forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 2:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 655, 656, 657, 658, 659, 660, 661 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:36 pm 

вижте са къв съм тактик - като натиснаха нагоре към НДК жандарите, се лепнах плътно зад тях. на входа на парка на НДК на Нансен в тъмното се събраха около 100 жандари и бях на 2-3 метра от тях. странно около 10 мин никой не ме забеляза. това което долових беше, че май се групират на отряди от по 20 души, като всеки отряд си има шефче. по едно време в тъмното притичаха каски и тия доста некоординирано се развикаха кво става, кои са тия, Иво върни ги, половината тръгнаха, некво шефче крещеше стойте бе. така че очевидно имат пропуски яко в подготовката си. говореха си помежду си "3 крачки напред, 4 назад и атакуваме". питаха се "колко са", някой от предните им колеги каза "може би 200" и последва въпрос "а медии има ли с тях", демек сещайте се. имаше 1 камера на бтв с тълпата дето потъна в парка на НДК. преди един да ме види и да му вазирам бързо-бързо си коментираха - "абе кой ще намерим тука в тъмното, те ако са седнали на пейка какво да им направим?" тва е репортажа ми :strkstrk от подлеза за спирката на метрото се обърнах и видях как около 10 робокопа обградиха 2 момчета със знамена, идващи около 10 минути след основната група дето обръщаше кофи. предполагам яко са ги набили

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:04 am 
Аватар

Македония написа:
Бомби и факли си се мятаха яко, но ушев в типичния си слабоумен стил сгази и утрепа всичко по пътя и най-вече падналите. А както се сещате в тия случаи падналите не са здрави и прави 23-26 годишни момчета, а някакви момичета и възрастни хора.
Отново точно това се случи,не ми се коментира днес,но с една дума,преди три години и половина,толкова не исках днес да съм прав

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:09 am 
Аватар

Медиите започват да обръщат дупарата, както се очакваше :bii_chorbata

Имам предложение. Дайте да намерим един мегафон и едно момче с дар слово сред нас за неделя. На Козараца не знам дали вече му се занимава, но може и друг. По принцип по тези протести няма лидери или по-точно лидер е всеки, който има достъп до мегафон и не е някакъв партиец. Общо взето няма много желаещи да говорят, щом всеки път остава време и за Йоло Денев.
Смятам, че можем да сме полезни :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:11 am 
Аватар

Аз пък, на Орлов мост, се разминах на косъм(заради бърз старт) от една палка, направо не ми се верваше как контузеното коляно грам не ме боля :bigok
По-късно, пак там, се залафих с бай Иван от Хаджи Димитър, та човека ми разказа как до него някакъв мъж бил ударен от палка в гръб и падайки си счупил крак. Самият бай Иван се хванал за уличен стълб, защото е стар и не може да тича и за негово щастие куката, която го налазила бил негов комшия от блока, който го познал и го опазил от колегите си. Та след това бай Иван влачил ранения човек и бая време чакал линейка с него. Също така ми разказа, как 89-а пред парламента, Жорж Ганчев, който тогава му се представил, като "известен китарист от Америка" бягал от куките по таваните на некви коли :smt005
Тоя чорбара от снимката по-назад, дето му били счупили главата беше мега-пиян и забавен още пред парламента, мъкнеше некъв плакат и ми разправяше, че много искал "чичко ушев да го прочете".
Общо взето забавна вечер, но най-ценното за мен беше, че успях да положа цвете на паметника на Апостола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:12 am 
Аватар

Нещо невиждано досега,цирковете предстоят още!Имаше доста ултраси,но свинете бяха повече и си правеха квото искат общо взето.Некви малки метнаха доста от тия малките бомбички,с фитил дето са.На орлов по едно време по ушевите полетяха доста секви неща и ги натиснахме пъроначално,но след малко натиснаха те.От там по Евлоги Георгиев към НДК.После по Скобелев почнаха да метат камъни по банките и им се потрошиха прозорците.Кофи се обръщаха постоянно.Тогава вече ми стана ясно,че ушев ше натисне,щото и по-малко беше групата вече след 5-те кьошета,сигурно 200-300 човека макс и вървяхме разпръснато,а някои даже стояха на кьошетата още,когато зад нас натиснаха яко джипки и жандармерии.Тука вече всеки се разбяга нанякъде и така приключи всичко.Естествено в суматохата си TRAGNAH S TAXI.Жена беше шофьор и тя била също на протеста и си говорихме доста.В неделя пак щяла да е там с още нейни хора и така.
Ушев,пукни балък,не можеш да ни спреш! :smt072

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:17 am 
Аватар

Без да правя никакви деления,но това са първите събития у нас,в които чорбарите имат видимо присъствие

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:21 am 
Аватар

Е, той ГА си го каза - ще изметат синята мафия :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:22 am 

30-ина бяха провокаторчетата макс. В началото бях много горд от количеството хора и количеството цветя пред паметника. Един баща разказваше на детенцето си историята на Апостола и когато то попита- "Значи те са победили?", бащата отговори- "Не са, защото той е безсмъртен!" По- щастлив не се бях чувствал от много време.

