forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 1:44 pm 
Аватар

Omraz написа:
Aко скоро има протест на зърнопроизводителите, Миро Найденов е следващия.
Цвъки е най-мразения, но както се каза, трудно ще падне в жертва.

Не е ясно. Всичко зависи от подчинените му. Един грешен полицейски ход по време на протестите, може да насочи недоволството лично срещу него и тогава е пътник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 1:45 pm 
Аватар

Omraz написа:
За Монката Дянков някой съжалява ли? :strkstrk Аз лично не. :strkstrk
Милиционерски популизъм в действие, почти толкова малоумен като комунистическия популизъм. :lol:
Умишлена жертва на силна фигура, като в шаха. :strkstrk
Материалът обаче ликува. :smt005

Ебати качамака бърка това прсвителство! Отведнъж отпушиха притиснати до стената и очаквам до юли да направят големи простотии. Честито на Станишев, честито и на всички нас! Проданов ще излезе прав, че ГЕРБ умишлено връща Станишев. Залагам, че следващото правителство няма да изкара повече от две години. Кой ще да дойде (то е ясно кой) една източена държава, с тотално сбъркана икономическа политика, с един "ограбен" народ няма как да изкара дълго.

П.П. Дянков е малоумник, но имаше и добри попадения в някои мерки за събираемостта на данъците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 1:47 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Omraz написа:

Не е ясно. Всичко зависи от подчинените му. Един грешен полицейски ход по време на протестите, може да насочи недоволството лично срещу него и тогава е пътник.

Цвъки е невъзможно да бъде пипнат. Той държи цялата организация на ГЕРБ. Без него партията ще умре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:00 pm 
Аватар

Цитат:
Полицаи едва спасиха депутат от линч във Враца

Само намесата на полицията спаси депутата от "Атака" Венцислав Лаков от линч на протеста срещу високите сметки за ток във Враца, съобщи в. "24 часа".

Придружен от местна група с партийни знамена, той се опита да държи реч пред събралите се хиляди врачани на протест срещу ЧЕЗ, високите сметки за ток и монополите.

"Не искаме никакви партии да ни водят, махайте се оттук", ревна множеството, а няколко души с люти закани се втурнаха към депутата с намерение насила да го свалят от импровизираната трибуна.

Полицаите с мъка спасиха Лаков от сигурен бой и го посъветваха да не се опитва да яха недоволството на врачани.

На следващия протест боленчо и бангелчо, да отиват направо към wild wild north west, да обясняват това или онова :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:01 pm 
Аватар

Аз имам по-особено мнение за г-н Дянков и съм го изказвал един-два пъти, но пък, от друга страна, съм заплатаджия, не съм предприемач и вероятно нямам погледа на мнозина други върху фискалните решения на кабинета "Борисов" :bigok По тази причина пак ще напиша, че не ми се спори, спокойно може да ме облеете, като напиша, че според мен този беше единственият що-годе свестен министър. За финансовите министри нали се казва, че щом са мразени, значи си вършат добре работата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:06 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
hixxtam написа:
Omraz написа:

Цвъки е невъзможно да бъде пипнат. Той държи цялата организация на ГЕРБ. Без него партията ще умре.

А мислиш ли, че ГЕРБ няма да се озове там дето е сега жълтата партия?
ББ на 22 октомври 2010:
Цитат:
Падне ли Дянков, правителството си отива!

С правителството дали няма да си отиде и партията им?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:08 pm 
Аватар

Ти нали не гласуваш, кво ти пука? Гоце и Станишев ще ти вдигнат пенсията есента с 500% :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:09 pm 
Аватар

Подценявате изградения образ на "Бащицата", който строго, но справедливо се грижи за всеки един гражданин на Народната република. ГЕРБ има много сходства с НДСВ, но пропагандата беше дори по-класна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:11 pm 
Аватар

Правителство с премиер Гоце пък ме кара все повече да се замисля за разни неща. Това определено ще е нещо, което вече няма да мога да издържа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:12 pm 
Аватар

Ти нали не гласуваш, кво ти пука? Гоце и Станишев ще ти вдигнат пенсията есента с 500% :lol:

Ако чакам на тях, да съм умрял от глад. От политиците нищо не чакам.
Ако зависи от мен, за всички тях без изключение - бой, ебан и солена вода до второ пришествие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:23 pm 
Аватар

Не знам дали може да има и такава теория, но Цв. Цв. май доста мразеше Дянков...И може да му се е отдал случая...Определено последните действия на Бащицата, са за замазване на очите, за справка министъра на образУваниетУ...Инак, ще е най-едрия кур, ако Гоце се намъкне в политиката, камо ли да ни стане министър. Кур за БСП, БКП и другите им разновидности от червен произход. Два за Цура и то не само за Пиронкова!

