forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 1:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 672, 673, 674, 675, 676, 677, 678 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 1:29 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Седем:Едно написа:
Ми точно така си е. Програмния кабинет трябваше да се направи с мандат на ГЕРБ и съгласие на всички в парламента. Не виждам кво е излъгал светинята?

Риска да се изложа, но програмния кабинет не означава ли директно, че ГЕРБ си признават некомпетентност и, че не могат да се справят? Това нямаше как да стане. Да не говорим, че 4 години опозиция НЯМАШЕ. Комуинетата и турците не бяха опозиция. Те го играеха на състезание. Всичко контра и мърсотии. Сори, ама това не е опозиция. Ако случайно вземат мандат ще разберат "колко ги обичат хората". Деба и изметта, деба. :smt027

Тук не спорим дали е щяло да стане, а какво е предложил Командира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 1:44 am 
Аватар

Wildkid написа:
24051914 написа:
Аз не протестирам, просто подкрепям протестиращите и вярвам,че със времето исканията им ще изкристализират. Ти за какво протестираш,ако го правиш?

Аз не протестирам. Аз смятам, че е прекалено късно за протести, демиджа вече го направиха. Времето за протест мина преди 3 години. Тея протести са отдушник, прекалено малко хора знаят защо са на улицата, а тия, които знаят, са там по причините, които каза например Седем:едно. Не мога да разбера какво значи "подкрепям протестиращите и знам, че ще изкристализират исканията" - ако ги подкрепяш в момента, значи знаеш какво искат/целят и подкрепяш начина, по който искат да го постигнат. Няма как да подкрепяш някого, след като не знаеш той какво иска и как смята да го постигне. Виж, когато/ако изкристализират нещата, тогава е друго - тогава и аз бих ги подкрепил, ако считам исканията за правилни и начина, по който смятат/сикат нещата да бъдат решени за правилен.

Не мога да подкрепя искане за промяна на Конституцията, ако не знам какво и защо ще променяме, например....

Съжалявам, но това за което хората протестират не е последица от случилото се последните 3 години! Това за което те протестират е последица от случващото се в България последните 20 години! Потърси връзка с хората които дадоха днес по тв и те ще ти пояснят какво искат и как може да стане. Ти ем казваш, че не протестираш, ем не ги подкрепяш, ем не знаеш какво искат и как го искат, ем и правиш генерални изводи, ем и знаеш че няма как да стане! Аз съм изумен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 1:46 am 
Аватар

От целия цирк през последните 2 месеца окончателно си сринахме "имиджа" пред света. Първо "атентата" срещу Доган, после оставка на финансовия министър, а сега и на цялото правителство. Смятайте, ако съм западен бизнесмен кога ще си вложа паричките в тази крайно нестабилна държава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 1:48 am 
Аватар

24,Уайлдкид те пита ти какво искаш...или там дето си...е все тая,само си ляляш..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 1:50 am 
Аватар

Лабрадор написа:
24,Уайлдкид те пита ти какво искаш...или там дето си...е все тая,само си ляляш..

Баце аз зададох същият въпрос в една друга тема и отговори само киану рийвс :) сметай щом хората в тоя форум не знаят какво искат, какво е положението при масовия българин

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 1:51 am 
Аватар

Изображение

Янето защо е направил захват за тъпанарка :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 1:52 am 
Аватар

Аз знам съвсем точно какво искам, но не ми се обяснява. Киану го е казал най-добре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 1:53 am 
Аватар

Аз знам съвсем точно какво искам, но не ми се обяснява. Киану го е казал най-добре :bigok

Ти не си и от вечните хейтъри, така че теб никой не те пита :smt005

Киану за България! Планът рийвс-сидеров!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 2:00 am 

Ами ако е митинг - демек събиране, пак ли трябва да ходя с папка с искания в джоба? Що пък да е протест. Излизам с приятелите, кеф ми е да спра движението и те така. Ок, умни сте, интелигентни, ма с почесване на клавиатурките кво правим? Айде вие сформирайте едни искания, кто през 2 поста все питате какво конкретно искат хората на улицата и ги обявявате за тъпи, щото не били знаели. Аз искам да се видя с приятели и да блокирам движението, ето ви конкретен отговор. И кво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 2:01 am 
Аватар

Boyo написа:
Лабрадор написа:

Баце аз зададох същият въпрос в една друга тема и отговори само киану рийвс :) сметай щом хората в тоя форум не знаят какво искат, какво е положението при масовия българин

:smt005 Не,бре...аз като проста офца,много далеч от политиката дадох ХАОТИЧНИ примери какво искам...а този индивид извън граница просто си пише тук и иска нещо,но така и не определи какво.А,и "хората от тоя форум" е много обширно понятие последно време...нека,когато някой иска нещо...да е в границите на тая държава...дори да върнат бонбони Ментос на плакат...да биде....Как па имаме цифра гастербайтери и почти не се виждат тук,но един се откроява с искания..без да формулира какви...И после пак паднало ниво на тема,фороН и т.н.,аз гледам да не пиша,защото наистина ми е тема ТераНова..и пак наспамих...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 2:03 am 
Аватар

