forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 10:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 648, 649, 650, 651, 652, 653, 654 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 10:51 am 
Аватар

Мен ми е интересно, недоволните от чез доволни ли са от здравната каса?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 10:58 am 
Аватар

Аз нямам претенции към ЧЕЗ, сметките са ми нормални. Имам претенции към управлението на държавата и най-вече към унищожаването на малкия и среден бизнес, който е мотора на всяка икономика. За сметка на това се поощряват монополите, позволява се всичко на големите компании, които буквално изяждат всяка инициатива на малките. Фирмата ми става на 10 години през май и много искам това да не ни е последния рожден ден. Целия си живот съм вложил там, не искам да почвам отначало на 42 години. Затова съм ЗА протестите въпреки липсата на визия, въпреки липсата на алтернатива и въпреки липсата на лидери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:11 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз нямам претенции към ЧЕЗ, сметките са ми нормални. Имам претенции към управлението на държавата и най-вече към унищожаването на малкия и среден бизнес, който е мотора на всяка икономика. За сметка на това се поощряват монополите, позволява се всичко на големите компании, които буквално изяждат всяка инициатива на малките. Фирмата ми става на 10 години през май и много искам това да не ни е последния рожден ден. Целия си живот съм вложил там, не искам да почвам отначало на 42 години. Затова съм ЗА протестите въпреки липсата на визия, въпреки липсата на алтернатива и въпреки липсата на лидери.

:smt023 Според мен хората за това протестират и това ги обединява и има толкова хора. Всеки има претенция към нещо - едни към високите сметки, други както теб към ликвидирането на бизнеса и защитаването на монополите, трети като мен към постоянните схеми с които се източва тази държава с идеята за лично богатство и постоянното замазване на очи, четвърти срещу издевателствата на мангалите и т.н. и т.н. ВСЕКИ ИМА СОБСТВЕНА ПРИЧИНА ДА Е ТАМ. Чудя се само, толкова ли няма достойни хора, които да искат да останат в историята като хората вдигнали тази държава.... и да запишат името си със златни букви. Не съм и за безкрайно мирните протести, защото наистина ще си го премятат от крачол в крачол. Всички в неделя! Всички заедно! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:13 am 

Искам да попитам един въпрос -
Как мога да направя собствена партия в България и след това да завзема Властта?
Ако ми помогнете, обещавам на всекиго по едно Депутатско Място в Парламента, а може и Министри да ви направя!

3.ЛЕВСКИ-Марсилия 1:0 1Декември2005
4.ЛЕВСКИ-Динамо(Б) 1:0 3Ноември2005
5.ЛЕВСКИ-Оксер 1:0 29Септември2005
6.ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:4 сл. д. 31Юли2005
7.ЛЕВСКИ-Литекс 4:1 Март1997

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:14 am 
аре изчезвай, бе, мама ти да еба...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:14 am 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:32 am 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
Ако ми помогнете, обещавам на всекиго по едно Депутатско Място в Парламента, а може и Министри да ви направя!

Ей, ще ме накараш както съм близо до 4-ти километър да поразпитам при какви условия могат да те приберат вътре за вразумяване. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:33 am 
Аватар

Плача :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:37 am 

Само да отбележа че тоя милиард евросубсидии не са за хилядите малки ферми на трудолюбиви българи с един хубав трактор, които обработват 300 декара, а за 2000 мутри и бивши милиционери, които притежават десетки хиляди декари и с парите ще купят още плюс Бентли и силикон за любовницата си от Ара Аудио.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:42 am 
Аватар

По-нагоре вече ни обясни един пич, че тези добри хора са спасили българското село :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:43 am 
Аватар

Keanu^Reeves написа:

:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk Кажи какъв министър ще ме направиш и може и да ти кажа, как стават нещата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 11:58 am 

trikilarakiq написа:
Keanu^Reeves написа:

:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk Кажи какъв министър ще ме направиш и може и да ти кажа, как стават нещата :strkstrk

С какво Обрзование си?
Какъв Опит имаш - къде работиш?
Какви по-специални умения имаш?

Аз търся някой, който ще създаде нова по-специална полиция и ще ми пази Гърба докато си разправям сметките с олигарсите, а на съдии и прокурори съм обещал цялото им имущество!

Но за по-сигурно искам да създам и нова по-специална полиция като част от партията, за да не посмее някой от "наште" да се полакоми за власт, докато помагам на народа да заживее по-добър живот!

