forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 12:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 9:49 pm 
Аватар

Дръпнала им се е фъшкията явно :bigok щото и при нас така, днес от скука отидох и ги насрах в офиса и пуснах жалба, че са ме метнали със сметката, сега щяла да дойде комисия за проверка на електромера в удобно за мен време :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:00 pm 

Баща ми цял живот работи е енергото, дълго време беше и ръководен кадър на местно ниво. Като дойдоха ЧЕЗ, му оставаха 2-3 години до пенсия, а чехите искаха да го уволняват. Вързахме му гащите с всички възможни защити по КТ и просто немаше как да стане, накрая се принудиха да му предложат голямо обезщетение да напусне сам. Но му усложниха живота де.
Та бащата мрази ЧЕЗ повече и от Костов. :strkstrk Сега е пенсионер и се явява вещо лице в съда, занимава с експертизи по дела на граждани срещу ЧЕЗ и обратното. Знае им перфектно номерата и слабостите в отчитането, а повечето адвокати го познават. :batkoff :lol: Наскоро ми каза, че по негови дела ЧЕЗ все още не са записали победа и имат около 25-30 загуби. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:05 pm 

А тия асоциации на потребителите............. :bii_chorbata
Айде да не казвам как ходят при всички т.нар. изедници - мобилни оператори, предполагам ЕРП-та и т.н. и се опитват да муфтят пари, за не правят скандали. :smt031 Като не им се дадат, правят пресконференции. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:16 pm 
Аватар

Дъртия и той така ама в БТК, още преди приватизацията му бяха вдигнали мерника, щото им разваляше далаверките и като дойде приватизацията за тяхно съжаление вече беше навършил пенсионна възраст, новите шефове дадоха срок 6 месеца, който ще напуска да напуска с 16 заплати обещетение и нашия им пя :strkstrk Преди 4-5 години го търсиха да стане шеф на тяхната група, че работата си ебала майката, ама нашия пак им пя :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:37 pm 
Аватар

Omraz написа:
Абстрахирайки се от 1997-2001, днес през 2013 г. моето мнение по повечето обществени въпроси съвпада с мнението изказано от Иван Костов, Радан Кънев, Светослав Малинов и т.н. От водещите фигури в ДСБ ме дразни единствено Атанас Атанасов.
Точни и интелегентни мнения и позиции, без малоумен популизъм като ББ или комунягите, които сега яхнаха вълната срещи ЕРП-тата и щели да национализират. :ohmygod
За съжаление изброените от мен хора са много далеч от таксиметровия шофьор, строителя, шивачката, чистачката и т.н. и говорят на език различен от техния.
Затова пак ще получат 4-5 %, предимно от по-образованите хора.

Абсолютно точен бачи Омраз! Съгласявам се от-до. И апропо е прав за електората на Синята коалиция - единствения, в който висшистите надвишават 60% (данни от последните парламентарни избори).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:47 pm 
Аватар

Кой е на аватара ти ? Мен също Атанас Атанасов ме дразни адски много, дано скоро излезе от политиката и отиде да пасе овцете където му е местото :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:48 pm 

Това е Бачи Ивс, като войник. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:49 pm 
Аватар

Ясно, в белгийската колониална армия :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:50 pm 

Рутил е конгоанци. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:50 pm 
Аватар

В Конго :bigok Къде му е мустака обаче?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:51 pm 
Аватар

Дори да звучи малко левичарско, хубаво е да се вдигне малко шум и на енерготата да им се дръпне лайното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:53 pm 
Аватар

Omraz написа:

Бащицата 100% си е бил с мустак в казармата. Представям си какъв стрес е нанасял на американските шпиони :bigok Някой бърже да му намери младежка снимка :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:58 pm 

Nakuro Bradata написа:
Дори да звучи малко левичарско, хубаво е да се вдигне малко шум и на енерготата да им се дръпне лайното.

Факт. :wink: Имам мои хора на добри постове в ЧЕЗ, от тях знам че чехите видяли че става и в общи линии правели каквото си искат. :wink: Предполагам е така.

Иначе относно левичарството - реално много хора от форума по мое мнение в момента са точно с такова мислене и идеи, включително изключително свестни момчета. Затова и не искам да се заяждам.
Имам чисто житейско обяснение защо е така, предполагам с дръпването с годините, започването на по-добра работа и изкарването на повече пари, голяма част ще се оправят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:00 pm 
Аватар

Omraz написа:
чехите видяли че става и в общи линии правели каквото си искат. :wink:

И аз да съм чужда фирма, и аз така ще правя в чужда държава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:06 pm 
Аватар

Всяко едно търговско дружество има само една-едничка цел - възможно най-големи приходи срещу възможно най-ниски разходи. Просто и ясно е. Не е луд тоя, който яде баницата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:12 pm 
Аватар

Ще правиш, ако мине номера :lol: Щом и от Албания оня ден са изритали една от тия фирми, май България остана последната "чужда държава", в която всичко е позволено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:15 pm 

ДСБ и СДС щяха да имат поне 10% ако имахме с нас още 2-3 ма Атанас Атанасовци :smt006 Политиката е мръсно нещо и трябват такива хора които да казват истината, колкото и гнусна да е тя понякога

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:18 pm 
Аватар

Brannik написа:
Седем:Едно написа:
Morning Glory написа:
Имам предвид, че тия, дето сте от ВМРО (след като Мустафа Шарков предаде руския помияр Волен, приемаме, че атакисти вече немаме във форума) ще ми се нахвърлите. Иначе като по-млад :loser2 съм ходил на такива шествия и още тогава се чувствах не на място. Идеята е хубава, важното е да не се компрометира ген. Луков и да се обясни на обществеността, че тия момчета не са кухи неонацисти, а родолюбиви граждани на България, което е трудно, щото май има доста кухи неонацистчета :strkstrk

