forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 8:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 631, 632, 633, 634, 635, 636, 637 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:29 am 
Аватар

Ще отида трежъри в ЧЕЗ и остро ще ви закопая! А всичките журналя са на кафево! ЧЕЗ и Енерго Про са чехи, компаниите майки са им от Чехия. ЕВН са австрийци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:36 am 
Аватар

Тук не сте ми интересни мисля да подхвана Каролев във фейса :strkstrk, а след това ще го поканя тук да продължим, при което очаквам подобаващо включване :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:38 am 

Каролев е такъв кретен, че 100 % ще издържи максимум 2-3 дни преди да бъде баннат. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:43 am 
Аватар

Само, че чудя от коя страна да почна с ебането от горе или от долу :strkstrk Ама айде ще оставя за утре, сега леко ще го бъзна за агентурното му минало :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:46 am 
Аватар

Каролев, ако дойде да пише тука, нема му се верва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:46 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Дори да звучи малко левичарско, хубаво е да се вдигне малко шум и на енерготата да им се дръпне лайното.

Малко си в грешка за понятието "левичарско". Активността на гражданите (информираните граждани!) е задължителна, когато държавата забравя да изпълнява контролно-регулаторните си функции. Особено когато самата държава е разделила страната (териториално) между три монополиста, които наистина могат да правят каквото си поискат. Да не говорим колко много трябва да натискаме за либерализация на пазара и създаването на конкуренция между ЕРП-тата. Днес по Канал 1 (който напоследък единствено гледам и съм доволен, че избегах на всички тъпи риалитита и малоумни сериали) един шваба каза, че немците имат 900 (!!!) ЕРП-та и само миналата година 2 милиона германци са си сменили доставчика. Не си доволен - сменяш. Що в България никой не пищи от кабелния си доставчик или от телекомите? Щото дори при телекомите (от които някога всички пищеха) вече имаш избор между три броя такива.
Спазването на правилата, които са изградени в интерес на гражданите, си е функция на всяка държава, включително онази с дясно правителство. Аз лично отричам дясна политика, която облагодетелства само едрия капитал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:49 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тук не сте ми интересни мисля да подхвана Каролев във фейса :strkstrk, а след това ще го поканя тук да продължим, при което очаквам подобаващо включване :wink:

Ти днес забелеза ли, че ни взеха за гербери и ни обвиниха, че се крием зад жандармерията? :smt005 :smt005 :smt005 :loser2 И ни заплашиха, че ще ни счупят главите като останем без защита от жандармите :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:53 am 
Аватар

Това съм го пропуснал :roll: Нали не съм те засегнал нещо в ония постинги на стената на Кадиев :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:54 am 

Между другото като член на ЕС, трябва в кратки срокове да либерализираме енергийния пазар, т.е. да може да се избира към кой доставчик да си. Уж трябваше да е от началото на 2013 г., но честно казано не знам какво се случи, не съм следил.
Тогава обаче цената няма да се определя административно от ДКЕВР, а вероятно ще е на пазарен принцип, което съвсем не значи, че ще е по-ниска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:56 am 
Аватар

Май ще е добре да поизчакаме, че ако са пак тия трите, със същите хора и същата анархия 50 стотинки за киловатчас не ни мърдат :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:56 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Това съм го пропуснал :roll: Нали не съм те засегнал нещо в ония постинги на стената на Кадиев :?:

Що да ме засегнеш?! Екстра си му го каза :bigok Просто тоя ме изненада приятно, че се цепи от официалната позиция на партията и плъхоподобния им лидер. Уважавам мислещи социалисти - ако бяха повече такива, нямаше да сме на този хал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:00 am 
Аватар

Omraz написа:
Между другото като член на ЕС, трябва в кратки срокове да либерализираме енергийния пазар, т.е. да може да се избира към кой доставчик да си. Уж трябваше да е от началото на 2013 г., но честно казано не знам какво се случи, не съм следил.
Тогава обаче цената няма да се определя административно от ДКЕВР, а вероятно ще е на пазарен принцип, което съвсем не значи, че ще е по-ниска.

