forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 10:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:51 pm 
Аватар

РокерО написа:
Аз предлагам нов политически елит.Смърт чрез разстрел за всички евреи, които са ни управлявали досега... царе, куневи, тикви, сергота, турци, костовци.. всичко смърт.

Най-вече за престъпника Костов :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:52 pm 
Аватар

Абе тия що ни мислят за толкова глупави бе.... Какво се подмазва тоя, защо настройва хората, мисли си че хората като протестират и свалиха ББ ще посрещнат Станишев с отворени обятия и сълзи на очите. Само като ги гледам и са ми толкова жалки и смешни, мислят си че ще дойдат толкова лесно на власт. Всички договори трябва да станат публични, да стане ясно кой ги е сключвал да се установи тяхната неизгодност спрямо България, и след това хората сключили всички тези договори да се разследват, осъдят и да изгният в затвора !!!! Мърши крадливи!

ПП: аз не виждам смисъл тази вечер да има протести, направо на 24-ти да се изсипе цяла България пред НС и тва е. Трябва да се покаже, че проблема не е в ББ, а в цялата система.

Последна промяна angysarmy на Сря Фев 20, 2013 1:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:52 pm 
Аватар

Ходите по много тънко въженце :bigok :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:54 pm 
Аватар

РокерО написа:
Аз предлагам нов политически елит.Смърт чрез разстрел за всички евреи, които са ни управлявали досега... царе, куневи, тикви, сергота, турци, костовци.. всичко смърт.

:smt023
Koстов бил алтернативата :smt005 :smt005 ВСИЧКИ СА МАСКАРИ! Тая система е тотално упорочена, както и всички участници в нея, през последните 23г. Реално алтернатива няма. Положението наистина е критично...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:56 pm 

Във ФБ ме поканиха на протест "Срещу оставката на Бойко Борисов, искаме той да е наш премиер" :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:57 pm 

и ти кво :bigok
ники87, ти пък кво помниш от костожо управление? или говориш наизуст?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:58 pm 
Аватар

Това трябва да е единственото искане на протестите. Всички договори сделки, заменки и приватизации да се осветлят и мършите дето са ги подписвали да се вкарат в панделата. Всичко друго е капан за глупаци. Искам справедливост най накрая в тая държава и за народа. Новите политици да подписват договор с кръв, че ако работят срещу интересите на държавата наказанието е смърт и да ги заклеват както Левски ги е заклевал навремето!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:59 pm 

basma написа:

Аз отдавна искам да чукам момичето, което ме покани, но досега по една или друга причина не съм го направил. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:59 pm 
Аватар

Въпреки,че тоя си спаси някакъв процент от изборите с тая оставка,аз днес специално няма да умувам,тоя,онзи,или трети.Просто ще се порадвам,ще се наслаждавам на усмихнатата ми физономия,от утре пак ще му мисля.Днес отново е 10.ноември :bigok ,но пък вече идват и февруарските сметки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:00 pm 
Аватар

Нали сам се сещаш, че това е един чудесен лозунг, но като реалност е невъзможен.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:01 pm 
Аватар

basma написа:

Говоря наизуст :8)
Или ти сериозно мислиш, че има политик в момента, който да заслужава доверие?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:02 pm 
Аватар

targovishte написа:
Morning Glory написа:
BraToC! написа:
Костов да се скрие някъде... До вчера искаше оставка сега било бягство и страх :ohmygod2 :strkstrk

Искането на Костов - програмен/експертен кабинет, знаеш ли какво е? Това може да се случи с мандата на ГЕРБ.

Това от вчера... :strkstrk

Костов: Борисов скоро ще разбере, че оставка е единственият избор

Цитат:
Нашето решение е партиите да спрат да използват народното недоволство, обаче Борисов да си подаде оставката. Той скоро ще разбере, че това е единственото, което може да направи.
Дянков си отиде, Бойко е на ред, си мислят протестиращите, тълкува нагласите им лидерът на ДСБ. За Костов е абсолютно невъзможно коалирането с ГЕРБ, Бойко Борисов го е направило невъзможно, завърши той.

http://frognews.bg/news_51753/Kostov_Bo ... iat_izbor/

Не съм очаквал на теб точно да обяснявам бе, бат' Търговище :strkstrk Кабинетът "Борисов" подава оставка, но отново с мандата на първата политическа сила в този парламент - ГЕРБ, се предлага съвсем ново правителство от експерти, необвързани с никоя политическа партия, с конкретни цели. Виденов като подаде оставка, мандатът се върна в БСП и протестите продължиха, докато Николай Добрев не го върна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:03 pm 
Аватар

24051914 написа:
Това трябва да е единственото искане на протестите. Всички договори сделки, заменки и приватизации да се осветлят и мършите дето са ги подписвали да се вкарат в панделата. Всичко друго е капан за глупаци. Искам справедливост най накрая в тая държава и за народа. Новите политици да подписват договор с кръв, че ако работят срещу интересите на държавата наказанието е смърт и да ги заклеват както Левски ги е заклевал навремето!

