forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 10:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 888, 889, 890, 891, 892, 893, 894 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 12:04 am 
Аватар

Грандиозна, като количество- или мислиш е нормално през 6 месеца да взимаме по 6-ма нови футболисти?
Ако искаме да направим отбор, тва нещо трябва да спре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 12:13 am 
Аватар

Не знам, ама сме шампиони :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 1:05 am 

И аз така мисля! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 4:39 pm 

Smirnoff написа:
Никога не съм мислел, че човек като Илиан Илиев ще сътвори подобен буламач, но явно в Берое просто не е имал възможността да се "разкрие". И друго не съм мислел... че ще кажа - при Гонзо беше по-добре.

И аз смятам че не Илиян е човекът за Левски, но е сътворил възможното според финансите и мисленето, което е загнездено в клуба не от днес и от вчера. Последната добра селекция на Левски беше когато се взеха Гара и Сержиньо, а това наистина беше по времето ан Гонзо, само че като СТД. Като треньор Гонзо не става, моля никога не забравяйте това. И самите футболисти го признават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 4:49 pm 
Аватар

Лично на мен тази пролет ми напомня последната пролет, когат останахме шампиони. Програмата e кръв и сополи, има ебати яките гостувания, имаме отбор, който изглежда доста слаб, имаме Ицо Йовов.... Въобще има всички предпоставки за една интересна футболна пролет. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 5:05 pm 
Аватар

antonatan написа:
Лично на мен тази пролет ми напомня последната пролет, когат останахме шампиони. Програмата e кръв и сополи, има ебати яките гостувания, имаме отбор, който изглежда доста слаб, имаме Ицо Йовов.... Въобще има всички предпоставки за една интересна футболна пролет. :bigok

Айде на хаирлия да е
:bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 8:29 pm 
niki87 написа:
Според мен е добре да спрем с тия грандиозни селекции през 6 месеца. Така отбор не се гради :wink:

Реално не сме разкарали никой, освен фалшивия бразилец. Предполагам, че никой не съжалява за тоя, така че селекцията ми харесва. Друг е въпроса от новите колко ще играят роля. Просто групата е по-голяма. Дано поне някой от юношите да успее да се пребори и да играе повечко време пролетта. Засега Вутов е най-близо :lsclapp

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 11:03 pm 
Аватар

antonatan написа:

И аз имам предчувствие :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 11:28 pm 

Вазелинов като се контузи, ще видите как ще опрем пак до Данчо. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 11:51 pm 
Аватар

Вазелинов няма да се контузва, защото цяло пролет Левски ще ебе и погребва по терените :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:01 am 
Трудно няма да сме шампиони тази пролет :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:03 am 

Македония написа:

По какво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:22 am 
Аватар

Цитат:
Левски уж беше приключил със селекцията с идването на Гари Мендес Родригес, но в последните часове "сините" осъществиха още един трансфер. Те се подсилиха с млад нападател, съобщава вестник "Стандарт".

Това е едва 16-годишният Божидар Краев. Младото момче за последно се подвизаваше в школата на Ботев Враца.

Той минава за един от любимците на легендата Христо Стоичков. Треньорът на Литекс го хареса и лично го прати в школата на Барселона.

Още тогава от "Герена" са му хвърлили око. Трансферът обаче стана едва днес. Братът на Божидар също е изиграл роля за трансфера му.

По-големият, Анди, от известно време е в школата на "сините". И двамата са синове на емблематичния бивш футболист на Ботев Враца Бойко Краев.

Най-доброто за столичния гранд от цялата сделка е, че няма да плати нищо за младия и талантлив нападател.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:31 am 
Аватар

Македония написа:

трудно ще е наистина, но имаме играчи, които могат да се справят с тази нелека задача да не сме шампиони - тополски, младокин, всичките гарет бейловци :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:34 am 
Аватар

хейтАри :losers :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:38 am 
Аватар

Май месец като пеят на Корем Арена "Левски шампион", лично ще им извадя цитатите от тази тема и ще ги препикая :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:47 am 
Аватар

Значи ако устискаме до април месец, шА станем шампиони :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:55 am 
Аватар

Ама и аз съм :ohmygod На Корем Арена вече играхме :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:37 am 
Ако станем шампиони, правя банкет с 8 агнета, 20 легена салата и 15 курви, а най-меката ракия ще е 79 градуса :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:41 am 

Македония написа:
...а най-меката ракия ще е 79 градуса :smt035

А курвите тогава закакво са ти :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 11:48 am 
за твърдите ни шампионски курове, след като господ Данчо или Ицо вдигнат купата :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 5:25 pm 

Курвите ще направят свирки, които Македонията после ще раздаде на децата в квартала! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 5:30 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Курвите ще направят свирки, които Македонията после ще раздаде на децата в квартала! :bigok :loser2

Ако така ставаше в половин София децата щяха да имат раздадени от мен свирки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 6:11 pm 

Ако курвите са истински професионалистки, като нашите играчи ще стане! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 2:32 pm 
Аватар

Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев официално обяви края на кариерата на Христо Йовов. Бижутера спира през лятото с футбола, но не и с Левски.

„Не е необходимо аз да казвам какво е дал Йовов на Левски. Ицо спира с футбола през лятото. След това той ще остане в ръководството на клуба. Той е интелигентен човек, завършва висшето си образование, говори перфектно два чужди езика“, каза шефът в „синия“ лагер.

„Много пъти сме говорили с него на тази тема и съм му предложил нещо, което ще му бъде интересно. През лятото ще обявим каква точно е позицията. Не смятам да го коментирам сега, ще го кажа тогава“, добави Тонев.

gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 11:51 pm 
Аватар

дървото Арш днес пак бележи. добре че се отървахме от тва дърво, нито е комбинативен, нито техничен като Жоао, само некви тъпи и грозни голове вкарва. вАн!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 1:09 am 
Аватар

Сьорд Арш е страшен футболист - скъса се да вкарва във втора холандска дивизия, майсторската ни група, китайската супер лига, турската втора лига. 3 отбора се избиват за него и всеки вика: "Много е добър, ти го вземи!" То ако се гледаше само статистика този до сега да е на мястото на Меси. И Барби беше голмайстор на Юнайтед, пък го изгониха. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 2:33 am 
Аватар

да бе, кво значение имат някакви си статистики за един нападател, колко гола бил вкарал, тинтири-минтири. друго си е желанието и хъса на Жоао. голям талант, не е за Турция и Китай, като дървото Арш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 7:55 am 
Аватар

Като е такава звезда защо така и така не отиде в отбор от Ердивизие, да не е в някой лидер, но поне в борещ се за оцеляване, нали всеки сезон е вкарвал по 30 гола в долната дивизия? Ами китайците защо не откупиха правата му, нали пак се разписа цифра пъти? Май никъде не разбират от футбол. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 8:30 am 
Аватар

Най-добрите играчи са тези, които не са в отбора, а още по-добри са тези, за които се е завъртяла някаква медийна сага, но не са се оказали при нас. Арш беше дърво и новият Чиликов докато беше при нас. После изведнъж преоткри истинското си аз. Сега в тази роля е Силва :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 888, 889, 890, 891, 892, 893, 894 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]