Ако няма картелиране, всичко ще е ок мисля. Въпросът е кога ще дойде. Може и ДКЕВР да контролира ценообразуването до навлизането на определен брой доставчици, което ще гарантира невъзможност за картелиране (макар, че ако съдим по броя на производителите на олио и картела, който си спретнаха, това не е гаранция, но все пак е мярка).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:01 am 

kozarets1914 написа:
Mr. Smith написа:

Що да ме засегнеш?! Екстра си му го каза :bigok Просто тоя ме изненада приятно, че се цепи от официалната позиция на партията и плъхоподобния им лидер. Уважавам мислещи социалисти - ако бяха повече такива, нямаше да сме на този хал.

Само дето е дървен философ, който не може да свърши никаква друга работа, освен да философства. Даже се чудя как са го допуснали толкова нависоко в партията си, на тия нива всички са доста добре обучени и почти няма случайни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:03 am 
Аватар

Аз пък се чудя тоя Янаки Стоилов как не е омирисал някоя канафка още :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:06 am 
Аватар

Нали имало 100 регистрирани фирми, които само чакат либерализацията на пазара за да почнат да ни предлагат различни пакети за цените на ток? Поне така каза някой от мошениците в Референдум днес. А министърчето Делян Добрев преди няколко дни обясни, че ЕС може да ни лапа кура, защото законово сме изпълнили изискванията за либерализация и не могат да ни осъдят. Нямало ограничение да си купуваме ток откъдето си искаме, стига някой да ни го предложи. Дори и от Румъния :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:08 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аз пък се чудя тоя Янаки Стоилов как не е омирисал някоя канафка още :roll:

Янаки е бог, децата на номенклатурчиците го мразят, Командира го уважава, а на 30 години е написал проект за Конституция, който обаче не е приет от ВНС. Не съм чел проекта, но щеше да интересно ако имахме конституция написана от няколко 30-годишни.
А като казахте Каролев, още ме е яд, че не го центровах при Цветанка като се опита да ме вземе на подбив.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:12 am 
Аватар

И на мен ми е странен, очевидно не идва от същия калъп от който са правени останалите, още е на високо ниво в партията, думата му се чува, има последователи, щом казваш, че е бок ти вярвам, но е комунист и в червата да го еба :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:12 am 

Praseta na mezeta написа:
Omraz написа:
От водещите фигури в ДСБ ме дразни единствено Атанас Атанасов.

Еми има защо....
Тоя нагаждач и гъзолизец, дето се прави на голям професионал в тайните работи, щеше да е пълна нула, един обикновен доносник, без "партията–майка хранилница", дето го обзаведе с диплома за висшо... Рабфаговец е в ЮФ (вие малките, надъханите костовистчета не знаете сигурно кво е тва :D ) – парашутистче на 25–ина години , спуснато от службиците за активна дейност по онова време да вземе тапия.
Пък после стана най–големия плюещ демократо–конспиратор с апломб на специалист при ултравиолетовите, че и генералче го направи Командиро – за авторитет... :smt003

Знам кво е рабфак, а в поста си визирах не личността като биография на Атанасов (баща ми много го мрази покрай шефстването му е едно РПУ и един обир на банка :) ), а маниера на хардлайнера, който уви у доста малко хора от нашето дясно може да се види

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:26 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
И на мен ми е странен, очевидно не идва от същия калъп от който са правени останалите, още е на високо ниво в партията, думата му се чува, има последователи, щом казваш, че е бок ти вярвам, но е комунист и в червата да го еба :ohmygod