3.ЛЕВСКИ-Марсилия 1:0 1Декември2005
4.ЛЕВСКИ-Динамо(Б) 1:0 3Ноември2005
5.ЛЕВСКИ-Оксер 1:0 29Септември2005
6.ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:4 сл. д. 31Юли2005
7.ЛЕВСКИ-Литекс 4:1 Март1997

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:06 pm 

Абе развивали българското село. Как питам Октопод инвест не знам си кво Варна обработва един милион декара.

А най-едрият му колега в Германия - 500 хиляди

Как?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:28 pm 

Очаквайте в следващите седмици и месеци Дянков да бъде публично оплюван от ББ, ЦвЦв и цялата им свита. Може и някакво следствие да му спретнат за престъпления по служба и ББ да обяснява как е предал доверието му.
Горе-долу като при Трайчо Трайков ще е, но много по-мощно.
Циркът на отчаянието ще е голям, важното е материалът да е доволен как мръсника Дянков страда, защото е подвел добрия Бойко. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:29 pm 
Аватар

Точно в земеделието всичко по един или друг начин се придоби от мутрите на ББ, като в повечето пъти беше по "другия" начин - със заплахи и насилие. Това го знам от човек, който вероятно ще прочете, той да си каже, ако иска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:30 pm 
Аватар

По-интересно ще стане ако Хари си отвори устата за туй-онуй, ама едва ли ще посмее, че тогава може и да го гръмнат....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:31 pm 
Аватар

Omraz написа:
Очаквайте в следващите седмици и месеци Дянков да бъде публично оплюван от ББ, ЦвЦв и цялата им свита. Може и някакво следствие да му спретнат за престъпления по служба и ББ да обяснява как е предал доверието му.
Горе-долу като при Трайчо Трайков ще е, но много по-мощно.
Циркът на отчаянието ще е голям, важното е материалът да е доволен как мръсника Дянков страда, защото е подвел добрия Бойко. :strkstrk

Защо го предполагаш това? Не ми се връзва, това означава да заплюе единственото, за което е получавал похвали досега?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:31 pm 
Аватар

Преди малко една колежка ми сподели информация, че на Симеон Дянков му изтичала отпуската в Световната банка и връщането му в САЩ преди края на мандата отдавна се знаело :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:32 pm 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
trikilarakiq написа:
Keanu^Reeves написа:

С какво Обрзование си?
Какъв Опит имаш - къде работиш?
Какви по-специални умения имаш?

Аз търся някой, който ще създаде нова по-специална полиция и ще ми пази Гърба докато си разправям сметките с олигарсите, а на съдии и прокурори съм обещал цялото им имущество!

Но за по-сигурно искам да създам и нова по-специална полиция като част от партията, за да не посмее някой от "наште" да се полакоми за власт, докато помагам на народа да заживее по-добър живот!

Финансово-счетоводно :bigok ,а по-специалната полиция , нещо като Гестапо ли имаш предвид ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:34 pm 
Аватар

ОмразО най-вероятно е прав обаче :strkstrk

Цитат:
Бащата на Дянков: Трябваше да изгонят сина ми, той е издънка на комунизма

"Симеон е издънка на комунизма, отроче на седмичната ясла", каза родният баща на Симеон Дянков- Денчо Дянков за ТВ7. Според него синът му е трябвало да бъде изгонен.

Денчо сподели, че докато синът му е бил финансов министър, той не го е търсил.

"Къде да го търся. Що не дойде той да ме види? Когато съм работил, съм му плащал издръжката. Сега защо той не ми плаща? Боли ме от това, което става. Мен ме боли и като видя гладно куче", каза още бащата.

"И да помни, че животът се върти по същия начин. И да гледа жена му да не го изостави. За мен сега остава срама, че народът ще ми каже: "Ей го тоя, дето е баща на Дянков, който окраде държавата", добави Денчо Дянков.

"Майка му е комунист още от първи курс в университета и е член на партията. Вторият му баща е преподавател по КПСС. Като се разведохме, баба му го взе в Ловеч. Веднъж се видях с него в един ресторант за един рожден ден и той ми каза, че не трябва да се виждаме. Баща му тормозил майка му да не се виждаме и за да няма такива наранявания, да не го правим", разказа той.

"Симеон Дянков е отроче на седмичната ясла. Майка му не го кърмеше, за да не си развали бюста. Не познавам втория му баща, дето толкова го хвали. При развода ме осъдиха да плащам издръжка. Това беше, когато той беше на 17 години", сподели още бащата на бившия финансов министър.

