forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 8:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 647, 648, 649, 650, 651, 652, 653 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:33 am 
Аватар

Аз също съм убеден, че хората на протестите не ги ебе за никоя партия. Това ще се окаже и големия проблем, защото те няма да избират, тъй като повечето от тях няма да гласуват. ГЕРБ ще го изпърпорят, Пожарникаря ще го поеме целия вътре сух, а Гоце и Станишев ще спечелят, защото имат твърд електорат, по-голямата част от който няма да излезе на тези протести, щото не е призован от господарите си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:34 am 
Аватар

nai qkq avatar :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:36 am 
Аватар

Под една снимка на станишев:

Цитат:
НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ БЪЛГАРИ И НЕКА ПОБЕДИМ,ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ЗА ДОБРО,ДА ДАДЕМ ШАНС НА БСП ,ДА ДОКАЖЕ,ЧЕ СА УМНИ И МОЖЕЩИ ХОРА,КОИТО ДА НИ СПАСЯТ ОТ КРИЗАТА!

Цитат:
В момента мисля да пия едно червено вино по повод падането на Дянков и падането на кабинета до 10 дни .Наздраве за бъдещият премиер Сергей Станишев.Сашо хапчетата си ги пий ти .Май предстоящото падане на Буда ти идва в повече .

Цитат:
Сергей казвам ти като по голям и препатил повече от теб ,първо огледай са около теб народа какво иска и тогава решавай ,но скоро народа ще скочи и срещо ОЛИГАРСИТЕ в българия затова ги прати на втора линия а не в управлението на страната ,те могат само икономически да подпомагат партията но да не са в реалното управление на страната ,народа не обича богатите хора имаме нещо славянско ,те не са живели вробство

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:37 am 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:
Ако всички високомерни десни излязат на улицата, онези ще се капка в морето. Но да си седиш вкъщи и да обвиняваш други, че са излезли. Това вече е завършено малоумие!

Не мога да не се съглася изцяло със Змея.
Всъщност ,Змея мисля че би трябвало на накара много от пишещите тук да се позамислят!Аз се чувствам безкрайно учуден,дори и нацапан от отношението,пак казвам на някой от Вас ,към десетки хилядите,излезли на улиците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:39 am 
Аватар

Интересно ми е Змея дали е бил сред тях?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:40 am 
Аватар

Бай Иване, реакцията на хората е доста логична - не малко сме били изчуквани по протестите, мислейки, че защитаваме едно, а се оказва, че сме имали функцията на презерватив в ебането на някой комунист. Та, при все, че не приемам позицията, с която се нападат протестиращите, я разбирам напълно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:42 am 
Аватар

Двуцифрен процент за Костов е възможен, ако има дясно обединение, а то засега е само в сферата на хипотезите. Не знам как ще си изиграят картите в близко бъдеще, но десните наистина биха събрали много гласове при едно истинско обединение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:46 am 
Аватар

ИСКАМЕ ФОСТАФКА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:46 am 

не съм вярвал, че тук ще се осъжда бутането на кофи и ще се призовава към мирни протести. то и затова бяхме 2000 днес. ама да казвате колко не е ок в Бг и как ви се емигрира сте царе. браво! дължахте го поне на Апостола на тая дата, ако не на себе си и децата си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:49 am 
Аватар

СЕКТОР „Гъз", НЕ МЪЛЧИ, А ЗАПАЛИ СИНИЯ МОНОПОЛ!
:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk Тука е бе, знаех си че ще го напише. Марката оглавява протеста :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:51 am 
Аватар

Harry Roberts написа:
Ботев, Раковски и Апостола само мирни стачки са правили :!: :!:

