forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 10:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 667, 668, 669, 670, 671, 672, 673 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 6:47 pm 
Аватар

Що не ги погъделичкате :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 6:49 pm 
Аватар

днес това се замислих, че за първи път от много години хората са в активен спор на политическа тема. Направо ми напомня началото на 90-те дето дори се и развеждаха по такива причини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 6:50 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Това с Левски горе счупи тъпомера с гръм и трясък.. Може ли такова малоумие бе... :ohmygod :boisw :sm_horse :sm_horse

стига бе - това е чиста проба ПРОВОКАЦИЯ !
това е нарочно - как може бре....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 6:52 pm 
Аватар

Omraz написа:
tprodanov написа:
Македония написа:
По между си, ще изпояупят града, парламента, центъра, не е ли достатъчно.
Вчера имаше всякакви хора, дори дядо със знаме на БРКП на паметника Левски. :smt006 Едни ще виакт Бойко, други курво...

Достатъчно е, но все още имам някаква вяра в хората и не вярвам да стане. Или поне не искам. Мисля си, че ако на един протест няма полиция, то той задължително ще е мирен. Като във Варна.

Чуек, отвори си фейбука. В моя има 3421352523 поста по темата от някакви хора, които не съм подозирал че са политически ангажирани по какъвто и да е начин, а отдолу коментари с некви караници, закани и псувни на майка. :smt103 :smt101 :smt102 :smt104

Ако се срещнат такива хора на живо на площада, дали няма да има бой, а. :smt042

А мислиш ли, че тия ще излезнат на площада? Виждал ли си някога митинг на Герб или нещо подобно? Герб не може да изкара хора на улицата, освен зависими от тях държавни служители.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 6:52 pm 
Аватар

За всички политици в момента историята не значи нищо. Сутринта четох станишката как се оплакваше, че вчера полицията била блокирала паметника и не му позволила да сложи цвете на паметника, на човека който е почитал цял живот :shock: :shock: :shock:
Тая снимка няма как да е дело на нормален човек, сто процента го е направил някой от стотиците платени цвъцковски форумджии. Това показва общо взето какво е отношението на политиците към хората, на които историята е това нещо, което всеки ден може да ги накара да се почустват горди, с две думи ги боли фара, стига пак да ги изберат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 6:54 pm 
Аватар

Добре де, а някой сега ще ми обясни ли за какво ще се протестира точно в неделя? Против монополите ли ще е, против правителството ли (то оставка подаде уж, няма логика), против системата на гласуване ли ??? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 6:57 pm 
Против монополите!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 6:57 pm 
Аватар

Политиканите постигнаха целта си, поставиха политическата тема над свещенната тема "Докторе кажи". Не ви ли е срам :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 6:58 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Против монополите!

Ама това всички ли ще го знаят, или не....щото силно се съмнявам.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 6:59 pm 
Аватар

Ама аз доколокото разбирам хората искат да се национализация, аз това не го ща :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:01 pm 
Аватар

Междудругото, ако съм прав в идеята си, че Герб се самосвалят, очаквам точно както вчера се появи информация за внедрената протестираща, дето го налапа на Бойко, така да се покаже клипче или подобно, че протестиращите ЗА Герб днес са организирани от самата партия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:02 pm 
Аватар

thegboy написа:
Ама аз доколокото разбирам хората искат да се национализация, аз това не го ща :?

То няма и никакъв смисъл, ма нейсе....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:04 pm 
Аватар

Косьо, мислиш ли, че гражданската сила е свалила Борисов от премиерския пост? :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:10 pm 
Аватар

Wildkid написа:
thegboy написа:

Аз затова просто се питам - какво по-точно да правя в неделя на тоя протест. Ходя редовно на всякакви протести, които виждам, че имат смисъл и логика. Друг е въпросът, че често сме били шепа народ. Ама точно в тоя случай не разибрам като изляза какво по-точно ще искам? :smt017 А нещо ми се чини, че и 90% от хората в момента вънка, като ги питаш какво искат, няма да могат да ти отговорят.

Против монополите - ОК. Но не искам да се националицира каквото и да било, не искам оставка на правителството четири месеца преди избори, не искам да се бия с кофи за боклук, не искам и предсрочни изобри ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:13 pm 
Аватар

Забелязвам, че почитателите на Бойко Борисов масово пишат на 6liokavica или с правописа на Спиндармаан. Изненадани? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:14 pm 
Аватар

А аз пък не искам точно това правителство и тая партия да организират самите избори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:15 pm 
Аватар

thegboy написа:
Wildkid написа:
thegboy написа:

Аз затова просто се питам - какво по-точно да правя в неделя на тоя протест. Ходя редовно на всякакви протести, които виждам, че имат смисъл и логика. Друг е въпросът, че често сме били шепа народ. Ама точно в тоя случай не разибрам като изляза какво по-точно ще искам? :smt017 А нещо ми се чини, че и 90% от хората в момента вънка, като ги питаш какво искат, няма да могат да ти отговорят.

Против монополите - ОК. Но не искам да се националицира каквото и да било, не искам оставка на правителството четири месеца преди избори, не искам да се бия с кофи за боклук, не искам и предсрочни изобри ...

