forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 7:12 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Козареца колко великодушен е станал обаче към левичките :lol: ,добър социало-комунист е тоя,който е гушнал букетчето,в това мисля,че различия няма :bigok

Привидно е мек само, иначе сигурно пак иска да им отваря джебчета и да ги пори в тях :bigok :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 7:19 pm 
Аватар

Аааааа,проверя ви ги дали кълват

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 3:18 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тук не сте ми интересни мисля да подхвана Каролев във фейса :strkstrk, а след това ще го поканя тук да продължим, при което очаквам подобаващо включване :wink:

Каролев може ли така мошно да те нахрани :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 10:29 am 
Аватар

Включвам се, само да кажа, че тоя Каролев е ерата противност. Мега гнусен. Жалко, че Козареца не му е забил един в гнусното лице.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 12:01 pm 
Аватар

http://solidbul.eu/?p=875 :boisw

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 12:24 pm 
Аватар

Всяка година е така, не знам какво ви прави впечатление въобще. тия крайно леви ли са, че гевара ли са, се появяват три пъти в годината, веднъж преди Луковия марш, втория път на 1 май, третия на 9 септември :slap Това е съдбата на партизанина, цял живот в храстите :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 2:16 pm 
Аватар

Писмото до Шоуто на Глави, от пича, който нападна Доган:

Цитат:
"Здрасти Слави,

Надявам се, нямаш нищо против, че се обръщам по този начин към теб, а не с чичо Слави.

За да бъда напълно откровен, преди да напиша защо се качих на трибуна и прекъснах речта на Ахмед Доган, насочвайки пистолет към главата му, искам да ти кажа, че в последно време изгубих интерес към предаването ти.

Ще се радвам колкото се може повече хора да чуят това, което ще прочетеш от писмото, което написах тук в следствения арест на „Г. М. Димитров“.

Много глупости се написаха и изговориха по мой адрес и по адрес на семейството ми, но не се и учудвам след като знам, чии интереси защитават въпросните медии и журналисти.

Искам да кажа на онези, които още не са разбрали защо исках да стрелям по Ахмед Доган, че аз, Октай Енимехмедов, съм „един от многото“, гласували доверие на този човек и останали разочаровани от неговата политика.

В последно време с това негово насаждане на омраза и паника между българи и турци, стана още по-ясно, че всичко, което се случва около ДПС, е изцяло в интерес на една единствена фигура и неговото обкръжение.

Много лъжи се изрекоха и много кражби се извършиха от тяхна страна, но за съжаление държавата нищо не прави по въпроса.

Дори ме учудва поведението на премиера Бойко Борисов, който излиза пред хората и казва, че „шапка му свалял на Доган“ за това, че бил много добър политик.

Това не го разбирам – защо този човек е наричан добър политик, след като е нанесъл такива поражения на страната и държавата в нея?!

Предполагам голяма част от вас видяха начина, по който ме налагаха и ритаха делегатите на ДПС и то, след като аз лично изхвърлих пистолета и не им оказах ни най-малка съпротива, те продължаваха да ме ритат с токовете си. С това те оправдаха моите очаквания, че не са нищо повече от шепа страхливци, доверили се на един доносник.

Това е истинското лице на голяма част от действащите фигури в партията. Казвам голяма част, защото вярвам, че и сред тях има млади и свободно мислещи хора, които в най-скоро време ще кажат „Не“ на Доган и неговата политика. Единствено по този начин биха могли да съхранят каузата на истинското ДПС. Това ДПС, в което хиляди български граждани вложиха много от себе си, от своята вяра, надежда и любов в защитаването на правата и подпомагане на развитието на различните отдалечени райони, в които преобладават предимно хора от турски произход.

Мисля, че след като аз, студентът от УАСГ, на 25 години успях да се кача на трибуната и пред цяла България да насоча пистолет в главата на Доган, всеки въоръжен с повече кураж би могъл да го направи.

Навярно в очите на много от вас моите действия и моя начин на изразяване изглеждат шокиращи и недопустими за демократичните ценности в България. Но искам да знаете, че аз като гражданин на тази страна, ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!