Когато имаш алтернатива. :wink: В момента можеш ли да посочиш каква е алтернативата? Боко си заминава, ок, идват същите тези докарали ни до тези монополи. Ъ-ъ-ъ-, нали за монополите бяха протестите? :smt017 Не ме разбирай погрешно, подкрепям протестите, вчера бях до последно, днес не исках да отида. Не подкрепям малоумщините на този протест, както не подкрепям тоталната липса на идея какво точно се иска. Ти виждаш ли, че няма кой да "яхне" протеста с ясна визия какво се иска на него. Виж, че няма политическа сила (изключвам БКП и Атака), които да се опитат дори да го насочат.
Лично мое мнение, с което не ангажирам никой, естествено. Но не смятам за нужно да се сменя правителство. Този филм сме го гледАли. Сменя се правителството, идват БКП-то и какво? :smt017 Национализираме ЕРП-тата и какво? :smt017 Държавен монопол е в пъти по-лошо, некотролируемо и скъпо за данъкоплатците.
Тези протести, в този удобен момент, според мен трябва да бъдат насочени да се притисне правителството към адекватно управление, адекватни мерки, адекватна икономическа политика и адекватен контрол. В момента по-добре 200 000 на улицата, знаещи какво искат и отстояващи исканията си, отколкото 1 милион, които правят безредици, нямат си и на идея какво искат (по-добър живот е доста не ясно какво значи, това всички го искаме) и единствено ще докарат следващите несретници на власт. Не сме 97-ма. И алтернативата всъщност не е алтернатива, а са онези, които имат не по-малка вина, че сме в тази ситуация. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:53 am 
Аватар

https://www.facebook.com/acen.grigorov/ ... 7566499980
:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 12:56 am 

еби ги ерпта, еби всичко, кажи ми не ви ли е неудобно старци на по 60+ да са на първа и да ги бият куките, докато тука разсъждавате. насрани копеленца сме, бсп за нас, щото сме отрепки. и пак си стойите у вас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:01 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Harry Roberts написа:
Ботев, Раковски и Апостола само мирни стачки са правили :!: :!:

Когато имаш алтернатива. :wink: В момента можеш ли да посочиш каква е алтернативата? Боко си заминава, ок, идват същите тези докарали ни до тези монополи. Ъ-ъ-ъ-, нали за монополите бяха протестите? :smt017 Не ме разбирай погрешно, подкрепям протестите, вчера бях до последно, днес не исках да отида. Не подкрепям малоумщините на този протест, както не подкрепям тоталната липса на идея какво точно се иска. Ти виждаш ли, че няма кой да "яхне" протеста с ясна визия какво се иска на него. Виж, че няма политическа сила (изключвам БКП и Атака), които да се опитат дори да го насочат.
Лично мое мнение, с което не ангажирам никой, естествено. Но не смятам за нужно да се сменя правителство. Този филм сме го гледАли. Сменя се правителството, идват БКП-то и какво? :smt017 Национализираме ЕРП-тата и какво? :smt017 Държавен монопол е в пъти по-лошо, некотролируемо и скъпо за данъкоплатците.
Тези протести, в този удобен момент, според мен трябва да бъдат насочени да се притисне правителството към адекватно управление, адекватни мерки, адекватна икономическа политика и адекватен контрол. В момента по-добре 200 000 на улицата, знаещи какво искат и отстояващи исканията си, отколкото 1 милион, които правят безредици, нямат си и на идея какво искат (по-добър живот е доста не ясно какво значи, това всички го искаме) и единствено ще докарат следващите несретници на власт. Не сме 97-ма. И алтернативата всъщност не е алтернатива, а са онези, които имат не по-малка вина, че сме в тази ситуация. :wink:

Кире, не всички хора са достатъчно ерудирани и подготвени, нито пък са наясно как може да се постигнат исканията им. Обаче те имат пълно право на протест, защото наистина изнемогват. Повечето се подвеждат по тълпата, увличат се от приказки и становища, които не е ясно дали са истина или не, но това пак не отменя правото им да изкрещят. Аз ги разбирам напълно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:05 am 

аз, честно, не ви разбирам :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:06 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
https://www.facebook.com/acen.grigorov/posts/10200687566499980
:ohmygod2

днес доста нерви изхабих като четох отново за лумпените, ама като го чух и от баща ми и ми дойде повечко :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:14 am 
Аватар

Ама тук пак някои говорят за проценти на Костов :ohmygod Други пък смятат колко ще вземе Станишев.... и така до безкрай....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:16 am 
Аватар

Братле, никъде не съм написал обратното. :wink: Естествено, че имат право на протест и напълно го подкрепям, както написах. Бях вчера, ще бъда и на следващия масов в неделя. Просто питах за алтернативите, защото ситуацията е патова. И имах предвид, че не сме 97-ма, когато всички знаеха кой трябва да дойде. За мен единствената алтернатива, доколкото съм запознат с формата на експертното правителство, е точно такова за поне 2 години. Иначе ще се въртим в същия омагьосан кръг, а полза от това никаква.

