forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 11:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1533 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 1:44 am 
Аватар

Да бе Арш е дървар където и да отиде вкарва като луд, ама ние го опреличихме на Миро Антонов :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 2:51 am 
niki87 написа:
Що за малоумни изказвания на Илиан, че имало напрежение и тежала фланелката :ohmygod Ако срещу ИМПУЛС! има напрежение, кво ше има, ако тия некадърници го докарат до мач за влизане в групи на евротурнир, примерно :ohmygod Като не им понася напрежението да ги разкарват тия мекотели. Аман вече!

Тук всеки втори вика, че фланелката на Левски тежи, но НЕ... като го каже Илиан, това го прави мигновено некадърник.
:lol: Иначе вдействителност не е прав. На всички футболисти им е през кура чия фланелка обличат. Какво да говорим за "тегло"... :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 9:53 am 
Аватар

gamencerista написа:
Да бе Арш е дървар където и да отиде вкарва като луд, ама ние го опреличихме на Миро Антонов :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Вие не разбрахте ли ,че при нас нападатели тип "консуматори" не виреят (Арш, Силва).Явно Коняспор имат добри крила и добри халфове ,които дават точни центрирания и добри извеждащи пасове.При нас такива футболисти няма.Вчера Йорданов и Василев колко пъти центрираха към Силва и колко пъти дадаоха точно центриране?
Португалеца не е лош, но му трябват добри подавачи.Нещо от рода на Дарко Тасевски + крила, чиито центрирания са точни.Без подобни условия, действително Жоао Силва е безполезен.Както се оказа Арш, например.Де Карвальо е по-раздвижен и за това успеваемоста му е по-висока.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 12:05 pm 
Аватар

flo написа:
gamencerista написа:

Вие не разбрахте ли ,че при нас нападатели тип "консуматори" не виреят (Арш, Силва).Явно Коняспор имат добри крила и добри халфове ,които дават точни центрирания и добри извеждащи пасове.При нас такива футболисти няма.Вчера Йорданов и Василев колко пъти центрираха към Силва и колко пъти дадаоха точно центриране?
Португалеца не е лош, но му трябват добри подавачи.Нещо от рода на Дарко Тасевски + крила, чиито центрирания са точни.Без подобни условия, действително Жоао Силва е безполезен.Както се оказа Арш, например.Де Карвальо е по-раздвижен и за това успеваемоста му е по-висока.

играчи на нивото на миньорк и треньор на нивото на берое няма как да се надскочат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 12:50 pm 
Аватар

Така си е.
А как стои въпроса с играчи на Бдин, Спартак Пд, Марица, Пирин, Спартак Пл?
При треньорите от Етър и Нафтата как стоят нещата? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 1:39 pm 
Аватар

Croopev написа:
Тук всеки втори вика, че фланелката на Левски тежи, но НЕ... като го каже Илиан, това го прави мигновено некадърник.
:lol:

Бачка, няма как да ти тежи фланелката в КОНТРОЛА срещу някви мега анонимници... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 1:43 pm 
Естествено, че може особено ако си с душа на мишка. Друг е въпросът, че е неприемливо и според мен той го каза това като негатив, поне така ми прозвуча. Иначе както казах той не е прав за това "тегло" :mrgreen: . Футболистите ни са путки, а в този мач толкова много ги мързеше, че няма накъде повече.

Това, което исках да кажа е, че започна доволно да се преекспонират думите му, без значение какво каже. Ако тръгна да търся мнения на повечето хора, които пишат тук, ще намеря такива противоречия, че ви е бедна фантазията.

Изключително много ме дразни и фактът, че целият стадион му скандираше името на Илиан по едно време (например мачО с Литекс). За какво му скандираме името като след 1 седмица ще започнем да го плюем. Искаме от другите това, което ние самите като публика не сме и сме много далеч от това да бъдем. :smt006

Аз лично му скандирах името, защото въведе някаква, макар и изкуствена, промяна във футболистите, които почнаха да ни поздравяват след всеки мач (спази си обещанието). Като треньо прави грешките, които правиха Мъри, Кокала, Гонзо, Костов и.т.н. Аз лично ще изчакам края на сезона, защото имам някакви принципи, макар и да не съм оптимист в случая. Освен това съм сигурен, че ако беше дошъл някой преди началото на подготовката, картинката щеше да бъде 1 към 1 просто защото "лидерите" ни са путки и са въвели някакво брутално ниско селско ниво на поведение, което се е вкоренило дълбоко в тъпите кратуни на играчите ни(без чужденците и Пламен). Това му е и най-голямата грешка на Илиан, макар и това поведение да датира отпреди много време.