Тук, в тази страна, съм се родил, тук съм израснал, тук са моите родители, тук са приятелите ми, тук са минали 25 години от моя живот и тук ще умра!

Родината е обща за всички, без значение циганин ли си, българин ли си, турчин ли си и т. н.

Ние българските граждани сме народът на тази страна.
И също както всеки един от вас има своята лична история и памет, така и страната ни има своята памет и история.
Аз като един млад Родолюбец считам, че историята обърна гръб на Ахмед Доган.
Убеден съм, че не аз, а той заедно с останалата част на политическия елит, които нанесоха дълбока рана върху паметта и историята на България, трябва да са на мое място тук, в ареста на „Г. М. Димитров“.

Рана, която все още е неизлечима, ще оказва неблагоприятно влияние върху живота на поколения напред, в това число и нашето.

В една от своите лекции един мой любим архитект и инжинер Jaque Fresco казва така:
„Различните култури на този свят,
налагат различни ценности.“

Аз съм мюсюлманин и като такъв съм възпитаван да бъда добър към хората, да се отнасям добре с животните, да уважавам по-възрастните от мен, да се образовам и т. н. Но и аз, като всички хора по света, не съм безгрешен. Сигурно имам много грехове, за които се надявам Господ да ми прости. Научил съм се кое е най-важното за един мъж в този живот – достойнство и чест.

И сега, ако ме питате, защо след като ми засече пистолета, не съм ударил една плесница на Доган, ще ви кажа, че преди всичко един мъж трябва да уважава своя противник, според качествата му и да не го унижава пред хората му.

Симпатизирам на Левски, Раковски, капитан Петко войвода и на всички онези храбри мъже, милеещи за своята Родина. Не знам колко от вас са се замисляли, но аз често си задавам въпроса: Дали на Левски би му харесало случващото се в България, ако имаше възможност, дори и за миг да погледне през паметта на страната ни? Но това е друга тема на разговор.

Това е всичко от мен приятели.
Благодаря ви за отделеното внимание.

Накрая искам само да благодаря на брат ми и да му кажа, че е незаменим, страшно много се гордея с него.
Да благодаря на семейството ми, които страшно много ме подкрепят.
Да кажа на майка ми, че я ОБИЧАМ.

Да благодаря на теб, Слави и целия ти екип, за това че отделихте време и внимание да прочетете това писмо пред вашите зрители …, а и още нещо Слави, нали не се сърдиш като ти казах, че отдавна съм изгубил интерес към шоуто ти … вярвам, че ще дойдат по-добри времена за всички в тази страна!
Пожелавам на всички ви здраве, успехи в работата и дълъг, щастлив живот!

С най-добри пожелания: Октай Енимехмедов"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 3:35 pm 

Тоя оставам с впечатлението, че и той не знае какво е искал да направи и защо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 3:45 pm 
Аватар

Какво е луков марш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 3:48 pm 
Аватар

сериозно ли питаш?
Ако да- http://www.lukovmarsh.info/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 3:57 pm 

Седем:Едно написа:
Писмото до Шоуто на Глави, от пича, който нападна Доган:

]

Знаеш, че принципно не съм привърженик на теориите на конспирацията, но в случая си мисля че това писмо е малко вероятно да го е писал тоя пич. Според мен създаването на силни симпатии в обществото към тоя Октай е част от плана на кукловода, организирал този фарс.
Само че вече започвам да се чудя дали е Доган, който се опитва да си консолидира електората или са примерно кръговете около Касим Дал, които искат да му го откраднат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 3:59 pm 
Аватар

Ми някъде прочетох, че този Октай бил член на партията на Касим Дал, ама онези после го отрекоха. Еба ли му майката кво става, важното е на Доган да му е зле :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 4:14 pm 