След това, обаче, скандирахме "Елате с нас, протестът е за вас" към хората, които гледаха през прозорците и в същото време същата тази групичка атакуваха контейнери и телефонни кабинки... Трябва да има много повече хора, за да може тези "герои" да изпаднат в миманса!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:24 am 
Аватар

Македония написа:
Ушев буквално ни пръсна... Еба майката на доста хора. В неделя всички!
Бойко Борисов педераст и Сергей Станишев педераст ехтят еднакво, така че без извинения :smt006

А ти си вдигай телефона. :s_police

В интерес на истината, това което аз видях беше, че ушев този път не провокира. Провокатори бяха онези нещастници от Атака, които след идването си отидоха в авангарда. Започнаха да мятат по ушев домати и камъни, което е ок, обаче последваха бая бомби и димки в ушев. Нормално беше да реагира. Бързо изтласка за няма и минута хората. Не се съмнявам, че раздаде палки, но е далеч от това, което сме виждали десетки пъти. Не ги оправдавам, това са фактите. Доста хора пострадаха от получилото се меле при изталскаването на хората, което също не го намирам за нормално. В тази суматоха да изтласкаш така хората е малоумно.

Тучката да разкаже за диалога, който проведохме с някакъв ушак. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:24 am 
Аватар

Тва с обръщането на кофи не знам с ква цел се прави, но е адска клошария. Ако се прави блокада, каквито имаше 97-ма, разбирам да се изкарват некви неща на улицата, но така да се върви по улиците и да се вандалства е пълен ташак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:26 am 
Аватар

Е уж за да не може жандармерията да мине с превозните си средства

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:29 am 
Аватар

Бях на протеста и мога само да кажа, че чорбарите направиха всичката помия(не че е от значение дали са чорбари или ултрас касъмпаша). Поздрави за всички наши момчета които бяха отишли да отстояват позиция, а не да търсят проблема :>

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:30 am 
Аватар

Най-готината блокада беше 2009-а, мисля че на "Леге". Два контейнера и направихме КПП. Някаква мутра се опита да ни се изрепчи, че не можел да мине, ама видя ушев как идваше зад него и ние стотина души отпред и почна да ни се моли, да го пуснем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:32 am 
Аватар

gamencerista написа:
А защо във Варна всички минава спокойно и има разбирателство между протестиращи и полицаи .... във Варна все една няма подрастващи хулигани ама ето че няма такива ексцесии ..... онзи ден бяха над 20 000 ... :roll:

Във всеки град ги има, просто някои от софийските са с нулев контрол и задръжки... На Орлов мост действително беше лудница днес, не очаквах да се стигне до там изобщо. Включих се след работа, с моя късмет точно насред мелето. :smt026 И в неделя ще отида, макар че с тези побоища вече не знам какъв резултат точно ще се постиггне от цялата работа :? И в края на деня си затвърдих мнението какви мизерници са тия от Атака :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:33 am 
Аватар

За съжаление не съм софиянец... :oops: и не участвах в протестите, но от това, което видях от ТВ-то...ушев тръгна след като полетяха бензинови боНби и камни срещу него...до преди това обективно съпровождаше хората...това в интерес на истината.... :wink:
Друг е въпросът, че на днешното поклонение пред най-великия българин си позволиха въобще да извадят палките...ега умрАт...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:34 am 
Аватар

БЕНЗИНОВИ ли бе :ohmygod2 :smt005 тва като с противотанковите гранати :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:35 am 
Аватар

просТак написа:
Най-готината блокада беше 2009-а, мисля че на "Леге". Два контейнера и направихме КПП. Някаква мутра се опита да ни се изрепчи, че не можел да мине, ама видя ушев как идваше зад него и ние стотина души отпред и почна да ни се моли, да го пуснем :bigok

Точно на Леге беше :smt005 :strkstrk Ти ми го припомни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:37 am 
Аватар

Бензинови :smt005 Нещо или си се объркал, или телевизиите са стигнали ново ниво на манипулативни кадри.
А "противотанковите" бяха такъв скандал, че добър приятел стоя бая време под домашен арест...
Кур за журналята, СТО за ушев!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:40 am 
Аватар

cirka написа:
БЕНЗИНОВИ ли бе :ohmygod2 :smt005 тва като с противотанковите гранати :strkstrk

Е ти се пляскаш, но много добре се виждаше, как се мятаха бутилки с горящи парцали от гърлото...назови ги както искаш...бензинови боНби или коктейл Молотов.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:43 am 
Аватар

Лабрадор написа:
просТак написа:

Точно на Леге беше :smt005 :strkstrk Ти ми го припомни...