Мога да напиша още много, но нямам никакво време. Дано съм бил ясен. :bigok

Последна промяна El Hacendado на Съб Фев 16, 2013 2:02 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 1:50 pm 
Аватар

Момчета, какво се притеснявате, да не би да очаквахте пълна промяна... :ohmygod2 :ohmygod2 Невинни мечти :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 3:35 pm 

blurrrr написа:
Всъщност, при Николай Костов играехме едно голямо нищо :wink: Може би след време щеше да се почувства некъв почерк, но ние не ебаваме да чакаме, а и той се оказа путка и остави разни лекенца да му се качват на главата :slap
Що се отнася до Арс - една от големите трансферни грешки на Гонзо, който иначе имаше доста добри попадения... и точно Жуниньо е едно от тях, в него имаше 10 пъти повече футбол отколкото в Арш :smt006

Само дето имаше един малък проблем с Жуниньо. Взехме го за централен нападател, а той бе ляво крило. Иначе и на мен ми харесваше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 3:45 pm 

Пичове гледах вчера целия мач и според мене тази среща беше просто за да може играчи като Даниел Димов, Йовов, Силва, Милен Василев да могат да поиграят 90 мин.
Тая контрола си беше пълен ташак. Очаквах да се появи Родгригес да се обиграе малко, ама нейсе. Тоя мач въобще не си го слагайте. Утре ще е то.
Забелязвам в тея контроли че ако някой отбори почне да ни пресира гълтаме бастуна и не знаем какво да правим.. Очаквам като почне първенството доста отбори да ни пресират и да загубим точки, защото настава голяма паника и идват грешките отзад и гола е въпрос на време.
Много се надявам Везалов да не се контузва повече защото си мисля че в него има много хляб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 9:46 pm 
Аватар

blurrrr написа:
Така си е.
А как стои въпроса с играчи на Бдин, Спартак Пд, Марица, Пирин, Спартак Пл?
При треньорите от Етър и Нафтата как стоят нещата? :smt003

Играчи-национали и треньори-шапиони. Аз виждам разлика с днешните, за теб не знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 10:06 pm 
Аватар

Викаш Борето и Кривия бяха национали и шампиони като дойдоха в Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 10:09 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

аха
и Цар Гонзо беше национал :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 10:46 pm 
Аватар

е кривия заедно с бебето , индианеца и ромарио се водеха супер мега-талантите на бг футбола, беха младежки национали и т.н., а гонзо се беше счупил да вкарва и заедно с некво сърбе в локото се водеха най-силната нападателна двойка в първенството

лошо нема да взимаме и недоказани, ето че везалов и май велев се оказват добри играчи, имало е и други, лошото е, че вече не взимаме тези доказаните, демек в момента братя миланови, неделев и подобни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 10:52 pm 
Аватар

Croopev написа:
Изключително много ме дразни и фактът, че целият стадион му скандираше името на Илиан по едно време (например мачО с Литекс). За какво му скандираме името като след 1 седмица ще започнем да го плюем. Искаме от другите това, което ние самите като публика не сме и сме много далеч от това да бъдем. :smt006

Скандирахме му името след мача с Литекс, защото прояви смелост, като пусна втори нападател при 1:1 с човек по- малко. Съдбата обича смелите, публиката също. В останалото време откакто ни е треньор само се оправдава като мишок. За спортно- техническите му качества дори не коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 11:19 pm 
Това, че ти си му скандирал името заради това, не означава, че другите са го направили заради същия мотив. Просто сме мега лицемерна публика. :smt006 То да беше някакво изключение това. Все пак това е друга тема на разговор. Не може да разберете, че вмомента правилен избор няма. В началото се изискваше от Тонев да обещае, че ще даде шанс на Илиев дори при лошо представяне. Сега искаме да го маха. Ние самите знаем ли какво искаме? Отговорът е НЕ.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 11:28 pm 
Аватар

