forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 6:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 2:14 pm 
Аватар

kosata написа:
SharkyTT написа:
% ти са грешни да се оправят :smt035 , другите неща не ги коментирам :bigok

смятал е на excel и при format cells number: percentage е било зададено decimal places = 0 :bigok

Целите сметки са объркани от - до, от това как дели общи приходи на нетни печалби, и то дори тея цифри ги по грешен начин :bigok

Ето хубав пример за Проданов, как се манипулират цифри :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 2:15 pm 
Аватар

Просто съм малко неграмотен :bigok :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 3:04 pm 
Аватар

Ти по какво разбра, че електромера ти е минал през този институт? Кога за последно му е правен профилактичен тест за изправност? Някой тук знае ли с какви ресурси разполагат института за да минат всички електромери преди да ни ги сложат? Това че ти е сложен нов електромер кара ли те да си мислиш, че всичко му е наред и отчита правилно. Някъв пич в Пловдив си сложил контролен такъв( различен от тия на ЕОН) и е видял за месеца 50% повече да отчита нормалния в сравнение с контролния. Пък вие още гледайте печалби на хартия за пред НАП, МАП,ВАП и т.н. Те мобилните оператори ни цакат дето уж всеки вижда черно на бяло какво и кога е правил, но вие твърдите, че ЕОН,МЕОН и т.н са читави :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 3:35 pm 
Аватар

Възможно е и нормалният да минава като изправен на тестовете и пак да отчита 50% повече от контролния в дадената ситуация. Работата около меренето, тестването и калибрирането е доста сложна и размита, особено като е намесена електроника...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 3:44 pm 

Mr. Smith написа:
Седем:Едно написа:
Бойо, моето ел. табло е made in bai tosho и е от 1967 г. Направено е от изгнило вече дърво. Ще го снимам довечера, та да видиш огромната инвестиция на ЧЕЗ. Пак казвам, аз лично не съм недоволен от сметките си, но не виждам никакви причини за съществуването на ЕРП и топлинни счетоводители. А вчера на протестите като видях една женица как горко плачеше, сърцето ме заболя.

Въобще не се напъвай да ти го сменят, освен ако не искаш двойни сметки :wink:

е то електромера му почти сигурно е сменен, просто са му оставили старото табло :lol:
И него ще ти сменят някой ден, ама те сега тепърва правят конкурсите за тия табла и трябва да се нагласят така, че да се спечелят все от "наши" хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 3:57 pm 
Аватар

Проблемът не е толкова в електромерите, големия проблем е в служителите :wink: работата е много навързана, смърдяща и се всички по веригата са замесени, понякога си мисля, че сега повече се краде от колкото преди :wink:, това 100% се знае и от мениджърите на високо ниво в компаниите, но нищо не се прави по въпроса, те печалбите са сигурни и нарастват с всяка година :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 4:03 pm 
Аватар

Boyo написа:
hixxtam - метрологията прави проверки на всички видове измервателни уреди, би трябвало те да правят и на електромерите. Нямам намерение да им ставам защитник в тази сфера обаче, аз взимам отношение единствено към цената на тока, която протестиращите обявяват за много висока
Най-странно ми е, че след като ти самия си бил част от тази индустрия , която е най-голямата в БГ всъщност , и където нивото на заплащане е доста по-справедливо от много други индустрии , та точно ти да твърдиш, че цените са високи...

прасета - е проточните харчат повече ток, не те разбирам какво искаш да кажеш...

Във всеки областен град има фирма представител на института, която прави проверка и метрология на електромерите. Не е необходимо да работиш в тази сфера за да го знаеш. Там се слагат и стикерите гарантиращи изправността и точността им. Попитах кой контролира ТЯХ? Има ли такъв орган? Отговорът е не? Те са представители на Института по метрология и това е достатъчно за да няма корупция и да не се работи по корупционни схеми. Интересно как тогава в ЕРД са намерени огромно количество стикери и по какъв начин са попаднали там. Дотук с изправността на измерителните уреди.
Да, Boyo, работил съм в системата и точно затова казвам, че нямам доверие на ЕРД и за мен те са една излишна пиявица, на която всички в България снасяме всеки месец.
Върви кажи на пенсионера със 180 лв, че 40 лв(това е санитарния минимум този месец) за ток са малко. Заделям му за лекарства и за храна от останалите 140. Аз ще му дам пистолет защото няма да има пари да си купи, а ти му кажи, че работиш в ЧЕЗ и каква ти е заплатата този месец. Ще посмееш ли? Колкото и да ги защитаваш, истината е една - на фона на заплатите в провинцията от поо 300 лв и пенсиите, икономическата политика на ЕРД си е чист геноцид.