Допий си и си лягай :strkstrk да почва тая А група, че не ни се отразява добре липсата :strkstrk аз оставката днес на това я отдавам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 2:07 am 
Аватар

Пия първа кайсиева 50 грама...ама си прав,започва "А" група,ще засека индивиди оттук,ще ми се усмихнат,зиръсят някоя простотия и оправят цялата седмица напред...А кажи ми защо да си хабя нервите за мърши като Станишев и Овчаров..освен,когато не е наложително ( а и скоро ще се наложи) :bigok Чутовно ме шутирА по другите теми,където ми е мястото :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 2:11 am 
Аватар

Аз пък не знам от къде на къде се дискутират някакви партии, политици и т.н. ? Как изобщо един човек не се замисли защо бсп отново е на избори? Смисъл от 90та насам колко пъти идваха на власт? Какво направиха? Защо този КУХ народ отново позволява те да са там горе и да се гласува за тях? Как може едни и същи хора, които са причинили на този народ толкова страдания да се избират наново бе? Ние мазохисти ли сме, безпаметни ли сме, роби ли сме, овце ли сме, какви сме...? Не става въпрос само за бсп ами и за всички други познати стари муцуни. Ето и пример с ББ... нищо не направи за България, но хората го искат бе... защо?! Какви са исканията на хората ли? Моите лично са такива - смърт за всички управлявали България в последните 23 години. Министри, зам. министри и прочие боклуци имащи пръст в управлението ни. Събират се 1000 човека в една кошара за овце заливат се със зарин както казва Бат Петьо и да ритат като гасянки :bigok аз не виждам друга алтернатива! Сега ако дойде Станишев на власт и какво? Нали вече беше!? Ако отново е ББ какво!? Ако отново е Костов какво?! Дежа вю братя българи, дежа вю.... няма да гласувам за никого, а ще ходя и ще протестирам. Отстоявам своята позиция и искам смърт. Само това наказание може да покаже на следващите, които и да са те, че този народ има своята памет и няма да им прости престъпленията. Не може да предрешаваш съдбите на милиони хора и отново да се явяваш на избори с наглата си муцуна. Ми като ти теглят ножа, хайде следващия да видим дали ще има куража да се ебава с нас. Ясно е, че това няма да се случи, но ако бяхме малко от малко нормален народ щеше поне да има доживотен затвор за тия изедници. Те ще действат безнаказано докато не умрат от старост, защото народа ги търпи и народа ги избира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 2:13 am 
Аватар

Аз не виждам смисъл в "програмЕн кабинет" 4 месеца преди редовните избори. Каква програма може да се изпълни за 4 месеца? Докато се научат как се кара влака и ще дойде време да слизат. Костов се опита да натиска Борисов, но не очакваше да подаде оставка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 2:18 am 
Аватар

Цитат:
SMS-и и имейли с инструкции да отидат на протест в защита на Бойко Борисов и ГЕРБ и днес, и утре, 21 февруари, получават масово служители на администрацията на Министерския съвет, съобщи БГНЕС.

SMS-ите започнали да пристигат към 12.30 ч., когато на протеста пред Народното събрание в защита на Борисов имаше неколцина привърженици на ГЕРБ. За час-час и половина броят на хората пред НС се увеличи до към 500.

Съдържанието на SMS-ите е следното:

“Zdraveite! Molia vsi4ki, koito imat vazmojnost da otidat sega kam narodnoto sabranie v podkrepa na Borisov! Tova da se povtori I utre v 12H. Simpatizanti – sashto!”.

(“Здравейте! Моля всички, които имат възможност да отидат сега към Народното събрание в подкрепа на Борисов! Това да се повтори и утре в 12 часа. Симпатизанти – също!”.).
Освен SMS-и се разпращат и имейли. Те “свикват” протест в защита на Борисов утре, 21 февруари, когато Народното събрание трябва да гласува оставката на кабинета.
От администрацията на Народното събрание пък разказаха какви са настроенията сред ръководството на ГЕРБ:
“Ръководството на Народното събрание тотално се е скрило и не иска да общува с никой. Те са като попарени, никой нищо не говори. Сигурно не са получили “тезиси за говорене по темата” от пресцентъра на ГЕРБ”

Тва започва да ми прилича на една песен в която се пееше "Ако те еба във гъза, седи грей се. Ако ти пратим СМС - смей се. 3 пъти ура за 3 синджира боко. Ще ти давам турбо курво"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 2:21 am 
Аватар