В момента само си чешеш езика и се вкарваш в излишни драми. Егати анализите за публиката обаче. Работата ни е да сме на стадиона и да подкрепяме отбор. Останалото са глупости

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 11:40 pm 
Аватар

Започваме полусезона с 4 мача, които перфектно ще покажат свършил ли си е Илиан работата или се е провалил. Преди тях всичко останало си е чесане на езика. Правили сме страхотни резултати и игри в подготовките и сме го духали после, ставало е и обратното. Още около месец и всичко ще е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 11:50 pm 
Аватар

Boyo написа:

е кривия заедно с бебето , индианеца и ромарио се водеха супер мега-талантите на бг футбола, беха младежки национали и т.н., а гонзо се беше счупил да вкарва и заедно с некво сърбе в локото се водеха най-силната нападателна двойка в първенството

лошо нема да взимаме и недоказани, ето че везалов и май велев се оказват добри играчи, имало е и други, лошото е, че вече не взимаме тези доказаните, демек в момента братя миланови, неделев и подобни

Ами Жорко Христов и Иво Иванов не отговаряха ли на тези критерии?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 12:31 am 
Аватар

Че какво му беше на Жоро Христов :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 12:58 am 
Аватар

Добре, че едно време за тоя отбор са играли мъже, та е измислена песента "когато Левски стъпи на терена". За тия сегашните, дето фланелката се им тежи, не знам какво трябва да се пее :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 1:02 am 
Аватар

Boyo написа:

Ами Жорко Христов и Иво Иванов не отговаряха ли на тези критерии?

Като взехме Христов, бех едва ли не в екстаз. :lol: Викам си "Ей сега с него и Гонзо ще мачкаме наред. Страхотен тандем". Ебаси, колко заблуден съм бил. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 1:28 am 

Преди да вземем Георги Христов, едно прасе от класа ми разправяше, че сме можели само да се снимаме с него.След това като го купихме го спуках от ебавки... само че както знаем всичко се връща. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 3:19 am 
Kryten написа:
В момента само си чешеш езика и се вкарваш в излишни драми. Егати анализите за публиката обаче. Работата ни е да сме на стадиона и да подкрепяме отбор. Останалото са глупости

В какви драми пък се вкарвам аз и какъв анализ съм направил толкова? Казах правилни неща без грам да преекспонирам (дори не конкретизирах, а и не е да съм отишъл в едната крайност) и въобще не знам с какво не си съгласен. Ако искаш всичко да е цветя и рози, вече ще се съгласявам с всички ваши писания, защото все пак това не е форум, в който да си изказваш мнението да комуникираш с други левскари.

Спирам да пиша по (в) тази тема, тоест езика бая ще ме засърби до края на сезона.

П.С
Работа не ни е. По-скоро задължение и аз смятам да си го изпълня. :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 10:45 am 
Аватар

Цитат:
Левски пуска най-доброто с Ростов, 11-те на "сините

Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Роман Прохазка, Кристовао Рамос, Владимир Гаджев, Гари Родригес, Базил де Карвальо

Шампиони сме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 10:58 am 
Аватар

Жал ми е само за Митака, сам са го оставили да се оправа в центъра на защитата :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 11:21 am 
Илиане, ти си прост човек, Левски е голям за теб...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 11:30 am 
Аватар

Prisoner написа:
Цитат:
Левски пуска най-доброто с Ростов, 11-те на "сините

Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Роман Прохазка, Кристовао Рамос, Владимир Гаджев, Гари Родригес, Базил де Карвальо

Шампиони сме :smt006

Горе- долу и аз смятам, че това е оптималният състав, като се изключи Непоклатимия и Прохазка (смятам, че Велев е по- раздвижен). И лошото е, че ако за Прохазка имаме алтернатива, то за заместник на Тополата сме взели друга Топола.

А иначе, Prisoner, Гари Родригес беше най- добрият срещу Дукла ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 11:51 am 
Аватар

ясно...Милиев ще ни забавлява и този полусезон.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 11:58 am 
Аватар

Тоя идиот още първия мач можем да направим така, че да му е последен. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1533 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]