Денчо Дянков живее в село Побит камък. Според съседите му той е сприхав. Попитан какво мисли за съседите си, той заявява: "Е.и им майката! Не ме интересуват. Не си общувам с хора, които не четат. Те нямат книги в дома си. Да си сприхав не е лошо. Нямам допирни точки със съседите."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:35 pm 
Аватар

А довечера мисля, че ще стане съвсем мазало. Поради датата и последните събития ще се съберат още повече хора, а ушев ще е още по-провокативен и агресивен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:36 pm 

tprodanov написа:
Защо го предполагаш това? Не ми се връзва, това означава да заплюе единственото, за което е получавал похвали досега?

На теб не ти се връзва, но на средния гласоподавател на Герб му се връзва. :wink: Той не е гласувал за Герб заради някаква платформа или политики, гласувал е заради харизматичния Бойко Борисов.
Той е марка и харизма, но се е обградил с мошеници, които му пречат, като най-мразения е Дянков.

Бас ловя, че този начин на мислене на ниво 2 клас е много по-масов от твоя начин на мислене. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:37 pm 
Аватар

За съжаление е точно така. А и потвърждението на думите на Омраз са повечето хора, които бяха сменени - всички бяха доста оплюти.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:38 pm 
Аватар

Сега реших да сравня две фактури (на ЧЕЗ) от 2010 и 2013 и някои неща са ми любопитни:

Код за потвърждение:
дневна ------------ 0,08003 0,08750 +9,3%
нощна ------------- 0,03602 0,03833 +6,4%

зелена ------------ 0,00303 0,01110 +266,3%
достъп ЕПМ -------- 0,00889 0,00623 -29,9%
пренос ЕПМ -------- 0,00964 0,00910 -5,6%
високоеф. произв. - 0,00219 0,00383 +74,9%
достъп РМ --------- 0,00557 0,00469 -15,8%
пренос РМ --------- 0,03502 0,04040 +15,4%

сумарно на последните:
разпределение ----- 0,06434 0,07535 +17,1%

Ясно, че има известно поскъпване, ама защо е толкова радикално при зелената енергия и високоефективното производство? За зелената енергия четох това, ама все пак... :roll:

Последна промяна south на Вто Фев 19, 2013 1:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:51 pm 
Аватар

Няма значение какво става в държавата, Полковника продължава да громи волейбола във фесбук. Радо Стойчев и Матей Казийски - президент и премиер. Това е Пътя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:34 pm 
Аватар

soulcrew написа:
:smt023 Според мен хората за това протестират и това ги обединява и има толкова хора. Всеки има претенция към нещо - едни към високите сметки, други както теб към ликвидирането на бизнеса и защитаването на монополите, трети като мен към постоянните схеми с които се източва тази държава с идеята за лично богатство и постоянното замазване на очи, четвърти срещу издевателствата на мангалите и т.н. и т.н. ВСЕКИ ИМА СОБСТВЕНА ПРИЧИНА ДА Е ТАМ. Чудя се само, толкова ли няма достойни хора, които да искат да останат в историята като хората вдигнали тази държава.... и да запишат името си със златни букви. Не съм и за безкрайно мирните протести, защото наистина ще си го премятат от крачол в крачол. Всички в неделя! Всички заедно! :lsfc4

Аз много от тези проблеми ги споделям също , но като проследим нещата се оказва, че всички ключови проблеми се свеждат до корупция или кражба, тоест проблемът се нарича МВР и Прокуратура. За 25 години матриалът протестира срещу какво ли не, а така и нито веднъж нямаше протест защо МВР в крайна сметка не върши работата си , за която получава милиард и кусур от нашите данъци?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:36 pm 
Аватар

Цитат:
Според в. "24 часа" една от причините за уволнението на Дянков са честите му срещи с бившия министър на икономиката Трайчо Трайков. Не е тайна, че именно Дянков доведе Трайков в икономическото министерство при съставянето на правителството, а бившият енергиен министър е недолюбван в ГЕРБ и от премиера Борисов след уволнението му. Тогава той получи морална подкрепа само от Дянков.

Според вестника двамата ексминистри са били засечени да карат ски на Пампорово, след което обядвали заедно в близко заведение. Пред медиите Трайков се пошегувал с репликата, че Дянков щял да бъде обвинен, че е задушил с възглавница Мишо Бирата. Срещата ядосала Борисов, който след 3 среднощни разговора с Дянков му обявил, че на следващия ден ще му подаде оставката, пише вестникът.

Това ако наистина е вярно, еба ти и правителството :shock: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:38 pm 
Аватар

Застраховали са се с "една от причините" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:39 pm 
Аватар

Намали тока с 8%, взе лиценза на чез, разсекретява договорите... :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:46 pm 

БОК :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 648, 649, 650, 651, 652, 653, 654 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]