Ако в "Паркиране и мобилност" имаше подобен смс..щеше да чукне 1100 човека общо,пак не са мислили алтернативно...направо виждах тълпата офце...насрани за работните си места,но не са пратили..але пък + градки транспорт ехе.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 2:25 am 
Аватар

смърт за цдна написа:
Аз пък не знам от къде на къде се дискутират някакви партии, политици и т.н. ? Как изобщо един човек не се замисли защо бсп отново е на избори? Смисъл от 90та насам колко пъти идваха на власт? Какво направиха? Защо този КУХ народ отново позволява те да са там горе и да се гласува за тях? Как може едни и същи хора, които са причинили на този народ толкова страдания да се избират наново бе? Ние мазохисти ли сме, безпаметни ли сме, роби ли сме, овце ли сме, какви сме...? Не става въпрос само за бсп ами и за всички други познати стари муцуни. Ето и пример с ББ... нищо не направи за България, но хората го искат бе... защо?! Какви са исканията на хората ли? Моите лично са такива - смърт за всички управлявали България в последните 23 години. Министри, зам. министри и прочие боклуци имащи пръст в управлението ни. Събират се 1000 човека в една кошара за овце заливат се със зарин както казва Бат Петьо и да ритат като гасянки :bigok аз не виждам друга алтернатива! Сега ако дойде Станишев на власт и какво? Нали вече беше!? Ако отново е ББ какво!? Ако отново е Костов какво?! Дежа вю братя българи, дежа вю.... няма да гласувам за никого, а ще ходя и ще протестирам. Отстоявам своята позиция и искам смърт. Само това наказание може да покаже на следващите, които и да са те, че този народ има своята памет и няма да им прости престъпленията. Не може да предрешаваш съдбите на милиони хора и отново да се явяваш на избори с наглата си муцуна. Ми като ти теглят ножа, хайде следващия да видим дали ще има куража да се ебава с нас. Ясно е, че това няма да се случи, но ако бяхме малко от малко нормален народ щеше поне да има доживотен затвор за тия изедници. Те ще действат безнаказано докато не умрат от старост, защото народа ги търпи и народа ги избира.

+ Много :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 2:27 am 
Аватар

Сега чакаме да видим какво ще измъдри президента под чехъл и съответно кога да ходим на протест? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:43 am 

Wildkid написа:
24051914 написа:
Аз не протестирам, просто подкрепям протестиращите и вярвам,че със времето исканията им ще изкристализират. Ти за какво протестираш,ако го правиш?

Аз не протестирам. Аз смятам, че е прекалено късно за протести, демиджа вече го направиха. Времето за протест мина преди 3 години. Тея протести са отдушник, прекалено малко хора знаят защо са на улицата, а тия, които знаят, са там по причините, които каза например Седем:едно. Не мога да разбера какво значи "подкрепям протестиращите и знам, че ще изкристализират исканията" - ако ги подкрепяш в момента, значи знаеш какво искат/целят и подкрепяш начина, по който искат да го постигнат. Няма как да подкрепяш някого, след като не знаеш той какво иска и как смята да го постигне. Виж, когато/ако изкристализират нещата, тогава е друго - тогава и аз бих ги подкрепил, ако считам исканията за правилни и начина, по който смятат/сикат нещата да бъдат решени за правилен.

Не мога да подкрепя искане за промяна на Конституцията, ако не знам какво и защо ще променяме, например....

Какво беше толкова готино преди 3 години дето сега го няма? Освен самите 3 години не виждам нищo друго съществено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 8:56 am 
Аватар

Не, просто преди 3 години трябваше и на децата да стане ясно (след първите 6 месеца на това "правителство") какво ще се случи. И то, естествено, се случва.

Разбирам всички, които протестират, разбирам, че им е писнало и искат промяна, ама трябва да знаеш и каква промяна искаш (поне според мен) и как точно си я представяш тая промяна, и ОСВЕН ТОВА - тая промяна да е реализтична. Ето ти по-нагоре дори тук - "всичките стари муцуни вън, смърт, а-у". Ок, ето, приемаме, че от утре ВСИЧКИ, които са били в парламента/управлението и изобщо властта през последните 20 години ИЗЧЕЗНАТ. Няма ги вече, край. Ок, какво правим? Избори ли правим, кои и как ги прави тия избори (партии нали не трябва да има), кой управлява, докато се случат тия избори, кой решава.....ей-такива неща питам.....