Значи не бъркам за улицата :strkstrk Там, преди контейнерното КПП, ме гонеше един откъснал се от другите ченгел и ми викаше "спри бе", а аз бутах пред себе си една приятелка, която беше толкова бавна, че замалко да отека :bigok
Търговище, това за "молотивките" не съм го видял и за миг, а бях много близо, но напълно възможно е и да е имало нещо подобно. Нека някой да каже, ако е бил там и е видял, че точно това коментирахме с разни хора - че ще е хубаво да има стотина такива бутилки, ама уви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:43 am 

къв коктейл е тва бе, то не се пие :strkstrk
Варна просто ни слага в малкия си джоб

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:44 am 
Аватар

просТак написа:
Бензинови :smt005 Нещо или си се объркал, или телевизиите са стигнали ново ниво на манипулативни кадри.
А "противотанковите" бяха такъв скандал, че добър приятел стоя бая време под домашен арест...
Кур за журналята, СТО за ушев!

Въобще не се бъркам...изгледай кадрите от Орлов мост и ще видиш...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:46 am 
Аватар

basma написа:
къв коктейл е тва бе, то не се пие :strkstrk
Варна просто ни слага в малкия си джоб

Дамн,а и варненските ушеви и жандармерия явно имат някаква свобода..

Бай дъ уей,четох в сайта на Босфора,но какво точно е станало на паметника Левски?Стоят 1000-2000 човека,а ония си произнасят речи ли? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:47 am 
Аватар

По Нова в живото предаване се видя точно това, полицията съпровождаше хората до Орлов мост и ги пазеше там до момента, в който към тях почнаха да летят предмети и някакви бомбички... Оттам нататък не се видя нищо.

Това, което става във Варна, ей Богу, наистина не ми го побира акъла... Сумати народ излиза, полицаите се държат човешки и на практика подкрепят протеста. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:48 am 
Аватар

Аз лично не видях Молотов.Все си мисля че, ако има Молотов,ще се забележи.Може максимум 1 да е имало.Дано в неделя има 101 :bigok И на ушев да му изгори каската и щита :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:50 am 
Аватар

По-малко от 1000, ограден периметър около самото кръгово. Речи, песни и тн. стандартните неща, чат-пат викове и към края доволно освиркване. Всички на граждани бяхме помолени да паднем на колене, както обикновено ушев не беше гражданин и те така. После вдигнаха огражденията и надойдоха още много вече хора, откъм университета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:53 am 
Аватар

cirka написа:
Аз лично не видях Молотов.Все си мисля че, ако има Молотов,ще се забележи.Може максимум 1 да е имало.Дано в неделя има 101 :bigok И на ушев да му изгори каската и щита :strkstrk

Много скромно каската и щита, на тия еничари това им е малко.
А и все си мисля, че ако имаше запалителни "бомби" то щях да видя огън. А видях само червените светлини на факли. Явно трябва да се гледат клипове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:57 am 
Аватар

просТак написа:
Там, преди контейнерното КПП, ме гонеше един откъснал се от другите ченгел и ми викаше "спри бе", а аз бутах пред себе си една приятелка, която беше толкова бавна, че замалко да отека :bigok

Аз по Синята Зона там знам всяка дупка по улицата и ме приютиха познати,та се разминах с гонитбата,когато успяха да се довлачат..но си спомних мутрата..и как се насра :lol:

Ташака е,че всекидневно ми се налага да общувам с ушев...виждам,че и на тях им се пада на колене..колкото и да а прости,ама реално не смеят..мишки и мърши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:04 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Македония написа:
Бомби и факли си се мятаха яко, но ушев в типичния си слабоумен стил сгази и утрепа всичко по пътя и най-вече падналите. А както се сещате в тия случаи падналите не са здрави и прави 23-26 годишни момчета, а някакви момичета и възрастни хора.
Отново точно това се случи,не ми се коментира днес,но с една дума,преди три години и половина,толкова не исках днес да съм прав

Аз си спомням. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:09 am 
Аватар

Утре предполагам пак 18:30 или ?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 655, 656, 657, 658, 659, 660, 661 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]