Напротив - социалист е, но от крайно-левите. Такива има и в Европа, пък гледам европейците са оцелели. Но когато говорим за лявото политическо пространство (каквото винаги ще има) какво предпочиташ за България (чисто държавнически погледнато) - фалшиви социалисти, които са бивши номенклатурни комунисти, а всъщност са мафиоти-капиталисти или принципни социалисти, които имат модерни виждания, отричат класовия подход, признават националната държава и са държавници, а не крадци? Понеже левите, рано или късно идват на власт, аз предпочитам да са от втория модел - ще им изтърпя по-високите данъци или обслужването в някое държавно дружество, но няма да ме е страх, че децата ми няма да ги бъде в страната им. Мисля, че ме разбираш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:28 am 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:
Тия, където смениха ЕОН всъщност били свързани с ТИМ, явно и ЧЕЗ се отчитат на Боката.
http://www.pik.bg/bivshiyat-shof-or-na-pashata-chlen-na-nadzorniya-savet-na-chez-balgariya/

В ролята на твоя сянка и коректор няма как да не се намеся. :bii_chorbata
Няма да се учудя нещата да стоят точно така, но в тази статия са предадени все едно от блогър идиот. А и причинно - следствената ти връзка е - :loser2 :loser2 :loser2

Въпреки сходнте имена, лицензията за 30 години всъщност не е на това дружество, а на "ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ" АД, което е дружеството майка с големия капитал, контрола над другите дружества и т.н. :wink:

Това дружество за което пише в статията е от т.нар. дъщерни, като общото е едноличния собственик - чешкия ЧЕЗ. Предполагам извършва някаква аутсорсната му подпомагаща дейност - примерно обслужване на клиенти или нещо такова. Има поне още 5-6 такива дружества.

Още с влизането си чехите раздробиха дейността и аутсорснаха доста дейности реално на себе си, чрез други контролирани от тях дружества. Това е едно от тях, ако има някой от ЧЕЗ, вероятно би могъл каже с каква дейност точно се занимава конкретно това дружество, където е внедрен човека на ББ.

Само не разбрах тези подробности какво ме греят. Понякога забравяш, че тук е форум, а не следствие, съд или прокуратура. Обещавам да ти го припомням, преди да се превърнеш в бот-буквоедец, защото натам си се запътил :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:33 am 

kozarets1914 написа:
Mr. Smith написа:

Напротив - социалист е, но от крайно-левите. Такива има и в Европа, пък гледам европейците са оцелели. Но когато говорим за лявото политическо пространство (каквото винаги ще има) какво предпочиташ за България (чисто държавнически погледнато) - фалшиви социалисти, които са бивши номенклатурни комунисти, а всъщност са мафиоти-капиталисти или принципни социалисти, които имат модерни виждания, отричат класовия подход, признават националната държава и са държавници, а не крадци? Понеже левите, рано или късно идват на власт, аз предпочитам да са от втория модел - ще им изтърпя по-високите данъци или обслужването в някое държавно дружество, но няма да ме е страх, че децата ми няма да ги бъде в страната им. Мисля, че ме разбираш.

Една групичка от тия т.нр ляво крило на БСП са в доста кафеви отношения с тяхната партия и някои мощно гласуват за Командира :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:34 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
Mr. Smith написа:

Напълно те разбирам :wink: Вече ми е трудно да определя кое е ляво и кое е дясно в България :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:40 am 
Аватар

Затова не бива човек да опитва. 90% от тях са фейк. Въпросът е същия, който стоеше през 2009г. - трябва да се появят принципни хора от по-нови поколения (най-дъртите да са набори на серем:едно), които да имат политически принципи, личен морал и държавническо отношение към политиката. А после всеки да си избира и гласува - кеф ти леви, кеф ти десни, но поне малко да имат хората доверие в политическия елит. Иначе къв елит, особено като гледам кариеристчетата, които се появиха в ГЕРБ, БСП или националистическите еднодневки - фатмаци с желание да станат някакви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 1:47 am 

STALKER написа:

Само не разбрах тези подробности какво ме греят. Понякога забравяш, че тук е форум, а не следствие, съд или прокуратура. Обещавам да ти го припомням, преди да се превърнеш в бот-буквоедец, защото натам си се запътил :bii_chorbata

