forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 6:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 3:14 pm 
Аватар

Не, народна философия срещу мръсните чорбаджи! Абсолютно байганьовски начин за 'омаскаряване' на лошите богаташи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 3:19 pm 

Братле,хич не те бива с психологията.Ако си мислиш,че си разбрал смисъла на поста ми с линка много си се заблудил :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 3:21 pm 
Аватар

Сигурно. Просто се изприщвам като чета такива статии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 3:27 pm 

И за лекооо доуточнение,това с електромерите нито е само при шефовете в ЧЕЗ,нито е единственото нередно извършвано от тях.И повервай ми след време повече ще се изприщваш от идващите ти сметки отколкото от статии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 3:30 pm 
Аватар

Kryten написа:
Не, народна философия срещу мръсните чорбаджи! Абсолютно байганьовски начин за 'омаскаряване' на лошите богаташи.

Тоя па Оги, аре малко по-сериозно :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 3:40 pm 
Аватар

Хайде сега след като обсъдихме енергото, храната, безработицата, доходите и т.н. Да се пусне анкета за и против Луковмарш, за да преброим наистина правилно мислещите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 3:43 pm 
Аватар

Пу съм аз да попадна първи под ударите на кафевите у форума - с утрепки като повечето, които участват, не ми се "марширува". Поклон пред ген. Луков обаче - българският герой и възродител на съсипаната след ПСВ българска войска.

http://templar.blog.bg/politika/2009/02 ... tvi.291006

http://templar.blog.bg/politika/2009/05 ... ete.330691

Цитат:
Някои чуждестранни военни аташета докладват, че това което са видели е невъзможно. Предполагат, че частите обикалят площада и преминават отново по няколко пъти.
Гергьовденският парад на ген. Луков изпълнява своята цел. Само за 6 часа, един победен, унизен, обезверен, загубил посока и вяра народ възкръсва като горда нация. Вече нищо няма да е същото... Този дух се превръща в оръжие. Съвсем скоро след това същите тези конници ще навлязат в свободна Добруджа по килим от цветя, същите тези матроси ще патрулират с катери по Охридското езеро, а пехотата ще марширува по бреговете на Бяло море. Шест години след този парад българските пилоти ще блъскат самолетите си в рояците летящи крепости и ще докажат, че войнът може да бъде унищожен физически, но не и победен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 3:48 pm 
Аватар

Кои са тези кафеви да им предам два-три урока, че вярно може да се изврати тази работа с генерал Луков!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 3:52 pm 
Аватар

Имам предвид, че тия, дето сте от ВМРО (след като Мустафа Шарков предаде руския помияр Волен, приемаме, че атакисти вече немаме във форума) ще ми се нахвърлите. Иначе като по-млад :loser2 съм ходил на такива шествия и още тогава се чувствах не на място. Идеята е хубава, важното е да не се компрометира ген. Луков и да се обясни на обществеността, че тия момчета не са кухи неонацисти, а родолюбиви граждани на България, което е трудно, щото май има доста кухи неонацистчета :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 4:11 pm 
Аватар

Чудя се кой от ВМРО се е изложил така пред теб, че да си мислиш, че има някой с нацистки възгледи при нас?!
Цялата наша история до 1944 е съвсем различна от останалия свят, виждането е друго и ще е лошо, ако точно във ВМРО има някой, който да не ги разбира тези неща, и да създава неправилно впечатление!
Макар че като си помисля има доста хора, които просто си мислят, че ВМРО е като останалите партии, в това число и самият лидер!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 4:57 pm 
Аватар

да се похваля. Днес ходих в Държавната агенция за метрологичен и технически надзор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 5:01 pm 
Цитат:
да се похваля. Днес ходих в Държавната агенция за метрологичен и технически надзор

Тва като пуснаха втория лъч на метрото ли го отвориха тоя музей? :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 5:02 pm 
Аватар

Имаше един батка, дето ни каза, че ако му счупим някоя от пирамидите, щял много да ни бие :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 5:10 pm 

Аз вчера бях в института по стандартизация :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 5:39 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз не мога да повярвам, че точно в този форум има радетели, които милеят за ТКЗС-тата - най-гнусно и порочно създадени, изтръгвайки земята с много кръв и мъка от изконните и собственици. Ако не беше костовата реституция много хора щяха да са още цървули или да се принудят да работят за парите си.