Ами аз ще ти кажа защо аз протестирам - защото така и не получих адекватно обяснение за различната си сметка Януари. Всичките приказки се оказаха лъжа. И към момента не виждам по този проблем да има придвижване и на йота. И ще излезна още, защото очаквам някой комунист да се пробва да застане начело, а това би било добър шанс да им се покаже и друг поглед :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:17 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:19 pm 
Аватар

Анкетата върви скандално, да се надяваме, че Шарки Шегобиец има 17 профила, иначе кофти :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:20 pm 

Изхождайки от мненията, които прочетох в социалната клоака днес, за пореден път си дадох сметка, че инакомислещите сме малцинство, включая и списващите във форон.Левски.кон. :(
Няколко коментара по повод днешните събития, които съм сигурна, че се въртят из ужасно много профили, щото овчата мисъл яко владее.
Цитат:
ЕЙ ТАПАЦИ,ТОЯ ЧОВЕК АКО СИ ТРАГНЕ ТОГАВА ЩЕ ЯДЕТЕ ГОЛЕМИЯ Х**!!!! ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА ПРОСТО НЕ СЕ СЛУЧВА !!!!!!!!!!!!

Цитат:
Какъв ток искате да намалят бе хора вие не знаете ли,че фирмите са чуждестранни и те си определят правилата!И мен не ми харесва да пращам скъп ток,обаче по добра власт от ГЕРБ не е идвала в тоя парламент!Кое правителство ни оправяше улиците,кое правителство ни вкара в европейският съюз,кое правителство ни дигна три пъти минималната заплата,кое правителство постоянно печели проекти за българия!КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ИЗОБЩО СЕ ОПИТА ДА НИ ИЗКАРА ОТ МИЗЕРИЯТА?Я СЕ ЗАМИСЛЕТЕ МАЛКО,ЧЕ ТЕЗИ НЕЩА ГИ НАПРАВИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ГЕРБ!МАХНЕТЕ ОТ ВЛАСТ ВАША ВОЛЯ,НО ВСИЧКИЯТ ИМ ТРУД ЩЕ ОТИДЕ НА ВЯТЪРА!

Цитат:
Заблудени,ограничени,елементарни,наивни и заспали! Сега ще цъфнете и ще вържете...и когато това стане,моля не напускайте държавата - останете и си сърбайте попарата,а ако е гореща - подухайте й,това най - добре го умеете...

Цитат:
Добър ден ,България.Спахте ли добре...Свалихте Бойко и сега ,на къде?Протестирате,че нямате пари,а чупите и после пак ние плащаме,нали?Добър ден България,а сега на къде...Към по-добро,ама не!!!!!Сега от кого,какво ще искате?????Добър ден България,крачка напред или две назад...Само напред и нагоре или вече в лайната плуваме и пояси нямаме дори !!!!Народа се събудил....ама за какво ?Иска,ама не знае и той какво !!!!Това не е нашия вот,това не е нашия глас,това е война на партии,които ние водехме вместо тях !!!!!Добър ден България,дано да спиш добре,защото ток по евтин няма да видиш,а само лъжи от разни хора с лични интереси ...Партии борещи се за пари ....И хора борещи се за по ниски цени....Политици борещи се за власт,а ние им печелим време за по добри планове как по лесно да стане това...Добър ден България и нека спиш по добре...

А гнусотията с лика на Апостола и тъпата физиономия на Тиквата до него.... дори не ми се коментира. :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:26 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Ами аз ще ти кажа защо аз протестирам - защото така и не получих адекватно обяснение за различната си сметка Януари. Всичките приказки се оказаха лъжа. И към момента не виждам по този проблем да има придвижване и на йота. И ще излезна още, защото очаквам някой комунист да се пробва да застане начело, а това би било добър шанс да им се покаже и друг поглед :bigok

Не, тя причината е ясна в това отношение, ама какво точно ще искаме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:27 pm 
Аватар

Ще искаме нови хора в парламента. :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:28 pm 
Аватар

РокерО написа:
Ще искаме нови хора в парламента. :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006

Ма ние имаме избори след няколко месеца и ще си избираме който си щеме :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:29 pm 
Аватар

Добре бе Петьо и кой ще излезе нов човек ??? Кой от старите кучета ще допусне някой друг да им ръфа кокала :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:29 pm 
Аватар

РокерО написа:

Новите хора в Парламента се искат на избори, не на улицата, щото от улицата не се влиза в Парламента....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:30 pm 
Аватар

Я не им се впрягайте толкова на нЕкакви виртуални страшилища и те имат сметки за парно и ток,и те имат смазан бизнес,а тия дето показват най-голямата обич,белким някой му докладва на НЕГО,какъв добър писач е онзи,тия са си смазани от люлката.Аре в неделя да ходим да се позабавляваме,да се усмихнем и може е хореография да си направим:Без Бойко ни е по-добре :strkstrk
Кой не скача и не пей,за България не милей :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:30 pm 
Аватар

Имам впредвид всички.Нови партии и нов политически елит.

Как кой? Народа може да го направи, стига да е единен и да не се покрие.

Ще се види в неделя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:35 pm 
Аватар

Баце, тия неща звучат чудесно, но сам знаеш, че на практика нещата не стоят така....

Няма как просто да изметеш "всички", и оттам - наново, просто НЯМА КАК. Кой да ги направи тия нови партии - ти и аз ли? Кой да е тоя нов политически елит - дай примери, кой да бъде там? Какво значи да е единен народа - той народа в огромната си част дори не знае защо е на улицата, просто иска НЕЩО да се промени, ама да ги питаш - и те не могат да ти кажат (а като гледам, май и ти не можеш да кажеш конкретно, без да се обиждаш). Хората издивяха от сметките си за ток (а честно казано, за мен други хора пък използваха това, за да канализират напрежението) и излязоха на улицата, но дотам. Друго няма как да промени една тълпа, не разбираш ли?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:40 pm 

Бат Петьо от Свиленград за премиер! :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 7:46 pm 
Аватар

Който и да дойде с камъни и навън !!!! Бой за всички стари и нови комунисти!!! Трябват ни нови неопетнени, честни хора! Стига от 48 едно и също, едни и същи се въртят....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 667, 668, 669, 670, 671, 672, 673 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]