Последна промяна hixxtam на Пон Фев 11, 2013 4:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 4:03 pm 
Аватар

Когато ми слагаха новият електромер (преди година и половина) им казахме , че няма да ни ги слагат , без да ни покажат документ, който гарантира, че са минали всички тестове и са ОК. След месец ни сложиха електромери, като ни показаха някакви сертификати или нещо от сорта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 4:51 pm 
Аватар

Boyo написа:
targovishte написа:
Под 10 % таратанци.... :bii_chorbata
Ето го резултата и от надутите сметки за последното тримесечие.... :bigok

Цитат:
Нетната печалба на ЧЕЗ Разпределение България АД е нараснала с 241% през четвъртото тримесечие на 2012 г, достигайки 47.2 млн. лв. Общите приходи на дружеството се увеличават с 43%, до 655.6 млн. лв.
Ръст на печалбата си за четвъртото тримесечие днес отчете и Енерго – Про Мрежи АД. Приходите на дружеството са скочили с 34%, до 401.5 млн. лв. Като нетният финансов резултат се повишава с 47% на годишна база, до 12.9 млн. лв.

Логичният въпрос е – на какво се дължи огромното повишение в числата и как то кореспондира с исканията на ЕВН и ЧЕЗ за увеличение в цената на тока?

чудя се защо въобще си губя време да отговарям на хора, които не са прочели даже това, което пускат като "аргумент"
47.2 млн от 655 млн лв е 7 %
12.9 млн от 401 млн лв е 3%

Ти се чудиш, а аз направо се пляскам... :ohmygod Кажи честно.... :bii_chorbata
Първо в цитата я ясно е дадено, кое с колко скача...и второ...как може да делиш общи приходи на нетна печалба.... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 7:32 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
Според цифрите
ЧЕЗ

Нетната печалба е била 13.8 - скача на 47.1
Общите приходи на дружеството са били 458 млн., сега са 655 млн.

Енерго – Про Мрежи АД

Приходите на дружеството са били 299 млн, скачат на 401 млн.
Финансовият резултат на годишна база скача от 8.7 на 12.9

Научете се как се борави с проценти, че такива като банкурчето ви чукат люто постоянно :bigok

Кой говори за ръст и какво общо има той тук? При 650 млн оборот имат 47 млн лв печалба, не знам за теб какъв процент е това. Дори да добавиш данъка защото това е нетна печалба, пак процентът е малък. На 1 лв от сметка печалбата на чез е около 7 стотинки. В кауфланд имат повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 7:40 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Върви кажи на пенсионера със 180 лв, че 40 лв(това е санитарния минимум този месец) за ток са малко. Заделям му за лекарства и за храна от останалите 140. Аз ще му дам пистолет защото няма да има пари да си купи, а ти му кажи, че работиш в ЧЕЗ и каква ти е заплатата този месец. Ще посмееш ли? Колкото и да ги защитаваш, истината е една - на фона на заплатите в провинцията от поо 300 лв и пенсиите, икономическата политика на ЕРД си е чист геноцид.

Ниските пенсии не са проблем, за който чез е виновен. Всъщност виновни са най-вече самите пенсионери, че десетилетия са се съгласявали държавата да им взима почти целия доход и да не им дава никаква гаранция за бъдещето в замяна. Какво предлагаш да се направи реално?

Ако българите влагаха в работата си толкова енергия колкото в мрънкането щяха да са значително по-богати :wink:
Само тук като шефа го няма в офиса НиКОЙ не работи, а като случайно има служител във фирмата, който е съвестен и работи сериозно другите веднага го обявяват за подмазвач и плетат интриги зад гърба му. Накрая естествено за бедостта им са виновни чез, бдж, костов, софийска вода, градския транспорт, еврофутбол и бтв :)

Аз повече по темата нямам намерение да пиша щото в крайна сметка ми е все тая за чез. А ако някой е забравил какво е това държавна комуналка - топлофикация софия е достатъчен пример

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 7:56 pm 
Аватар

Просто проблемите трябва да се адресират към правилното място. Ако хората имат съмнение в редовноста на сметката - тогава към ЧЕЗ. Ако не харесват принципно цената - към държавата. Ако не си харесват доходите - е тук е малко сложно. Към себе си, към държавата, бали го...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 8:11 pm 
Аватар

Boyo написа:
hixxtam написа:

Ниските пенсии не са проблем, за който чез е виновен. Всъщност виновни са най-вече самите пенсионери, че десетилетия са се съгласявали държавата да им взима почти целия доход и да не им дава никаква гаранция за бъдещето в замяна. Какво предлагаш да се направи реално?

