forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 5:02 pm 

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 5:07 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Нямам думи, тези които подписваха договорите сега оглавяват протестите! :smt031 :smt031
Просто народа ни са овце, няма оправия... Завършвам висшето и се махам...

Бате, тоя пост го копирам във ФБ. Това е мисъл-епоха!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 5:35 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
ДипломатО написа:
Не е организирал нищо ама гледай са как ше "яхне".

Надявам се да ми яхне кура, но за съжаление и аз имам подобни подозрения. Хората не трябва да го позволят, трябва да се покаже ясно, че комунистите не са никаква алтернатива на Пожарникаря.

:bigok :bigok :bigok :bigok
Прикачени файлове:
Capture.PNG
Capture.PNG [ 11.44 KiB | Прегледано 3146 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 5:55 pm 

Важното е да има добавки на пенсиите! :bigok :strkstrk
Браво на хората излезли на протест, но ще видите как от цялата ситуация комунистите отново ще излязат със най-големи дивиденти :smt023

ПС: почна се "Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството" :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 6:17 pm 
Аватар

Днес който е гледал К3, поне 20 пъти различни хора обявиха, че протестът не е партиен, че виновни са не само тези, а и предишните за ситуацията с монополите.

Иначе, продължавайте да си пишете, че БСП го организаира :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 6:18 pm 
Аватар

Дай да си стоим винаги вкъщи, щото някой ще обяви протеста за свой. :strkstrk Аз освен дебила Расате други "политици" не видях, но и той не се е опитвал да го "яха".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 6:20 pm 
Аватар

Партиите просто ще го яхнат иначе ясно, че не е партиен. И това не е причина да стоим вкъщи много ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 6:51 pm 

http://www.dnes.bg/politika/2013/02/17/ ... oto.180397
Цитат:
Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 6:54 pm 
Аватар

До преди малко слушах при оная дебелата журналистка гости Каролев и Джамбазки. Каролев при все цялата си тъпота успя на направи Джамбазки да изглежда като смешен пубертет, но по-лошото е, че падението на това момче е фрапиращо. В момента е неразличим от Волен, когато не си е пил хапчетата, но без да притежава ораторските му умения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:01 pm 
Браво на всички, които излезнаха днес! Стига с това, кой е яхнал протеста, кой мисли да го яха и.т.н.! Организаторите повториха 5 пъти, че нямат нищо общо с никоя партия.Важното е, че на хората им писна и излезнаха да го покажат по подобаващ начин :) За ушевите не ми се говори, полицейското насилие и своеволие явно е законно в тая държава!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:04 pm 
Аватар

Omraz написа:
http://www.dnes.bg/politika/2013/02/17/ataka-obiavi-protestite-za-svoi-iska-ostavka-na-pravitelstvoto.180397
Цитат:
Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството

Изображение

Кой е този до Волен? Не е ли доказателството, че трябва да гласуваме за ВМРО и гласът ни няма да отиде за Атака. :smt035 Няма :smt035 Да :smt035 Отиде :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:07 pm 
Аватар

Доста ми е смешно, как некои хора си вярвате, че тия протести няма да се политизират. Според мен вече се.

За това никога няма да им стъпя. Смърт за некви такива прокажени идеи и протести, мисля, че и на малоумниците е ясно, че комунягите си го гласят Боко и резултата ще видим на изборите...

Истината е една - Костов или емиграция!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:10 pm 

Цитат:
Над 30 000 души въстанаха срещу високите сметки за ток и парно днес във Варна, съобщава крайморският сайт “Петел. бг”.

“Бул. “Мария Луиза”, “Христо Ботев”, “Княз Борис I” се оказаха тесни за варненци. В знак на съпричастност и подкрепа жанданмеристите посрещнаха множеството със свалени на земята щитове, а протестиращите им подариха цветя. Пред ”Петел.бг” заместник-шефът на полицията коментира, че служителите застават зад исканията на хората. Като пореден знак на подкрепа полицията пусна протестиращите да тръгнат към Аспарухов мост.

:smt017 :smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:10 pm 
Аватар

Lidl написа:
Доста ми е смешно, как некои хора си вярвате, че тия протести няма да се политизират. Според мен вече се.

За това никога няма да им стъпя. Смърт за некви такива прокажени идеи и протести, мисля, че и на малоумниците е ясно, че комунягите си го гласят Боко и резултата ще видим на изборите...

Това означава, че си подвластен на Станишко и Болен? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:11 pm 
Викаш по - яко е да си стоим вкъщи и да си мълчим и да ревем по нета, че ни е калпава държавата? Аз видях сумати млади хора, които се събраха и казаха какво мислят. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:13 pm 

другата седмица ако има такъв голям протест сто про ще има яко проблеми :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:13 pm 
Аватар

Кур за Болен, два за ДжамбазСКИ :bigok Токът пада с 10% от пролетта, помнете ми думата :strkstrk

:arrow: Търговище на клипа това в бОркана да не са онези гъби, майна :bigok

:arrow: Няма да има проблеми с протестите и полицията, ако ще и да се изсерат групово в Остите на ЕРД-тата :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:14 pm 

STALKER написа:
Днес който е гледал К3, поне 20 пъти различни хора обявиха, че протестът не е партиен, че виновни са не само тези, а и предишните за ситуацията с монополите.

Аз не мисля, че БСП организира протеста. Вероятно го подпомага и както виждаме се опитва да се възползва.