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:38 pm 
Аватар

Сега мернах в БМВ форума една тема за предстоящите избори и резултатите от гласуването са доста различни от нашия форум. Гледайте за кво става въпрос:

Прикачени файлове:
Capture.JPG
Capture.JPG [ 41.01 KiB | Прегледано 2823 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:39 pm 
Аватар

Изображение

ФОСТАТААА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:39 pm 
Аватар

Малко от един любимец на Змея:

http://templar.blog.bg/politika/2013/02 ... ca.1054600

Цитат:
Народ, протест, рестарт, аборт, безизходица

Основният политически извод от днешните протести не е , че ГЕРБ са пътници. Това не е новина, не е и много оригинално. Лишено е дори от патос.

Новото е, че БСП е на път да поеме нова роля в българската политика. След 23 години тъпчене на едно място.

Винаги досега народът сваляше БСП от власт с шутове: протести, улични блокади, стачки и революция.

Винаги досега имаше някоя политическа сила, която печелеше минимален кредит на доверие, колкото да облече в политическа форма изхвърлянето на БСП и да поеме властта.

Винаги досега БСП се завръщаше на власт, когато алтернативната политическа сила изчерпи доверието към себе си и се спихне като балон на абитуриентска кола.

Хората отвратени от управлението решават да не гласуват. БСП изкарва своите военизирани антифашисти, като хиена се захранват с народното отвращение от политиката и идват на власт.

Днес е различно. Много различно. Различното е, че за пръв път БСП може да дойде на власт не след кротко спихване на своя опонент, а на гребена на масови протести.

Различно е и защото се поизчерпиха спасителите. Видяхме спасителя - Цар. Видяхме и спасителя - хайдутин. Остава Йоло Денев да дойде с Бог Тангра? Поради липса на спасители, по снизхождение тази роля ще поеме Ламята.

БСП ще бъде изхвърлена на власт от гнева на милион хора и безизходицата им. Ще изгоним нещо, което стана нетърпимо, с ясното съзнание, че след него ще дойде нещо, което е кошмарно.

Като в онзи виц, в който полякът поискал от златната рибка два пъти подред да дойдат китайците. Дошли китайците, убили мъжете, изнасилили жените, изяли добитъка, разорали земята и я посипали със сол. Когато полякът поискал същото нещо трети път, рибката не издържала и му казала:
- Абе ти си луд, как можеш да искаш това трети път, не видя ли какво става като дойдат...
- В Полша ще дойдат три пъти, но през Русия ще минат 6 пъти.

Нещо такова става и в момента. Всички сме събрали толкова много гняв и огорчение от ГЕРБ, от тяхната простотия, простащина, популизъм и безобразия, че тържествуваме при мисълта, че може народът да ги измете. И някак потулваме мисълта, че отдолу се задава Станишев. Ще ни се да се изметат тези бандити, пък после ще я мислим...

Всъщност никой не знае какво точно ще стане.
Този протест очевидно е манипулиран.
Този протест обаче очевидно е автентичен, истински.

Това са десетки хиляди хора, които вероятно след една седмица ще бъдат милион.
Това са хора от всички възрасти, но сред тях и много на брой млади .
Това са хора с тъпи физиономии, рошави коси или бръснати глави, хора с анцузи, но също и хора с красиви лица, одухотворени погледи и книга в раницата. Мъже и жени. Старци, готини мацки, юноши бледни.
Това са прекалено много и прекалено разнообразни хора, за да могат да бъдат организирани "по команда", колкото и на любителите на конспирации да им се иска да видят дългата ръка на тоя-оня.
И нещо много важно: това не са претенциозните хора, които водени от гражданската си позиция искат да бранят дюните, птичките и пчеличките.
Това са различни хора, но еднакви в едно. Кротки и пасивни са, но от вчера са изригнали от нетърпимо възмущение и отчаяние.
Това са героите на Гео Милев:

Нощта ражда из мъртва утроба

вековната злоба на роба:

своя пурпурен гняв -

величав.

Дълбоко сред мрак и мъгла.

...

из гладни поля

из кални паланки

села

градове

дворове

из хижи, колиби

из фабрики, складове, гари

хамбари

чифлици

воденици

работилници

юзини

заводи:

....

изпокъсани

кални

гладни

навъсени

измършавели от труд

загрубели от жега и студ

уродливи

сакати

космати

черни

боси

изподрани

прости

диви

гневни

бесни

- без рози

и песни

...

на гърба с парцаливи торби

в ръцете - не с бляскави шпаги,

а с прости тояги,

шопи със сопи

с пръсти

с копрали

с търнокопи

с вили

с брадви

с топори

с коси

и слънчогледи

- стари и млади -

се спуснаха всички отвред

- като отприщено стадо

от слепи животни,

безброй

яростни бикове -

с викове

с вой

(зад тях - на нощта вкаменения свод)

полетяха напред

без ред

неудържими

страхотни

велики:

НАРОД!