Ако българите влагаха в работата си толкова енергия колкото в мрънкането щяха да са значително по-богати :wink:
Само тук като шефа го няма в офиса НиКОЙ не работи, а като случайно има служител във фирмата, който е съвестен и работи сериозно другите веднага го обявяват за подмазвач и плетат интриги зад гърба му. Накрая естествено за бедостта им са виновни чез, бдж, костов, софийска вода, градския транспорт, еврофутбол и бтв :)

Аз повече по темата нямам намерение да пиша щото в крайна сметка ми е все тая за чез. А ако някой е забравил какво е това държавна комуналка - топлофикация софия е достатъчен пример

Boyo, мразя комунистите, но глупаците са по зле и от тях. Реалността в която са живели тези хора е била съвсем друга. Защо прехода се отрази по този начин само на нас? Аз съм изкарал много голяма част от съзнателния си живот в онова време. Плюел съм, негодувал съм, уволняван съм дисциплинарно и съм изключван от комсомола. И какво от това? Нямало пенсионни фондове? Системата беше такава. Средствата които са събирани като пенсионни вноски са влагани в предприятия и от печалбата им се отделяше фонд за пенсии. По време на прехода всички тези предприятия се продадоха на безценица и нито лев не влезе в пенсионните фондове. Целенасочена политика. Колкото по малко пенсионери, толкова по малко средства за тях. Тези хора включая и майка ти и баща ти, баба ти и дядо ти, честно и почтено са се трудили. Строили са. Вярно различни времена, различни виждания и интереси, но те са работили и от техните заплати са отчислявани средства. Някой ги прахоса. Така, че не обвинявай пенсионерите. Когато получих писмото от пенсионното в него пишеше каква сума имам натрупана и ми определиха пенсията на тази база. С тази сума, като махна новия данък, месечната лихва надвишава пенсията която вземам. Какво повече да говоря. Имаше години на прехода в които ми удържаха 40% данък. Не включвам осигуровките. Това бяха заплатите на 3 ма полицаи само от моя данък. Бахти държавата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 10:53 pm 
Аватар

Така е, с малката подробност , че пенсията ти се е била изпарила още преди 89-та когато страната минава през един фалит, спасява се с десет милиарда долара външен дълг и пак стига до фалит през лукановата зима, а след това още веднъж при виденов. Три фалита за 20 години докарани точно от тази система, в която твойте доходи се взимат за да се строят безсмислени показни заводи , някои от които винаги са работили на загуба. Още веднъж същото нещо и през 50те години когато са изхарчени капиталите натрупани през царско време, а възвращаемостта е нищожна. Може ти или някой друг индивид тогава да е протестирал под някаква форма, но обществото като цяло го е приемало това нещо и сега не виждам с какви очи може да се оплаква. Дотолкова го приемаше, че след лукановата зима и цялата мизерия тогава 30% от населението излезна и пусна червената бюлетина :wink: след като виденов докара хората да взимат по 4-5 долара пак 20% излезнаха и гласуваха за тях.

Ето и за големите математици по-рано, доволно завишено, че да има за корпоративен данък и за подкупи преди да се стигне до 47 млн нето :strkstrk

Прикачени файлове:
image.jpg
image.jpg [ 21.6 KiB | Прегледано 2810 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 11:02 pm 
Аватар

Въбоще не коментираме, дали е много или малко,акцентът пада на това, че е чистата печалба е скочила там с колко беше 250% процента, това е интересното :smt006 А ти този факт се опита да го подминеш. Това трябва да ти направи впечатление... Честно не съм прочел и едно мнение по темата, нито статия тъй че не ме търси за коментар, дали са мошеници от ЧЕЗ или не. Коментирах интерпретацията ти на цифрите. Този ръст може и да си има точни причини, ти би могъл да ги обясниш, защото си по-запознат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 11:10 pm 
Аватар

Boyo написа:

Ето и за големите математици по-рано, доволно завишено, че да има за корпоративен данък и за подкупи преди да се стигне до 47 млн нето :strkstrk