Организира го най-големият стимул за протест на българина - бръкнаха му в джоба (а там няма почти нищо). :wink:

Лошото е, е повечето хора на протестите са изключително наивни и явно скотския начин на живот е довел до допълнително оглупяване. Като чуя призивите за национализация и почва да ми се повръща, а другарите точно тая песен почнаха да пеят. :ohmygod2

Национализация и услуга предоставяна от държавата = лоша и некачествена услуга + огромни разходи за поддръжка на голям персонал, занимаващ се с това. Т.е. даване на още пари от обикновения човек и вземане от левия джоб, за да сложиш в десния.
Просто трябва по-добра държавна регулация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:16 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Lidl написа:

Това означава, че си подвластен на Станишко и Болен? :bigok

ко рячи :loser2

SouthSupporter написа:
Викаш по - яко е да си стоим вкъщи и да си мълчим и да ревем по нета, че ни е калпава държавата? Аз видях сумати млади хора, които се събраха и казаха какво мислят. :smt006

Ами не, аз не ревем нито по нета, нито на живо. Кажи ми ти точно за кво протестираш? И като ти се появи отпред Расате, Волен и някви комуняги, добре ли се чувстваш? Аз ако видим некъв такъв хероинаджия отпред, най-много да му отворим черепа с некво паве. Пък ти си ходи на общите протести с тия пумяри...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:18 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:

Аз не мисля, че БСП организира протеста. Вероятно го подпомага и както виждаме се опитва да се възползва.

Организира го най-големият стимул за протест на българина - бръкнаха му в джоба (а там няма почти нищо). :wink:

Лошото е, е повечето хора на протестите са изключително наивни и явно скотския начин на живот е довел до допълнително оглупяване. Като чуя призивите за национализация и почва да ми се повръща, а другарите точно тая песен почнаха да пеят. :ohmygod2

Национализация и услуга предоставяна от държавата = лоша и некачествена услуга + огромни разходи за поддръжка на голям персонал, занимаващ се с това. Т.е. даване на още пари от обикновения човек и вземане от левия джоб, за да сложиш в десния.

Нали ти е ясно, че дори и комунягите няма да направят национализация? Просто казват това, което повечето искат да чуят. Идеята за частна собственост остава изключително чужда за населението и това ни изяжда главите.
А това, че хората казват, че не е политизиран протестът, не означава абсолютно нищо, тъй като Станишев излиза и почва да обяснява обратното, а мнозинството не гледа Канал 3.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:19 pm 
Аватар

Е кво, ми виж се - Станишев казал нещо си, и затова ти нема да ходиш на протест. Значи действията Станишеви определят твоите. Това дали аз ще ходя на протест не зависи по никакъв начин от Станишев, ако ще да предлага лично безплатни свирки там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:21 pm 

Вината на Герб в случая е, че не либерализираха в пазара на ток, което трябваше отдавна да стане.

Не трябва да гоним тези ЕРП-та, а да докараме поне още толкова и всички да могат да се конкурират помежду си. Това обаче изобщо не значи, че ще поевтинее тока.

Народът обаче не иска нови чорбаджии-изедници, иска национализация. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:22 pm 
Аватар

От къде знаеш, че точно това иска народа :wink: Иска го Болен, Жамбаски и още няколко добрали се до камерата и извоювали своите 5 минути слава :wink:

Ако комунягите вземат властта и изпълнят поне 5 % от програмата си, си търсете качествени бали със сено, че само това ще остане за ядене в тази държава :smt006

Последна промяна Mr. Smith на Нед Фев 17, 2013 7:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:23 pm 
Протестът се превърна в протест срещу цялото правителство,управление и.т.н. За мен най - радващото е, че хората успяха да се обединят, да направят нещо заедно и то масово.А това за Волен и Расате не е вярно. Организаторите повториха няколко пъти, че протестът е чисто граждански, а Расате беше посредата на върволицата. Нито е бил отпред, нито е имал някакви претенции :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:24 pm 

Пределно ясно е на всички че партията-майка се опитва да го яхне заедно със свои отрочета разни.Искрено се надявам да са си направили сметките без кръчмар и да се направи това,което не направихме през 1989 и 1997.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:26 pm 

Mr. Smith написа:
От къде знаеш, че точно това иска народа :wink: Иска го Болен, Жамбаски и още няколко добрали се до камерата и извоювали своите 5 минути слава :wink:

Прав си, грешно се изразих - "народа" е твърде общо казано и е неверно генерализиране.

Макар че ако другата седмица се направи референдум "ЗА или ПРОТИВ национализация на електроразпределителните дружества", нали се сещаш какъв ще е резултата? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:26 pm 
Аватар

Да 20% избирателна активност , 60% За и 40% Против :wink:
10 човека казаха пред камерите, че искат национализация, аз говорих с над 20 за няколко дни и никой не иска национализация, а просто искат да знаят за какво отиват тия 5 стотинки на киловат, които остават в ЕРД :wink:

Последна промяна Mr. Smith на Нед Фев 17, 2013 7:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:27 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:

А аз мисля...днес беше първият организиран протест в Търговище...до сега беше пълна апатия и мълчание...и това бше нормално...все пак градът ни е бастион на червените.... :bigok
Аз отидох от любопитство по-скоро и какво да видя...в първите редици...само стари комунистически кадри....еми какво да си мисля... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:30 pm 
Или просто на тези комунистически кадри не им стигат нещастните пенсии да си платят тока и чашата е преляла :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:32 pm 

Omraz написа:

:smt023
Точно абсурдните искания в началото на протестите ме отказаха да изляза. Добре е, обаче, че хората се посъбуждат и току виж са започнали и да се информират. Все повече недоволството се пренасочва от високите сметки към театъра (доста неподходяща дума), който се разиграва в страната от години! Ако напрежението продължи, не изключвам предсрочни избори в името на "общото благо", замазване на очите и продължаване на статуквото!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]