Това са хора, докарани до отчаяние. Бесни от години наглост, несправедливост, безочлив крабеж. Това са хора, на които им е омръзнал стресът от мизерията, нямат какво да губят, преминали са някаква граница.
От три различни града показаха жени, които не говореха за сметки за ток, а крещяха
- Изгониха ни децата.

Конгречулейшън, това е революция!

Ако днес някой опозиционен на Борисов потрива ръце и казва "Народът възстана срещу олигархичният модел на ГЕРБ", да пробва да се появи пред народа.

Народът възстана не срещу ЕРП-тата, не срещу монополите и не срещу олигархичния модел....

Народът като суверен абортира прехода и политическата система въобще. Парламент, правителство, демокрация, избори, пазарна икономика, вече не са валидни. Няма вече такъв обществен договор. Тези хора не искат ГЕРБ да си ходи, а рестарт на държавата.
Това се казва "революционна обстановка".
В такива времена се раждат чудовища, спасители, човешки права, Робеспиер, Ленин, Хитлер, Стамболийски, Ивайло, Спартак, Йоло Денев....

Народът иска национализация, съд за всички политици (не за ГЕРБ, а за всички, наши и чужди), народно управление, от небето да завалят кремвирши. И е прав.

Наивно е да обвиняваме народа, че не знае какво точно да иска, че иска нереалистични неща или че не уважава частната собственост на Чешката република (ЧЕЗ). Народът е прав. Не защото нещата, които иска са правилни, а защото не му е работа да формулира политически дневен ред. Работата му е да мечтае. Формулирането на дневния ред винаги, във всички времена и във всяко общество го правят лидерите, политиците, народните водачи.
Днес няма легитимни, признати от хората лидери и народни водачи. Затова няма да има смислен дневен ред. Ще има хаос.

Днес разумните, причинно-следствени връзки, аргументи и предложения не работят. Защото когато хората са на улицата, те не искат да слушат. Ако искаха да слушат някого, те щяха да гласуват за него, а не да излизат на улицата да хвърлят камъни.

Вина за този напълно абортиран обществен договор и за тази напълно делигитимирана политическа система, парламент, демокрация и икономически модел имат лидерите и народните водачи, които не са били на нужната висота. От 1789г. до днес. Провалили са се. В управлението. Или в начина, по който го обясняват. Или и в двете.

В тази ситуация, БСП вероятно ще успее да мобилизира достатъчно от своя най-твърд комунистически електорат, за да може на фона на общото отвращение и омерзение да вземе най-много гласове. И в комбинация с разни шмекери да състави "правителство на националното ... (съгласие, спасение, възраждане... все тая).

Ситуацията е непредвидима. Може да се появи нова сила, която да се основе утре от никому неизвестен водач и до изборите да помете всичко. А може и да не се появи. Най-вероятно няма да се появи, щото у нас новите сили не се появяват току -тъй. Те се появяват или от чужди посолства, или се изпльокват от дребни шмекери, или като Янето - и двете едновременно.

Има разбира се възможност Бойко Борисов да отиграе ситуацията в своя полза. Не бих го подценил като играч. Както е свършил курса, така утре ще "отмени" сметките за ток, ще "уволни" ЕРП-тата, ще увеличи пенсиите с 30%, ще изкара гей-скандал със Станишев и ще спечели изборите. Като стой_та_гледай. Но е страхлив и нерешителен, така че е малко вероятно.

По-вероятно е все пак да дойдат комунистите. Да дойдат на вълната на искреното отвращение и възмущение на отчаяните хора и на скъсания и отхвърлен обществен договор. И да върнат лакърдиите от социализма. Не защото народът наистина ги иска, а защото са последното, което помни, преди това гнусното, дето в начлото с копнеж наричахме демокрация, а после с отвращение занаричахме преход.
Като дойдат комунистите ще се оплескат отново. Както винаги досега. След 2 години Станишев (или експерти, подкрепени от него) ще си спомняме за Борисов като за любим дядо от слънчевото детство, който ни е давал шекерчета.

И тогава ще изгоним комунистите с камъни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:41 pm 
Аватар

Сега мернах в БМВ форума една тема за предстоящите избори и резултатите от гласуването са доста различни от нашия форум. Гледайте за кво става въпрос:

Прикачени файлове:
Capture.JPG

Ще напиша следващото, като се надявам да не си редовно пишещ в такива форуми :lol: : е, бат' Т., че то само орки пишат в авто форумите бе, ква друга да бъде анкетата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:43 pm 

Точно това мислех да напиша, че редовно пишещите по тия авто форуми са тотални орки. Няма нищо изненадващо, високият процент за АТАКА е ясен критерий. Ако има такава анкета и във форума на свинете, резултатите вероятно ще са покъртителни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:05 pm 
Аватар

Аз не знам какво да мисля за причините за тази оставка - най-малкото не знам оставка ли е или уволнение.