Да подкрепяш протест, без да знаеш каква му е целта и има ли някакъв реалистичен шанс тя да се постигне, е малко като да кажеш "аз подкрепям отбор", ама да не знаеш точно кой отбор и точно в кое първенство играе....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 9:31 am 
Аватар

Aууу тая Деница Гаджева от селската Атака, е ебати адската курва. Бих я бил много и после да й се празним на раните. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 9:37 am 

Ще си баджанак с Волен и доведения му син, къв там беше помияр. :strkstrk

Иначе тази сутрин забелязах, че в клоаката фесбук масово се разпространява този epic fail текст. http://saprotiva.org/islandiya-tihata-revolyutsiya/ Написан е сякаш от петокласник с тотално невярно интерпретирани факти, но е идеален да го шернеш с гръмък призив тип BALGARINO SABODI SE!!!!!!!! :smt005 :smt005 :smt005

Цитат:
Исландия – тихата революция

В Исландия, хората накараха правителството да подаде оставка, банките виновни за кризата бяха национализирани и беше решено да не се изплащат създадените от тях дългове към Великобритания и Холандия, поради лошите им финансови политики. На публична гражданска асамблея хората решиха да променят и създадат нова конституция. Найс, а?

И всичко това бе направено по мирен начин. Цяла ненасилствена революция срещу силите, виновни за сегашната криза.

Точно затова нямаше никаква публичност през тези две години: какво ли щеше да стане, ако и другите страни членки на Европейския Съюз бяха последвали примера на Исландия? А, ако това бяха направили гражданите на САЩ?

Ето и фактите накратко:

2008 г. Централната банка е национализирана, кроната се обезценява и стоковите борси спират работа – страната е в банкрут.

Същата година гражданите протестират пред парламента и успяват да свалят министър-председателя и целия му кабинет, насрочени са нови избори.

Страната е в лоша икономическа ситуация. Законопроект предлага изплащането на дълговете към Великобритания и Холандия за 3,500 млн. евро да станат в следващите 15 години с 5,5 % лихва.

2010 г. Хората излизат на улиците, настоявайки за референдум. Януари 2010 президента спира законопроекта и обявява публична среща с референдум.

През март, на референдума е приет отказа от изплащането на дълговете, с 93% гласували „за“. По същото време правителството продължава разследването на виновните за кризата, като са задържани много изпълнителни директори и банкери.

Интерпол издава заповед, която принуждава всички замесени да напуснат страната.

Чрез тази криза се сформира асамблея, която да пренапише конституцията, като заложи и научените уроци (тя ще замени сегашното копие на датската конституция). Избрани са 25 граждани без каквито и да било политически връзки от 522-ма кандидата, за които единствено изискване било да са пълнолетни и да имат подкрепата на 30 човека.

Конституционната асамблея започва през февруари 2011 г. до сега, „карта магна“ от препоръките на други асамблеи се разглеждат из цялата страна. Конституцията трябва да бъде одобрена от сегашният парламент на Исландия и от следващият законно избран.

Накратко за исландската революция – оставка на цялото правителство, национализация на банките, референдум, на който хората да могат да вземат икономически решения, даване на съд на виновните, пренаписване на конституцията от хората.

- Crowz Eye via Debi Samuels

Моля споделете това. То може би ще помогне на хората борещи се за по-добър свят.

:ohmygod2 :ohmygod :ohmygod2 :smt101 :smt101 :smt101 :smt101 :smt101 :smt101 :smt101 :smt103 :smt103 :smt103 :smt102 :smt102 :smt102 :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 9:46 am 
Аватар

За Исландия се сещам,че някакви пънкари бяха взели властта в Рейкявик, май кмет имаха, нещо такова. :roll:

edit: ето какво намерих
http://twistedsifter.com/2012/11/jon-gn ... teresting/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 9:49 am 

Omraz написа:
... и доведения му син, къв там беше помияр. :strkstrk

Най-тъжното е, че тоя помияр е внук на Радой Ралин. Добре, че дядо му не е жив да го види.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 9:52 am 
Аватар

И ми е бил съученик, слава богу от друг клас :ohmygod

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:38 am 

Te заради тая Деница разтуриха партията всъщност. :strkstrk Ебейки се с Волен прееба и доведния му син и майка му. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:51 am 
Аватар

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1788368

Цитат:
Три партии ще имат водеща позиция след изборите. ГЕРБ ще спечелят вота, но няма да имат мнозинство. Това прогнозира пред Дарик астрологът Анелия Лечева. Тя уточни, че ГЕРБ ще управляват с партия, за която изборите ще бъдат вид възраждане и според нея това е ДСБ. Третата по сила ще бъде с ръководител жена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:53 am 
Аватар

http://www.bnews.bg/article-70211

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:55 am 

Митьо Пищова написа:
Това с електромерите и 180 волта напрежението са глупости, да не говорим, че при такива стойности доста уреди няма да работят или ще изгорят :wink:

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:06 am 
Аватар

Omraz написа:
Te заради тая Деница разтуриха партията всъщност. :strkstrk Ебейки се с Волен прееба и доведния му син и майка му. :strkstrk

В тая хем има нещо мъжко и лесбийско, но и същевременно мяза на ебати секс машината. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 672, 673, 674, 675, 676, 677, 678 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]