Ми то може и да му е добре на Доган. Преди изборите ще пуснат Октай от ареста, защото деянието му е реално не е много повече от футболно хулиганство, Лютви Местан и другите помияри ще нададат вой как човека опитал се да убие Доган е пуснат, как за тях няма правосъдие, защото са турци, ще обясняват това в Рибново, Ардино, Джебел и т.н.
Същевременно обществото от "лоши българи" на 99 % ще е зад Октай, вероятно и скачения съд Волен Сидеров ще се изкаже в негова подкрепа и така отново ще постигнат максимална мобилизация на ДПС електората, депутатите им ще стигнат за да направят правителство с комунягите и накрая май на нас ще ни е най-зле. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 4:14 pm 
Аватар

antonatan написа:
сериозно ли питаш?
Ако да- http://www.lukovmarsh.info/

Мерсаж, доста интересен сайт!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 4:19 pm 
Аватар

Тея мръсни боклуци комунистите, смърт за тех бе,как нема некой да вземе властта и да ги избеси всичките мръсни боклуци до един.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 4:23 pm 
Аватар

Да бе, да!
Това ако го е писал този Октай Пистолетов, директно да го взимам за редактор или направо съавтор :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 4:57 pm 
Аватар

Това пък е толкова изкуствено писмо,ама много кухо.Кво сега,тоя някой е решил,че герой трябва да го правим,аз лично повече бих приел да го съдят за опит за атентат,колкото и това законново явно да е оборимо,отколкото да го превръщаме в светец

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 5:08 pm 
Аватар

Boyo написа:
Mr. Smith написа:
Тук не сте ми интересни мисля да подхвана Каролев във фейса :strkstrk, а след това ще го поканя тук да продължим, при което очаквам подобаващо включване :wink:

Каролев може ли така мошно да те нахрани :strkstrk

Какво пък ме е нахранил, един свестен отговор на въпросите ми не даде, даже за да направи изложението си по-обемно беше копирал всеки мой въпрос и след него отговаряше :smt003 Ама се натовари като го бъзикнах за казармата и ВКР-тата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 5:21 pm 
Аватар

Omraz написа:
Ми то може и да му е добре на Доган. Преди изборите ще пуснат Октай от ареста, защото деянието му е реално не е много повече от футболно хулиганство, Лютви Местан и другите помияри ще нададат вой как човека опитал се да убие Доган е пуснат, как за тях няма правосъдие, защото са турци, ще обясняват това в Рибново, Ардино, Джебел и т.н.
Същевременно обществото от "лоши българи" на 99 % ще е зад Октай, вероятно и скачения съд Волен Сидеров ще се изкаже в негова подкрепа и така отново ще постигнат максимална мобилизация на ДПС електората, депутатите им ще стигнат за да направят правителство с комунягите и накрая май на нас ще ни е най-зле. :bigok

Този ще има ли право да се кандидатира за депутата, чисто юридически? Защото на мен и това ми мина през главата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 7:25 pm 

Няма пречка да се кандидатира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 11:06 pm 
Аватар

Ако го осъдят преди изборите? Няма ли изискване да си неосъждан, за да станеш депутат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 11:21 pm 
Аватар

Абе има ли комисия в парламента, която да е оглавена от Яне? :lol: За каквото и да прочета и той е там, громи вразите като председател на комисията :bigok Гледам и Волен днес е попитал шефа на ЧЕЗ дали е истина, че получава 100 000 лв. заплата, а онзи ми каза, че такива въпроси не са учтиви :lol: Сигурно тоя мръсник ходи и с кола на работа, вместо с трамвай, а е и много вероятно да не живее в гарсионера в Обеля-2. Трябва да се обеси спешно и сметките за ток ще паднат наполовина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 11:33 pm 

STALKER написа:
Ако го осъдят преди изборите? Няма ли изискване да си неосъждан, за да станеш депутат?

Еба ли го. Няма как дотогава да мине на всички инстанции така или иначе.