Ми тия неща ги знам от обща култура, сблъсквал съм се с тях. Наистина обикновеният човек не трябва да ги знае, но твърдейки нещата в статията, дописника все пак е добре да знае, че тоя ЧЕЗ с човека в надзорния съвет всъщност не е оня ЧЕЗ. :lol:
Да не говорим, че още в началото пише как ББ си прокарвал интересите в НЕК по този начин. :smt101 :smt102 :smt100 :smt005

Ти казваш
Цитат:
Тия, където смениха ЕОН всъщност били свързани с ТИМ, явно и ЧЕЗ се отчитат на Боката.
и пускаш като аргумент тази статия, която е безумна. :smt102

Това няма нищо общо с журналистика изобщо, но все си мисля че сериозната разследваща журналистика трябва да се прави от сериозни хора, които да си изпипват нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 2:05 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Бойо, сега гледах по БНТ един немец, който казваше как е в Германия. Там цената на тока е 25 цента на киловат/час, което е три пъти повече от Българския. Обаче, човекът изтъкна три сериозни разлики:
1. Разликата в доходите (това за мен лично не може да има значение за цената)
2. Огромната разлика в цената за пренос на енергия. В Германия е много по-ниска
3. В Германия има 900?!? ЕРП и човек може да си избере което и да е от тях без да си сменя жилището или града, става по телефона за по-малко от 1 минута. По този начин има сериозна конкуренция и цените са нормални и ПАЗАРНИ

ами аз всъщност съм напълно съгласен с всички тези неща :)

Единственото, което твърдя през цялото време, е че имаше поредните протести, където протестиращите не знаят точно за какво и срещу кой протестират. Едните обвиняват ЕРП-тата за цената на тока, при положение, че тя се определя от ДКЕВР (виж примерно дневник или друг подобен сайт - една трета от хората си мислят, че ЕРП-тата определят цените). Други са недоволни, че сметката им висока (оказа се, че периодът бил над 30 дни). Трети просто ей така излезли да попсуват Костов. На четвърти им виновни зелените. Размятат се некви призиви за национализация и повечето хора ги споделят, пълен ташак. Всички политически лидери излизат и почват с популизма, нема диалог никъде за нищо, три дни крякане. А че в ЧЕЗ работят идиоти не се и съмнявам, все пак там работят българи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 2:06 am 
Аватар

И какво значение има за нашия разговор дали човека на ББ е тикнат в "ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ" АД, в "ЧЕЗ ПРЕНАСЯНЕ БЪЛГАРИЯ" АД или "ЧЕЗ ШЕВИЕБЕМЛОШО БЪЛГАРИЯ" АД, след като всички те са на ЧЕЗ? Статията не съм я писал аз, за да ми обясняваш дали ти харесва или не. Като напишеш 'Митко Каратиста' в Гугал ще ти излязат много други статии, избери се която ти допада най-много стилово и аргументационно и си я чети нея. А ако нито една не ти хареса, не чети нищо. Може би така ще ти бъде най-добре.

Интересно ми е кои образци на световната журналистика ти се струват най-малко некадърнии едва ли не годни за четене? В смисъл, Бойо ми е казвал, че "Гардиън" за него е британската "Дума" и от тогава съм доста предпазлив. Тук сме се събрали все хора със самочувствие, спор няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 2:09 am 

Спирам. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 2:16 am 
Аватар

Е добре де, като съм магистър на науките поне немам ли право да не харесвам гардиън, Змей кажи какъв е ценза да може човек да изкаже мнение за някой вестник :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 5:40 pm 
Аватар

По повод големия успех за еврофондовете за новия програмен период ето едно интересно приложение на "британската "Дума"" :smt031 :lol: - Гардиън - Кой колко и за какво дава и съответно взима при сегашния вариант на бюджета: http://www.guardian.co.uk/world/interac ... tive-money

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 7:09 pm 
Аватар

Козареца колко великодушен е станал обаче към левичките :lol: ,добър социало-комунист е тоя,който е гушнал букетчето,в това мисля,че различия няма :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 631, 632, 633, 634, 635, 636, 637 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]