Засега си мисля за тия варианти -
1. Дянков каза, че ако бюджета за тази година не излезе, ще си подаде оставката. Липсата на 1млрд за земеделците е достатъчен повод, но само при условие, че си държи на думата.
2. Цветанов открито мрази Дянков, а за мен Цветанов има някакви адски силни лостове в настоящата власт.
3. Мирко Ирландеца също мрази Дянков. Той пък има силно лоби на земеделците и с това може да натиска Борисов.
4. Борисов мета удобна жертва на матряла. Това обаче ми звучи тъпо, щото жертвата не е ресорната за цените на тока.
5. Дянков бега от потъващия кораб.

Каре, Дянков на фона на Мирко Ирландеца е светило. На фона на Костов е лайно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:08 pm 
Аватар

E, то на фона на Костов и Адам Смит е лайно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:13 pm 
Аватар

Айде другия понеделник и Боката подава оставка! НАТИСКАААЙ! :strkstrk

Накрая остава Цветанов, Цветан да избомбим :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:20 pm 
Аватар

Са интересно дали медиите ще започнат да пеят за "лошия Борисов и добрия Цветанов", както г-жа Илиана Беновска от радио К2 предрече преди 2 седмици :bigok

Всичко върви по план, стокерчета :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:26 pm 

Morning Glory написа:
Аз имам по-особено мнение за г-н Дянков и съм го изказвал един-два пъти, но пък, от друга страна, съм заплатаджия, не съм предприемач и вероятно нямам погледа на мнозина други върху фискалните решения на кабинета "Борисов" :bigok По тази причина пак ще напиша, че не ми се спори, спокойно може да ме облеете, като напиша, че според мен този беше единственият що-годе свестен министър. За финансовите министри нали се казва, че щом са мразени, значи си вършат добре работата :bigok

Ами защо да не си прав? Всичко е относително. След като базата за сравнение е ниска, наистина не се иска чак толкова много да си най-дсобрия мионистър в правителството на ГЕРБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:29 pm 
Аватар

Тия юнаци с най-юнака начело,го докараха да нямат правилен ход.Единственият правилен ход е всички след Дянков,а който е за подсъдимата скамейка,към нея!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:31 pm 
Аватар

STALKER написа:
Са интересно дали медиите ще започнат да пеят за "лошия Борисов и добрия Цветанов", както г-жа Илиана Беновска от радио К2 предрече преди 2 седмици :bigok

Най-вероятно. Имайки предвид, че Беновска е на хранилка при Бойко, за да тръгне с такава информация, едва ли е без причина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:33 pm 

Радвате се сега на краха на Борисов, ама след 6 месеца като пак получим Станишев и като му гледам програмата, аз директно си събирам багажа и се изнасям.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:38 pm 
Аватар

Къде мога да му видя програмата, както и програмите на другите политически партии ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:39 pm 
Аватар

joro123 написа:
Радвате се сега на краха на Борисов, ама след 6 месеца като пак получим Станишев и като му гледам програмата, аз директно си събирам багажа и се изнасям.

Ми той краха на Борисов е част от плана за връщане на Станишко на власт. Тъжното беше преди 4 години, сега е все тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:49 pm 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:

Най-вероятно. Имайки предвид, че Беновска е на хранилка при Бойко, за да тръгне с такава информация, едва ли е без причина.

На хранилка е при Алексей Петров, според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:50 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
Къде мога да му видя програмата, както и програмите на другите политически партии ?

За чий ти са програмите. Те на всички са почти еднакви, но най-важното е, че са само предизборни. Демек за парлама. После кой Х.., кой два...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:50 pm 

Като се измете ББ, чорбарите ще си помислят че те са го свалили! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 3:52 pm 

trikilarakiq написа:

Най-интересните неща са следните :

- разбира се връщане на старата пенсионна възраст ( щото и при сегашната пенсионна възраст, системата никак не издъхва )
- премахване на плоският данък, за да се върнела социалната справедливост ( те го въведоха между другото ). Това мене лично ме засяга защото съм почти сигурен че ще мина в графата богати или нещо такова. И не че и сега не плащам доста пари на държавата, та Станишко ще се погрижи да си давам половината заплата, за да може половината държава да не плаща никакви данъци, просто щото не се осигуряват на реалната си заплата.
- 450 лв. минимална заплата при края на мандата им - 140 лева увеличние, при положение че при предишният им мандат в годините с по 7-8% растеж, вдигнаха минималната заплата с общо 60 лева :).
- без да са го казвали, основен приоритет ще е вдигане на пенсиите, щото всички знаем кои са им избирателите

Последна промяна joro123 на Пон Фев 18, 2013 3:55 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]