forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 23, 2025 1:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:53 pm 
Аватар

niquetamere написа:
Като се измете ББ, чорбарите ще си помислят че те са го свалили! :bigok

Не ги ли надценяваш, а? Чорбар да мисли :smt017 - това е най редко срещаната комбинация в природата... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:00 pm 

Днес слушах по "Дарик" радио тва малоумно животно каролев. Започна да обяснява, че трябвало да сме спестовни за да си плащаме тока или другата опция била да се бачка повече. :ohmygod :ohmygod
По- голяма глупост от тва да спестяваш за да си покриваш текущите разходи никога не бях чувал!
А за вчера, искам за ви попитам за пръв път ли гледате каролев и оная псевдо журналистка найденова или просто си плюете по ВМРО е така?
И каролев и найденова винаги в предаване говорят върху госта, прекъсват го и го обиждат! Просто вчера им се демонстрира как процедират те.
Дали е било добре или не всеки си прави изводите. Връх на глупостта беше твърдението, че ВМРО се опитвали да яхнат протеста. ВМРО прави протести срещу ЕРП-тата от както ги има, както и срещу Софийска вода.

(тия ги пиша с малка буква защото не са заслужили главна)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:05 pm 
Аватар

Извинявай, но вчера Джамбазки беше меко казано неадекватен. Ако е искал да покаже на Найденова и Каролев колко е лошо да те прекъсват и да не те оставят да се изкажеш - ми не, не успя. Стана смешен и досаден, а те излезнаха готините. Ако ще правиш нещо такова, то става с подготовка и хладен ум. Вчера Джамбазки беше подвластен на емоциите си и каквото и да е искал да направи не му се получи.

Седем:Едно написа:
На хранилка е при Алексей Петров, според мен.

Със сигурност, но това далеч не изключва и Бойко като хранещ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:11 pm 

tprodanov написа:
Извинявай, но вчера Джамбазки беше меко казано неадекватен. Ако е искал да покаже на Найденова и Каролев колко е лошо да те прекъсват и да не те оставят да се изкажеш - ми не, не успя. Стана смешен и досаден, а те излезнаха готините. Ако ще правиш нещо такова, то става с подготовка и хладен ум. Вчера Джамбазки беше подвластен на емоциите си и каквото и да е искал да направи не му се получи.

На хранилка е при Алексей Петров, според мен.

Със сигурност, но това далеч не изключва и Бойко като хранещ.

Точно тия двамата няма как да излезнат готини освен ако не си пускаш телевизора за пръв път в живота си!

Няма кво да спорим, явно във фороНа всеки, който не е Костов(не ме кефи, но е добър и хитър политик) търпи критики и т.н. За хранилките- много е лесно да се говори без факти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:17 pm 
Аватар

Нещо да кажеш за тази снимка?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:18 pm 
Аватар

Джамбазки беше отвратителен селянин и адски много ме разочарова, станал е абсолютно копие на Волен. Поредният, за който ме е яд, че съм гласувал, да не говорим, че съм играл футбол, пили сме и тн. Падението е пълно, коалицията с Атака си казва своето, щом Каролев звучеше като боК на разумните доводи спрямо него.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:19 pm 
Аватар

Просто Алексей знае, че вече по-силен е Цветанов. Гътнат ли Цв. с него заминава целата им смешна милиционерска партия.
За мен Боката е пътник, защото запушва пътя на ГЕРБ към коалиция, Цветанов и апарта на ГЕРБ си дават сметка за това. Въпросът е как да бъде отиграно за пред публиката. Аз очаквам да започнат първо медиите, най-слугинските

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:20 pm 

Нещо да кажеш за тази снимка?