Само че това което се случи със земеделието ни след това е още по-лошо и от ТКЗС-тата. Казвам ти го като внук на земеделц лежал по лагерите на онова време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 5:40 pm 
Аватар

antonatan написа:
Имаше един батка, дето ни каза, че ако му счупим някоя от пирамидите, щял много да ни бие :bigok

Не без основание го е казал :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 5:42 pm 
Аватар

като го казваше инстиктивно погледна мен, не знам защо :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 7:55 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Имам предвид, че тия, дето сте от ВМРО (след като Мустафа Шарков предаде руския помияр Волен, приемаме, че атакисти вече немаме във форума) ще ми се нахвърлите. Иначе като по-млад :loser2 съм ходил на такива шествия и още тогава се чувствах не на място. Идеята е хубава, важното е да не се компрометира ген. Луков и да се обясни на обществеността, че тия момчета не са кухи неонацисти, а родолюбиви граждани на България, което е трудно, щото май има доста кухи неонацистчета :strkstrk

Видях неква публикация на неква пача Кодинова относно Буда и се зачетох в коментарите отдолу, в които и сипваха доста, но в един от нейните отговори видях, че храчи против ген. Луков и даже се фука, че имала страхотна публикация относно Луков марш. Намерих въпросната публикация и просто нямам думи от страхотната и компетентност. Въпросната пача има претенции за велик разследващ журналист, бтв. Ето и дришнята: http://kodinova.wordpress.com/2013/02/09/lukov-march/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 8:03 pm 
Аватар

Доста бедна статия. :smt006 И тази да се изявява като разследващ журналист... ебати пародията. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 8:25 pm 
Аватар

Доста жалка работа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 8:26 pm 

СДС обвини Костов за скъпия ток

Според СДС предишните правителства са виновни за високите цени. От БСП отново поискаха анкетна комисия да провери ЕРП-тата, а ДПС обвиниха ГЕРБ, че защитава монополите

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5520431

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 8:47 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Morning Glory написа:

Видях неква публикация на неква пача Кодинова относно Буда и се зачетох в коментарите отдолу, в които и сипваха доста, но в един от нейните отговори видях, че храчи против ген. Луков и даже се фука, че имала страхотна публикация относно Луков марш. Намерих въпросната публикация и просто нямам думи от страхотната и компетентност. Въпросната пача има претенции за велик разследващ журналист, бтв. Ето и дришнята: http://kodinova.wordpress.com/2013/02/09/lukov-march/

Доста жалка картинка. Естествено важно е какво мислят еврейските организации, младежката организация на бсп, български хелзински комитет и тн родоотстъпници, а познаването на българската история и делата на генерал Луков може да останат на заден план. Цъкнах на интервюто с Джамбазки към което е дала линк и като се види кои боклуци скачат против тва шествие то посещението му става задължително, дори човек да не се чувства съвсем на място. Което е малко странно, защото на стадиона са торе долу същите хора.

Иначе една положителна новина от днес, значи можело: http://plovdivnews.net/index.php?option ... 9%3Aactual

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 8:53 pm 
Аватар

Мед ми капе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 8:57 pm 
Аватар

Спомням си навремето пазарджишките мангали бяха обявили автономия или нещо такова :bigok Майката им ебаха тогава :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 9:00 pm 
Аватар

Обаче цялата акция е защото е имало нападнати и заплашвани куки. Ако бяха заклали некой обикновен човечец надали щяха да се пънат чак толкова. Пак е нещо, де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 9:10 pm 
Аватар

Така е, все пак тия от жандармерията ги държат затворени по цял ден, само блъскат и се зобят, някъде трябва да си излеят яда, няма по-подходящо място от циганската махала :wink:, вместо да пребиват хората по митинги :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 9:15 pm 

Или на стадиона :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 9:17 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Спомням си навремето пазарджишките мангали бяха обявили автономия или нещо такова :bigok Майката им ебаха тогава :strkstrk

Бяха обявили "автономна република Халифат" и развели някакво зелено знаме. :smt005 Махалата е на края на града точно от към пътя за Пловдив. Жандармерията беше нахлула и мачкала наред, мангалите тръгнали да бягат към Пловдив, но от там ги посрещнала пловдивската полиция :smt031 :strkstrk От там се появи лафа "отварям вратата, гледам нинджа" :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 9:24 pm 
Аватар

Boyo написа:
SharkyTT написа:
Според цифрите
ЧЕЗ

Нетната печалба е била 13.8 - скача на 47.1
Общите приходи на дружеството са били 458 млн., сега са 655 млн.

Енерго – Про Мрежи АД

Приходите на дружеството са били 299 млн, скачат на 401 млн.
Финансовият резултат на годишна база скача от 8.7 на 12.9

Научете се как се борави с проценти, че такива като банкурчето ви чукат люто постоянно :bigok

Кой говори за ръст и какво общо има той тук? При 650 млн оборот имат 47 млн лв печалба, не знам за теб какъв процент е това. Дори да добавиш данъка защото това е нетна печалба, пак процентът е малък. На 1 лв от сметка печалбата на чез е около 7 стотинки. В кауфланд имат повече.