Именно от това ще се измести сега акцента с тия предсрочни избори...никой няма да се занимава с това, а ще се юрне да мобилизира електората-биомаса.
В интерес на истината Боко ги изненада всичките, дето си лаеха до вчера. Така че протестите наистина трябва да продължат, но да видим.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:05 pm 

Нали знаете че при едни предстоящи фалшифицирани избори няма Конституционен съд пред който да се оспорват. Ебало си е капаците

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:05 pm 
Аватар

Цитат:
До часове се очаква и оставката на Станишев, всички искат да си отдъхнат днес

След като ГЕРБ се оттегли от правителството, сега всички искат и предварителната оставка на Станишев, Местан и другите такива, за да може наистина тая нощ да се спи свободно.
"Предварително да напишат по една оставка и да я депозират. Това ще прекрати внезапната политическа криза и обстановката ще се кротне" - обясни един от политолозите, дето ги дават по телевизията и човек се чуди защо така хубаво разбират нещата, а не вземат да оправят обстановката и да изместят тия другите муруци.
Самият Станишев не бе открит за коментар, като от пресцентъра на БСП обясниха, че той сега се маже с олио (от скъпото!), за да може да се измъкне като геконче от негативните настроения и срещу него.
По този начин хората пожелаха незабавно на политическата сцена да се появи някой по-читавичък, като добавиха, че не визират Кунева и нейната измишльотина.
Същевременно нацията пожела Яне Янев да бъде признат за българския Мистър Бийн и да получи собствено телевизионно предаване, в което да бъде замерян с пуканки.

Nenovinite.com
:bigok :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:06 pm 
Аватар

Вече ми стана мъчно за Боката :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:07 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Не съм очаквал на теб точно да обяснявам бе, бат' Търговище :strkstrk Кабинетът "Борисов" подава оставка, но отново с мандата на първата политическа сила в този парламент - ГЕРБ, се предлага съвсем ново правителство от експерти, необвързани с никоя политическа партия, с конкретни цели. Виденов като подаде оставка, мандатът се върна в БСП и протестите продължиха, докато Николай Добрев не го върна.

На мен схемата ми е пределно ясна.....но прочети му думите от вчера...буквално....трябва да си подаде оставката, но ние...тоест Костов НЯМА да участва нито с експерти...нито с подкрепа....
И сега ги сравни с днешните му думи...няма да ги цитирам.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:07 pm 

Цитат:
ДКЕВР се отказа да взима лиценза на ЧЕЗ

След като късно снощи обяви процедура по отнемане лиценза на ЧЕЗ, днес ДКЕВР се смили.

На брифинг в комисията стана ясно, че на ЕРП-то се дава срок до 16 април да си оправи проблемите.

Тогава на открито заседание ще бъдат изслушани и управителите му.

Очаквайте подробности....

http://news.ibox.bg/news/id_1854802998

Ново 20 :bigok

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:11 pm 
Аватар

Ами ето целия шум за нищо.. бати ташака

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:12 pm 
Аватар

targovishte написа:
Morning Glory написа:

На мен схемата ми е пределно ясна.....но прочети му думите от вчера...буквално....трябва да си подаде оставката, но ние...тоест Костов НЯМА да участва нито с експерти...нито с подкрепа....

Няма да участва в коалиция с ГЕРБ, което според мен не е същото като двете партии да подкрепят т.нар. "независимо експертно правителство" :strkstrk Един такъв кабинет дори се счита, че трябва да бъде одобрен и от БСП, ДПС и Атака, въобще всички парламентарно представени партии. Така че това не е коалиране :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:14 pm 
Аватар

targovishte написа:
24051914 написа:

Именно от това ще се измести сега акцента с тия предсрочни избори...никой няма да се занимава с това, а ще се юрне да мобилизира електората-биомаса.
В интерес на истината Боко ги изненада всичките, дето си лаеха до вчера. Така че протестите наистина трябва да продължат, но да видим.....