Изображение

Губи ми се Алексей Петров(бахти отговора дадох тва стана малко като статиите на оня урунгел г.а.)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:21 pm 

Герб без Бойко Борисов няма да влезе в парламента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:22 pm 
Аватар

Като НДСВ без Мадридския мишок

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:23 pm 
Аватар

Toя ако беше наследил поне 1/100 от качествата на баща си, щеше още да е премиер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:25 pm 
Аватар

Да си припомним.... :bigok

Цитат:
Кой е Симеон Дянков

Роден е на 13 юли 1970, женен, с две деца. Завършил е Езикова гимназия в гр. Ловеч.
Магистър и доктор по международни търговски и финансови отношения в Мичиганския университет.

От 1995 г. работи за Световната банка като Главен икономист по финанси и частно дело. Работи по страните, най-застрашени от кризата в световен мащаб. Участва в различни програми на банката по приватизация, корпоративно управление, регионални реформи в Северна Африка, Източна Азия и други райони на света. Водещ автор на годишния обзор на Световната банка - World Development Report 2002.

Автор на повече от 70 специализирани статии в най-авторитетните икономически издания в света - Quarterly Journal of Economics, American Economic Review, Journal of Finance, Journal of Financial Economics, Journal of Public Economics. Създател на годишния доклад "Doing Business Report", най-продаваното издание на Световната Банка в над 100 000 копия. Един от 100-те най-цитирани икономисти в света. Директор на научен център в Харвард.

И ся, какво стана...онова дебелото Лили...вицепремиер... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:26 pm 
Аватар

Glavan написа:

Точно тия двамата няма как да излезнат готини освен ако не си пускаш телевизора за пръв път в живота си!

Няма кво да спорим, явно във фороНа всеки, който не е Костов(не ме кефи, но е добър и хитър политик) търпи критики и т.н. За хранилките- много е лесно да се говори без факти.

Много добе съм наясно и с двамата, затова не казах, че са готини, а че излезнаха готини и вината за това е единствено в Джамбазки, който не беше подготвен, или ако е бил подготвен, то позицията му е идиотска.

Колкото до хранилките, напълно убеден съм, че Беновска е на хранилка и при Алексей Петров и при Борисов. Съмнения ли имаш по въпроса?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:28 pm 

niki87 написа:

Toя ако беше наследил поне 1/100 от качествата на баща си, щеше още да е премиер.

Лошото е, че наследи качествата на дядо си! Само за педерастията не е сигурно!

Мога ли да попитам къде изчезна темата за срането, че имам за писане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:30 pm 
Аватар

targovishte написа:
Да си припомним.... :bigok

Цитат:
Кой е Симеон Дянков

Роден е на 13 юли 1970, женен, с две деца. Завършил е Езикова гимназия в гр. Ловеч.
Магистър и доктор по международни търговски и финансови отношения в Мичиганския университет.

От 1995 г. работи за Световната банка като Главен икономист по финанси и частно дело. Работи по страните, най-застрашени от кризата в световен мащаб. Участва в различни програми на банката по приватизация, корпоративно управление, регионални реформи в Северна Африка, Източна Азия и други райони на света. Водещ автор на годишния обзор на Световната банка - World Development Report 2002.

Автор на повече от 70 специализирани статии в най-авторитетните икономически издания в света - Quarterly Journal of Economics, American Economic Review, Journal of Finance, Journal of Financial Economics, Journal of Public Economics. Създател на годишния доклад "Doing Business Report", най-продаваното издание на Световната Банка в над 100 000 копия. Един от 100-те най-цитирани икономисти в света. Директор на научен център в Харвард.

И ся, какво стана...онова дебелото Лили...вицепремиер... :strkstrk

Тя поне е от квартала. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:31 pm 
Аватар

и става за ебане!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:31 pm 
Аватар

Точно за педерастията е абсолютно сигурно. Шимон Кохари - известен окултист и двуфазен педераст като дядо си :bigok

А новия министър на финансите не може да е по-зле от Дянков. Все пак е завършил философия във ВТУ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:32 pm 
Аватар

Omraz написа:
Герб без Бойко Борисов няма да влезе в парламента.