Седем:Едно написа:
Гледам и Волен днес е попитал шефа на ЧЕЗ дали е истина, че получава 100 000 лв. заплата, а онзи ми каза, че такива въпроси не са учтиви :lol: Сигурно тоя мръсник ходи и с кола на работа, вместо с трамвай, а е и много вероятно да не живее в гарсионера в Обеля-2. Трябва да се обеси спешно и сметките за ток ще паднат наполовина :bigok

В тая връзка, искам привържениците на ВМРО (и специално Бранника) да кажат какво мислят за желанията на Волен и на ВМРО за национализация на ЕРП-тата. :ohmygod
Как точно ще стане това? Като "ги изгонят" кой ще се грижи за доставката на ток или ще я караме няколко месеца без ток, докато държавата наеме хора и създаде организация ? Това не е ли елементарен популизъм?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 11:56 pm 
Аватар

Аз пък не съм далеч от мисълта, че тези протести са финансирани от комунетата , защото скоро Белене влиза в парламента и ще могат да използват отново доводите, че токът бил скъп и с Белене щял да е евтин...

Като се върнем малко по-назад при тяхното управление също се задълбочи проблемът с топлофикациите, подписаха се скъпи договори за газ, и в обществото се насади мита, че на ток е по-евтино от парно/газ - бая хора изхвърлиха радиаторите , купиха скъпи климатици и сега са доста прецакани...

Иначе навсякъде хората пишат как можело толкова голяма част от цената да е надбавки и толкова малка самия ток и как никъде не било така. Включително много хора в този форум поддържат тази теза. Направих си труда да проверя как седят нещата в Германия:

Прикачени файлове:
Screen Shot 2013-02-14 at 10.58.26 PM.png
Screen Shot 2013-02-14 at 10.58.26 PM.png [ 80.37 KiB | Прегледано 2918 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2013 12:01 am 

http://www.youtube.com/watch?v=RI9BF19RvBo

Ето един аудио разказ за ЧЕЗ. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2013 12:03 am 
Аватар

Реално само София е масово топлофицирана, в останалите гладове цели квартали никога не са имали парно, газификацията също изостава, остава им да се отопляват на дърва или на ток :smt006 Общо взето изборът им не е много голям, т.е., който няма пари пали камините, който има слага климатици, щото не му се мъкнат дърва и чистят печки :wink: Не мисля, че са платени протести, особено пък от комунистите, които не мисля, че ще бъдат посрещнати добре ако се появат там :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2013 12:22 am 
Аватар

Вчера случайно пуснах скат и някаква жена разправяше, че тимаджиите искали да влязат на мястото на енерго про и затова най-сериозни са протестите във Варна. С тези мои конспиративни теории сега освен за чисто предизборни интереси на бсп, започнах да мисля и за икономически на тим. Дано протестите са истински и организирани единствено във фейсбука :smt017 Мисля да ходя в неделя :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2013 12:43 am 
Аватар

Абе копелета,хората не могат да си платят тока и парното бе,кви болшевики,какво финасиране,защо се правите на някакви елитари,еми не сте

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2013 1:03 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Реално само София е масово топлофицирана, в останалите гладове цели квартали никога не са имали парно, газификацията също изостава, остава им да се отопляват на дърва или на ток :smt006 Общо взето изборът им не е много голям, т.е., който няма пари пали камините, който има слага климатици, щото не му се мъкнат дърва и чистят печки :wink: Не мисля, че са платени протести, особено пък от комунистите, които не мисля, че ще бъдат посрещнати добре ако се появат там :smt003

А газификацията точно на р овч групичката като я държат дали решават къде да се газифицира спрямо реалните нужди :) В малките градове и по селата така или иначе са на дърва всички. Но в София нарочно не се газифицират кварталите където има ТЕЦ - като сложиш в уравнението как се управлява теца тук и почва да понамирисва :) Вместо двете алтернативи да са парно и газ, става така , че единствената е ток.

Бай Иване - тея сметки са точно от отопление (или кражби в по-редки случаи, но това е друга тема), така че нема елитарност, просто казвам, че има нещо подозрително в това как се стигна за няма и 10 години дотам толкова много хора да се топлят на ток и то на климатици...

Комунетата не е като да не са действали така преди - те имат цял куп "фантомни" партии от чието име просто се наливат пари в такива уж "граждански инициативи". Покрай синята зона в София например те наливаха кинтите за протестите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2013 1:13 am 
Аватар

Хората, на които все 'комунетата' са им виновни, по нищо не се различават от онези, за които Иван Костов е виновен за всичко.
Това осъзнавате ли го :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]