Видях неква публикация на неква пача Кодинова относно Буда и се зачетох в коментарите отдолу, в които и сипваха доста, но в един от нейните отговори видях, че храчи против ген. Луков и даже се фука, че имала страхотна публикация относно Луков марш. Намерих въпросната публикация и просто нямам думи от страхотната и компетентност. Въпросната пача има претенции за велик разследващ журналист, бтв. Ето и дришнята: http://kodinova.wordpress.com/2013/02/09/lukov-march/

Доста жалка картинка. Естествено важно е какво мислят еврейските организации, младежката организация на бсп, български хелзински комитет и тн родоотстъпници, а познаването на българската история и делата на генерал Луков може да останат на заден план. Цъкнах на интервюто с Джамбазки към което е дала линк и като се види кои боклуци скачат против тва шествие то посещението му става задължително, дори човек да не се чувства съвсем на място. Което е малко странно, защото на стадиона са торе долу същите хора.

Иначе една положителна новина от днес, значи можело: http://plovdivnews.net/index.php?option ... 9%3Aactual

В сектора няма хора, изпадащи в транс на КЗЛ и Гунди е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:19 pm 

Omraz написа:
От водещите фигури в ДСБ ме дразни единствено Атанас Атанасов.

Еми има защо....
Тоя нагаждач и гъзолизец, дето се прави на голям професионал в тайните работи, щеше да е пълна нула, един обикновен доносник, без "партията–майка хранилница", дето го обзаведе с диплома за висшо... Рабфаговец е в ЮФ (вие малките, надъханите костовистчета не знаете сигурно кво е тва :D ) – парашутистче на 25–ина години , спуснато от службиците за активна дейност по онова време да вземе тапия.
Пък после стана най–големия плюещ демократо–конспиратор с апломб на специалист при ултравиолетовите, че и генералче го направи Командиро – за авторитет... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:21 pm 
Аватар

Omraz написа:
Баща ми цял живот работи е енергото, дълго време беше и ръководен кадър на местно ниво. Като дойдоха ЧЕЗ, му оставаха 2-3 години до пенсия, а чехите искаха да го уволняват. Вързахме му гащите с всички възможни защити по КТ и просто немаше как да стане, накрая се принудиха да му предложат голямо обезщетение да напусне сам. Но му усложниха живота де.
Та бащата мрази ЧЕЗ повече и от Костов. :strkstrk Сега е пенсионер и се явява вещо лице в съда, занимава с експертизи по дела на граждани срещу ЧЕЗ и обратното. Знае им перфектно номерата и слабостите в отчитането, а повечето адвокати го познават. :batkoff :lol: Наскоро ми каза, че по негови дела ЧЕЗ все още не са записали победа и имат около 25-30 загуби. :lol:

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:27 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Omraz написа:

Бащицата 100% си е бил с мустак в казармата. Представям си какъв стрес е нанасял на американските шпиони :bigok Някой бърже да му намери младежка снимка :!:

Само това успях да открия :smt006 Изображение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:44 pm 
Аватар

Тия, където смениха ЕОН всъщност били свързани с ТИМ, явно и ЧЕЗ се отчитат на Боката.
http://www.pik.bg/bivshiyat-shof-or-na-pashata-chlen-na-nadzorniya-savet-na-chez-balgariya/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:01 am 

STALKER написа:
Тия, където смениха ЕОН всъщност били свързани с ТИМ, явно и ЧЕЗ се отчитат на Боката.
http://www.pik.bg/bivshiyat-shof-or-na-pashata-chlen-na-nadzorniya-savet-na-chez-balgariya/

Че кво се изненадваш, по–горе хората вече ти казаха, че схемите са изградени и ясни още от 97–ма насам....
Костов си сложи личния готвач, пардон–"ресторантьор" за супербанкер в БГ и главен приватизатор на морето (за далаверата на съпружеско–драгалевската–теменужкова фондация даже няма да споменавам пък), пък на теб не ти харесва, че в енергото Боко е последвал светлия пример, и си сложил шофьорчето... :blass

Нали всичко от 20 години насам е само за едно – "стани да седна".... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:13 am 

STALKER написа:

В ролята на твоя сянка и коректор няма как да не се намеся. :bii_chorbata
Няма да се учудя нещата да стоят точно така, но в тази статия са предадени все едно от блогър идиот. А и причинно - следствената ти връзка е - :loser2 :loser2 :loser2

Въпреки сходнте имена, лицензията за 30 години всъщност не е на това дружество, а на "ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ" АД, което е дружеството майка с големия капитал, контрола над другите дружества и т.н. :wink:

Това дружество за което пише в статията е от т.нар. дъщерни, като общото е едноличния собственик - чешкия ЧЕЗ. Предполагам извършва някаква аутсорсната му подпомагаща дейност - примерно обслужване на клиенти или нещо такова. Има поне още 5-6 такива дружества.

Още с влизането си чехите раздробиха дейността и аутсорснаха доста дейности реално на себе си, чрез други контролирани от тях дружества. Това е едно от тях, ако има някой от ЧЕЗ, вероятно би могъл каже с каква дейност точно се занимава конкретно това дружество, където е внедрен човека на ББ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:16 am 
Аватар

Аз имам съученичка, която работи в ЧЕЗ. Като стана премиер ще може всички да ме громите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:22 am 
Аватар

За да си премиер трябва да си с висше образование :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:23 am 
Аватар

Остро под кръста :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:24 am 
Аватар

Един държавен изпит ме дели от високия пост :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:26 am 
Аватар

Срам те е, че не си инженер :loser2 затова не отиваш на изпит :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 12:28 am 
Аватар

Инженерчетата ми мият краката и ми носят салата и ракия :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]