Това си го пропуснал.... :bigok

Цитат:
Нетната печалба на ЧЕЗ Разпределение България АД е нараснала с 241% през четвъртото тримесечие на 2012 г,

п.п. колегата преди мене ти го е казал... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 11:11 pm 
Аватар

Ей сиромах, гледай си овцете в селската шопландия и не ме намесвай :smt047

Сега видях последната фактура и има изразходван ток за 20 лв. и такси за още толкова :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 11:18 pm 
Аватар

Ей вие банкерите сте 1%, който живее на другите 99 :smt006 Тик - так.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 11:30 pm 
Аватар

Boyo написа:
Така е, с малката подробност , че пенсията ти се е била изпарила още преди 89-та когато страната минава през един фалит, спасява се с десет милиарда долара външен дълг и пак стига до фалит през лукановата зима, а след това още веднъж при виденов. Три фалита за 20 години докарани точно от тази система, в която твойте доходи се взимат за да се строят безсмислени показни заводи , някои от които винаги са работили на загуба. Още веднъж същото нещо и през 50те години когато са изхарчени капиталите натрупани през царско време, а възвращаемостта е нищожна. Може ти или някой друг индивид тогава да е протестирал под някаква форма, но обществото като цяло го е приемало това нещо и сега не виждам с какви очи може да се оплаква. Дотолкова го приемаше, че след лукановата зима и цялата мизерия тогава 30% от населението излезна и пусна червената бюлетина :wink: след като виденов докара хората да взимат по 4-5 долара пак 20% излезнаха и гласуваха за тях.

Boyo, ти май си като чукчетата, писател, а не читател. Моята пенсия не се е изпарила. Моята пенсия има таван и всеки месец ми режат една трета от нея. Попитах точно и ясно, колко средства от приватизацията влязоха в пенсионните фондове. Николко. Най лесно се разпродава чужда собственост. В този свят има една малка зависимост която днешните политици никога не са я разбирали. Дай за да ти дадат. Ако някой иска да гласуват за него трябва да даде. Трябва да вдигне нивото, да направи по добър начина на живот. Когато показват среден пръст, получават среден пръст. При последното си гласуване 97, гласувах за Костов. От тогава не съм гласувал и нямам намерение да го правя, но това е съвсем друга тема.
Няма предприятие в Европа което в период на криза да отчита нарастване на нетната печалба с 241%, освен ако не е монополист и то в БГ. Заиграването с бедността на населението в световната история винаги е водило до катаклизми. Дано да не стане...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 11:58 pm 
Аватар

Приватизация на какво бе човек? На Кремиковци? СССР го нема, нема кой да купува боклуците. На Плама Плевен :smt005 Най-големото недоразумение некога. Рафинерия на 300 км от морето :smt005
В Чехия приватизираха Шкода :smt115 . Тука какво точно смислено е имало като производство? Крушки? Китайските са по-евтини на същото качество. Телевизори? Компютри :smt005
Когато нещо трупа загуби, неконкурентоспособно е или изобщо няма пазар за продукцията му, се закрива или продадава за 1 лев(като купувача поема и задълженията :smt115 ).
Верно е, че тогава са ви минали младините и си спомняте само хубавото, ама не е нормално, да не си давате сметка, че точно нищо смислено не е произведено тогава. Виж панелките - 40 години и се разпадат, къщи на по 100 + години са си ок :smt115 Оня ден гледах сними в Lostbulgaria.com - яко развитие от 40-те до края на 70-те, от там резко надолу, разорани павета на площад Македония, олющени мазилки по пиротска, точно както си ги спомням от детството. Демек пари нема още 70 и некоя, 80-та. :loser2

На 30 съм, преди да ме питаш. Баба ми к'во да каже? от 3 етажна къща в центъра с магазини за железария и печки собствено производство - вземи тия панелки на края на града :smt031 Аре блъскай 40 години машинопистка (повече не може понеже е била дете на каптиалисти, от там и сина ѝ - баща ми не може....).

Кур за комунистите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:00 am 
Аватар

SharkyTT написа:
Ей вие банкерите сте 1%, който живее на другите 99 :smt006 Тик - так.