Бойо, сега гледах по БНТ един немец, който казваше как е в Германия. Там цената на тока е 25 цента на киловат/час, което е три пъти повече от Българския. Обаче, човекът изтъкна три сериозни разлики:
1. Разликата в доходите (това за мен лично не може да има значение за цената)
2. Огромната разлика в цената за пренос на енергия. В Германия е много по-ниска
3. В Германия има 900?!? ЕРП и човек може да си избере което и да е от тях без да си сменя жилището или града, става по телефона за по-малко от 1 минута. По този начин има сериозна конкуренция и цените са нормални и ПАЗАРНИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 9:33 pm 

Без коментар....
Цитат:
След скорошната ни статия за измамата с електромеритечрез спиране на тока, ние получихме следния сигнал от наш читател, който собственоръчно е монтирал контролен електромер, паралелен на този от CEZ. Ето и цитат: “Оказа се че за да поставиш контролен електромер, за да си обезпечиш доказателство пред съда и със разрешението на същия, че така избрания и одобрен от ДКЕВР, електромер отчита неправилно, е невъзможно да поставиш друг електромер различен от одобрения електромер на ЧЕЗ.

Искам да ви кажа, че поставих контролен електронен електромер на друг производител и разликата между одобрения електромер на ЧЕЗ и между контролния електромер на другия производител е 1680 kW. Пуснах молба за проверка и за подмяна на съществуващия електромер на ЧЕЗ, но уви поставиха ми пак техен електромер и от новия електромер неимоверно ми се покачи трикратно консумацията на ел енергия.”

Прочетохте ли фрапиращата разлика от 1680KW?? В пари това отговаря на около 300 лв. Една тлъста комисионна за ЕРП-тата като EVN,CEZ и EON.

Как да се защитите ? Не можете. Ако тръгнете по каналния ред трябва да извикате техниците на ЕРП-то, които ще пратят електромера за проверка в БИМ. Електромерите се проверяват от Български институт по метеорология (БИМ), но след като техници от ЕРП-то го вземат за да го пратят там. Нали разбирате, че е въпрос на няколко минути да се оправи часовника на електромера или да му се смени серийния номер , или да се фалшифицира протокола. Цялата така наречена проверка се извършва от техници на ЕРП-то и е един абсолютен фарс.

По фрапиращото е , че нито един електромер преди монтаж не е минал проверка от държавен орган. Това говори за сериозни съмнения в отчетността на електромерите. В закона няма изискване всеки един електромер да мине 48 часова експертиза , с различни симулации като спиране на тока например. Защо нашите умни политици не са се сетили за електромерите, както се сетиха за касовите апарати например. Че то е едно и също електромер и касов апарат. Електронен механизъм, на базата на неговите показания плащаш сметката за ток или сметката за храна. Само , че касовите апарати са свързани с НАП и се проверяват за скрити манипулации, а електромерите не. Защо е това покровителство от страна на политиците към ЕРП-тата?

А ако решите да се обърнете към българския съд ,за да монтирате контролен електромер , с който да засечете измамата ? Съдът ще отхвърли молбата ви за контролен електромер, защото по закон само ЕРП-то има право да поставя електромери.

Не можете. Нямате право да се защитите. Имате задължението да си плащате сметките или ви спират тока.

Цитат:
дйцд казва:
11 февруари 2013 в 14:30
Аз разбирам, че си въртят вътрешна далавера и плащат много ниски сметки за тока и се гаврят. Аз се питам друго?!?! има БДС за ток-а там пише 220-230V 50-60Hz … така аз питам следното…Трябва да плащам 220волта, не за 200 или 240 волта пик след токов удар… КЪДЕ Е КОНТРОЛА?!?!

Живея в “елитен” квартал на софия(пре-застроен) или поне така ми казват от телевизора…
На ден има поне по 2 токови удара… сменил съм 4 УПС-а, телевизора е ходил повече от 5 пъти на ремонт… всеки месец купувам захранване на компютър и зарядно за лаптоп… Писна ми на купувам захранвания и зарядни започнах, да си ги правя… високо скоростните полеваци и кондензаторите ги сменям за норматив…(кондензатори се надуват следствие на лош ток а полевите гърмят от пренапрежение) но както и да е…
За резервни части и ремонти на електроуреди за миналата година съм дал над 600лв!!! Получавам лош ток и лоша услуга. Трябва да плащам 220волта, не за 200 или 240 волта пик след токов удар… Това да докажа, че е следствие на токов удар по вина на ЧЕЗ е невъзможно(не че ще си признаят), защото експертната група е крайно не компетентна и за нея неща, като импулсно захранване и полеви транзистор е не научна фантастика от STAR WARS…

Албания е по държава ли е от бЪлгария?! Явно ДА!!!

И още – преди малко по БНТ в поредното предаване на Цецка с влажните 4 очи и Цоневата издънка, някъв от потребителска организация изнесе случай за един от внесените "родни" ЧЕЗ–овските електромери, хванат, че отчита електренергия от движението на камион по улицата,граничеща с помещението в електромера.... Баси :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]