевизора...и то не адекватни люде.... :smt006

И още нещо....
Цитат:

можеш ли да ми кажеш...с какво условията за бизнес и данъците се утежниха по времето на управлението на Боко?....щото аз от 10 години промяна не виждам.... :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2013 3:12 am 
Аватар

Тва за Дянков и събираемостта е скандално. Онзи ден Цветозар Томов го обясняваше това по БНТ на една герберка. Цитирам по памет, но каза че засичал данните за постъпления от ДОО и тези в НОИ и спред него към 2 милиарда има несъбрани осигуровки. Акцизите ги вдигнаха, а приходите от тях спадат. Това също е по статистика, зад което е много вероятно да седи нарастваща контрабанда. Не съм пушач, но не си спомням преди 4-5 г. толкова масово да се преодавали цигари на черно, а и нямам впечатление пушачите в Българоя драстично да са намелели.
За финансова стабилност също не мисля, че може да се говори, при положение, че е изгърмян почти целия фискален резерв и тепърва ще хващаме дебелия Това го потвърдиха и Костов, и БСП и вскакви експерти икономисти. Дотам сме го докарали, че да се задържат парите от Европа за зърнопроизводителите, които са отпуснати ЦЕЛЕВО.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 681, 682, 683, 684, 685, 686, 687 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]