ми оправяй се :strkstrk все още има кешовица :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:04 am 
Аватар

Като каза телевизори, преди около 24 вече години едни корейци от супернеизвестната тогава фирма Самсунг дойдоха да купят един завод, който по това време имаше точно 28 заместник-директори :wink:, обаче нашите има казали, че искат да развиват родно производство :strkstrk развиха го, сега продават по 50 китайски телевизора годишно :losers :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:06 am 
Аватар

Телевизори "Велико Търново" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:06 am 
Аватар

Именно, целата ни е такава.
На жената баща ѝ, е бил некъв големец в некъв завод за осветителни тела в Слийн(чак се изненадвам че не е бил военен). :strkstrk Ходили в Япония да обменят опит :smt005 Резко се замислил да си търси друга работа като се върнал :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:09 am 
Аватар

Така е, но явно чичката жали за някои неща, които можеха да се развият както трябва и това, което се случи и случва в енергетиката :smt006, а за Кремиковци съм чувал, че като дошли Примат Мангал и Лупи :bigok складовете им били пълни с продукция :smt047, после какво остана след тях всички знаем :bigok

Ама жена ти от провинцията ли е :smt018 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:15 am 
Аватар

Да :bigok

Т'ва, какво е можело да се развие към 90-91-92 и е изтърван златния момент( щото тогава сте си избрали комунистите) нема връзка с края на 90-те или днеска. И т'ва ми е въпроса. Кое според него е можело да бъде печелившо предприятие 97ма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:17 am 
Аватар

Мьека ли :bigok поне малко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:24 am 
Аватар

Стопанството ни не е било чак такава трагедия по времето на соца, каквато тук на всички им се иска. А тъпото е, че и нещата, които ги е имало се откраднаха като свиня блажен вестник. Доколкото знам в Добруджа са били изградени на огромна площ напоителни системи. Това няма цвят, няма идеологическа окраска. Полезно е и при фашизма, и при комунизма, и при демокраДцията. Само канибализъм ако въведем , тогава няма да ни трябва. Обаче днес всичко е изтарашено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:25 am 
Аватар

SharkyTT написа:
Въбоще не коментираме, дали е много или малко,акцентът пада на това, че е чистата печалба е скочила там с колко беше 250% процента, това е интересното :smt006 А ти този факт се опита да го подминеш. Това трябва да ти направи впечатление... Честно не съм прочел и едно мнение по темата, нито статия тъй че не ме търси за коментар, дали са мошеници от ЧЕЗ или не. Коментирах интерпретацията ти на цифрите. Този ръст може и да си има точни причини, ти би могъл да ги обясниш, защото си по-запознат.

аз написах , че нормата на печалба при тях е напълно нормална, вие ми говорихте некви глупости за проценти и ексели

за четене - днес има доста статии в дневник и капитал по темата. Например Бок Костов твърди, че увеличението в цената на тока е за да се покрият загубите на НЕК, които са вследствие на изхарчените пари за Белене.

hixxtam написа:
Boyo, ти май си като чукчетата, писател, а не читател. Моята пенсия не се е изпарила. Моята пенсия има таван и всеки месец ми режат една трета от нея. Попитах точно и ясно, колко средства от приватизацията влязоха в пенсионните фондове.

Ами именно де, не получаваш това, което реално си изработил през годините, защото вместо парите да ти се трупат по фондове, са харчени за заводи и консерви

Повечето държавна собственост в бг беше приватизирана чрез масова приватизация, където нямаше реални приходи (всеки получи 25 лв книжка). Това го измислиха Виденов и ко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 12:25 am 
Аватар

ДипломатО написа:

Пич...в голяма грешка си...за индустрия няма да говоря...щото е тъпо...макар че аз съм машинен инженер... :strkstrk
Но да говориш, че не е унищожено нищо в България, просто не е вярно....и това не са го направили само комунистите, както даваш пример с 3 етажния ви чердак.... :bii_chorbata
По стечение на обстоятелствата...занимавам се със селскостопанска продукция и производните й...та питам те, имаш ли въобще на идея, за какво ставаше на въпрос и кой го развали всичкото това? :bii_chorbata
Като информация ще ти дам средното....до ден днешен изнасям на сезон по 15...20 ТИР-а с чушки например....на завишени цени поне 2..3 пъти....и тъпите руснаци ме питат има ли още....как въобще ги продават...не знам... :smt102
Ако бяхме нормално стопанство...бих изнасял по 300 камиона...но не сме... :bigok
Като добавка..давам ти още инфо...в момента 85% процента от плодовете и зеленчуците в България са внос.....говорим за пазара и за преработващата ни промишленост....еми какво да очакваме...конкуретноспособност ли...ритъм ли....един голям чеп и това е.... :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]