Зависи как се отиграе отстраняването му. Официално може да стане и след като се види, че ГЕРБ е загубил изборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:34 pm 
Аватар

Всеки път като видя аватара на Седем:едно и си викам “Я какво хубаво момче е бил 7-1“ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:36 pm 
Аватар

STALKER написа:
Просто Алексей знае, че вече по-силен е Цветанов. Гътнат ли Цв. с него заминава целата им смешна милиционерска партия.
За мен Боката е пътник, защото запушва пътя на ГЕРБ към коалиция, Цветанов и апарта на ГЕРБ си дават сметка за това. Въпросът е как да бъде отиграно за пред публиката. Аз очаквам да започнат първо медиите, най-слугинските

Коалиция с кого? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:41 pm 
Аватар

Хората поискаха,но получиха нова порция зрелища.НЕма такъв ташак и паника,това със смяната на финансов министър се случва за първи път,което задължително води до въпроси и задължителни отговори,а при положение,че се случва и няколко месеца преди избори е лош знак и за всичките чужди инвеститори.герб си заминава,а аз се кръстя с 2 ръце да не са ни заровили напълно през "епичното"си управление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:43 pm 
Аватар

Винаги съм си мислел, че приказките "ако еди кой си дойде на власт, се изнасям" са малко пресилени, но варианта за коалиция БСП, ДПС, ГЕРБ, начело с Гоце и Цвъки е някакъв кошмар и бих се замислил :roll:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:46 pm 

Момчета, струва ми се, че Кристалина Георгиева някак си ще влезе в схемите на ГЕРБ. Все още не ми е ясно как, но не бих се очудил ако заеме мястото на Бойко Баш Кибрит Будала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:48 pm 
Аватар

Онзи ден ББ каза, че като премиер виждал Менда Стоянова. Била идеална за такъв пост. Хипотетично, де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:50 pm 
Аватар

ГЕРБ, Кунева и ДПС с премиер Пешо Коня :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:53 pm 

nazional написа:
Винаги съм си мислел, че приказките "ако еди кой си дойде на власт, се изнасям" са малко пресилени, но варианта за коалиция БСП, ДПС, ГЕРБ, начело с Гоце и Цвъки е някакъв кошмар и бих се замислил :roll:

Тва ще е уникалната гнусотия! Гледах го цъ цъ в стани богат- нема толко тъпо копеле! Всяка втора дума беше хвалебствие за бойко. Интересно ще е ако агент Гоце му стане началник как ще му го лапка!?! Дано никога не го разберем!

Да доложа, че брата на Софкин а.к.а Сладоледа си е намерил нови приятели по протестите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 4:54 pm 

STALKER написа:
ГЕРБ, Кунева и ДПС с премиер Пешо Коня :bigok

и министър на правосъдието Бащицата!

ЕЙ БОГУ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 5:07 pm 
Аватар

Я пак да припомня,като някои вече не танцуват:
Бойко Борисов–комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е малко по-различно,мъже на фронта и някой,който се грижи за жените им,следва неразбиране и отговор,няма политика,иначе дядото наистина е член на БЗНС Н.Петков. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов http://senzacia.net/%D1%80%D0%B5%D1%82% ... 0%BF-29654. Цецка Цачева–партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов–син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев–платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова-дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова -внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски-първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Борисов побърза да назначи за заместник- кмет на София по финансите Дончо Барбалов-син на генерала от ДС Петър Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП и доскоро съпруга на настоящ лидер от БСП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 5:17 pm 
Аватар

Ето ви причината за смяната на Дянков http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/02/17/2004653_bunt_izgasen_s_miliard/
Дянков не искаше по този начин да бъде разплатено задължението към зърнопроизводителите, а Бойко, понеже хич не обича популизма, реши да ни сложи още едно заемче :) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 5:20 pm 
Аватар

Не ми се връзва много - това би било повод за оставката на Миро Земеделеца, а не на Дянков.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]