П.П. В протестите единствно не подкрепям вандалщината из града. Вандалщината нека е насочена срещу точното място, точните хора- парламента, депутатите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:18 am 
Аватар

Courage написа:
Двуцифрен процент за Костов е възможен, ако има дясно обединение, а то засега е само в сферата на хипотезите. Не знам как ще си изиграят картите в близко бъдеще, но десните наистина биха събрали много гласове при едно истинско обединение.

Че кой не е обединен в дясно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:19 am 
Аватар

Ми няма алтернативи, ама кво от тва? Ако сега не излезем всички, следващите също ще се мислят за богопомазани и безнаказани. Измитаме ГЕРБ, после измитаме и БКП. Аз не виждам колко по-лошо може да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:34 am 
Аватар

Нека има протести, нека има безредици, нека ги е страх от народа! Да свалим ББ, да дойде пак станишев, да го свалим и него и да видим дали третия ще смее да ни прави на маймуни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 1:47 am 
Аватар

Интересно ми е Змея дали е бил сред тях?

Подозирам, че не са много хората в тоя форум, които през послените 3-4 г. са били на повече протести от мен. Така че, да, сред тях съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 2:09 am 
Аватар

Не се заяждам, питам просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 2:20 am 
Аватар

Ми няма алтернативи, ама кво от тва? Ако сега не излезем всички, следващите също ще се мислят за богопомазани и безнаказани. Измитаме ГЕРБ, после измитаме и БКП. Аз не виждам колко по-лошо може да е.

същите неща се вярваха и преди четири години при протестите, няколко месеца преди да дойде боко :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 2:22 am 
Аватар

Не мисля, че се вярваха. Много хора си знаеха Боко какъв е. Аз лично със сигурност. Междудругото, колкото и да ни е готино, че с протести измитаме някого, да отбележа, че според мен този някой в момента сам се измита съвсем целенасочено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 2:51 am 
Аватар

На тези избори ще имам право да гласувам за пръв път! И айде сега кажете ми, какво се случва. Супер объркан съм с последните ситуации от държавата. Кои от всички тези боклуци заслужават гласа ни... какво правим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 10:12 am 
Аватар

srahmevinaputkite написа:
На тези избори ще имам право да гласувам за пръв път! И айде сега кажете ми, какво се случва. Супер объркан съм с последните ситуации от държавата. Кои от всички тези боклуци заслужават гласа ни... какво правим?
Като начало най-напред се опитай да завършиш училище колкото се може по-добре и си помисли за твоята реализация след това.А след това вече много внимателно ги огледай и помисли,кой най-малко би ти пречил на твоята реализация и не забравяй,че много от нещата зависят от теб.Успех ти пожелавам.За съжаление все още не сме дорасли,при това далеч не само ние,да минем без партии,но много от нещата можем да променим,дали с разни камери в парламента,дали чрез официален обществен контрол,но при всички случаи ни чака път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 10:19 am 
Аватар

Макар че в момента Дясното (дсб/единство) е повече подготвено от всякога за управление (няма ченгета, скрити лимонки, има хора с натрупан опит на всички нива), лошото е че лидерите там май вече нямат нужната енергия (и пари) да печелят избори. Иначе потенциалът наистина е огромен и на теория могат даже да са първа партия до юни, но на практика като просто седиш и чакаш избирателите сами да дойдат при теб ще имаш пак 5%...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 10:38 am 

днес ги гледах по бтв и нова беха 2 купета народ. да ви кажа, мартин димитров и веселин методиев бшха най-адекватни в приказките. а другите ми се виждат стреснати

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2013 10:45 am 
Аватар

tprodanov написа:
Да, но земеделските субсидии са евросубсидии. Те би трябвало да се изплащат след като бъдат получени от ЕС. Дянков има намеса единствено, ако някой ги е обещал по-рано, отколкото ЕС ги изплащат. В този случай за ебане е този, дето ги е обещал по-рано, а не Дянков. И това ще да е или Мирко или Борисов.

Точно това имах предвид. Обещал ги е премиера :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 647, 648, 649, 650, 651, 652, 653 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]