Дано хората не се подлъжат този път. Дано са си научили урока от предишните протести. Дошло е време да се реже до корен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:17 pm 
Аватар

Omraz написа:
Във ФБ ме поканиха на протест "Срещу оставката на Бойко Борисов, искаме той да е наш премиер" :strkstrk :strkstrk :strkstrk

A мен виж къде ме поканиха - http://svobodenizbor.org/bg/%D0%BF%D0%B ... 1%81%D0%B0
Това са тези:
http://svobodenizbor.org/bg/nas/about

Пише, че участвали известни актьори. Сигурно и Андрюшата Слабаков е там. 100% ще се обсъжда как тютюнопушеното да стане задължително след първи клас :bigok Аз викам да отидем и да громим. Сега секви ще се опитат да се набутат начело.

П.П.
Ама той Андрюшата бил председател, бе :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:22 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
targovishte написа:
Morning Glory написа:

Няма да участва в коалиция с ГЕРБ, което според мен не е същото като двете партии да подкрепят т.нар. "независимо експертно правителство" :strkstrk Един такъв кабинет дори се счита, че трябва да бъде одобрен и от БСП, ДПС и Атака, въобще всички парламентарно представени партии. Така че това не е коалиране :strkstrk

Боко каза, че няма да участва в никакво правителство подкрепено от ДПС и Станишев, дори и експертно...така че най-вероятно ще върне мандата...и какво остава Костов с арабалите, комунягите и Болен.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:27 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:36 pm 
Аватар

targovishte написа:
Morning Glory написа:
targovishte написа:

Боко каза, че няма да участва в никакво правителство подкрепено от ДПС и Станишев, дори и експертно...така че най-вероятно ще върне мандата...и какво остава Костов с арабалите, комунягите и Болен.... :strkstrk

Костов пък няма да подкрепи непрограмно правителство :wink: Много подценявате Командира :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:37 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Omraz написа:

A мен виж къде ме поканиха - http://svobodenizbor.org/bg/%D0%BF%D0%B ... 1%81%D0%B0
Това са тези:
http://svobodenizbor.org/bg/nas/about

Пише, че участвали известни актьори. Сигурно и Андрюшата Слабаков е там. 100% ще се обсъжда как тютюнопушеното да стане задължително след първи клас :bigok Аз викам да отидем и да громим. Сега секви ще се опитат да се набутат начело.

П.П.
Ама той Андрюшата бил председател, бе :lol: :lol: :lol:

:smt005

Известни личности, които подкрепят каузатa на НАС – Свободен избор. Списъкът не е изчерпателен.

Андрей Слабаков, Кремена Халваджиян, Хилда Казасян, Атанас Янкулов, Маги Халваджиян, Васил Иванов, Мария Игнатова, Васил Иванов – Лучано, Катето Евро, Максим Бехар, Александра Раева, Димо Алексиев, Пейо Филипов, агент Тенев, Калин Сърменов, Христо Мутафчиев, Юрий Ангелов, Мария Илиева, Тони Димитрова, Тихомир Безлов, Борис Кьосев, Христо Марков, Боян Радев, Юлиан Вергов, Ива Николова, проф. Милан Миланов, Джоко Росич, Орлин Горанов, Христо Мутафчиев, Койна Русева, Александър Морфов, Асен Блатечки, Ернестина Шинова, Елин Рахнев, Меги Дерм, Еленко Ангелов, Стела Богомилова, Камен Петков, Силвестър Силвестров, проф. Божидар Димитров, Фънки, Андрей Райчев, Румен Угрински, Теди Москов, Зуека, Димитър Рачков, Мая Новоселска, Мария Сапунджиева, Теодора Духовникова, Васил Найденов, Акага, Ангел Заберски, Емил Кошлуков, Тодор Славков, Иван Ласкин, Тити Папазов, Гала, Елица Котева, Джуджи, Стефка Костадинова, Георги Младенов, Десислава Петрова – солджъра, Сашо Дойнов, Иван Черкезов, Барон Кристиян Николаев фон Коев, Нона Йотова, Богомил Бонев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:40 pm 
:bigok

Десислава Петрова – солджъра
Барон Кристиян Николаев фон Коев
Фънки
Меги Дерм
Еленко Ангелов

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Фев 20, 2013 2:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:41 pm 
Аватар

Цитат:
Барон Кристиян Николаев фон Коев

:smt031 :joint2 :smt035 :smt038 :smt102 :punk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:41 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Костов пък няма да подкрепи непрограмно правителство :wink: Много подценявате Командира :strkstrk

Поживем...увидим.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 2:42 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Изображение

дали са му ги назаем...с лихва... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]